Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ARUNA İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha evlatlara sahip olmak.Salı günü kontrolleri var.inş hayırlı haberler verir ..

19 kasım Salı dan------------------------- 21 kasım Perşembe saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2182
flz01 in eşi ………………………………………=2182
Alev99 …………………………………………..=2182
Lamyay ………………………………………….=2182
Nilda015 ………………………………………….=2182
Aruna ……………………………………………………=2162
Balım1905 ………………………………………=2182
Bengusuu ………………………………………..=2182
Doğadandeva ……………………………………=2182
Ecrin23 ………………………………………….=2182
Ecrin_bebek ……………………………………..=2182
Eda09 ……………………………………………=2182
Ervae ………………………………………….…=2182
Ese44 ……………………………………………=2182
Esma …………………………………………….=2182
Esmerimyarim …………………………………..=2182
Flz01 ………………………………………….…=2182
gulerim ………………………………………….=2182
huzuryolu ……………………………………….=2182
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182
Mavimenekşe ……………………………………=2182
Papatyainci ………………………………………=2182
Papatyayarim ……………………………………=2182
Pıtırcık_43 ………………………………………=2104
Sewwgi ………………………………………….=2182
Sonsuz__ ………………………………………..=2182
Umut99 ………………………………………….=2182
Yase2 ……………………………………………=2260 …….=okudu
Yeşil34 ………………………………………….=2182
Dermannnn ……………………………………….=2182

LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:

Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak

sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.

Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…

Son düzenleme:
Flz01 in eşi İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha evlatlara sahip olmak.

11 kasım pazartesi den -----------13 kasım çarşamba saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2258 …….=okudu
Durudenizderya ………………………………...=2260 …….=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2258 …….=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2258
Alev99 …………………………………………..=2258 …….=okudu
Aruna …………………………………………….=2258 ……=okudu
Balım1905 ………………………………………=2258 ……=okudu
Bengusuu ………………………………………..=2258 ……=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2258 …….=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2258 …….=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………..=2258 ……=okudu
Eda09 ……………………………………………=2258 …….=okudu
Ervae ………………………………………….…=2258 …….=okudu
Ese44 ……………………………………………=2258 …….=okudu
Esma …………………………………………….=2258 …….=okudu
Esmerimyarim …………………………………..=2258 …….=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2258 …....=okudu
gulerim ………………………………………….=2258 ……..=okudu
huzuryolu ……………………………………….=2258 …….=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2258 ……=okudu
Lamyay ………………………………………….=2258 …….=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2258 ……=okudu
Nilda015 …………………………………………=2258 ……=okudu
Papatyainci ………………………………………=2258 ……=okudu
Papatyayarim ……………………………………=2258 ……pıtırcık_43 ….=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………=2258 ……..=okudu
Sewwgi ………………………………………….=2258 ……=okudu
Sonsuz__ ………………………………………..=2258 ……=okudu
Umut99 ………………………………………….=2258 ……=okudu
Yase2 ……………………………………………=2258 ……=okudu
Yeşil34 ………………………………………….=2258 …….=okudu

canım LEMYELİD’ LERİN bitti.Allah kabul etsin.Rabbim eşine şifa versin.
Rabbim gönlünden ne geçiriyorsan versin.evini çifter çifter çocuk sesleriyle şenlendirsin.amin.

DUAMIZ
Allahım!
Okumuş olduğumuz LEM YELİD ‘İ yüce katında kabul eyle,
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.

Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldik, senden diliyor ve dileniyoruz,
Eşlerimize şifa ver. hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle. sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ.MUHAMMED MUSTAFA(S.A.V)hürmetine, FLZ01 İN EŞİ nikli arkadaşımıza ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyoruz. AMİN.

Allah hepinizden razı olsun...Hepimizin duasını kabul etsin...

nilda arkadaşımızın lemyelidlerini okudum Allahım kabul etsin

canim ben nilda icin okumustum dün yazmistim belki gözünden kacmistir

Aruna arkadasimin duasini ettim insallah
Rabbim kabul eylesin

canım kusura bakma aslında tesbihleri okuyorum ama nete girip yazamadım
fzl01 in eşi için, alev için ve lamyay kardeşimiz için tesbihleri okudum Allah niyetlerini kabul etsin inşallah.

canım 20 tane daha yasini şerif okundu.öncedende 292 adet okundu.292 nin içinde 1tane ben 1tane eşimin okuduguda dahil.sayıyı öyle belirle eksik fazla olmasın.

canım mavimenekşeye kadar mavimenekşede dahil okudum.Allah niyetlerini kabul etsin.dualarda ettim.geriye son 9 kişi kaldı ,enyakın zamanda listeyi tamamlayp yazarım inş.
Beni soracak olursanız hala hast.deyiz.durumlar aynı bır anım bir anıma uymuyor.Allaha emanetiz.dualarla duruyoruz buralarda.Allah size daha güzel gebelıkler nasip etsin...

Canim nilda015 arkadasimizin lem yelid lerini okudum rabbim kabul etsin hayirli evlatlar nasip etsin cumlemize

Cemremmmm nbion canım ikinci Günaydın da bnden ozaman:)))
iim cnm ya ne olsun ders çalışıyorum okula gidiyorum vakit geçiyo ,işte geçmiyoda geçiyo diyoruzzz:26:
merhaba cnm ne güzel sonuç çıkmış siz ii bi tüp bebek merkezine gidip tekrar bi test yaptırın daha da çoğalır inşlhhh
cnm bu duygular hep bizimle zaten hiç gitmiyorlar ki ne yapalım elden gelse bu kadar sene durumuyuz vakti gelmemiş daha inlhh gelir zamanı cnm bence ameliyat için daha erken biraz daha sabret...:26:
geçmiş doğum günün kutlu olsun cnm inşlh seneye doğum gününde nazlınla beraaber kutlarsın ....
Canim ben Nildanin tesbihlerini okudum
Insallah bir suru sperm cikti diye haber verir bize bugun
hadi güzel haberler gelir inşlh halaylar geçerizzzz

herkese hayırlı akşamlarrr
kızlar nasılsınız devamlı giremiyorum topiğe malum okul,ders derken olmuyo ben ii sayılırım eşim test tarihini ertelediği için biraz canım sıkkın keşke hemen hepimizin eşlerinde bol bol spermler olsa da bizde başlasak tüp bebeğe:26::26: ama olmuyo zaman zaman zaman ......... o zaman inşlh hepimiz için yaklaşmıştır.....:26::26:

Allah'ım nazlınla eşinle kutlamayı da nasip eder inşallah .... Ailemizin yanımızda olması da bizim için öyle güzel bir lütuf ki insan düşününce bir kez daha şükretmesi gerektiğini anlıyor. Allah'ım onları da başımızdan eksik etmesin. Ama kocaman bir aile olmak istiyor insan neden olmasın diyorsun çok mu şey istiyorum. nişanlıyken yada ilk evlendiğimizde gelir miydi bunlar aklımıza çocuk yapmak ne ki sanki istediğin her an olabilecekmiş gibi .erteleyen zamanı olmadığını düşünen bizdik , bilmiyorduk ki her şeyin doğru bir zamanı varmış Allah nasip etmez ise olmazmış ... Bu da bizim imtihanımız ama inanıyorum ki Allah'ım bunların mükafatını verecektir, inanmazsan olmaz olmuyor...
ilk zamanlar çocuklara bakamıyordum , kuzenimin kızını sevemiyor ne biliyim her duyduğum hamilelik haberlerinden etkileniyor oturup ağlıyordum , hayattan kopmuştum , pes etmiştim , her şey bitmişti sanki.. ama öylede olmuyormuş . eşime destek olmam gerekirken kendimi bıraktığım her an o kaldırdı beni .. onun için daha zordu biliyordum ama gücüm yoktu sanki , inancımı yitirmiştim .. ne olabilirdi ki daha .. hayır insanlar neler yaşıyor nelerle mücadele ediyor. çok şükür o yanımda biz bir aileyiz ve ben inanıyorum zaman alacak belki ama biz kocaman kalabalık bir aile olacağız:) umutsuzluğa her düştüğümde , üzüldüğümde , ya olmazsa dediğimde . bana amacımızı , sahip olmak istediğim şeyi hatırlatan unutmama izin vermeyen bir şey var eşimin bile bilmediği ...onu alıyorum ve oturup ağlamak sızlamak yerine inancımı yitirmeden dua edip Allahtan istemem gerektiğini hatırlıyorum...
Bu forumu eşim sayesinde buldum ...o günden beri okuduğum şeylerle umutsuzluğa kapıldığımda oldu , bu da bizim gibi deyip umutlandığım anlarda oldu ama Celalettin hocayı bulup tedaviye başlamamıza vesile oldu bu forum umuyorum inanıyorum bize şifa olacak ve daha sonrasında da bizde buradaki bir çok arkadaş gibi başkalarına vesile olacağız bunu çok isterim . umarım bu yolda herkes insanların duygularını kullanmadan umutlarını yok etmeden yol gösterecek yardımcı olacak doktorlarla karşılaşır...para pul bi şekilde geri gelir de umut....
Allah isteyen kimseyi çocuksuz bırakmasın isteyen herkese nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…