Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ben papatyaincinin de lem yelidlerini okudum Rabbim niyetini kabul etsin
herşeygüzelolacağın annesi için 2.000 tane almıştım onuda okudum.1.000 tane daha alıyorum Rabbim şifa versin

Son düzenleme:
Canım sizinle tedaviye hemen hemne aynı zamanlarda başlamıştık,sizin tedaviniz ne durumda,söyledinde benmi gözden kaçırdım merak ettim

cnm günaydın evet galiba aynıyıdı
2 adet nebido iğnemiz vardı onları yaptırdık ama fsh çok düşmedi 14 de en son
ermiş aktardan ve diğer aktarın ismini unuttun ilk verilenler onları kullandık
g5 varikosel çayı filan ama pek fayda etmedi varikosele çünki varikosel ameliyatı olması gerkiyor ilerlemiş
diğer iğnelere başlıcaz ama daha gidip doktorla görüşme fırsatımız olmadı ne yazıkki
taşınma işleri filan böyle canm durum beklemedeyiz
gitmeyi düşünüyoruz işlerimizi ayarlarsak önümüzdeki hatfalarda inşallah

cnmm

papatyainci
papatyayarim
derman arkadaşlarımızın lemyelidleri okudum Allah çifter çifter bebişler nasip etsin inşallah

arkadaşım maşşallahh bebişlerine çok tatlılar yaaa
Allah size bağışlasın hayırlı evlatlar olsun inşallah

gönlü bol arkadaşım dur panik yapma hemen
işallah korkutuğun gibi değildir bezedir belki
dualarımız seninle Allah korkutuğunuza uğratmasın

DERMANNNN için lem yelıdlerı okudum inş.Rabbim duasıı kabul etsin inş.AEO.

pıtırcık canım ben arkadaşın annesi için 5000 ya hay okudum rabbim şifa versin inş.

ecrin 23 için lem yelıdlerı okudum inş.rabbim gönlünün muradını versin .

1000 dedim ama 2000 okudum, fırsat buldukça okursam buraya yazarım. Allah kabul etsin.

canım tüp bebek tedavin ne kadara mal oldu bizde düşünüyoruzda

canım tüp bebek tedavin ne kadara mal oldu bizde düşünüyoruzda

Canım geçen seneki umut tüp bebekteki ilk tedavimiz raporsuz tüp bebek 5.850 idi.ilk o fiyattan yaptırdık.tese fiyatıda 2.100 dü.
bu nisandaki tedaviyi eski hasta olduğumuz için 5.350 den yapıldı ama raporsuz şuanki fiyat 6.100.
Rabbim maddi manevi güç versin. herkesee..
Rapor çıkarabilirsen yarı yarıya düşer fiyat..

Son düzenleme:

Ben lemyelidlerini okudum ;papatya inci arkadaşım rabbim dileğini kabul etsin inşallah

Arkadaşım ben papatyayarim arkadaşımında lemyelidlerini okudum rabbim kabul etsin, herşeygüzel olacak arkadaşımında annesi için 5000 ya hayyy okudum , okumaya devam edicem , okudukça yazarım Allahım herkese şifa versin hayırlı haberler alırlar inşallah

günaydın canım yine erkencisin

Evet cnm erkenciyim cunki diet yapiyorum dietisyenim kahvaltiyi 8 de yapmami istedigi icin erkenden uyaniyorum aslinda iide oluyo bari ardindan isimi.yemegimi yapip sonra derse oturuyorum aslinda erken kalkmak bayagi bi avantaj sen nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…