Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim 4 ay önce doktora gittim eşimin azosperm olduğunu öğrendik yıkıldık o an hiç beklemiyorduk çünkü akrabalarımız böyle birşey yoktu,geçirdiği bir hastalık yoktu neyse haftaya tekrar sperm testi yapılacak inşallah güzel haberler alırız allahım bugüzel duyguyu hepimize nasip eder inşallah hoşçakalın.

canım sizin hangi gün gideceğiniz bellimi randevu almışmıydınız.

Yok canım belli değil randevu almadık daha ,çarşamba falan gideriz herhalde ama önce Celalettin hocaya mail atacağım hangi gün orada olup olmadığını tam olarak öğrenmek için.

s.a arkadaşlar inşallah herkezden mutlu ve güzel haberler alırız bursa, biyonik arkaşım gözünüz aydın olsun ALLAH sağ saglim kucağınıza almayıda nasip etsin birazcık geç oldu ama kusura bakmayın herşeygüzelolacak nickin gibi inşallah herşey güzel olacak öncelikle geçmiş olsun annenin hastalıgı ne demek iyi bilirim ALLAH şifasına kavuştursun benim annemde bu çarşamba günü ameliyat olacak dualarınızı bizdende esirgemeyin
gülerim;
canım eşimde cellalettin hocaya gitti yedi ay sonundaki değerlerimiz germ hücre 1 milyon civarı lökosit 200 bin civarı hormon sonuçlarında testesteron düşük gelmiş hoca pregly artırmış haftada 3 pregly (2500 luk) 3 menegon 75' lık vurunacak baya ümitlenmiştim sperm çıkar diye ama daha vakti saati gelmemiş elden duadan başkada birşey gelmiyor Herkeze sevgiler AEO

canım tabloda ilk teste 400 bin germ hücre olan sonuç var buna göre baya artmış hücreler. eğer başka bir test yaptırdıysanız onuda ekliyeyim..Rabbim rahmetini üzerimizden eksik etmesin

Benim de ulun bey.bana abc selenyum, benexol, folbiol ve elevit verdi. Sana da mi bunlari verdi. Birde sizin ilk denemeniz miydi

Banada folbiol,benexol elevit ve omega3 vermişti.:34:
hayır bizim 3. tüp bebek denememizde eşimde 1 kere tese 2. kerede mikrotese oldu .
en son m.teseyi umutta oldu.daha önceki 1. tüp denememi üniversite hast.yaptık olmadı .
2.ve 3. yü umutta yaptık.geçen sene eylüldeki deneme tutmadı nisanda tekrar başladık .
bu defa tuttu..kızımı kucağıma almama az kaldı inşallah ...:26::26:
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğuu:26::16::16:

merhaba arkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim 4 ay önce doktora gittim eşimin azosperm olduğunu öğrendik yıkıldık o an hiç beklemiyorduk çünkü akrabalarımız böyle birşey yoktu,geçirdiği bir hastalık yoktu neyse haftaya tekrar sperm testi yapılacak inşallah güzel haberler alırız allahım bugüzel duyguyu hepimize nasip eder inşallah hoşçakalın.
seni çok iyi anlıyorum aynı bizim durumumuzdasınız inşallah güzel sonuçlarla karşılaşırsınız:16:

Banada folbiol,benexol elevit ve omega3 vermişti.:34:
hayır bizim 3. tüp bebek denememizde eşimde 1 kere tese 2. kerede mikrotese oldu .
en son m.teseyi umutta oldu.daha önceki 1. tüp denememi üniversite hast.yaptık olmadı .
2.ve 3. yü umutta yaptık.geçen sene eylüldeki deneme tutmadı nisanda tekrar başladık .
bu defa tuttu..kızımı kucağıma almama az kaldı inşallah ...:26::26:
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğuu:26::16::16:

Amin amin canim. Insallah saglikla kizini kucagina alirsin. Cok heyecanliyim...

SELAMUN ALEYKUM CANLAR OGLUSUMLA BIZ GELDIK TEYZELERI SIMDIYE KADAR NERDEYDINIZ DIYE SORDUGNUZU DUYAR GIBIYIZ :23: ONCELIKLE COK SUKUR SAG SALIM PASAMI KUCAGIMA ALMAK NASIB OLDU MUHTESEM BIR DUYGU SUPER OTESI ZOR BIR DOGUM OLDU 3GUN BOYUNCA NORMAL ISTIYORUM DEDIM SUNI SANCI VERDILER BEN 3 GUN BOYUNCA HEPINIZE DUA ETTIM DUSUNUYORUMDA RABBIM BANA DUA ETME FIRSATI VERDI COK SUKUR SUNI SANCIYI ALTTAN MUAYENENIN IZDIRABINI HATIRLAMAK BILE ISTEMIYORUM AMA OLSUN SONU HARIKAYDI BEBISIMI YANIMA GETIRDIKLERINDE HICKIRA HICKIRA AGLADIM ESIM BEN INANAMIYODUK BEN AGLADIM ESIM AGLADI SONRASINDA BAYILMISIM ZATEN COK KAN KAYBETTIM TAM UYUSMADAN KESTILER CUNKU BEBISIMIN KALP ATISLARI ZAYIFLAMIS DOKTOR HAZIRMISIN DEDIGINDE HAZIRIM HEMEN KESIN ALIN DEDIM OGLUMA BISIY OLMASIN YETERKI ANLIYCAGINIZ OGLUSUMUN GELISI GIBI DOGUMUDA ZOR OLDU AMA OLSUN COK SUKUR SIMDI IKIMIZDE COK IYIYIZ , NEMI YAPIYORUZ TEYZELERI BEN BILMEZDIMKI DUNYANIN EN GUZEL MUTLULUGU BEBISIMIN GAZI CIKTIGI ANDAKI MUTLULUK OLUCAGINI BI MIZMIZLANSA AKLIM CIKIYO ACABA HASTAMI NOLDU DIYE GOZUMDEN SAKINIYORUM , DUYGULARIMI NASIL IFADE EDECEGIMIDE BILMIYORUM AMA INSALLAH RABBIM HEPINIZE NASIB EDERDE EN KISA ZAMANDA OZAMAN GORURSUNUZ CANLAR , OGLUSUM MEMEYI TUTMUYO TEYZELERI NE YAPTIM ETTIYSEM TUTMADI SIMDI TAM TAMINA 33 GUNLUK OLDUK AMA HALA TUTMUYOR BENDE SAGIYORUM AYRICA MAMA TAKVIYESI YAPIYORUM ILK ZAMANLAR COK AGLADIM NAPAYIM BEN SIMDI TUTMAYINCA TUTMUYO KAYIN VALIDEM ANNEMDE TIK AGZINA ALISIR DIYOLAR DENEDIM OLMADI BEN ISTEMEZMIYIM EMZIRMEK HEP RUYALARIMDA EMZIRIYODUM ISTE BOYLE HAA BU ARADA AILEM GELDI BELCIKAYA BEN 10 GUN YATTM HASTANEDE CIKTIM 3 GUN SONRA ANNEM BABAM ERKEK KARDESIM GELDI IKI MUTLULUK BIR ARADA YASADIM ASLINDA SIZE BU YUZDEN HEMEN YAZAMADM CANLAR EV CURCUNAYDI GELEN GIDEN COK OLDU ILK DEFA BUGUN YALNIZ KALDIK EVDE PASAMLA :emir_bebek: BIZDEN HABERLER BUKADAR BENI GORSENIZ ACAYIP DAGITMIS VAZIYETTEYIM AYIPTIR SOYLEMESI WC YE ZOR GIDIYORUM SAOLSUN BABAMIZ YARDIMCI OLMAZSA HALIM DUMAN :1: BANA KUCAGA ALISTIRMA DEDILER BEN DINLEMEDIM OGLUSUMLA YAPISIK IKIZ GIBI GEZIYOS :52::52::52: OLSUN ALISSIN DIMI KIZLAR :52::52::52: HEPINIZI COK OPUYORM HAA BU ARADA MUJDELI HABERLERE IHTIYACIM VAR KIM HAMIS KIMIN ESINDE SPERM CIKTI HERKESLERDEN GUZEL HABERLER ALIRIZ INSALLAH
:nazar::nazar:cnm evine yuvana huzurla geçim nasip etsin mevlam yuvanda paşanla hepp huzurlu mutlu ol
yazını okuyunca sanki ben yaşadım o anları gözlerim doldu:43:ne güzel o anları yaşamak bizlere nasip olur mu bilinmez ama öyle mucize kiii aman alışsın ne var sanki yılalrca beklemişiz onları ayırmasınlar bizleri onlardan.. ettiğin duaların katbe katı sana nasip olsun inşlhhh belki bizde bigün bu naları yaşar ve yazarız kısmetimizde varsa....:26::26:
s.a arkadaşlar inşallah herkezden mutlu ve güzel haberler alırız bursa, biyonik arkaşım gözünüz aydın olsun ALLAH sağ saglim kucağınıza almayıda nasip etsin birazcık geç oldu ama kusura bakmayın herşeygüzelolacak nickin gibi inşallah herşey güzel olacak öncelikle geçmiş olsun annenin hastalıgı ne demek iyi bilirim ALLAH şifasına kavuştursun benim annemde bu çarşamba günü ameliyat olacak dualarınızı bizdende esirgemeyin
gülerim;
canım eşimde cellalettin hocaya gitti yedi ay sonundaki değerlerimiz germ hücre 1 milyon civarı lökosit 200 bin civarı hormon sonuçlarında testesteron düşük gelmiş hoca pregly artırmış haftada 3 pregly (2500 luk) 3 menegon 75' lık vurunacak baya ümitlenmiştim sperm çıkar diye ama daha vakti saati gelmemiş elden duadan başkada birşey gelmiyor Herkeze sevgiler AEO
cnm seninle bi daha konuşamadık ya ama bak iğnelerin dozu değişmiş ne güzel hiç değilse hücreleriniz var o bile başarı devamı gelicek inan ki bak göreceksin...:16::16:
merhaba cnm inşlhh yapacağınız test azolu olmadığınızı gösterir ve bol bol kalitelii spermleriniz çıkar bu yolda rabbim kolaylık ve sabırlar versin size de.. bizede...

canım arkadasın annesi için 2000 ya hayy daha okudum aslında 5000 e tamamlarım diyodum ama ağrım ve biraz sıkıntım var yine okursam yazarım inşallah

canım arkadasın annesi için 2000 ya hayy daha okudum aslında 5000 e tamamlarım diyodum ama ağrım ve biraz sıkıntım var yine okursam yazarım inşallah
cnm hayırıdır neyin var inşlh önemli bişeyin yoktur...:26:

günaydın herkese:16::16:
bugünler de ne kadar da çok yeni arkadaş katıldı aramıza gün geçtikçe sayı artıyor.Rabbim bu dertle savaşan herkese yardım etsin.
inşallah yakın bir zamanda çözüm bulunur derdimize de evlerimiz bebek sesleri ile şenlenir.

günaydın herkese:16::16:
bugünler de ne kadar da çok yeni arkadaş katıldı aramıza gün geçtikçe sayı artıyor.Rabbim bu dertle savaşan herkese yardım etsin.
inşallah yakın bir zamanda çözüm bulunur derdimize de evlerimiz bebek sesleri ile şenlenir.
yeşilim cnm nasıslın vitaminlere devam ediyuormusunn. eşin test verdi mi senin edavine de az kaldı inşlh senden de halaylık haberler alırızzzzzzzzzzzzz:34::16:

Günaydınnnnnn herkeseeeee hava burda buz gibi çok soğukkkkk :18::18:
bugün kontolümüz var öğleden sonra inşallah kızımı görücem.:16::16::16:

pıtırcık cnm ben herşeygüzelolucakın annesi için 5000 adet ya Hayy çektim cnm.Allah kabul etsin şifasını versin inşallah.:26::26::26:

cnm günaydın nasıslın iş yoğunluğun devam ediyor mu :34:

Günaydınnnnnn herkeseeeee hava burda buz gibi çok soğukkkkk :18::18:
bugün kontolümüz var öğleden sonra inşallah kızımı görücem.:16::16::16:

pıtırcık cnm ben herşeygüzelolucakın annesi için 5000 adet ya Hayy çektim cnm.Allah kabul etsin şifasını versin inşallah.:26::26::26:
günaydın cnm evet hava bayağı soğuk burda güneş yüzünü gösterdi ama genede soğuğu yerinde:25:bende de kırgınlık var üzerimde her yerim ağrıyo bugün sanki dayak yemişim gibi:9:
maşallah kızını göreceksin bugün artık git gide büyüyor meleğin içinde ne güzel ya bundan ne kadar zaman önce yazardık sana inşlh hamiş olursun diye bak şimdi hamişlik yerine inşlh hayırlı doğumlar yaparsın yazıyoruz:nazar::nazar: senin adına o kadar seviniyorum i anlatamam güzelim:29:hayırlısıyla meleğini bide kucağına aldınmıydı tamam değmeyin keyfine..... darısı bana ve diğer burdaki kader arkadaşlarıma olsun inşlh sırayla....:26::26:

Back
X