Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım iğneler inş şifa olsun eşine....amin
bizde haftada 6 defa oluyoruz iğne.
eşim bacağından kendisi yapıyor.
canım bir gün menogon bir gün preglny olacak şekilde ayarla.
üst üste denk gelmesin aynı iğneden.
ince uçlu iğneler var eşim onları kullanıyor.
Rabbim hepimize yardım etsin.
eşimin bacakları morardı iyce
şifa olsunda inşşşşşş

BENGUSUU İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.

25 kasım pazartesi den ------------------------ 27 kasım Çarşamba saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300 ……..=okudu
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……….=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2182 ………=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2182 ………=okudu
Alev99 …………………………………………..=2182 ………=okudu
Lamyay ………………………………………….=2182 ………=okudu
Nilda015 ………………………………………….=2182 ……..=okudu
Aruna ……………………………………………=2182 …….=okudu
Balım1905 ……………………………………….=2182 …….=okudu
Ervae ……………………………………………=2182 ………=okudu
Bengusuu ……………………………………….=2162 …….=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2182 ……..=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2182 ……..=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………..=2182 ……..=okudu
Eda09 ……………………………………………=2182 …….=okudu
Ese44 ……………………………………………=2182 …….=okudu
Esma …………………………………………….=2182 …….=okudu
Esmerimyarim …………………………………..=2182 …….=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2182 ……=okudu
gulerim ………………………………………….=2182 …….=okudu
huzuryolu ……………………………………….=2182 ……=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182 ……=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2182 …….=okudu
Papatyainci ………………………………………=2182 …….=okudu
Papatyayarim ……………………………………=2182 …….=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………=2182 …….=okudu
Sonsuz__ ………………………………………..=2182 ……..=okudu
Umut99 ………………………………………….=2182 ……=okudu
Yase2 ……………………………………………=2182 …….=okudu
Yeşil34 ………………………………………….=2182 ……..=okudu
Dermannnn ……………………………………….=2182 ……..=okudu
Zaman …………………………………………….=2182 ……..=okudu
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı

canım LEMYELİD’ LERİN bitti.Allah kabul etsin.
Rabbim gönlünden ne geçiriyorsan versin.evini çifter çifter çocuk sesleriyle şenlendirsin.amin.

DUAMIZ

Allahım!
Okumuş olduğumuz LEM YELİD ‘İ yüce katında kabul eyle,
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.

Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldik, senden diliyor ve dileniyoruz,
Eşlerimize şifa ver. hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle. sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ.MUHAMMED MUSTAFA(S.A.V)hürmetine, BENGUSUU nikli arkadaşımıza ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyoruz. AMİN.

cnm iyi akşamlar inşlh iğneşer eşine şifa olur değerleriniz düzenli ve iyi olur
evet cnm kendin ayarlarsın güğnünü mesela biz pazartesi menegon salı pregly çarşamba menegon perşembe pregly cuma menegon yapıyoruz hafta sonuda tatili oluyo eşimin dinlenme günlericnm iğneleri ben eşime yapıyorum kalçadan.. eşim sağlık ocağında yaptırıyordu ama olmuyo hergün git gel o yüzden artık ben yapıyorum insülin iğnesiyle değil normal küçük şırıngayla yapıyorum cnm ...

cnm ben okudum Allahım kabul etsin

canımm bende 1000 tane alıyorum RABBİM acil şifalar versin İNŞALLAHH arkadaşımın annesine
Esma çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok sağol.yaptığınız dualar kat ve kat size şifa olarak geri dnsün güçlü hissediyorsunuz bana kendimi.

canım herseygüzelolacak arkadasımızın annesi için 5000 ya hayy okudum allah şifa versin inşallah en yakın zamanda iyileşir....

taze yeni güzel yüreli anne çok teşekür ederim.Dilerim kalp seslerini ve sırayla herşeyi duy hayırlı evlat olsun benim gibi her zaman annesinin yanında olsun.Allah razı olsun çok sağol.Rabbim sizekat kat ve ettiğiniz dualardan fazlasını geri döndürsün.

sağol canım pıtırcık.Allah razı olsun senden uçu biraradadan tekrar.sizlerle güçleniyorum ben bunu daha iyi anladım.bugün daha sakinim daha az ağlıyorum dualara sarılıyorum.anneme hiç tanımadığı kişilerin dua ettiğini biliyorum kuşlar gibi oluyorum.arada yüreğim hala sıkışıyor.ama inşh geçecek bitecek bitiyorum.Bunu bize veren yaradan mutlaka dayanma sabırını da şifasınıda veriri diyorum.

Hepinizden teker teker Allah razı olsun.Çok sağoloun.

Çok sağol çok teşekkür ederim.Size şifa olarak geri dönsün.

Canim gecmis olsun insaallah annenin ameliyati guzel sonuclanacak, dualarimdasiniz

Amin canım inşh.Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.

işte burda ağladım gene tutamadım kendimi.yerim ben onu ya...Allahım annesine babasına böyle hayırlı evlat nasip etsin bahttı talihi güzel olsun.Çok teşekkür ederim okuyan tüm yiğenlerinize Rabbim size böyle bir durum yaşatmasın hiçbirinize.Allah razı olsun hepinizden...

Canım iğneler eşinize tez zamanda şifa olsun inşallah
Bizim iğne günlerini hoca ayarladı

Pazaretsi pregnil
Çarşamba menagon
Perşembe Pregnil ve menagon
Cumartesi menagon

Salı,cuma ve pazar tatil.
hoca bu şekilde olursa aha iyi olur dedi.

canım ben iğneyi kendim kalçadan yapıyorum ikinci haftaya girdik

Herşeygüzelolacak arkadaşımızın annesi için 5000 bende almak istiyorum Allah şifa versin inş. tez zamanda anneciğine.

yeni haftadan herkese mutlu bi günnn..
bu hafta kontrole gidecek arkadaşlar inşlh çok güzel hbaerler alırsınızzzzz

cemrem maşallah barekallah.kilolar ne güzel gitmiş.80 benim direncim kıramıyorum.darısı başıma olsun.hedefine az kalmış.

cemrem maşallah barekallah.kilolar ne güzel gitmiş.80 benim direncim kıramıyorum.darısı başıma olsun.hedefine az kalmış.
sağol cnm aman devam kilolar gidecek benden evet bazen insan belli kilo da takılıp kalıyo
bende öyleydim ben dietisyene gittim o yüzden böle kilolarımı veriyorum dengeli beslenmeyi öğrendim
kırılır cnm ara öğün mutlaka yap her yemekten az az ye hani derler ya tabağını küçült diye doğru tabak kü
çülünce işe yarıyor sen 80 kilomusun cnm nasıslın iimisin bu arada

maşallah canım gitsinler zaten gerğide yok.ama geçen netten 0 beden kadınları görünce kendimi böyle daha çok beğendim.işin şakası bir tarafa bende 80 kiloyum.neler neler yaptım artık pes ettim galiba.diyetisyen akapuntur gram gitmedi.üstelik hipertroid vardı akapuntur yaptırdığımda.doktor bile şaştı.normalde hipertriod zayıflama nedeni ama bana pek bi yaradı.üstelik 57 kilo iken nasıl böyle tombalak oldum anlamadım.allahtan boy var ama oda biryere kadar.ben hiç yemek yiyemiyorum.öyle yemekle aram yok canım.eşim çok kızar yemediğim için ama ne yapayım yiyemiyorum.zaten yesem yedimde aldım diyeceğim ama yok.

Son düzenleme:
ay bende 0 bedenlilere gıcık oluyorum o ne ya boyun varsa takılma kilona yani çok tombiş değilsindir
hee desene hipertroid seni çok sevmiş sevdiğinden sana kilo yapıyo olsun sağlığın yerinde olsun da gerisi önemli değil he aşırı değilsin çünki kişlonda o yüzden böle diyorum
ben kendimi bildim bileli koluluyumdurama artık tak etti canıma bende fit olacağımm......... inşlhh bide nasip olur da tüp bebek yapabilirsem diye de kkilo vermek istiyorum....

cemrem hoca eşimden spermiyogram istemiş.acaba bişeylermi hissetti.değerlerimiz biraz yüksek çıkmış gibi.yada tedaviyimi sonlandıracak.korkuyorum seviniyorum halim harap yani.eşim fotosunuda çektim.göndermiştim.

canım arkadaşımızın annesi için bende 2.000 tane okuyorum ekleyebilirsin
herşeygüzelolacak Rabbim acil şifalar versin annene ameliytaı da sorunsuz ve güzel geçsin inşallah

zaten kimse 80 olduğuma inanmıyor.ama baskülümde sen seksensin diyor.takmıyorum ne yapayım canım.elimden geleni yapıyorum ama olmadı.bende bazen diyor zayıflayım tüp bebek yaparsam 100 olurum o zaman ne yaparım.sonra diyorum aman yemişim kilosunu.hamile kalimde zaten uykusuz kalırsam zayıflarım.

aa gerçekten mi belki iyi şeyler gördü o yüzden istedi hem zanentmem hoca tedaviyi niye sonlandırsın ki sorun mu yaşadını<z ilaçlar iğneler yolunda gidiyorsa niye sonlandırsın böle düşünme hem ii düşün ki ii olsun ne zaman yapıcak testti eşin inşlh sperm haberiyle halaylar çekeriz ne güzel olur siz kontrole ne zaman gitmiştiniz ki..

yok elhamdülillah sorun yaşamadık.eylülde gitti eşim.cuma günüde hormon baktırdı nizipte.hocaya meailledik.işte hoca böyle söyleyince ne bileyim tuhaf oldum.hem ümidim arttı hemde korktum.sonucları yazmıştım ama arada kaldı galiba kimse görmedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…