Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bir tane derken o milyon cikan sayimi cikmiyo siziniinde ya amlamiyorum hicbisey bu teste gore azospermi diyip mikrotese yazmis doktor yine ama test aciklamasi oligosperm yazio

sıvı ilaçlar bitti haplara başladık ve iğnelere devam ediyoruz
test tarihimiz belli değil
canım ekledim yazdıklarını bide tabloda sende şunlar eksik
1-hocada ilk yaptığınız sperm testinin sonucu nedir hücre olarak soruyorum
2-nisanda başlamışsınız 3 ay sonraki test sonucunuz var mı? tabloda sadece şu sonuç var İmmatür Germ Hücre Sayımı : 990 000 lokosit%34 çıktı başka sonuçlar varsa canım onlarıda ekleyeyim...

arkadaşlar hocadan msj geldi.hipogonadizmli orhan zorlunun eşi hamileymiş.kim acaba merak ettim.hamileliği hayırlı olsun darısı başımıza olur inşallah.acaba topiktenmi ki..

durudenizderya nasılsın canım hala hastanedemisin canım.hayırlı vakitli doğumlar olsun inşallah.

okudum canımm ALLAH kabul etsin

okudum canım ALLAH kabul etsin

gülerim benide tabloya dilersen ekleyebilirsin canım.9 yıllık evliyim.2012 ocakta de eşim kaan Aydos tarafından microtese oldu sonuç elegon spermatid.azospermi sebebi çooook gec indirilmiş testis.bu sebeple biri çok küçük hatta microtese kayboldu.diğeri normalden küçük.yani testisin yetersiz çalışması.2012 kasım ayında celallettin hocaya gittik.10 aydır tedavideyiz.tedaviye başlarken sperm testi yapmadık.eylülde sperm testi yapıldı

Volüm : 2.1 cc
pH : 8.2
Fruktoz : 270 mg/dl ( Normali : 200 - 600)
Direkt Mikroskopi hpf (400x) sahasında:
Sperm : - Round Cell : 25-30 EPİTEL (5-6 ) Eritrosit : (- ) Aglütinasyon ve tipi: (-)

Round Cell Sayımı : 2 500 000 /cc
Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)
Lökosit Sayımı : 950 000 /cc Lökosit Oranı : % 38
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 1 550 000 /cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 62
İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı : % 100

şimdi pregnly 500 haftada 2 menegon haftada 3 defa 150 doza çıktı.

öncelikle gözünüz aydın azosperm değilsiniz canım.azosperm 0 demek.siz oligospermsiniz.bunun için microteseye gerek yok.microtesede testisde sperm aranıyor yani cerrahi.sakın microtese olmayın canım.siz azospermseniz biz neyiz acaba

Bir tane derken o milyon cikan sayimi cikmiyo siziniinde ya amlamiyorum hicbisey bu teste gore azospermi diyip mikrotese yazmis doktor yine ama test aciklamasi oligosperm yazio

Evet bizde milyon yazan yerde kocaman bir 0 var, canlı cansız hiç bir sperm hücresi yok malesef,bence siz doktorunuzu değiştirin,kesinlikle mikrotese olmayın.

teşekkur ediyorum canım inşallah hepimizin yüzü güler ... herkes istediğine kavuşur ... pazartesi günü test yapıcaz bakalım hayırlısı ...

teşekkur ediyorum canım inşallah hepimizin yüzü güler ... herkes istediğine kavuşur ... pazartesi günü test yapıcaz bakalım hayırlısı ...

canım inşallah yüzü gülenlerden olursun canım.idrardan baktınmı canım.sonucunu muhakkak yaz canım.dualarımdasın canım.en azından şimdilik hamilesin yarına allah kerim.

ben geldim hoşgeldim
nasılsınız bacılar
celalettin hocadan mesaj geldi bize bir hastasından sperm çıkmış çok sevindik acaba dedim burdan bir arkadaşmı merak ettim
her kimse hayırlı uğurlu bebekleri olsun çifter çifter inşallah

hoş geldin bacım.bizede geldi bende merak ettim.darısı bizlere olsun canım.

Sagol canim ya zaten bende anlam veremedim nasil azosperm yazdi rapora .zaten icime hic sinmedi o doktor ameliyati sirf para icin yazdi esimde varikosel vardi ameliyat dedi hayir dedim simdide pislik yapti bize resmen:-( pis doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…