bizde iki kere yaptırdık sıfır çıktı 4 milyon çıkmış sizin ondan sevindim senin adına labotavuvar yok mu yaşadığınız yerde ?Neden öyle dedin canım korkuyorum ztn ya yanlışsa die devlet hastanesnde yaptırdım bulunduğum yerde başka bi seçenek olmadığı için:18::18::18:
yok malesef canım ama biz bu iki haftada baya bi kür falan uyguladık beslenme programı yaptık bilmiyorumki yinede ilk fırsatta istnbula gitces zaten bakalımbizde iki kere yaptırdık sıfır çıktı 4 milyon çıkmış sizin ondan sevindim senin adına labotavuvar yok mu yaşadığınız yerde ?
hangi kürleri uyguladınız canım ?yok malesef canım ama biz bu iki haftada baya bi kür falan uyguladık beslenme programı yaptık bilmiyorumki yinede ilk fırsatta istnbula gitces zaten bakalım
inşallah sağlıklı bir bebeğiniz olur umudunuza kavuşmuş olursunuz bizde perşembe ilk randevumuza gidiyoruz1.5 yıllık evliyken öğrendik azospermi hemen semra hanımın ekibine başvurduk tüp bebek için beni hazırladılar eşim emre bey tarafından amaliyat edildi sonuç hüsran nekadar doktorlara gittiysem evlat edinin dediler şu anda 10 yıllık evliyim 1yil önce CELALETTİN hocayı duydum ve tedavimiz başladı
hocanın yaptırdığı ilk test - rountcell 1.000000 lökosit %61 germ hücre 390.000 fsh 34.92
TEDAVİ
1-3 =Geylani baharattan kür belirli aralıklarda nebido iğne
test yaptırmadı
3-6 =pregnil 5000 haftada iki
test = rountcell 1.500.000 lökosit %71 germ hücre 435.000 fsh 1.82
6-9 =pregnil 5000 haftada iki menegon 75 haftada üç
test = rountcell 2.000.000 lökosit %44 germ hücre 1.120.000 fsh 2.33
9-11=pregnil 1500 haftada iki menegon 75 haftada üç ersel beyden ilaç
test =rountcell 2.500.000 lökosit %34 germ hücre 1.650.000 fsh 4.85
ersel bey istediği için 40 gün sonrası tekrar test =
rountcell 2.500.000 lökosit %33 germ hücre 1.675.000 (bu testte ilerleme durmuş gibi ve morelimiz çok bozuk)
şimdi ersel beyden sıvı karışım pregnil 5000 haftada iki menegon 75 haftada üç
ay sonu doktora gidilcek
UYARI=azospermi yeni öğrenen arkadaşlar celalettin hocayla görüşmeden tüpbebek merkezlerine gitmeyin orda herşey sadece para için burda ise sadece ALLAH rızası için hoca gerekli görürse sizi tüpbebek merkezlerine göderecektir
Canim sagol benide listeye eklemissin kusura bakma ama ben birsey daha sorucam lem yelid cekerken ihlas suresini okuyacakmiyiz yoksa sadece lem yelid diyerekmi cekicez yanlis olmasin diye soruyorum Allah kabul etsin hepimizin dualarini
Kızlarrrr 2 hafta önce yazmıştım sperm sonucumuz sıfır çıktı die, eşim bugün yine test yaptırdı ve sonuç aşağıdaki gibi. Yani doğrumu 4 milyonmu sperm sayısı kafam allak bullak oldu
Cinsel Perhiz Süresi 3 gün
Görünüm Gri-opak
Likefaksiyon Süresi 25 dk
Viskozite Normal
pH 8
Volüm (Miktar) 3 ml
Yuvarlak Hücre Sayısı <1 milyon/ml
Aglütinasyon Negatif
Spermatoza Sayısı 4 milyon/ml
Motilite (a+b) (%) 25
a (İleri Hızlı Hareketli %) -
b (İleri Yavaş Hareketli %) 25
c (Yerinde Hareketli %) -
d (Hareketsiz %) 75
Vitalite (Canlılık %) -
Normal % Spermatoza sayısı düşük olduğundan morfoloji değerlendirilemedi.
canımm okudum ALLAH kabul etsinALEV99 İÇİN 70 BİN LEM YELİD
ESMA ----- ESMERİMYARİM -------PAPATYAYARİM DEN HABER BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha evlatlara sahip olmak.
13 kasım çarşamba dan ----------------- 15 kasım Cuma saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 = 2300 =okudu
Durudenizderya ...=2260 ..=okudu
Ucubirarada . =2258 .=okudu
flz01 in eşi =2258 =okudu
Alev99 ..=2258 .=okudu
Aruna .=2258 .=okudu
Balım1905 =2258 =okudu
Bengusuu ..=2258 =okudu
Doğadandeva =2258 .=okudu
Ecrin23 .=2258 ..=okudu
Ecrin_bebek ..=2258 .=okudu
Eda09 =2258 .=okudu
Ervae . =2258 .=okudu
Ese44 =2258 .=okudu
Esma .=2258
Esmerimyarim ..=2258
Flz01 . =2258 =okudu
gulerim .=2258 =okudu
huzuryolu .=2258 ..=okudu
İlkbahar_ilkbahar .=2258 =okudu
Lamyay .=2258 =okudu
Mavimenekşe =2258 =okudu
Nilda015 =2258 =okudu
Papatyainci =2258 =okudu
Papatyayarim =2258
Pıtırcık_43 =2216
Sewwgi .=2258 =okudu
Sonsuz__ ..=2258 =okudu
Umut99 .=2258 =okudu
Yase2 =2258 ..=okudu
Yeşil34 .=2258 =okudu
ben iyiyim canımmm nasıl olalım işte bir umut bekliyoruz süpermenleri ne zaman gelecekler diyekızlarr nasılsınızz, bem iki üç gündür yine kötüyüm dönem dönem hepimiz bunu yaşıyoruz biliyorum bi bebek görüyoruz içimiz sızlıyor, düşüncesizin biri bir laf ediyor kırılıyoruz içimiz sızlıyor , her şeyin farkında olmamıza rağmen adet olunca bida bidaha yıkılıyoruz
ben elimden geldiğimce olumsuz düşüncelerimi yazmamaya çaışıyorum o kadar morale ihtiyacımız var ki.. ama bazen de dertleşmek istiyorum , ağlamak istiyorum bedenim dursa da ruhum bi oraya bi buraya çarpıyor durmuyor durmuyor...
çok inançlı başladım bu yola celalettin hoca umut oldu hepimze Allah razı olsun, ama bazen aklımı sorulur kurcalıyor germ hücreler umut olmuştu başta bakıyorum da m.tese olup sperm bulunamayan arkadaşlarımız da ilk testlrde germ hücre var , yada 10 aydır tedavi olan arkadaşlarımızda hiç bir değişiklik yok .. korkuyorum çok korkuyorum eşimin bir testisi yok denecek kadar küçük diğeri de normale yakın küçük umut çok az yani,bazen ameliyat olsada ya çıksak ya batsak diyorum sabırsızlık mı bu .. olmama ihtimali yüreğimi dağlıyor ölüm istiyorum rabbimden o zaman günah mı bilmiyorumama hiç biryere sığmıyorum nasıl vereceğim bu imtahanı bilmiyorum
ne dersiniz ameliyatı öne alsakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?