Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
burdan tekrar yazmak istiyorum umut olsun diye belki merak eden olur biz ocak ayında celalettin hocayla tedaviye başladık tabi ondan önceside var ama boşuna bizi oyaladıkları için yazmaya gerek görmüyorum menegon ve pregnly kullandık gün aşırı haftanın 5 günü eşime iğne yapıyordum evde ki bu iğneleri ömür boyu kullanması lazım hipolu olduğu için onun dışında ermiş aktardan g2,g5 demirdikeni çayı kullandık en son g2 yi kullandık 1 kavanoz ve ersel metiden sertoly kullandık 3.şişemiz bitmedi daha çok şükür onun dışında sperm sayımız eylül ayında yapılan testte 100000 di ne olur ne olmaz diye yumurtlama günlerine dikkat ettik antibiyotik kullandık 12.14.16 günler dışında korunduk umarım herkes birgün mucizesine kavusur rabbim herkesin gönlünden geceni versin ve birde havuç suyu ve muz tüketti eşim arada

Son düzenleme:
Kızlar msjına cvp veremedim arkadaşım varsa hakkını helal etsin Elimden geldiğince tek tek yazmaya çalıştım herkese tekrar tşk ederim allah razı olsun iyi dilekleriniz için çok sağolun iyiki varsınız rabbim sırayla herkese nesip etsin bu günleri sizi seviyorum dualarımdasınız

canım iğneleri sen mi yapıyordun :26: daha önce bilgin varmıydı nasıl cesaret ettin

bizde ermiş aktardan kullandık başta , eşimin fsh nı dahada yükseltti oyüzden kesti hoca şuan sadece ersel beyden kullanıyor

Son düzenleme:
kızlar eşim iğneleri kendi yapıyor ama sanki bir bacağında dizinin üstü şişmiş.. sizdede böyle birşey oluyor mu??? acana iğneler kas da mı toplandı da dağılmadı ???

kızlar eşim iğneleri kendi yapıyor ama sanki bir bacağında dizinin üstü şişmiş.. sizdede böyle birşey oluyor mu??? acana iğneler kas da mı toplandı da dağılmadı ???

selam canım biz bu nedenlerden dolayı yapmaya cesaret edemedik hastanede yaptırıyor her seferinde ilaç yağlı olduğu için kas altında toplanabilir demişti bize sağlokçının biri o yüzden kendinizin yapmasını tavsiye etmem demişti belkide öyle olmuştur ilaç dağılmamıştır tatlım..

cnm yağlı iğnelerde şişlik olur geçen yıl ben progesteron iğnelerinden sonra mahfolmuştum ama eşim de hastahanede yapıyor genelde hemşireler kendiniz yapabilirsiniz diyor ona ama ben zorla yolluyorum

Biri daha var hamile....çabuk çıksın ortaya......çifte halay çekelim bursadan sonra......bekliyorum çabuk olsun.....söylerim bu sefer.....

Canimmm cok sevindim Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallahhh darisi isteyen herkese olsun amin.....

Biri daha var hamile....çabuk çıksın ortaya......çifte halay çekelim bursadan sonra......bekliyorum çabuk olsun.....söylerim bu sefer.....

canım gerçektenmiiiii,ne güzel üst üste geliyor güzel haberler,ya kim olduğunu söyleyemezsin biliyorum ama hipolu arkadaşlardanmı yoksa testis kaynaklı azospermdenmi en azından onu söyle lütfennnnnnnnnn

cnm yağlı iğnelerde şişlik olur geçen yıl ben progesteron iğnelerinden sonra mahfolmuştum ama eşim de hastahanede yapıyor genelde hemşireler kendiniz yapabilirsiniz diyor ona ama ben zorla yolluyorum
sağolun kızlar peki o şişliğin gitmesi yani biriken ilacın dağılması için bir yol var mı???

SELAM CANLAR..
harika bir haber 5816BURSA canim masaallah,RABBIM tamamina erdirsin cok sevindim.benim oglusum gibi bir yavrun olur ins, cooooookkkkkk tatliii
.bu guzelligi tum arkadaslarimiz yasasin.amin.
ikinci hamile kim cok meraklandik hadi bir halay daha..

canım güzel haberini hast.ögrendim çok duygulandım çok mutlu oldum.hayırlı ugurlu ömürlü olsun.inş.yakında atamanda olur.bebegin nasibide gelır.senide eşinide tebrik ediyorum.buradaki diger kardeşlerimede nasip edecek rabbim buna inanıyorum.seni cok öpüyorum.herşey gönlünce olsun.

inşlh cnm inşlh
burda evlat için mücadele eden herkes tez zamanda
hamiş haberi versin hepimizi bu dertten kurtarsın rabbim
hadi bundan sonrada sizin spermlerin çıkışı için çekelim halayları 64

beni merak eden,düşünen,dua eden hepinizdede Allah razı olsun.hala hast.deyiz.bekliyorum.ilaçlar igneler devam.sizde benim dualarımdasınız A.e.olun.

ecrin canım son 4 adet yasinişerif daha okundu .listene ekle.
PITIRCIK canım LEMYELİD listesini tamamını okudun.dermanada okudum.2260 okudum herkese.erken bıtirmek istedm ne olu ne olmaz borçlu gitmeyeym.Allah kabul etsin.inş.hepinizde dogum için böyle gün sayın.Allah hepinizden razı olsun.A.e.OLUN

balım1905 için lemyelidleri okudum allah kabul etsın
gözdem maşallah ya ajan gibisin bütün haberler sende. kimmis acaba yeni arkadaş ya merak ettim inşallah birgün bizimde haberlerimizi duyururuz

canım hayırlı ugurlu olsun allah tamamına erdirsin inşallah bizler için umut oldun cok sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…