Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
=biyonik52;32805305]Kızlar ; bugun bhcg testim vardı : Yumurta toplamadan sonrakı 14. Transferden sonrakı 9. Günüm

126.1 cıktı ... 2 gün sonra bi daha test var çok tuafım ... Ağlasammı gülsem mi ...[/QUOTE]

Allah tamamına erdirsin. Sağl sağlım kucağınıza da almayı nasip etsin.[
Sizin sıkıntı neyid tam olarak ?:26::26::26:[/QUOTE]

BİZİM SIKINTIDA AZOSPERMİ MALUM... KÜÇÜKKEN GEÇİRİLMİŞ BİR KABAKULAK , SOL TESTİSTE İLTİHAPLANMA VE ŞİŞME ,
TİROİD CA( 4 AMELIYAT) , 5-6 DEFA ATOM( RADYOAKTIF İYOT) TEDAVİSİ, SIK SIK ATEŞLİ HASTALIK ..... İLK TESTE 4 HAREKETSİZ 2. TESTE .0.. CIKTI MEMORİAL DE TEDAVİYE ALINDIK 4 AY İLAÇ BİTKİSEL SONRA MIKROTESE OLDUK . SPERM BULUNDU . BÖYLE CANIM ALLAHIM DERMANSIZ DERT VERMESIN HEPİMİZE İYİ SONUCLAR VERSIN ...YARDIMCIMIZ OLSUN

yarın sonuçları göstermek üzere celalettin hocaya gidiyoruz bakalım 8 canlı spermle 21 ölü sperme ne diyecek cok heyecanlıyım

canım gözünüz aydın.sperm çıkışına çok sevindim.daha da güzel haberler alın ve bebeğinize biran önce kavuşun inşallah.

Kızlar ; bugun bhcg testim vardı : Yumurta toplamadan sonrakı 14. Transferden sonrakı 9. Günüm

126.1 cıktı ... 2 gün sonra bi daha test var çok tuafım ... Ağlasammı gülsem mi ...

canım tebriklerrrrrrrrr
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm

tebriklerrrrr canımmmmmmm
çok sevindim, hemde çokkkkkk

balim icin lem yelidlerini okudum rabbim kabul etsin en kisa zamanda gönlündekini versin

Son düzenleme:
Kızlar ; bugun bhcg testim vardı : Yumurta toplamadan sonrakı 14. Transferden sonrakı 9. Günüm

126.1 cıktı ... 2 gün sonra bi daha test var çok tuafım ... Ağlasammı gülsem mi ...
haydeee yine halaya
Rabbim büyük işte ne güzel bir haftaya başladık sayenizde kızlarr
canım maşallah değerin gayet güzel inşallah yavrucuğunu kucağına da alırsın
Rabbim bizlerinde burda sevinç haberleri vermemizi nasip eylesin
çok ama çok sevindim

canım benim bak ne güzel eşine ilaç tedavisi verilmiş inşallah kullandıkları eşine şifa olur.
hepimiz bu yolda emek veriyoruz Rabbim en kısa zamanda emeklerinizin karşılığını almayı nasip etsin.
emre bey de devam edecekmişsiniz sonuçta emre bey de bu konuda uzman bir doktor kolay kolay ilaç vermez
vermişse de şansınızı deneyin inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız.

cnm geçmiş olsun emre bey ilaç tedavisi yapalım dediyse mutlaka umutludue sizden çünkü hiç sıcak bakmıyordu ilaç tedavisine , inşallah 9 ay sonra çoook güzel sonuçlar alınrsınız..

tebrik ederim ALLAH tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatlı şekilde inş.Rabbım isteyenlerede en kısa surede nasıp etsın inş.

Canim inan çok üzüldüm benimde basimdan 2 kere geçti ayni şeyler ama bak ne güzel umut var sizi patolajiye falan göndermişler bize hic bir şey yapmadilar kestiler yok hadi gidin oldu bizimkiler sizin doktor tercihiniz iyi bizimkiler cahillikti ama ben Allahtan umudunu hic kesmedim inanıyorum inşallah bir gün güzel sonuçlar alicaz Rabbim hepimizin yüzünü guldursun Safi ismiyle hepimize sifa versin...amin

Rabbım hayırlı uğurlu etsin tamamına erdirsin inş.Dualarınızda bızlerede yer verın inş.Rabbım herkese sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

Canim tebrik ederim çok sevindim Allah kucaginada almayi nasip etsin inşallah bizlere de nasip eder Rabbim

rabbim arkadaşımızın dileğini en kısa zamanda gerçekleştirsin .

hormon sonuçlarımız çıkmıştı, kromozon analizinin sonucunu bekliyorduk az önce hocayla görüştük.
onun sonucuda çıkmış.hiçbir sıkıntı yok.hormonlar normal, genetik bir sıkıntı da yok :)))))
hoca yüzyüze görüşelim dedi.yarın saat 12:00 de randevumuz bakalım ne diyecek.
yarın nasıl olcak yaaaa?????

Canim ben ervanin lem yelidini okudum Rabbim kabul etsin hayirli haberlerle dönerler insallah

ervae için lem yelidleri okudum Allah niyetini kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…