- 12 Ağustos 2013
- 964
- 696
- 208
evet halaya kimler hazır çok beklettim hakkınızı helal edin ama anca yazabildim HAAAAAAAAMMMMMMMMMMİLEEEEYYYYYYYİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMÇOOOOOOKKKKK ŞÜKÜRRRR DARISI BURDA KALAN HERKESE
arkadaşlar ben geldim malesef güzel haberlerle dönemedim .eşim ameliyat oldu sperm cıkmadı.bundada vardır hayır diyorum .carsamba günü sabah ameliyat oldu. hiç aglamadım sükür rabbim sabrını verdi.bana gelirse 11 yumurtam oluşmuştu hepsi iyi kaliteymiş olmayınca olmuyormuş arkadaşlar.demek ki vakti saati gelmemiş.ameliyattan sonra emre bey geldi yanıma üzgün bir biçimde iki testiside acmışlar ama bişey bulamadık dedi patoloji sonucunda görüselim dedi . sükürki mevlam umudumuzu tam elimizden almadı .patoji sonucunda sperm duraklaması cıktı .doktorun tabiriyle üretim varmş belli yere kadar geliyormuş duruyormuş.cook sasırdım emre bey klomen verdi esime hormonlarını yükseltelim belki cıkış olabilir dedi. emre beyin pek ilac tavsiye etmedigini biliyorum bizin gibi durumu olanlarda genel de hig. hastalarına verdigini biliyordum sizce bizde bir ışık görmüştür degilmi arkadalar ilac verdigine göre.aynı soruyu kendinede yönelttim patoloji kötü gelseydi hiç bir sey tavsiye etmiyecektim dedi ama sizde belki düzelme olabilir dedi
bu arada yeni hamiş arkadaşlarımız varmış ilk actıgımda yazıyı görünce coook sevindim rabbim devamını getirsin tedavideki arkadaşlarımın yüzünü güldürsün bizden böyle arkadaşlar
arkadaşlar ben geldim malesef güzel haberlerle dönemedim .eşim ameliyat oldu sperm cıkmadı.bundada vardır hayır diyorum .carsamba günü sabah ameliyat oldu. hiç aglamadım sükür rabbim sabrını verdi.bana gelirse 11 yumurtam oluşmuştu hepsi iyi kaliteymiş olmayınca olmuyormuş arkadaşlar.demek ki vakti saati gelmemiş.ameliyattan sonra emre bey geldi yanıma üzgün bir biçimde iki testiside acmışlar ama bişey bulamadık dedi patoloji sonucunda görüselim dedi . sükürki mevlam umudumuzu tam elimizden almadı .patoji sonucunda sperm duraklaması cıktı .doktorun tabiriyle üretim varmş belli yere kadar geliyormuş duruyormuş.cook sasırdım emre bey klomen verdi esime hormonlarını yükseltelim belki cıkış olabilir dedi. emre beyin pek ilac tavsiye etmedigini biliyorum bizin gibi durumu olanlarda genel de hig. hastalarına verdigini biliyordum sizce bizde bir ışık görmüştür degilmi arkadalar ilac verdigine göre.aynı soruyu kendinede yönelttim patoloji kötü gelseydi hiç bir sey tavsiye etmiyecektim dedi ama sizde belki düzelme olabilir dedi
bu arada yeni hamiş arkadaşlarımız varmış ilk actıgımda yazıyı görünce coook sevindim rabbim devamını getirsin tedavideki arkadaşlarımın yüzünü güldürsün bizden böyle arkadaşlar
.arkadaşlar ben geldim malesef güzel haberlerle dönemedim .eşim ameliyat oldu sperm cıkmadı.bundada vardır hayır diyorum .carsamba günü sabah ameliyat oldu. hiç aglamadım sükür rabbim sabrını verdi.bana gelirse 11 yumurtam oluşmuştu hepsi iyi kaliteymiş olmayınca olmuyormuş arkadaşlar.demek ki vakti saati gelmemiş.ameliyattan sonra emre bey geldi yanıma üzgün bir biçimde iki testiside acmışlar ama bişey bulamadık dedi patoloji sonucunda görüselim dedi . sükürki mevlam umudumuzu tam elimizden almadı .patoji sonucunda sperm duraklaması cıktı .doktorun tabiriyle üretim varmş belli yere kadar geliyormuş duruyormuş.cook sasırdım emre bey klomen verdi esime hormonlarını yükseltelim belki cıkış olabilir dedi. emre beyin pek ilac tavsiye etmedigini biliyorum bizin gibi durumu olanlarda genel de hig. hastalarına verdigini biliyordum sizce bizde bir ışık görmüştür degilmi arkadalar ilac verdigine göre.aynı soruyu kendinede yönelttim patoloji kötü gelseydi hiç bir sey tavsiye etmiyecektim dedi ama sizde belki düzelme olabilir dedi
hepinize hayırlı bir hafta diliyorum
bu haftada hepimiz güzel haberler alıp verelim inşlh...
2 .hamişten hala ses seda yok galiba...
bende hasta oldum:2::2::2::2::2:
sürekli hapşırıyorum
ama süpriz hamişimizide burda bekliyorum...
geçmiş olsun hasta olmuşsun rabbim şifa versin
bende meraklandım iyice 2.hamiş kim diye çiçek olabilir diye tahmin ediyorum. 2.hamiş gelse de öğrensek merakımız gitse yaaa
Kızlar ; bugun bhcg testim vardı : Yumurta toplamadan sonrakı 14. Transferden sonrakı 9. Günüm
126.1 cıktı ... 2 gün sonra bi daha test var çok tuafım ... Ağlasammı gülsem mi ...
Kızlar ; bugun bhcg testim vardı : Yumurta toplamadan sonrakı 14. Transferden sonrakı 9. Günüm
126.1 cıktı ... 2 gün sonra bi daha test var çok tuafım ... Ağlasammı gülsem mi ...
CANIMM HOŞGELDİİNN ÇOK ÜZÜLDÜMMM
RABBİM SABRINI VERİYOR AMA İÇİMİZ KAN AĞLIYOR
bundada vardır bir hayır İNŞALLAHH spermler olgunlaşır
siz hiç tedavi olmadınızmı? direk tesemi oldunuz bizde ilk öğrendiğimizde hemen tese olmuştuk şimdi aklım olsa asla eşimi ameliyat ettirmezdim ama o hatayı yaptık bir kere
İNŞALLAH birgün bizde hamileyim diye yazarız buraya ALLHIM katından hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İNŞALLAHHH
canim sikma canini allah büyük vakti zamani var herseyin hic ummadigin bi anda allah karsina cikarir ben biseyi merak ettim siz tedavi olmadanmi amaliyat oldunuz?????
cnm çok üzüldüm çok geçmiş olsun eşine....
dediğin gibi henüz vakti zamanı değilmiş
ama patoloji raporu umut verici
hocanın dediğni yapın bakalım cnm
şifanın nerden nasıl kimin vesilesi ile geleceği belli olmaz
emekleriniz yer bulur ve ümşit ettiğiniz o güzel günler çabucak gelsin inşlh....
Canım eşin için çok geçmiş olsun.
Sizde de maturasyon arresti çıkmış demekki.
Bizimde öyleydi.
İlaçlarla sperm çıkışı sağlanır inşallah
Umudunu kaybetme umut her zaman vardır.
Ama size tavsiyem yine en iyisini Celalettin Hoca bilir.
.
kadercim duyunca üzüldüm ama senin metanetli olmana çok sevindim.
Emre Bey ilaç verdi demişsin normalde ilaç vermez Emre bey demekki sizde bir umut görmüş canım
inşallah kullandığınız ilaçlar faydasını yakın zamanda gösterecektir. dualarım seninle Rabbim en yakın zamanda sanada hamiş olmayı nasip etsin
Allah yardımcınız olsun. Ümidini kaybetmemen ne güzel. Öyle şeyler yaşıyor ki insan şu hayatta, rabbim sabrını veriyor. Umarım sabrınızın/sabrımızın sonu selamet olur... Güzel haberlerini duymak ümidiyle...
canım tebrik ederim.
Seni de anne adayları tarafına alalım
Rabbim sağ salim kucağına alacağın günleride göstersin inşallah
Değerin gayet çok güzel.
Ağla için açılır ama sevinçten ağla
Artık kötü günler geride kaldı
Haydiinnn halaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?