slm arkadaşlar nasılsınız eşim yarın iğnelere başlayacak nasip olursa,ancak gönderdiler ilaçlarımızı menogon 75 lik ve pregnly 5000 lik vermiş hoca,haftada beş gün ilk kullanacağımız için biraz tedirginim açıkçası o yüzden sizlerle paylaşmak istedim biz günleri kendimiz mi ayarlayacağız haftada üç gün menogon iki gün pregnly,ayrıca siz kendiniz mi yapıyorsunuz iğneleri enjektör olarak insülin iğnesimi kullanacağız?
cnm iyi akşamlar inşlh iğneşer eşine şifa olur değerleriniz düzenli ve iyi olurslm arkadaşlar nasılsınız eşim yarın iğnelere başlayacak nasip olursa,ancak gönderdiler ilaçlarımızı menogon 75 lik ve pregnly 5000 lik vermiş hoca,haftada beş gün ilk kullanacağımız için biraz tedirginim açıkçası o yüzden sizlerle paylaşmak istedim biz günleri kendimiz mi ayarlayacağız haftada üç gün menogon iki gün pregnly,ayrıca siz kendiniz mi yapıyorsunuz iğneleri enjektör olarak insülin iğnesimi kullanacağız?
DOĞADANDEVA İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NURUSİMA81 ------------ FLZ01 İN EŞİ ------------LAMYAY ------- BENGUSUU ------ ECRİN23 ------ECRİN_BEBEK ------ESMA
FLZ01 -------- İLKBAHAR_İLKBAHAR ------MAVİMENEKŞE -------- UMUT99 ------ YASE2 DEN HABER BEKLİYORUZZZZ
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.
27 kasım Çarşamba dan ------------------------- 29 kasım Cuma saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 = 2300
Durudenizderya ...=2260 ..=okudu
Ucubirarada . =2182 ..=okudu
flz01 in eşi =2182
Alev99 ..=2182 .=okudu
Lamyay .=2182
Nilda015 =2182 ..=okudu
Aruna =2182 ..=okudu
Balım1905 .=2182 ..=okudu
Ervae =2182 =okudu
Bengusuu ..=2182
Doğadandeva =2162 .=okudu
Ecrin23 .=2182
Ecrin_bebek ..=2182
Eda09 =2182 .=okudu
Ese44 =2182 .=okudu
Esma .=2182
Esmerimyarim ..=2182 ..=okudu
Flz01 . =2182
gulerim .=2182 ..=okudu
huzuryolu .=2182 =okudu
İlkbahar_ilkbahar .=2182
Mavimenekşe =2182
Papatyainci =2182 .=okudu
Papatyayarim =2182 .=okudu
Pıtırcık_43 =2182
Sonsuz__ ..=2182 .=okudu
Umut99 .=2182
Yase2 =2182
Yeşil34 .=2182 ..=okudu
Dermannnn .=2182 =okudu
Zaman .=2182 ..=okudu
Sewwgi .. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
Esma çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok sağol.yaptığınız dualar kat ve kat size şifa olarak geri dnsün güçlü hissediyorsunuz bana kendimi.canımm bende 1000 tane alıyorum RABBİM acil şifalar versin İNŞALLAHH arkadaşımın annesine
canım herseygüzelolacak arkadasımızın annesi için 5000 ya hayy okudum allah şifa versin inşallah en yakın zamanda iyileşir....
canım benim herşeyin hayırlısı olsun.
inş annen ameliyattan başarıyla çıkacak.
canım burası öyle güzel dostlukların kurulduğu yerki.....
öyle güzel yürekli insanlar varki burada.
tanımadan öyle güzel bağlar kurduk ki burada ....
o yüzden herkesten Allah razı olsun diyorum.
vesile olmak liste hazırlamak önemli değil aslında arkadaşların tek yürek olup bu dualara katılması önemli.....
bu arada UCUBİRARADA ya ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
karşılıksız her arkadaşımız için ya şafi okuyor.
kimin sıkıntısı olsa o arkadaşımız için yürekten dualar okuyor....
senin için de ya hayy için vesile oldu.
o yüzden ona ayrıca teşekkür etmek istedim.
Allah dualara katılan katılmayanlardan razı olsun.
güzel yürekli canlarımmmm inş Rabbim bu güzel yüreklerinizi görecek ve her kimin ne derdi varsa kurtaracaktır inş....
herşeygüzelolcak canım mmmm Rabbim çok büyük . derdi veren Rabbim dermanını da verecektir.
belki hayırlara bile vesile olacaktır.
bak bizler bu dert sayesinde öyle güzel yürekli arkadaşlara sahip olduk kiii
hiç birşeye değişmem dua arkadaşlığını inan.
o yüzden içini ferah tut.
yaşanması gerekiyorsa birşeyler yaşanıyor.
dua et sadece.dua sabır inanç sayesinde atlatacaksınız inş...
bütün dualarımmm sizinle tatlımmmmmm...
Allah yardımcınız olsunnnn...
cnm kusura bakma geç yazdım. Bengusu ve dogadandeva arkadaşlarımızn lem yelid i okudum . Allah kabul etsin.
herşeygüzelolacak arkadaşşımız çok geçmiş olsun Annene acil acil şifalar versin rabbim. Bende 5000 tane alıyorum ya hayy
Canim gecmis olsun insaallah annenin ameliyati guzel sonuclanacak, dualarimdasiniz
canım arkadasın annesi için 15000 ya hayy daha okundu hemde içlerinde yiğenlerimde var biri daha 5 yaşında ablam okurken oda okumuş inşallah şifa verir rabbim yine okumaya devam ederiz inşallah ben okundukça yazarım buraya olurmu tatlım vesile oldun allah razı olsun
slm arkadaşlar nasılsınız eşim yarın iğnelere başlayacak nasip olursa,ancak gönderdiler ilaçlarımızı menogon 75 lik ve pregnly 5000 lik vermiş hoca,haftada beş gün ilk kullanacağımız için biraz tedirginim açıkçası o yüzden sizlerle paylaşmak istedim biz günleri kendimiz mi ayarlayacağız haftada üç gün menogon iki gün pregnly,ayrıca siz kendiniz mi yapıyorsunuz iğneleri enjektör olarak insülin iğnesimi kullanacağız?
canım ben iğneyi kendim kalçadan yapıyorum ikinci haftaya girdikslm arkadaşlar nasılsınız eşim yarın iğnelere başlayacak nasip olursa,ancak gönderdiler ilaçlarımızı menogon 75 lik ve pregnly 5000 lik vermiş hoca,haftada beş gün ilk kullanacağımız için biraz tedirginim açıkçası o yüzden sizlerle paylaşmak istedim biz günleri kendimiz mi ayarlayacağız haftada üç gün menogon iki gün pregnly,ayrıca siz kendiniz mi yapıyorsunuz iğneleri enjektör olarak insülin iğnesimi kullanacağız?
cemrem maşallah barekallah.kilolar ne güzel gitmiş.80 benim direncim kıramıyorum.darısı başıma olsun.hedefine az kalmış.
sağol cnm aman devam kilolar gidecek benden evet bazen insan belli kilo da takılıp kalıyo
bende öyleydim ben dietisyene gittim o yüzden böle kilolarımı veriyorum dengeli beslenmeyi öğrendim
kırılır cnm ara öğün mutlaka yap her yemekten az az ye hani derler ya tabağını küçült diye doğru tabak kü
çülünce işe yarıyorsen 80 kilomusun cnm nasıslın iimisin bu arada
ay bende 0 bedenlilere gıcık oluyorum o ne yamaşallah canım gitsinler zaten gerğide yok.ama geçen netten 0 beden kadınları görünce kendimi böyle daha çok beğendim.işin şakası bir tarafa bende 80 kiloyum.neler neler yaptım artık pes ettim galiba.diyetisyen akapuntur gram gitmedi.üstelik hipertroid vardı akapuntur yaptırdığımda.doktor bile şaştı.normalde hipertriod zayıflama nedeni ama bana pek bi yaradı. üstelik 57 kilo iken nasıl böyle tombalak oldum anlamadım.allahtan boy var ama oda biryere kadar.ben hiç yemek yiyemiyorum.öyle yemekle aram yok canım.eşim çok kızar yemediğim için ama ne yapayım yiyemiyorum.zaten yesem yedimde aldım diyeceğim ama yok.
300 bin Ya Hayy C.C . çekilirse hasta Allah ın izniyle şifa bulur.
Allahü teâlânın Esmâ-i hüsnâsından (güzel isimlerinden). Dâimâ hayât sâhibi ve diri olan, hep var, varlığı ezelî ve ebedî (sonsuz) olan.
Ya hayy ismini zikreden kişinin ömrü uzun ve afiyette olur. Hastaysa şifaya kavuşur.
Arkadaşlar herşeygüzelolcak arkadaşımızın annesi için 300 bin Ya Hayy c.c. zikrini başlattım.. katılmak isteyen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Okuyabileceğiniz sayıyı da belirtirseniz sevinirim.
Pıtırcık_43 5.000
Mercan2011 .. 5.000
Balım1905 . 5.000
Sonsuz__ .. 5.000
Sonsuz__ un annesi .. 2.000
Cemrem29 . 2.500
Alev99 .. 5.000
Aruna . 5.000
Ucubirarada . 7.000
Ese44 . 5.000
Tülay_20 . 5.000
Eda09 .. 5.000
Flzask2003 5.000
Bengusuu . 5.000
Ervae . 5.000
Ecrin_bebek 5.000
Papatyayarim . 5.000
Ayrıca arkadaşlar, lem yelid ten sonra inş bizler için de ya hayy listesi oluşturalım.
Eşlerimizin şifa bulması için isterseniz tabiiii ..
Allah kabul etsin şimdiden amin.
ARKADAŞLAR OKUMAYA BAŞLAYABİLİRİZ...CUMAYA KADAR TAMAMLAYALIM ..
ay bende 0 bedenlilere gıcık oluyorum o ne yaboyun varsa takılma kilona yani çok tombiş değilsindir
hee desene hipertroid seni çok sevmiş sevdiğinden sana kilo yapıyoolsun sağlığın yerinde olsun da gerisi önemli değil he aşırı değilsin çünki kişlonda o yüzden böle diyorum
ben kendimi bildim bileli koluluyumdurama artık tak etti canıma bende fit olacağımm......... inşlhh bide nasip olur da tüp bebek yapabilirsem diye de kkilo vermek istiyorum....
aa gerçekten mi belki iyi şeyler gördü o yüzden istedi hem zanentmem hoca tedaviyi niye sonlandırsın ki sorun mu yaşadını<z ilaçlar iğneler yolunda gidiyorsa niye sonlandırsın böle düşünme hem ii düşün ki ii olsun ne zaman yapıcak testti eşin inşlh sperm haberiyle halaylar çekeriz ne güzel olurcemrem hoca eşimden spermiyogram istemiş.acaba bişeylermi hissetti.değerlerimiz biraz yüksek çıkmış gibi.yada tedaviyimi sonlandıracak.korkuyorum seviniyorum halim harap yani.eşim fotosunuda çektim.göndermiştim.
aa gerçekten mi belki iyi şeyler gördü o yüzden istedi hem zanentmem hoca tedaviyi niye sonlandırsın ki sorun mu yaşadını<z ilaçlar iğneler yolunda gidiyorsa niye sonlandırsın böle düşünme hem ii düşün ki ii olsun ne zaman yapıcak testti eşin inşlh sperm haberiyle halaylar çekeriz ne güzel olursiz kontrole ne zaman gitmiştiniz ki..
selam kızlar nasılsınız.cuma günü eşim hormon testi yaptırmıştı.hocaya meail attık ama birde size yazayım.
ESTRADIOL:75
LH:3.29
FSH:7.78
TOTAL TESTOSTERON:214
sizce nasıl .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?