inşallah canım sizinde aynı olması dileğimle
maşallah cnm maşallahhhhh azo illetinden biri daha kurtulduuuuuuuuuuuugözünaydın olsunnn devamı patlama yapsın inşlhhhhhhhhhhhhhhhhh
inşallah canım darısı hepinizin başınayuppppppppppppppppppppppyyyyy
canım ne güzel bir haber buuuuuuuuuuuuu
şükür her geçen gün bu illetten kurtulanları duyuyoruzzzzzzzzz....
darısı hepimize olur inş.
en kısa zamanda hamileliğini de halaylarla kutlarız.amin.
evet halaya kimler hazır çok beklettim hakkınızı helal edin ama anca yazabildim HAAAAAAAAMMMMMMMMMMİLEEEEYYYYYYYİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMÇOOOOOOKKKKK ŞÜKÜRRRR DARISI BURDA KALAN HERKESE
evet halaya kimler hazır çok beklettim hakkınızı helal edin ama anca yazabildim HAAAAAAAAMMMMMMMMMMİLEEEEYYYYYYYİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMÇOOOOOOKKKKK ŞÜKÜRRRR DARISI BURDA KALAN HERKESE
Rabbim razı olsun
kızımıza koyduğumuz isimde ERVA
kısmete bak lem yelid listesinde de ervae ile başlıyorum
şimdi regliyken çekilebiliyormu birde abdestli olarakmı çekicez ben işteyim abdestimde var ara ara fırsat buldukça çeksem olurmu
yoksa hepsini birmi çekmeliyim
HOŞGELDİN CNM NASILSIN PRENSİMİZ NASIL
YOK CNM İLLAKİ BURDA HALAY ÇEKİCEZ YOKSA BAŞKA ŞEKİL KURTLAR DÖKÜLMÜYOR..
DİMİ AMA TATLIM BU KADAR BEKLETMEKDE OLMAZ BEN OLSAM ŞİMDİYE ÇAT DİYE ÇATLARDIM
GERÇEKTEN BEN OLSAM oooooooooooo oooooooooooo ANINDA Türkiyenin bütün illeri duymuştu peeehhhhhh
canımmmmm gözün aydın çok ama çok güzel bir haber buuuuhemen tedavi listesine kocaman bir hamile yazısı ekliyorummmm
Yahu halaya geç mi kaldım ben :-S
Yaşasın çok sevinçliyiz :-D:-D:-D
sağol cnm allah razı olsun çok tşk ederim inşallah sizlerde sıra bundan sonra çok güzel haberlerinizi alırızmaşallah cnm RAbbime şükürler olsun ne güzel haber ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN
canım Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeni kucağına bebeğini almayı nasip etsin GÖZÜNÜZ AYDINNN
canım hayırlı olsun allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere
canım bitanem çokkkkk sağol rabbim inşallah en yakın zamanda sizlerede nasip etsin hala şoktayımşükürler olsun şükürler olsun şükürler olsunn
beklediğimize değdi tatlımmmm.
Allah tamamına erdirsin.
sorunsuzca hamilelik geçirirsin inş. ve kucağına hasretini çektiğin miniğini sağlıcakla alırsın inşşşş.
keseyide görürsün ,kalp atışlarını da duyarsın inşşşşşş tatlımmmmm.
bu sevincimiz hiç bitmesin....
tek tek hamileyimmmmmmmmmm haberimizi verelim inşşşşşşş
canım inş seninde hamile haberini alacağız.....
ben inanıyorummmm... işte o gün yıkılacak ortalık halaydan .....
tey tey teyyyyyyy
bursada haklı ama canımmm .. olmazsa eşi bir daha yıkılacaktııııı.
Allah her daim yüzlerine baksın inşşşşş
Maşallahcanım Allah tamamına erdirsin bende hemen kurtlarımı dökeyim
Allah razı olsun canım amin canım bütün ölmüşlerimizin mekanı cennet olsun inşallahcanımmmm başın sağolsun.mekanı cennet olsun ..
geride kalanlara sabır versin ..
canım 25. cüzü alayım ben....
okuyunca haber veririm .
ne zamana kadar okunacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?