ben iyiyim canımmm nasıl olalım işte bir umut bekliyoruz süpermenleri ne zaman gelecekler diye
sen iyi değilsin yazını okuyunca dayanamadım yazmaya karar verdimm
eşin celalettin beyde tedavide İNŞALLAHH spermleri tez vakitte görürsünüz vee bebiş hazırlıklarına başlarsınız.
celalettin beye sorabilirsin ne yapmanız konusunda sizi yönlendirir.
çok zor bir durum ne yapsak olmayınca olmuyor.
bizde 2 tane immotil sperm çıktı şimdi ermiş aktarın g5 macununu kullanıyoruz
ben bu günleri gördüm ama yetmiyor işte hemen hamiş olalım kuzucukları kucağımıza alalım istiyoruz
herşeyin bir vakti varr RABBİM vaktinde zamanında nasip etsin kuzucukları İNŞALLAHH
hakkında hayırlısı olsun
s.a der ortaklarım nasılsınız biraz biraz okuyorum buradan haberlerinizi ama bu aralar pek giremiyorum kayınvalidem geldi pek hoslanmıyolar böyle seylerden bilirsiniz işte kılasik kayınvalide işte ben aynı uyuşmuş şekilde dolaşıyorum geçen hafta doğum günümdü hiç haberim yoktu uzun zamandır ilk defa tüm aile biraradaydık benim doğum günüm içinmiş haberim yoktu annemlerde yemek masasını topluyordum herkez içerideydi sonra bana seslendiler içeriye bi girdim herkez ayakta ışıkları kapamışlar eşim elinde kocaman pasta iki kalp yanyana bir pasta üzerinede iyiky doğdun nazlımın anası yazıyo şok oldum nazlı kızımızın adı olacaktı nisanlıyken eşimle öyle demiştik ama sadece lafta kaldı ayy ben basladım nasıl ağlıyorum babamda orda hemde nasıl utandım ama çok güzel bir dom günüydü gerçi benim doğum günüm bebeğimi kucağıma aldığım günü olucak işte böyle kızlar bir seneyi daha devirdik hepinizi öpüyorum
sizlere bişey sorcam lütfen bilgisi olan cvp versin eşi testis biyopsisi olan varmı acaba aranızda
arkadaşlar su anda topikte kimse var mi bilmiyorum ama acil birşey danismam lazım inşallah bana cvp verebilecek birileri vardır
eşim yarın sabah erkenden iş için ıstanbul gidiyor aniden gelişti bu durum acaba dedim gitmişken celalettin hoca ile gorusebilse ama baktım tabi randevu kapalı görünüyor acaba sıra almadan hoca bizimle gorusmeyi kabul eder mi ? ne dersiniz lütfen acil cvp bekliyorum
Selam arkadaşlar,
Ben 1.5 yıllık evliyim ve yeni bebek düşünmeye başladık 10 aydır korunmuyorduk doktora gittik rütün tahlilleri ve esimden sperm testi istediler. Benimkiler normal çıktı. Ama eşimde azospermi çıktı ilk başta ne olduğunu anlıyamadık ama sonradan çok kötü olduk bir tüb bebek merkezi ile görüştük eşime tese yapacaklar ama sperm bulunmama ihtimali var ve biz bu sonuca nasıl dayanacağımızı bilemiyoruz o yüzden erteliyoruz ama eninde sonunda yapılacak bu şekilde hamile kalan arkadaşlarım varmı veya eşi bu durumda olanlar desteklerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum:sm_confused:
canım hepimizin durumu zor diğer evli çiftlere gör inş. siz en doğru kararı vereceksinizdir zamanlakızlarr nasılsınızz, bem iki üç gündür yine kötüyüm dönem dönem hepimiz bunu yaşıyoruz biliyorum bi bebek görüyoruz içimiz sızlıyor, düşüncesizin biri bir laf ediyor kırılıyoruz içimiz sızlıyor , her şeyin farkında olmamıza rağmen adet olunca bida bidaha yıkılıyoruz
ben elimden geldiğimce olumsuz düşüncelerimi yazmamaya çaışıyorum o kadar morale ihtiyacımız var ki.. ama bazen de dertleşmek istiyorum , ağlamak istiyorum bedenim dursa da ruhum bi oraya bi buraya çarpıyor durmuyor durmuyor...
çok inançlı başladım bu yola celalettin hoca umut oldu hepimze Allah razı olsun, ama bazen aklımı sorulur kurcalıyor germ hücreler umut olmuştu başta bakıyorum da m.tese olup sperm bulunamayan arkadaşlarımız da ilk testlrde germ hücre var , yada 10 aydır tedavi olan arkadaşlarımızda hiç bir değişiklik yok .. korkuyorum çok korkuyorum eşimin bir testisi yok denecek kadar küçük diğeri de normale yakın küçük umut çok az yani,bazen ameliyat olsada ya çıksak ya batsak diyorum sabırsızlık mı bu .. olmama ihtimali yüreğimi dağlıyor ölüm istiyorum rabbimden o zaman günah mı bilmiyorumama hiç biryere sığmıyorum nasıl vereceğim bu imtahanı bilmiyorum
ne dersiniz ameliyatı öne alsakmı
canım yaaa yazını okuyunca gözlerim doldu doğum günü pastasının üzerine "nazlımın anası" çok duygulandıms.a der ortaklarım nasılsınız biraz biraz okuyorum buradan haberlerinizi ama bu aralar pek giremiyorum kayınvalidem geldi pek hoslanmıyolar böyle seylerden bilirsiniz işte kılasik kayınvalide işte ben aynı uyuşmuş şekilde dolaşıyorum geçen hafta doğum günümdü hiç haberim yoktu uzun zamandır ilk defa tüm aile biraradaydık benim doğum günüm içinmiş haberim yoktu annemlerde yemek masasını topluyordum herkez içerideydi sonra bana seslendiler içeriye bi girdim herkez ayakta ışıkları kapamışlar eşim elinde kocaman pasta iki kalp yanyana bir pasta üzerinede iyiky doğdun nazlımın anası yazıyo şok oldum nazlı kızımızın adı olacaktı nisanlıyken eşimle öyle demiştik ama sadece lafta kaldı ayy ben basladım nasıl ağlıyorum babamda orda hemde nasıl utandım ama çok güzel bir dom günüydü gerçi benim doğum günüm bebeğimi kucağıma aldığım günü olucak işte böyle kızlar bir seneyi daha devirdik hepinizi öpüyorum
hangi kürleri uyguladınız canım ?
Sağolun kızlar inşallah herşey yolunda gidiyodur çok stresliyim dün mutluluktan ağladım ve bunun yarım kalmasından korkuyorum. Ben yine forumda açılan bi topik vardı 2milyondan 76milyona yolculuğumuz die ordaki programı uyguladım.canımmm süperrrrrrrrrrrrrr
inş devamı gelecek .....
kimbilir RAbbim isterse normal yolla süpriz yapar sana bebişin.....
ayyy inş duamdır normal yolla gelsin bebişin de
seni ve bizi sevindirsin RAbbim.amin.
canım nasıl bir beslenme düzeni oluşturdun eşine .?
kürlerden hangi aşamadasınız?
canım çooook sevindim ya vallaaaa
halaylarımız artacak inşşşşş
kızlarr nasılsınızz, bem iki üç gündür yine kötüyüm dönem dönem hepimiz bunu yaşıyoruz biliyorum bi bebek görüyoruz içimiz sızlıyor, düşüncesizin biri bir laf ediyor kırılıyoruz içimiz sızlıyor , her şeyin farkında olmamıza rağmen adet olunca bida bidaha yıkılıyoruz
ben elimden geldiğimce olumsuz düşüncelerimi yazmamaya çaışıyorum o kadar morale ihtiyacımız var ki.. ama bazen de dertleşmek istiyorum , ağlamak istiyorum bedenim dursa da ruhum bi oraya bi buraya çarpıyor durmuyor durmuyor...
çok inançlı başladım bu yola celalettin hoca umut oldu hepimze Allah razı olsun, ama bazen aklımı sorulur kurcalıyor germ hücreler umut olmuştu başta bakıyorum da m.tese olup sperm bulunamayan arkadaşlarımız da ilk testlrde germ hücre var , yada 10 aydır tedavi olan arkadaşlarımızda hiç bir değişiklik yok .. korkuyorum çok korkuyorum eşimin bir testisi yok denecek kadar küçük diğeri de normale yakın küçük umut çok az yani,bazen ameliyat olsada ya çıksak ya batsak diyorum sabırsızlık mı bu .. olmama ihtimali yüreğimi dağlıyor ölüm istiyorum rabbimden o zaman günah mı bilmiyorumama hiç biryere sığmıyorum nasıl vereceğim bu imtahanı bilmiyorum
ne dersiniz ameliyatı öne alsakmı
arkadaşlar su anda topikte kimse var mi bilmiyorum ama acil birşey danismam lazım inşallah bana cvp verebilecek birileri vardır
eşim yarın sabah erkenden iş için ıstanbul gidiyor aniden gelişti bu durum acaba dedim gitmişken celalettin hoca ile gorusebilse ama baktım tabi randevu kapalı görünüyor acaba sıra almadan hoca bizimle gorusmeyi kabul eder mi ? ne dersiniz lütfen acil cvp bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?