Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim gözün aydın Rabbim mutluluğu daim etsin kucağına almanı nasip etsin inşallah
ayağını sürü arkandan geliyorum inşallah Rabbim nasip ederse

yok cnm senlede çekeriz halay geç kalmadın bütün duaların için amin diyorum allah razı olsun inşallah sırayla herkes için çekeriz bu halayları yeterki kimse pes etmesin olmaz demesin rabbim öyle bir zamanda yolladıki mucizemizi dünyamız değişti dün eşim kendine gelsin diye dısarı cıktık adam sersem gibi olmuştu o yüzden yazamadım ne olur kusuruma bakmayın dün gözdemlede konustuk onada söyledim tekardan allah razı olsun onlardan hocamızdan ocak ayında başladık tedaviye daha senesi dolmadan mucize oldu çok şükür buralara gelmek bile mucizeydi bizim için artık gerisi rabbimin takdiri inşallah devamıda gelir tüm kalbimle dua ediyorum rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah

canım benim gözün aydın Rabbim mutluluğu daim etsin kucağına almanı nasip etsin inşallah
ayağını sürü arkandan geliyorum inşallah Rabbim nasip ederse

canım sürümezmiym inşallah tek tek haberlerinizi alırız çok sağolun selamını aldım cemremden allah razı olsun tatlım darısı sana inşallah güzelim

gözünaydın canım çok güzel bir haber bu sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah..

cnm dün eşim beni aradı hocadan mesaj geldi diye biz bir sevindik cnm çooooooooooooooook mutlu oldum sen tüp tedavisine geçmiş miydin hayırlı olsun cnm

Arkadaşım gözünüz aydın olsun,şahane bir haber bu,Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağını almayıda nasib etsin,darısı bizlerin başınaaaa

sağol canım allah razı olsun darısı size inşallah evet cnm mucize bir şekilde doğal yoldan oldu devamı gelirse inşallah:18:canım eşim hipogonadizm hastası yani beyninde fsh ve lh hormonları üreten merkez yok yada çalışmıyordu o yüzden dışardan iğnelerle bu hormonları aldı yani sıfırdı ikiside ama testesteron normale yakındı 1 sene burda devlet hastanesinde endokrnoloji bölümünde tedavi oldu biz sonuç alamadık ocak ayında celalettin hocaya başladık yavaş yavaş arttı ve en son eylülde yapılan testte 100000 çıktı ve mucize böyle işte canım darısı bekleyen isteyen herkese

canııııııııımmm tebrrikkkk ederiiimmmm ALLAHIM tamamına erdirsinnnn
RABBİM kucağına aldığın günleri de göstersinnn ooo bi hamişimiz daha olduuuu
darısı başımızaaa
çokkk çokkk sevindimm dünden beri bakmamıştım yeni gördümm nasıl sevindim anlatamam
hadii halayaaaa özlemiştim
canım bebek normal yoldan mı geldi tedavimi olmuştun ben hatırlayamadım:44:

cnm dün eşim beni aradı hocadan mesaj geldi diye biz bir sevindik cnm çooooooooooooooook mutlu oldum sen tüp tedavisine geçmiş miydin hayırlı olsun cnm

sağol cnm bizde hep gelen msjlara sevinip acaba bizim msjımızıda atacakmı derdik çok şükür darısı sizlere cnm rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah

cnm sağolll bitanem allah razı olsun çok tsş darısı size cnm normal yolla geldi mucizemiz cnm rabbim sizlerede yardım etsin en yakın zamanda kurtarsın herkesi inşallah

cnm ben okudum Allah kabul etsin

Arkadaşım gözünüz aydın olsun,şahane bir haber bu,Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağını almayıda nasib etsin,darısı bizlerin başınaaaa

canımmmmmmmmmmmmm çok tşk ederim allah razı olsun inşallah sırayla sizlerin haberinizi alır seviniriz böyle topiğimizden halaylar eksik olmasın

cnm sağolll bitanem allah razı olsun çok tsş darısı size cnm normal yolla geldi mucizemiz cnm rabbim sizlerede yardım etsin en yakın zamanda kurtarsın herkesi inşallah

ey maşallah doğal yoldan mı şu dönem ciddi bir vazgeçmişliğe girmişken ben çok güzel bir haber oldu

ey maşallah doğal yoldan mı şu dönem ciddi bir vazgeçmişliğe girmişken ben çok güzel bir haber oldu

evet cnm mucize olmaz denilen oluyor yeterki pes etmeyin ne olur rabbim en beklenmedik anda öyle bir mucize veriyorki iyiki sabrettik diyoruz ne olur vazgeçmeyin

ne güzel bir duygu Allah bekleyen herkese nasip etsin:)
herkes ne güzelde paylaştı halaylar çekildi hemen... ben foruma girdiğimden beri sanırım ilk hamilelik haberi ama bundan sonra daha sıklıkla böyle güzel haberleri okumak , bende böyle güzel haberler vermek istiyorum....
Tebrik ediyorum tekrar sizi Allah sağlıklı bir hamilelik geçirip bebişine kavuşmayı nasip etsin:)

sağol cnm bizde hep gelen msjlara sevinip acaba bizim msjımızıda atacakmı derdik çok şükür darısı sizlere cnm rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah

canım benim o mesaj sizinmiydi demek dün akşam çok canım sıkıldı durup dururken tedaviden sonuç alamazsak diye içime bi sıkıntı geldi ve ağlamaya başladım kendimi çok kötü hissediyordum sonra eşimin teline mesaj geldi ve bana gösterdi ne ağlıyosun umudunu kesme bak biri daha kurtulmuş bu dertten diye bana gösterdi birden mesajı görünce içime bi sevinç geldi belki bizde kurtuluruz bu dertten diye belkide dedim rabbimden ümidimi kesmeyim diye o mesaj tam sıkıntıya düştüğüm bi anda geldi diye kendi kendimi teselli etmiştim dün.Allahım tamamına erdirsin inşaallah..

cnm bursam uzun zamandan sonra soru sormak istiyorum uzun zamandır içimden o bile gelmiyordu seni biraz bunaltacağım ama sen de birşey kullanıyor muydun yumurtlama dönemine dikkat ediyor muydun g5 dışında eşin neler kullandı sağol cnm

çok sağol canım inşallah en yakın zamanda senin içinde halaylar çekilir kurtlarımızı dökeriz bende sayısız arkadaşımız için halay çektim kısmet bugun sıra bendeydi burda inanılmaz bir bağ var aramızda çünkü bizi bizden başka kimse anlamaz burdaki her arkadasım benim için çok özel hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız canlarrrrr

evet cnm bizimdi ne olur pes etme cnm bende zaman zaman yoruldum dedim bunaldım dedim ama güzel haberlerle yeniden canlanıp devam ettim inşallah hersey yoluna girer dualarım burdaki herkes için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…