Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Evet canim ben cok mutluyum ilk defa cikti sperm degil ama olsun en azindan bir hareketlenme var demekki iceride
rabbime binlerce sukurler olsun kuluna en muhtac oldugu anda veriyo umudu
cok korkuyodum yine hic bisey cikmaz diye
ins dedigin gibi bir dahaki kontrole goruruz spermleri
Ins sabir ve dua ya devammm

Hepinizden Allah razi olsun ,Rabbim dualarimizi kabul etsin insaallah

Canım Rabbim dileğini kabul etsin inşalllah

cnm hoşgeldin
Bende seni merak ediyordum
dünde flaska sormuştum seni bebişini ve eşini
hamişliğinin iyi gitmesine oğluşunun sağlıklı olmasına çok sevindim
Doğuma kadar daha da bi sıkıntınız olmaz inşlh
Cnm çok şükür eşinin nodülü büyümemiş
kilo vermeside hastalığından kaynaklı değilmiş bunada şükür
tedavi döneminde ayrı kalmak birbirinizden uzakta kalmak tabiki çok zor
o zor dönemlerde yan yana birlikte atlatmak manevi yönden daha iç rahatlatıcı olurdu
ama şartlar öyle gerektirdiği için ayrıca bunun içinde üzme kendini cnm
zaten yeterince üzüntülerin var bu günlerde geçecek inşlh
eşin hayırlısıyla tedavisini olsun ve size sağlıklı olarak geri dönsün
ve bir daha hiç hastalık dert size uğramasın
Inan hemen hergün aklımdasın
çok üzülüyorum Ama dua etmekten başkada elimden birşey gelmiyor
bundan sonra senden artık hep güzel şeyler duyarız inşlh
Eşinde üzülmesin en azından tedavisi var
bu günler geçecek siz çok güçlüsünüz ve bu günleride atlatacaksınız allahın izniyle
bebeğiniz bi dünyaya gelsin hem babasına şifa olacak hemde herşeyi unutturacak inşlh
rabbim yar ve yardımcınız olsun
bu süreci zorlaştırmasıj kolaylaştırsın inşlh...
Aeo cnm bende öpüyorum seni.....

cnm ben okudum Allah kabul etsin

hayırlı cumalar.senden allah razı olsun canım benım.rabbım cumlemızın gönlünün muradını versin.aeo.

bende balım arkadasımızın lem yelıdlerını okudum inş.allah gönlünün muradını versin.

Hayırlı cumalar

Eklentiler

• $DXCAEVOBLYCANGAHULCAU363P0CARREW5CCA18B20HCART0E3MCADGO737CAWKG8B3CAN3MVT0CAXATUONCAJF1V4JCA...webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 32
ben balım1905'in lem yelidlerini okudum Rabbim niyetini kabul etsin

Ah canım ya... inşallah yeni tedavi süreciniz bol spermli, umut dolu olur. vardır herşeyde bir hayır belkide o lokositler kuruyunca patır patır ortaya çıkar süpermenler. umudunu kaybetme canım Allaha emanet ol.

Canım balım 1905 in duası tmm. Allah hayırlı bebeler nasip etsin.

çok haklısın canım benim bende öyle düşünüyorum maddiyatı biraz düzeltip ilk işimiz tedavi olmak eşim çok umutsuz bu konuda ama neleri warki çocuklarını alıyorlar kucaklarına tek temennim bu ben inanıyorum olacağına başarmanın yarısıdır inanmak umarım herkes inanmakla başlar işe bana gelişmelerinden bahsedersen çok sevinirim bende waktim oldukça takip etmeye çalışcağım

canım benim nasılsın tedavi nasıl gidiyor umarım gelişmeler güzeldir görüşmek üzere

sıvı ilaçlar bitti haplara başladık ve iğnelere devam ediyoruz
test tarihimiz belli değil

canım benim nasılsın tedavi nasıl gidiyor umarım gelişmeler güzeldir görüşmek üzere

Sağol canım iyiyim Allaha şükür sen nasılsın,tedavi iyi gidiyor,Allah izin verirse aralığın 15i gibi kontrole gideceğiz,umarım güzel gelişmeler vardır,siz neyaptınız,neye karar verdiniz arkadaşım.

tedaviye ikna ettm eşimi ama yine umutsuz kararsız şuan maddi durumlar sıkışık rahatladığımız an gitcez Allahın iizniyle kararı değişmez inşallah umutla bekliyorum canım güzel haberlerini Allah yardımcımız olsun

Canım, benim eşimde hep umutsuzdu,zaten bizim için mikroteseden sonra yapılacak birşey kalmamıştı,5 sene hiç birşey yapmadan bekledim,5 sene sonra burdaki arkadaşların celalettin hocayla tedaviye başladıktan sonraki güzel haberlerini okudukça umutlandım,hep eşime burdaki arkadaşların sonuçlarını okudum aa bak birinden daha hücre çıkmış,aa bak birinden sperm çıkmış derken eşimde umutlandı ve tedaviye başladık,sende gülerim arkadaşımızın yaptığı tabloyu eşine okut oda belki heveslenir maddi durumu düzeltincede tedaviye başlarsınız Allahın izniyle,bende inşallah sperm çıktı haberlerini verebilirim canım benim

Yeni testimiz su sekilde;
Yuvarlak hucre %25
Motilite hizli hareketli %5 yavas hareketli %20 yerinde hareketli %19 hareketsiz %56
1 ccdeki sperma 5.882.000
Total sperma 20.000.000
Vitalite %44
Hos test %55
Lokasit 325.000
Who normal %48 anormal %52
Kruger degerlendirilen spermatozid sayisi 45
Normal %12 anormal %88
Sizce nasil birde morfoloji dediginiz hangisi

Canım toplamda 20 milyon sperm var,sperm sayısı normal sperm sayısına göre az,bide hareket sorunu var doğru tedaviyle doğal yoldanda hamile kalabilirsin ama beklemek istemzsen tüp bebekle bebeğne kavuşursun Allahın izniyle, biz 1 tane sperme hasretizmikroteseye gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…