burdan tekrar yazmak istiyorum umut olsun diye belki merak eden olur biz ocak ayında celalettin hocayla tedaviye başladık tabi ondan önceside var ama boşuna bizi oyaladıkları için yazmaya gerek görmüyorum menegon ve pregnly kullandık gün aşırı haftanın 5 günü eşime iğne yapıyordum evde ki bu iğneleri ömür boyu kullanması lazım hipolu olduğu için onun dışında ermiş aktardan g2,g5 demirdikeni çayı kullandık en son g2 yi kullandık 1 kavanoz ve ersel metiden sertoly kullandık 3.şişemiz bitmedi daha çok şükür onun dışında sperm sayımız eylül ayında yapılan testte 100000 di ne olur ne olmaz diye yumurtlama günlerine dikkat ettik antibiyotik kullandık 12.14.16 günler dışında korundukumarım herkes birgün mucizesine kavusur rabbim herkesin gönlünden geceni versin
kızlar eşim iğneleri kendi yapıyor ama sanki bir bacağında dizinin üstü şişmiş.. sizdede böyle birşey oluyor mu??? acana iğneler kas da mı toplandı da dağılmadı ???
kızlar eşim iğneleri kendi yapıyor ama sanki bir bacağında dizinin üstü şişmiş.. sizdede böyle birşey oluyor mu??? acana iğneler kas da mı toplandı da dağılmadı ???
Kızlar msjına cvp veremedim arkadaşım varsa hakkını helal etsinElimden geldiğince tek tek yazmaya çalıştım herkese tekrar tşk ederim allah razı olsun iyi dilekleriniz için çok sağolun iyiki varsınız rabbim sırayla herkese nesip etsin bu günleri sizi seviyorum dualarımdasınız
Biri daha var hamile....çabuk çıksın ortaya......çifte halay çekelim bursadan sonra......bekliyorum çabuk olsun.....söylerim bu sefer.....
Biri daha var hamile....çabuk çıksın ortaya......çifte halay çekelim bursadan sonra......bekliyorum çabuk olsun.....söylerim bu sefer.....
selam canım biz bu nedenlerden dolayı yapmaya cesaret edemedik hastanede yaptırıyor her seferinde ilaç yağlı olduğu için kas altında toplanabilir demişti bize sağlokçının biri o yüzden kendinizin yapmasını tavsiye etmem demişti belkide öyle olmuştur ilaç dağılmamıştır tatlım..
sağolun kızlar peki o şişliğin gitmesi yani biriken ilacın dağılması için bir yol var mı???cnm yağlı iğnelerde şişlik olur geçen yıl ben progesteron iğnelerinden sonra mahfolmuştum ama eşim de hastahanede yapıyor genelde hemşireler kendiniz yapabilirsiniz diyor ona ama ben zorla yolluyorum
Kızlar msjına cvp veremedim arkadaşım varsa hakkını helal etsinElimden geldiğince tek tek yazmaya çalıştım herkese tekrar tşk ederim allah razı olsun iyi dilekleriniz için çok sağolun iyiki varsınız rabbim sırayla herkese nesip etsin bu günleri sizi seviyorum dualarımdasınız
şükürler olsun şükürler olsun şükürler olsunn
Beklediğimize değdi tatlımmmm.
Allah tamamına erdirsin.
Sorunsuzca hamilelik geçirirsin inş. Ve kucağına hasretini çektiğin miniğini sağlıcakla alırsın inşşşş.
Keseyide görürsün ,kalp atışlarını da duyarsın inşşşşşş tatlımmmmm.
Bu sevincimiz hiç bitmesin....
Tek tek hamileyimmmmmmmmmm haberimizi verelim inşşşşşşş
Canım inş seninde hamile haberini alacağız.....
Ben inanıyorummmm... Işte o gün yıkılacak ortalık halaydan .....
Tey tey teyyyyyyy
Bursada haklı ama canımmm .. Olmazsa eşi bir daha yıkılacaktııııı.
Allah her daim yüzlerine baksın inşşşşş
canım merhaba,heran beklemedeyz.aslında erken ama nasip bakalım ne olacak.ogluşuna ve kendine iyibak.DURUDENIZDERYAcanim nasilsiniz kuzular iyidir ins, dogum zamani yakinmi
evet halaya kimler hazır çok beklettim hakkınızı helal edin ama anca yazabildim HAAAAAAAAMMMMMMMMMMİLEEEEYYYYYYYİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMÇOOOOOOKKKKK ŞÜKÜRRRR DARISI BURDA KALAN HERKESE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?