canımm bende 1000 tane alıyorum RABBİM acil şifalar versin İNŞALLAHH arkadaşımın annesine300 bin Ya Hayy C.C . çekilirse hasta Allah ın izniyle şifa bulur.
Allahü teâlânın Esmâ-i hüsnâsından (güzel isimlerinden). Dâimâ hayât sâhibi ve diri olan, hep var, varlığı ezelî ve ebedî (sonsuz) olan.
Ya hayy ismini zikreden kişinin ömrü uzun ve afiyette olur. Hastaysa şifaya kavuşur.
Arkadaşlar herşeygüzelolcak arkadaşımızın annesi için 300 bin Ya Hayy c.c. zikrini başlattım.. katılmak isteyen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Okuyabileceğiniz sayıyı da belirtirseniz sevinirim.
Pıtırcık_43 5.000
Mercan2011 .. 5.000
Balım1905 . 5.000
Sonsuz__ .. 5.000
Sonsuz__ un annesi .. 2.000
Cemrem29 . 2.500
Alev99 .. 5.000
Aruna . 5.000
Ucubirarada . 7.000
Ese44 . 5.000
Tülay_20 . 5.000
Eda09 .. 5.000
Flzask2003 5.000
Bengusuu . 5.000
Ervae . 5.000
Ecrin_bebek 5.000
Papatyayarim . 5.000
Ayrıca arkadaşlar, lem yelid ten sonra inş bizler için de ya hayy listesi oluşturalım.
Eşlerimizin şifa bulması için isterseniz tabiiii ..
Allah kabul etsin şimdiden amin.
ARKADAŞLAR OKUMAYA BAŞLAYABİLİRİZ...CUMAYA KADAR TAMAMLAYALIM ..
canımm okudum ALLAH kabul etsinBENGUSUU İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİLDA015 ------- ESMA ------ İLKBAHAR_İLKBAHAR ---------YASE2 DEN HABER BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.
25 kasım pazartesi den ------------------------ 27 kasım Çarşamba saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 = 2300 ..=okudu
Durudenizderya ...=2260 .=okudu
Ucubirarada . =2182 =okudu
flz01 in eşi =2182 =okudu
Alev99 ..=2182 =okudu
Lamyay .=2182 =okudu
Nilda015 .=2182
Aruna =2182 .=okudu
Balım1905 .=2182 .=okudu
Ervae =2182 =okudu
Bengusuu .=2162 .=okudu
Doğadandeva =2182 ..=okudu
Ecrin23 .=2182 ..=okudu
Ecrin_bebek ..=2182 ..=okudu
Eda09 =2182 .=okudu
Ese44 =2182 .=okudu
Esma .=2182
Esmerimyarim ..=2182 .=okudu
Flz01 . =2182 =okudu
gulerim .=2182 .=okudu
huzuryolu .=2182 =okudu
İlkbahar_ilkbahar .=2182
Mavimenekşe =2182 .=okudu
Papatyainci =2182 .=okudu
Papatyayarim =2182 .=okudu
Pıtırcık_43 =2182
Sonsuz__ ..=2182 ..=okudu
Umut99 .=2182 =okudu
Yase2 =2182
Yeşil34 .=2182 ..=okudu
Dermannnn .=2182 ..=okudu
Zaman .=2182 ..=okudu
Sewwgi .. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
inşallah herkes iyidir rabbim en yakın zamanda gönlünüzün muradını versin biz cuma günü keseyi görmeye gittik çok şükür gördük bir sorun yok2 hafta sonra kalp atısı için gidicez nasip olursa rabbim inşallah burdaki bütün arkadaslara bu günleri görmeyi nasip etsin inananın her zaman dualarımdasınız aeolun
Canim ben dogadandeva arkadasimizin lem yelidini okudum yüce Rabbim kabul etsin
Ben kisa bir sure internete giremeyebilirim ama listeye gore lem yelidleri okurum
Herşey güzel olacak arkadasimizin annesi için 5000 tane ben aliyorum Rabbim acil şifaversin
Canim bu çarşamba esim sperm tahlili yaptiracak dua edin Allahim inşallah güzel sonuçlar almayi nasip eder
Allahim hepimizin yar ve yardimcisi olsun hepimize şafi ismiyle şifa verdin
Hepinizden tekrar Allah razı olsun başta uçubirarada ve pıtırcık ve diğer tüm arkadaşlara okuyan okuyaman gönlü benle olan herkese çok teşekür ederim.Allahım hiçbirinize şüphesini bile yaşatmasın,çok ağır bir yük.
bugün tekrar prof.la görüştük ameliyata kesin verildi.bu salı ameliyata alıcanaktı.ama annem diğer rahatsızlıkları sebebiyle çok ilaç aldığı için bir kısmını kesmesi vermekmiş ameliyat öncesi bu sebeple 6/12/13 cuma ya da 9/12/13 pazartesi günü ameliyat olacak.
Yani kalbiniz ne kadar temiz ki cumaya bitirmeye ayarlamışsınız.
ben daha iyiyim.artık devamlı annemin her yanından ayrıldığım zaman fırsat bilip ağlıyordum.Artık öyle yapmıyorum.
ama arada hala duygusallaşıyorum ister istemez biraz kuruntular geliyor sonra bende rumuzu hatırlıyorum.HERŞEY ÇOK GÜZEL OLCAK diyorum.
ameliyat ve ameliyat sonrası süreç biraz beni ürkütüyor biraz bilmediğimiz anlamadığımız durumlar, hastane ortamları ama herşeyi yaşayıp görücez inşh Allahım hayırlı yazılar yazsın,yanımızda olsun...
ALLAH HEPİNİZDEN TEKRAR TEKRAR RAZI OLSUN BİZE OKUNULAN HER DUA SİZE KATLANARAK DÖNSÜN...
canim öncelikle arkadasimizin annesine rabbim en kisa zamanda sifa versin cookk gecmis olsun.bende 8000 aliyorum ama hepsini ben okumayacagim esimle arkadasimda okuyacak olurmu ? lemyelidleride biraz geciktirdim kusura bakmayin bugun biraz okur yarin haber veririm
inşallah herkes iyidir rabbim en yakın zamanda gönlünüzün muradını versin biz cuma günü keseyi görmeye gittik çok şükür gördük bir sorun yok2 hafta sonra kalp atısı için gidicez nasip olursa rabbim inşallah burdaki bütün arkadaslara bu günleri görmeyi nasip etsin inananın her zaman dualarımdasınız aeolun
cnminşallah herkes iyidir rabbim en yakın zamanda gönlünüzün muradını versin biz cuma günü keseyi görmeye gittik çok şükür gördük bir sorun yok2 hafta sonra kalp atısı için gidicez nasip olursa rabbim inşallah burdaki bütün arkadaslara bu günleri görmeyi nasip etsin inananın her zaman dualarımdasınız aeolun
kızlar size bir şey sorucam bizlerde antibiyotik kullanıyoruz ya sadece bir aylık mı kullancaktık yoksa bizde eşlerimiz gibi her ay birer kutumu kullanıcağız lütfen bana yardım edin[/Q<
Bunu ben de merak ediyorum. Eczacı eşinde sen de her ay demiş, zaten prezarvatifle ilişkiye gireceksek, neden her ay biz de alalım ki antibiyotik i orasını ben de anlamadım.
prezarvatifle mi ilişkiye girmekmi neden ben bunu bilmiyodum kim dedi bunu size özel bişemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?