- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
canım benim gözün aydın Rabbim mutluluğu daim etsin kucağına almanı nasip etsin inşallahevet halaya kimler hazır çok beklettim hakkınızı helal edin ama anca yazabildim HAAAAAAAAMMMMMMMMMMİLEEEEYYYYYYYİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMÇOOOOOOKKKKK ŞÜKÜRRRR DARISI BURDA KALAN HERKESE
Canım benim kusura bakma halaya geciktim.
Ama dün dört gözle topiğe yazmanı bekledim.
Herkes gelen mesajdaki şanslı kişiyi merak ediyorlardı
Her neyse gelelim saadete
Öncelikle tebrik eder bu güzel mutlulukların ömür boyu bitmemesini dilerim.
Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip eder inşallah
Çok şükür bir azolu daha bu derde veda etti.
Allah Razı Olsun vesile olanlardan ve Celalettin Hocadan
O kadar çok mutluyuz ki
Bu sevinçlerimiz bu toipiğimizde hiç bitmez inşallah
İnşallah herkes teker teker buraya hamileyim diye yazar.
Canım bundan sonra çok dikkat et kendine
canım benim gözün aydın Rabbim mutluluğu daim etsin kucağına almanı nasip etsin inşallah
ayağını sürü arkandan geliyorum inşallah Rabbim nasip ederse
evet halaya kimler hazır çok beklettim hakkınızı helal edin ama anca yazabildim HAAAAAAAAMMMMMMMMMMİLEEEEYYYYYYYİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMÇOOOOOOKKKKK ŞÜKÜRRRR DARISI BURDA KALAN HERKESE
yok cnm senlede çekeriz halay geç kalmadınbütün duaların için amin diyorum allah razı olsun inşallah sırayla herkes için çekeriz bu halayları yeterki kimse pes etmesin olmaz demesin rabbim öyle bir zamanda yolladıki mucizemizi dünyamız değişti dün eşim kendine gelsin diye dısarı cıktık adam sersem gibi olmuştu o yüzden yazamadım ne olur kusuruma bakmayın dün gözdemlede konustuk onada söyledim tekardan allah razı olsun onlardan hocamızdan ocak ayında başladık tedaviye daha senesi dolmadan mucize oldu çok şükür buralara gelmek bile mucizeydi bizim için artık gerisi rabbimin takdiri inşallah devamıda gelir tüm kalbimle dua ediyorum rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah
canım hayırlı olsun inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ,bebeğin sen ve eşin çok ama çok mutlu olun, sanırım gebelik doğal yoldan gerçekleşti,daha önce yazdın mı bilmiyorum ama eşinin fsh ve testesteron değerlerini öğrenebilir mıyim, bizde celaleddin hocanın hastasıyız
canııııııııımmm tebrrikkkk ederiiimmmm ALLAHIM tamamına erdirsinnnnevet halaya kimler hazır çok beklettim hakkınızı helal edin ama anca yazabildim HAAAAAAAAMMMMMMMMMMİLEEEEYYYYYYYİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMÇOOOOOOKKKKK ŞÜKÜRRRR DARISI BURDA KALAN HERKESE
gözünaydın canım çok güzel bir haber bu sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah..
cnm dün eşim beni aradı hocadan mesaj geldi diye biz bir sevindik cnm çooooooooooooooook mutlu oldum sen tüp tedavisine geçmiş miydin hayırlı olsun cnm
canııııııııımmm tebrrikkkk ederiiimmmm ALLAHIM tamamına erdirsinnnn
RABBİM kucağına aldığın günleri de göstersinnn ooo bi hamişimiz daha olduuuu
darısı başımızaaa
çokkk çokkk sevindimm dünden beri bakmamıştım yeni gördümm nasıl sevindim anlatamam
hadii halayaaaa özlemiştim
canım bebek normal yoldan mı geldi tedavimi olmuştun ben hatırlayamadım:44:
BALIM1905 İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha evlatlara sahip olmak.
21 kasım Perşembe ‘den ------------------- 23 kasım cumartesi saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……..=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2182
flz01 in eşi ………………………………………=2182
Alev99 …………………………………………..=2182
Lamyay ………………………………………….=2182
Nilda015 ………………………………………….=2182
Aruna ……………………………………………=2182
Balım1905 ……………………………………………….=2162
Bengusuu ………………………………………..=2182
Doğadandeva ……………………………………=2182 ………=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2182 ………=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………..=2182
Eda09 ……………………………………………=2182
Ervae ………………………………………….…=2182 …….=okudu
Ese44 ……………………………………………=2182 ……..=okudu
Esma …………………………………………….=2182
Esmerimyarim …………………………………..=2182
Flz01 ………………………………………….…=2182
gulerim ………………………………………….=2182
huzuryolu ……………………………………….=2182 ……..=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182
Mavimenekşe ……………………………………=2182
Papatyainci ………………………………………=2182
Papatyayarim ……………………………………=2182 ………=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………=2182
Sewwgi ………………………………………….=2182
Sonsuz__ ………………………………………..=2182
Umut99 ………………………………………….=2182
Yase2 ……………………………………………=2182
Yeşil34 ………………………………………….=2182 ………=okudu
Dermannnn ……………………………………….=2182
Arkadaşım gözünüz aydın olsun,şahane bir haber bu,Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağını almayıda nasib etsin,darısı bizlerin başınaaaa
cnm sağolll bitanem allah razı olsun çok tsş darısı size cnm normal yolla geldi mucizemiz cnm rabbim sizlerede yardım etsin en yakın zamanda kurtarsın herkesi inşallah
ey maşallah doğal yoldan mı şu dönem ciddi bir vazgeçmişliğe girmişken ben çok güzel bir haber oldu
evet canım çokkkk şükürrr ne kadar şükretsem az inan hamdolsun rabbime darısı burdaki arkadaşlara inşalllah eşimin tarifi imkansız yaa adam şokta dünden beri sokağa çıkıp bağırmak istiyorum herkese söylüycem diyor ama ilk duyduğu anda ki hali anlatılmaz en çok eşim için sevindim hep ona dua ediyodum çok şükür cuma keseyi görcez inşallah bi sorun olmadan bu zamanları atlatırız
sağol cnm bizde hep gelen msjlara sevinip acaba bizim msjımızıda atacakmı derdik çok şükür darısı sizlere cnm rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah
ne güzel bir duygu Allah bekleyen herkese nasip etsin:)
herkes ne güzelde paylaştı halaylar çekildi hemen... ben foruma girdiğimden beri sanırım ilk hamilelik haberi ama bundan sonra daha sıklıkla böyle güzel haberleri okumak , bende böyle güzel haberler vermek istiyorum....
Tebrik ediyorum tekrar sizi Allah sağlıklı bir hamilelik geçirip bebişine kavuşmayı nasip etsin:)
canım benim o mesaj sizinmiydi demek dün akşam çok canım sıkıldı durup dururken tedaviden sonuç alamazsak diye içime bi sıkıntı geldi ve ağlamaya başladım kendimi çok kötü hissediyordum sonra eşimin teline mesaj geldi ve bana gösterdi ne ağlıyosun umudunu kesme bak biri daha kurtulmuş bu dertten diye bana gösterdi birden mesajı görünce içime bi sevinç geldi belki bizde kurtuluruz bu dertten diye belkide dedim rabbimden ümidimi kesmeyim diye o mesaj tam sıkıntıya düştüğüm bi anda geldi diye kendi kendimi teselli etmiştim dün.Allahım tamamına erdirsin inşaallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?