canım benim geldim bugün adet oldum inşallah rahim kendini hamileliğe hazırlamak için okadar gecikmiştir umut dünyası işte demi canım ben iyiyim beni merak etmişisn teşekkür ediyorum canımSEVGİDOLU nerdesin bacım merak ediyorum girmiyorsun kaçgündür
sevgidolu daha regl olmadı herhalde ben de merak ediyorum bakalım hayırlısı...bide bebek çıkıyomuş varya mükemmel olur...
canım keşke olsaydı ama bugün adet oldum kısmetse bir dahaki aya umutlarım devam etcek bu arada seninde gözün aydın ,nşallah o çıkanlar sperm hücresine dönüşür bence sizde üretim var olacak buna inanıyorum
merhaba kizlar
sayfalar baya çogalmis sabah
hepsini okudum
umudunukaybet sen hep bizim umudumuzsun bir kere çiktiysa bir daha çikar buna emin ol canini sikma sonuçta esin üretiyor bunuda bilmek çok güzel bence umut var demektir birde normal çikis oldu bunlar çok iyi gelismeler
selva 2009 senin adina sevindim yuvarlak hûcre olabilecegini söylemis kaan bey buda çok güzel
raporda ne yaziyor ne kadar lökosit yaziyor yazarsan sevinirim
esimin sonucundu 0.06 million / ml esimin sperm = 5,5 ml
canım evet bizde kaan hocanın hastasıyız daha önce gelşşmemiş hücre bulunmuştu ama gebelik olmadı değerlerimiz normale döndü önceleri fsh düşüktü şimdi gayet normal inşallah güzel olcaksevgidolu sizin hormonlar nasıl ? sizde mi kaan hocada tedavi oluyorsunuz ? hangi ilaçları kullanıyorsunuz ?
espoir canım 0.1milyon lokosit yazıyor ama bu daha önceki test sonuçlarındada vardı bu test sonucunda farklı olarak 0.1 milyon diğer hücre yazıyor,biz diğer hücrelerin ne olduğunu öğrenmek için tüp bebek merkezine gideceğiz haftaya bakalım hayırlısı sonucuda kaan hocaya mail atacağız...bu arada eşimin meni miktarı hep 2 lerde sizinkiler 5 civarı neden farklı aceba?
slm arkadaşlar sperm test sonucumu kaan hocaya mail atmıştım ya şimdi cevabı geldi,0.1 milyon diğer hücre yazıyordu test sonucunda kaan hoca tüp bebek merkezinde test yaptırın onlar gelişmemiş sperm olabilir ve yeni test sonucunuzu gönderin yazmış..sanırım iyi bişeyler oluyor kızlar..bu arada doktorlar sitesini duymuşsunuzdur orayada sormuştum üroloji doktoru lokösitler için iyi bir labaratuarda ayrıştırılmalı gelişmemiş sperm olabilir demiş...
canım eşim günde 2 içiyor yemeklerden yarım saat çnce sabah akşam.zaten ilacın kullanımındada öyle yazıyor kaan hocada öyle söylemiştibelgincim esin proxeed plus''u gunde iki defami iciyor
doktor esimede kullansin demisti ama gunde kac kere soylemedi
internette gunde iki defa yaziyor
canim üzülme bak doktorda endiselenecek bissey yok demis
allah büyük bellimi olur belkide normal yoldan hamile kalirsin
selvacım ben demedm mi sana yuvarlak hücredir diye.az çok uzman olduk artık araştıra arştıra.inşallah devamı da gelir.gözün aydın canım:)))
kizlar sperm miktari ne demek
3 ile 5 arasi nedemk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?