Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
SELAMUN ALEYKUM CANLAR OGLUSUMLA BIZ GELDIK TEYZELERI SIMDIYE KADAR NERDEYDINIZ DIYE SORDUGNUZU DUYAR GIBIYIZ :23: ONCELIKLE COK SUKUR SAG SALIM PASAMI KUCAGIMA ALMAK NASIB OLDU MUHTESEM BIR DUYGU SUPER OTESI ZOR BIR DOGUM OLDU 3GUN BOYUNCA NORMAL ISTIYORUM DEDIM SUNI SANCI VERDILER BEN 3 GUN BOYUNCA HEPINIZE DUA ETTIM DUSUNUYORUMDA RABBIM BANA DUA ETME FIRSATI VERDI COK SUKUR SUNI SANCIYI ALTTAN MUAYENENIN IZDIRABINI HATIRLAMAK BILE ISTEMIYORUM AMA OLSUN SONU HARIKAYDI BEBISIMI YANIMA GETIRDIKLERINDE HICKIRA HICKIRA AGLADIM ESIM BEN INANAMIYODUK BEN AGLADIM ESIM AGLADI SONRASINDA BAYILMISIM ZATEN COK KAN KAYBETTIM TAM UYUSMADAN KESTILER CUNKU BEBISIMIN KALP ATISLARI ZAYIFLAMIS DOKTOR HAZIRMISIN DEDIGINDE HAZIRIM HEMEN KESIN ALIN DEDIM OGLUMA BISIY OLMASIN YETERKI ANLIYCAGINIZ OGLUSUMUN GELISI GIBI DOGUMUDA ZOR OLDU AMA OLSUN COK SUKUR SIMDI IKIMIZDE COK IYIYIZ , NEMI YAPIYORUZ TEYZELERI BEN BILMEZDIMKI DUNYANIN EN GUZEL MUTLULUGU BEBISIMIN GAZI CIKTIGI ANDAKI MUTLULUK OLUCAGINI BI MIZMIZLANSA AKLIM CIKIYO ACABA HASTAMI NOLDU DIYE GOZUMDEN SAKINIYORUM , DUYGULARIMI NASIL IFADE EDECEGIMIDE BILMIYORUM AMA INSALLAH RABBIM HEPINIZE NASIB EDERDE EN KISA ZAMANDA OZAMAN GORURSUNUZ CANLAR , OGLUSUM MEMEYI TUTMUYO TEYZELERI NE YAPTIM ETTIYSEM TUTMADI SIMDI TAM TAMINA 33 GUNLUK OLDUK AMA HALA TUTMUYOR BENDE SAGIYORUM AYRICA MAMA TAKVIYESI YAPIYORUM ILK ZAMANLAR COK AGLADIM NAPAYIM BEN SIMDI TUTMAYINCA TUTMUYO KAYIN VALIDEM ANNEMDE TIK AGZINA ALISIR DIYOLAR DENEDIM OLMADI BEN ISTEMEZMIYIM EMZIRMEK HEP RUYALARIMDA EMZIRIYODUM ISTE BOYLE HAA BU ARADA AILEM GELDI BELCIKAYA BEN 10 GUN YATTM HASTANEDE CIKTIM 3 GUN SONRA ANNEM BABAM ERKEK KARDESIM GELDI IKI MUTLULUK BIR ARADA YASADIM ASLINDA SIZE BU YUZDEN HEMEN YAZAMADM CANLAR EV CURCUNAYDI GELEN GIDEN COK OLDU ILK DEFA BUGUN YALNIZ KALDIK EVDE PASAMLA :emir_bebek: BIZDEN HABERLER BUKADAR BENI GORSENIZ ACAYIP DAGITMIS VAZIYETTEYIM AYIPTIR SOYLEMESI WC YE ZOR GIDIYORUM SAOLSUN BABAMIZ YARDIMCI OLMAZSA HALIM DUMAN :1: BANA KUCAGA ALISTIRMA DEDILER BEN DINLEMEDIM OGLUSUMLA YAPISIK IKIZ GIBI GEZIYOS :52::52::52: OLSUN ALISSIN DIMI KIZLAR :52::52::52: HEPINIZI COK OPUYORM HAA BU ARADA MUJDELI HABERLERE IHTIYACIM VAR KIM HAMIS KIMIN ESINDE SPERM CIKTI HERKESLERDEN GUZEL HABERLER ALIRIZ INSALLAH

cnm hoşgeldin demek paşamız 33 günlük oldu maşallah:nazar::nazar::nazar:
doğumun çok zor olmuş ama çok şükür sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına aldınya
onun kokusu herbir hareketi yaşadığın bütün sıkıntılarını unutturur..
gözün aydın cnm ailende yanına gelmiş ne güzel
mutluluklar peş peşe mutluluğun dahada artsın inşlh
cnm demek paşa emmiyor bu hem senin için hem paşa için zor olacak amaolsun napcan
artık sende öyle büyütürsün tosuncugu:emir_bebek::emir_bebek:
bize etmiş duaların içinde allah razı olsun cnm
sana kat be kat geri döner inşlh
sana müjde vereceğim
2 taze hamişimiz var
5816bursa eşi hipolu doğal yolla hamiş:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::64::64:
diğeride biyonik52 tüp bebekle hamiş...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::64::64::64::nazar::nazar::nazar:
bazı arkadaşların kontrolleri oluyor hepimiz tedaviye devam ediyoruz...:26::26:

Herşeygüzelolacak arkadaşımızın annesi için 5000 bende almak istiyorum Allah şifa versin inş. tez zamanda anneciğine.

Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Çok sağol.

canım arkadaşımızın annesi için bende 2.000 tane okuyorum ekleyebilirsin
herşeygüzelolacak Rabbim acil şifalar versin annene ameliytaı da sorunsuz ve güzel geçsin inşallah

Çok teşekkür ederim Yeşil....İnşh öyle olur tüm temmennimiz bu.Allahım hiçbirinize yaşatmasın.

cnm arkadaşımızın annesi için
azda olsa bende dua etmek istiyorum
1000 ya hayy esmada bana yaz
okunan dualar hürmetine tez zamanda rabbim şifasını versin inşlh...:25::25:

Denizbulutum bunun azı çoğu olur mu? Çok teşekkür ederim.Biliyorum ki gönlünüz benle inan daha az ağlıyorum.
bugün Pıtırcık aradı konuşurken az ağladım gene ama o kadar lur ilk duyduğum ana göre onada söyledim sizlerle daha güçlüyüm.

az çok diye birşey yok çok teşekkür ederim.Daha öncede yazdım ama Allahım kimsede bu hastalığın şühpesini bile yaşatmasın.insanı çok üzüyor fikri bile...

Tekrar Allah razı olsun.Kat ve kat size dönsün dualarınız...

haftaya insaallah hayirli haberler ile donersiniz.esim gitmeden once
celalettin beyi aramisti.remzi bey ile gorusun demis.200 tl tekrar bagis yapti esim.hastaneye gidince oradan sira almisti.
eczaci ersel beyin istanbulada geldigini soylemis.ersel beyde dogruladi ankarayada gidiyorum dedi.biz simdi 10 gunluk beklemedeyiz.bakalim hayirlisi hirminlarin sonuclarina gore sivilara mi gecicez bilemiyorum.o zaman esim sivilar almak icin ersel bey ile yuz yuze gorusmek istiyor.
istanbula da gelmesi iyi olmus bizler icin hepimiz icin hayirlisi bu yasadiklarimizin mukafatini 2014 senden istiyoruz

bu topikteki herkesi ana baba olmayi naaip et.hepimize toplu halaylar cekelim 2014 te cok umutlu ve umitliyimmm.

Sağol arkadaşım inşallah hayırlı haberler alırız,buna çooook ihtiyacımız var,biz ilk gittiğimizde 200 tl sonra her gittiğimizde 100 tl gönderdik,bir miktar söylememişlerdi ozaman.
Evet ersel beyle eşim görüştü,Şirinevlerde yeri varmış artık,sıvı ilacı bizim gidip elden almamız gerektiğini söyledi,hastaneye gittiğimiz gün almayı düşünüyoruz vakit olursa.
Bizim sertoli ve leyding 10 gün önce falan bitti,bakalım sonuçlar nasıl çıkacak ilerleme vardır inşallahhh:18::18::18:
Amin canım 2014 hepimize yarasın,bebeklerimize kavuşalım artıkkkkk

SELAMUN ALEYKUM CANLAR OGLUSUMLA BIZ GELDIK TEYZELERI SIMDIYE KADAR NERDEYDINIZ DIYE SORDUGNUZU DUYAR GIBIYIZ :23: ONCELIKLE COK SUKUR SAG SALIM PASAMI KUCAGIMA ALMAK NASIB OLDU MUHTESEM BIR DUYGU SUPER OTESI ZOR BIR DOGUM OLDU 3GUN BOYUNCA NORMAL ISTIYORUM DEDIM SUNI SANCI VERDILER BEN 3 GUN BOYUNCA HEPINIZE DUA ETTIM DUSUNUYORUMDA RABBIM BANA DUA ETME FIRSATI VERDI COK SUKUR SUNI SANCIYI ALTTAN MUAYENENIN IZDIRABINI HATIRLAMAK BILE ISTEMIYORUM AMA OLSUN SONU HARIKAYDI BEBISIMI YANIMA GETIRDIKLERINDE HICKIRA HICKIRA AGLADIM ESIM BEN INANAMIYODUK BEN AGLADIM ESIM AGLADI SONRASINDA BAYILMISIM ZATEN COK KAN KAYBETTIM TAM UYUSMADAN KESTILER CUNKU BEBISIMIN KALP ATISLARI ZAYIFLAMIS DOKTOR HAZIRMISIN DEDIGINDE HAZIRIM HEMEN KESIN ALIN DEDIM OGLUMA BISIY OLMASIN YETERKI ANLIYCAGINIZ OGLUSUMUN GELISI GIBI DOGUMUDA ZOR OLDU AMA OLSUN COK SUKUR SIMDI IKIMIZDE COK IYIYIZ , NEMI YAPIYORUZ TEYZELERI BEN BILMEZDIMKI DUNYANIN EN GUZEL MUTLULUGU BEBISIMIN GAZI CIKTIGI ANDAKI MUTLULUK OLUCAGINI BI MIZMIZLANSA AKLIM CIKIYO ACABA HASTAMI NOLDU DIYE GOZUMDEN SAKINIYORUM , DUYGULARIMI NASIL IFADE EDECEGIMIDE BILMIYORUM AMA INSALLAH RABBIM HEPINIZE NASIB EDERDE EN KISA ZAMANDA OZAMAN GORURSUNUZ CANLAR , OGLUSUM MEMEYI TUTMUYO TEYZELERI NE YAPTIM ETTIYSEM TUTMADI SIMDI TAM TAMINA 33 GUNLUK OLDUK AMA HALA TUTMUYOR BENDE SAGIYORUM AYRICA MAMA TAKVIYESI YAPIYORUM ILK ZAMANLAR COK AGLADIM NAPAYIM BEN SIMDI TUTMAYINCA TUTMUYO KAYIN VALIDEM ANNEMDE TIK AGZINA ALISIR DIYOLAR DENEDIM OLMADI BEN ISTEMEZMIYIM EMZIRMEK HEP RUYALARIMDA EMZIRIYODUM ISTE BOYLE HAA BU ARADA AILEM GELDI BELCIKAYA BEN 10 GUN YATTM HASTANEDE CIKTIM 3 GUN SONRA ANNEM BABAM ERKEK KARDESIM GELDI IKI MUTLULUK BIR ARADA YASADIM ASLINDA SIZE BU YUZDEN HEMEN YAZAMADM CANLAR EV CURCUNAYDI GELEN GIDEN COK OLDU ILK DEFA BUGUN YALNIZ KALDIK EVDE PASAMLA :emir_bebek: BIZDEN HABERLER BUKADAR BENI GORSENIZ ACAYIP DAGITMIS VAZIYETTEYIM AYIPTIR SOYLEMESI WC YE ZOR GIDIYORUM SAOLSUN BABAMIZ YARDIMCI OLMAZSA HALIM DUMAN :1: BANA KUCAGA ALISTIRMA DEDILER BEN DINLEMEDIM OGLUSUMLA YAPISIK IKIZ GIBI GEZIYOS :52::52::52: OLSUN ALISSIN DIMI KIZLAR :52::52::52: HEPINIZI COK OPUYORM HAA BU ARADA MUJDELI HABERLERE IHTIYACIM VAR KIM HAMIS KIMIN ESINDE SPERM CIKTI HERKESLERDEN GUZEL HABERLER ALIRIZ INSALLAH

Enfall canım gözün aydın,ALLAH yavrunu analı babalı büyütsün, tarifi imkansız güzel bir duygu yaşıyorsun,doyasıya öp kokla yavrunu,bırakma hiç kucağından,boşver alışsın kucağa.Allahım bizede tattırsın bu duyguları,gelsinde sarsın yaralarımı bebeğimmmm

s.a arkadaşlar inşallah herkezden mutlu ve güzel haberler alırız bursa, biyonik arkaşım gözünüz aydın olsun ALLAH sağ saglim kucağınıza almayıda nasip etsin birazcık geç oldu ama kusura bakmayın herşeygüzelolacak nickin gibi inşallah herşey güzel olacak öncelikle geçmiş olsun annenin hastalıgı ne demek iyi bilirim ALLAH şifasına kavuştursun benim annemde bu çarşamba günü ameliyat olacak dualarınızı bizdende esirgemeyin
gülerim;
canım eşimde cellalettin hocaya gitti yedi ay sonundaki değerlerimiz germ hücre 1 milyon civarı lökosit 200 bin civarı hormon sonuçlarında testesteron düşük gelmiş hoca pregly artırmış haftada 3 pregly (2500 luk) 3 menegon 75' lık vurunacak baya ümitlenmiştim sperm çıkar diye ama daha vakti saati gelmemiş elden duadan başkada birşey gelmiyor Herkeze sevgiler AEO

Canım papatyayarim arkadaşımızın lem yelidlerini okudum,ALLAH tez zamanda kucağını doldursun inşallah

Kizlar biri bana tup bebek asamasini anlatabilir mi. Biz bu ay emre beyde tedaviye basliyoruz. Benim reglimin ikinci gununu bekliyoruz. Ilaclarimizi da aldik. Bundan sonraki sureci esime ve bana nasil bir tedavi uygulanacagini, ozellikle emre beyde tedavi goren birisi anlatirsa cok sevinirim....

Canim benim gozun aydin... gozumuz aydin. Yeni bir umut oldun. Boyle guzel haberleri aldikca, belki benimde olur diye umudum artiyor. Birak alissin kucaga. Biz o kucagi doldurmak icin neler yapiyoruz. Birak kucaginda dursun bebegin dolu dolu...

Kizlar biri bana tup bebek asamasini anlatabilir mi. Biz bu ay emre beyde tedaviye basliyoruz. Benim reglimin ikinci gununu bekliyoruz. Ilaclarimizi da aldik. Bundan sonraki sureci esime ve bana nasil bir tedavi uygulanacagini, ozellikle emre beyde tedavi goren birisi anlatirsa cok sevinirim....

Hayırlı olsun tedaviniz inşallah güzel sonuçlarla ayrılısınız merkezden..
bizde umutta tedavi olduk..
reglin 2. günü gidince hemşireler size ilaçlarınızı tarif edicek. yumurtaların gelişimine göre 10-2 lük iğne kullanıcaksın..
adetin 2. günü giddikten sonra bi dahaki kontrol 5 gün sonra olucak sonrada 3 gün sonra zaten o zaman belirlenicek yumurta toplama günün..benim yumurtaların toplanacağı gün ilk önce eşimi mikrotese ameliyatına aldılar sperm çıkınca hemen benim yumurtaları topladılar.eşimin ameliyatı 20 dk sürdü ve hiç ağrısı olmadı sonrasındada.emre bey bu konuda gerçekten iyi işinin ehli birisi. sizin duurmunuzu tam bilmiyorum eşiniz tese ameliyatımı olucak emre beyde yoksa çok azda olsa sperm çıkışı varmı..
aklıma gelenler bunlar senin kafana takılan varsa bişey sor cnm.:34:

ne kadar güzel anlatmışsın Allah bağışlasın maaşallah:nazar: :nazar:hayırlı bir evlat olur size gözünüz aydın bir gün bizede nasip olur inşallah o duyguyu yaşamak çok mutlu oldum moral oldun bize :nazar::16:

hepinizden allah razı olsun canlarım cevaplar için teşekkür ederim,içim biraz daha rahatladı haftada beş gün iğne eşlerimiz için zor allah şifalarını versin ayrıca akşam yemekten sonra mı yapıyorsunuz iğneleri aynı saatte mi yapmak zorundayız allaha emanet olun...
genelde akşam yemekten sonra yapıyorum pazartesi perşembe pregnly yarım doz salı cuma cmartesi menogon olarak eczacı ayarladı günleri o şekilde kalçadan kaba ete uygulayın dedi

Son düzenleme:
reglin 2. günü gidince hemşireler size ilaçlarınızı tarif edicek. yumurtaların gelişimine göre 10-2 lük iğne kullanıcaksın..
adetin 2. günü giddikten sonra bi dahaki kontrol 5 gün sonra olucak sonrada 3 gün sonra zaten o zaman belirlenicek yumurta toplama günün..benim yumurtaların toplanacağı gün ilk önce eşimi mikrotese ameliyatına aldılar sperm çıkınca hemen benim yumurtaları topladılar.eşimin ameliyatı 20 dk sürdü ve hiç ağrısı olmadı sonrasındada.emre bey bu konuda gerçekten iyi işinin ehli birisi. sizin duurmunuzu tam bilmiyorum eşiniz tese ameliyatımı olucak emre beyde yoksa çok azda olsa sperm çıkışı varmı..

Sagol canim. Esim azosperm yan hic sperm yok. Micro tese yapilacak. Esinin agrisi olmamasina sevindim. Insallah beim esimin de agrisi olmaz. Eger esimde sperm bulunursa yumurta toplami islemi oluyor demi. Birde nasil bi ilac tedavisi uygulaniyor. Bugun ilaclarimizi aldik 2 koca poset. Bunlari kim kullanicak. Nasil uygulaniyor

Sagol canim. Esim azosperm yan hic sperm yok. Micro tese yapilacak. Esinin agrisi olmamasina sevindim. Insallah beim esimin de agrisi olmaz. Eger esimde sperm bulunursa yumurta toplami islemi oluyor demi. Birde nasil bi ilac tedavisi uygulaniyor. Bugun ilaclarimizi aldik 2 koca poset. Bunlari kim kullanicak. Nasil uygulaniyor

anladım cnm.inşallah senin eşininde olmaz ağrısı hemen sperm bulunur..
hatta bizden sonra burdan bi arkadaşın eşide emre beyde tese olmuştu.bizde o gün yanlarındaydık ameliyattan sonra onunda hiç ağrısı olmadı hattta çıkışta yemeğe giddik düşün..
Evt cnm eğer eşinde sperm bulunursa ki inşallah bulunur ondan sonra seni alınacaklar ..
cnm kullanıcağın ialçları her kontrolde sana ordaki hemşireler tarif edecekler.
senin kullancağın iğneler ya puregon yada gonal-f diye bi iğnedir ilk önce bunlardan biriyle başlayacaksın.
diğerlerini tedavi ilerledikçe onlarıda kulanıcaksın..
vitamin verdimi doktorun bide doktorun kim benim ulun beydi?

Son düzenleme:
haftaya insaallah hayirli haberler ile donersiniz.esim gitmeden once
celalettin beyi aramisti.remzi bey ile gorusun demis.200 tl tekrar bagis yapti esim.hastaneye gidince oradan sira almisti.
eczaci ersel beyin istanbulada geldigini soylemis.ersel beyde dogruladi ankarayada gidiyorum dedi.biz simdi 10 gunluk beklemedeyiz.bakalim hayirlisi hirminlarin sonuclarina gore sivilara mi gecicez bilemiyorum.o zaman esim sivilar almak icin ersel bey ile yuz yuze gorusmek istiyor.
istanbula da gelmesi iyi olmus bizler icin hepimiz icin hayirlisi bu yasadiklarimizin mukafatini 2014 senden istiyoruz

bu topikteki herkesi ana baba olmayi naaip et.hepimize toplu halaylar cekelim 2014 te cok umutlu ve umitliyimmm.

amin canım inşaallah hepimiz için hayırlısı olur Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz.

Sağol arkadaşım inşallah hayırlı haberler alırız,buna çooook ihtiyacımız var,biz ilk gittiğimizde 200 tl sonra her gittiğimizde 100 tl gönderdik,bir miktar söylememişlerdi ozaman.
Evet ersel beyle eşim görüştü,Şirinevlerde yeri varmış artık,sıvı ilacı bizim gidip elden almamız gerektiğini söyledi,hastaneye gittiğimiz gün almayı düşünüyoruz vakit olursa.
Bizim sertoli ve leyding 10 gün önce falan bitti,bakalım sonuçlar nasıl çıkacak ilerleme vardır inşallahhh:18::18::18:
Amin canım 2014 hepimize yarasın,bebeklerimize kavuşalım artıkkkkk

canım sizin hangi gün gideceğiniz bellimi randevu almışmıydınız.

canım okurken gözlerim dolu sanki yanınmdaymışsınız gibi hissettim bebişim ne güzel kokuyordur benim için öp

Benim de ulun bey.bana abc selenyum, benexol, folbiol ve elevit verdi. Sana da mi bunlari verdi. Birde sizin ilk denemeniz miydi

7000 ya hayy okudum.rabbim kabul etsin.annene rabbim sifa versin.
benim icin yazdiklariniz icin cok tsk ederim.ne demek elimden baska bir seyle gelse her zaman seve seve yaparim.he konuda ama hastalik olunca
ben yasli kucuk buyuk tanidik tanimadik onlae ile o anlari ben yasiyorum
duyarsiz ilgisiz kalamam ne olursa olsun burada birbirimize edilen dualar okuyunca yada guzel temennilerde bulununca insan cok mutlu oluyorr.mutluluk kaynagi burasi iste.keske diyorum niye daha once bulamadim ben burayi 4 aydir beraberim ama her an aklim burada is yerinde tlf
elimden dusmez oldu.okuyup arada bir cevap yazip cikiyorumm iste boylee.
sizlerinde cok guzel yurekleri var kimse duyarsiz kalmiyor herkes elinden dilinden geldigince dua ediyorrr.

bundan baska mutluluk varmi.hepimizin kocaman gonulleri yurekleri var.rabbim bu dualari kabul etsinn.
annene sifa versin sanada guc versin.bundan sonra hayirli saglikli evlatlar versin.annenesi ile bir omur boyu guzel gunleer gecirmeyi nasip etsinn.

Back
X