Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canimya bilmedik ki
yani surpriz olmustu bize
birde kucuk bir yerde yaptik sonra burdaki aptal dr sordum o da dondurulacak kadar yeterli degl dedi

ya bu yurtdisindaki dr tam bir aptallar

canım lütfen üzme kendini olacak ben inanıyorum bir mucize yaşadın ikinciside belkide beklemediğin anda bebeğin gelecek

canim üzülme bak doktorda endiselenecek bissey yok demis
allah büyük bellimi olur belkide normal yoldan hamile kalirsin

amin insallah canim sagol

belgincim senin esindede sperm cikisi olmuymuydu?
evet canım kaan hocanın hastasıyız eşim iğne ve klomen kullandı şimdide devam ediyoruz fakat iğnegi bulamıyoruz bu aralar.yok canım normall yolla hiç çıkmadı inşallah çıkar bundan sonra

slm arkadaşlar sperm test sonucumu kaan hocaya mail atmıştım ya şimdi cevabı geldi,0.1 milyon diğer hücre yazıyordu test sonucunda kaan hoca tüp bebek merkezinde test yaptırın onlar gelişmemiş sperm olabilir ve yeni test sonucunuzu gönderin yazmış..sanırım iyi bişeyler oluyor kızlar..bu arada doktorlar sitesini duymuşsunuzdur orayada sormuştum üroloji doktoru lokösitler için iyi bir labaratuarda ayrıştırılmalı gelişmemiş sperm olabilir demiş...

kizlar sizde ruya goruyormusunuz
heralde cok kafaya takiyorum hemen hemen her gece hep bebek goruyorum bu gece iki tane kiz bebek gordum ikizlermis ama benim degil baskasin bebegi

evet canım kaan hocanın hastasıyız eşim iğne ve klomen kullandı şimdide devam ediyoruz fakat iğnegi bulamıyoruz bu aralar.yok canım normall yolla hiç çıkmadı inşallah çıkar bundan sonra

insallah bundan sonra cikar canim

gözün aydın tatlım ben sana en başından beri ne dedim ne diyorum olacak canım herşey güzel olacak...

kizlar sizde ruya goruyormusunuz
heralde cok kafaya takiyorum hemen hemen her gece hep bebek goruyorum bu gece iki tane kiz bebek gordum ikizlermis ama benim degil baskasin bebegi
canım ben uzun zamandır görmüyorum bi ara görüyordum oda çok seyrek sen çok düşünüyorsun bu aralar ondandır

ooooo rüya konusunda üstüme yoktur hemen hemen hergün rüya görürüm tabii bunların çoğunluğuda bebek üstüne..bide nedense bende hep üçüz görüyorum ve hep erkek..

gözun aydin arkadasim insalllah guzel olur hersey bundan sonra

gözün aydın tatlım ben sana en başından beri ne dedim ne diyorum olacak canım herşey güzel olacak...

inşaallah belginim rabbim hepimizi bu dertten kurtarsında çoğul gebeliktopiğine yazalımbu arada belgin incir kürüne başladık dün,incirleri ikiye böldüm,saf zeytinyağı ekledim bolca,böylemi yapılıyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…