- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
canım arkadaşım seninde dediğin gibi sen bizim ve kendinin umudusun üzülme bir dafa çıktıysa yine çıkacaktır aslında o ilk çıkış oluşunda bende kendi kendime çok sordum neden dondurmadılar diye ama olsun ben inanıyorum çıkacak.
canım lütfen üzme kendini olacak ben inanıyorum bir mucize yaşadın ikinciside belkide beklemediğin anda bebeğin gelecek
slm benim dert ortaklarim
bugun bu topige yazip yazmama hakkinda cok karasizdim
hatta yazmak bile isstemiyordum ama sizlerede cok ihtiyacim vardi
cunku sizlerle aglamak bile beni rahatlatiyordu
ama biliyorsunuz test sonuclari bugun cikiyordu
bende sizlerin umuduydum simdi size diyemezdim ki esimin sonuclari sifir cikti diye
cunku ben size sizin deyiminizle umut olmustum
umudunuzu yikmak istemedim
ama kaan hocaya gonderdik sonuclari
kaan hoca endiselenecek durumun olmadigini soyledi
meninin az verilmis olabilir dedi
birde bizim gecen seferki testimiz santrifujlu yapilmis ama bu seferki santrifujlu degilmis bu yuzden tekrar yapmamiz gerktigini soyledi
slm kızlarrr.........
belgincim sadece okuyup çıkıyorum çoğu zaman beni merak ettiğin için sağol canım........
buda höthöt diye birimi vardı ne ona k......k olsun biz sadece burada azoyla baş etmeye çalışmıyoruz birbirimizin dertlerine sevinçlerinede ortak oluyoruz iyi sindir kafana duyurulur........:jeyyar:.........
çiçek senin adına sevindim canım inşallah devamıda gelir düzgün ve düzenli bir tedavi bide rabbimin izniyle inşallah kavuşacaksın bebeğine..........
lamvay sıkma canını üzülme rabbim ne derse o olur .....umarım türkiyede derdinizin dermanını bulursunuz yurt dışındaki dr lardan daha memnun kalan kimseyi duymadım ......türk dr ları türkiyedeki moderen tıp daha güvenilir daha sağlam tabii arada parazitlerde çıkıyo ama genelde hepsi güzel.......zaten sorunumuz öyle kolay çözülebilen her dr un bildiği bir sorun değil gayet itinalı en ince ayrıntısını bile düşünmemiz gerektiren bir sorun inşallah tıp dahada ilerlerde buluruz derdimizin dermanını.....
rabbim bizleri işinin ehli vicdanlı doru düzgün dr larla karşılaştırsın inşallahhh..........
umutolsun ne yaptı onların tedavisi ne zaman sonuçlanacak.........
kızlar lökositten bahsediliyo topikte arkadaşalr arasında benim bildiğim yani dr söylediği iltihap eşimdede çıkmıştı sperm tahlilinde dr antibiyotik vermişti bir dahada yaptırmadık zaten ......inşallah umduğunuz gibi sperm evreleri çıkar........
neyse kendinize iyi bakın........
bu arada miraç kandili yaklaşıyor haberiniz ola......rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kabul eder dualarımızı
nasılsın çiçekcim
evet canım kaan hocanın hastasıyız eşim iğne ve klomen kullandı şimdide devam ediyoruz fakat iğnegi bulamıyoruz bu aralar.yok canım normall yolla hiç çıkmadı inşallah çıkar bundan sonrabelgincim senin esindede sperm cikisi olmuymuydu?
evet canım kaan hocanın hastasıyız eşim iğne ve klomen kullandı şimdide devam ediyoruz fakat iğnegi bulamıyoruz bu aralar.yok canım normall yolla hiç çıkmadı inşallah çıkar bundan sonra
slm arkadaşlar sperm test sonucumu kaan hocaya mail atmıştım ya şimdi cevabı geldi,0.1 milyon diğer hücre yazıyordu test sonucunda kaan hoca tüp bebek merkezinde test yaptırın onlar gelişmemiş sperm olabilir ve yeni test sonucunuzu gönderin yazmış..sanırım iyi bişeyler oluyor kızlar..bu arada doktorlar sitesini duymuşsunuzdur orayada sormuştum üroloji doktoru lokösitler için iyi bir labaratuarda ayrıştırılmalı gelişmemiş sperm olabilir demiş...
canım ben uzun zamandır görmüyorum bi ara görüyordum oda çok seyrek sen çok düşünüyorsun bu aralar ondandırkizlar sizde ruya goruyormusunuz
heralde cok kafaya takiyorum hemen hemen her gece hep bebek goruyorum bu gece iki tane kiz bebek gordum ikizlermis ama benim degil baskasin bebegi
slm arkadaşlar sperm test sonucumu kaan hocaya mail atmıştım ya şimdi cevabı geldi,0.1 milyon diğer hücre yazıyordu test sonucunda kaan hoca tüp bebek merkezinde test yaptırın onlar gelişmemiş sperm olabilir ve yeni test sonucunuzu gönderin yazmış..sanırım iyi bişeyler oluyor kızlar..bu arada doktorlar sitesini duymuşsunuzdur orayada sormuştum üroloji doktoru lokösitler için iyi bir labaratuarda ayrıştırılmalı gelişmemiş sperm olabilir demiş...
gözün aydın tatlım ben sana en başından beri ne dedim ne diyorum olacak canım herşey güzel olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?