Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hayırlısı olsun inşallah şifa olsun. Biz Ersel Bey'le yüzyüze görüştük sıvı ilaçlar aynı tarif ettiğin şekilde iki küçük şişe. Kullanımı için yemeklerden önce dedi. Bir de biraz dikkat eksikliği yapabiliyormuş ama benim eşimde öyle bir yan etki yapmadı. Hapları ise sıvı ilaç bittikten sonra ersel beyi arayıp başlayacağız.

Antibiyotikleri eşimle birlikte benim de kullanmamı söyledi Celalettin Hoca sen de birer kutu yazdır demişti bana. Ben de başladım ayın birinde bir hafta kullanıcam. Ama sizin durumunuz için nasıl olur onu bilmiyorum.

İğnelere de geçen pazartesi başladık. 2,5 ay sonra inşallah kontrol.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 882119

cemre teyzemiz hep merak ediyordun bizi işte burdayız.süslü fotolarımızın boyutu büyükmüş annem bir tek bunu koymayı becerebildi.

ev halimiz ama siz bizi böylede seversiniz.

Maaşallah rabbim bahtlarını da kendileri gibi güzel kılsın için. Sağlıkla mutlulukla güzel günleriniz olsun.

Esime soruyorum dr ne dedi ilaclari nasil kullanican dedi,dogru durust cevap vermior,hepsi cok iyi dedi diyor Celalettin hoca Ersel Bey ..bugun o sivi ilaclara basladi dedim ac karninami kullanican bilmiyorum birsey olmaz falan dedi,bence ayni saat
L.Erde kullanmasi daha etkili olur ,ama iste onun dikkat etmesi lazim,esime soyleyeyim ac karna icsin en azindan..
Antibiyotikleri sorayim esime hic bisey demedi benim kullanip kullanmiycamla ilgili,,,
Bizde gelebilirsek kontrol 3 ay sonra
Rabbim insaalah hepimizin yuzunu guldurur canim ins bu imtihan da gecer..

eşim çalıştığı için bazen aynı saattlerde alamayabiliyor ama yine de dikkat etmeye çalışıyor. Ben hem Celalettin Bey'de hem de Ersel Bey'de eşimin yanında olma fırsatını yakaladım bu sefer :) bir de bize dosya kağıdına yazdı Celalettin hoca yapmamız gereken şeyleri şema gibi bişey yaptı.

Amin canım amin inşallah hayatımda bunca sıkıntıdan sonra güzel şeyler yaşamaya çok ama çok ihtiyacım var benimde. Güzel değişiklikler olsun inşallah, tatlı telaşlar hepimiz için .

Cnm ben herşeygüzelolacak arkadaşın annesi için 1000 adet ya hayy c.c okudum
rabbim tez zamanda şifasını versin inşlh amin....

Eki Görüntüle 882119

cemre teyzemiz hep merak ediyordun bizi işte burdayız.süslü fotolarımızın boyutu büyükmüş annem bir tek bunu koymayı becerebildi.

ayyy maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın.desteklerin için çok teşekkür ederim.ben sana böyle destek olamamıştım

canim bendr simdi kardrdimle konustumm cok icim acidi benimde bendenn saklamis doktora gidecegini omunda gosunde kist cikmis.ne diyecegimi bilemedimm offf cok canim yandi cok kotu bir gun hic beklemedigim bir anda duydumm
bu asamada ne yapilir kist icin operasyondan bahsetti bem dayanamadim konusamadimmm be buradayimm

canım Allah yardımcın olsun öncelikle vardır bundada bir hayır şüphesiz hem doktor kontrolünde olman inşallah daha iyidir senin ve kuzuların için merak etme burdaki herkes nasıl mücadele ediyorsa nasıl sabrediyorsa aynı duygular bence meleklerimizede geciyor onlar bizden daha da çok mücadeleci oluyor :13:inşallah en hayırlı şekilde yavrunularını kucağına alıcaksın rabbim yardımcın olsın aeol

Eki Görüntüle 882119

maşallah oyyy kuzular yaaa Rabbim bahtlarını açık etsin iyilerle karsılastırsın inşallah benimde ikiz kız kardeşlerim var ne tatlı olurlarrr şimdi tam ısırmalık annesi benim yerime kokla olurmu kuzularını aeolun

Canım geçmiş olsun kardeşine ama korkma kadınların yüzde 90'nda kist olabiliyormuş, kistler genelde zararsızdır,benimde her iki göğsümdede kist değil hatta kitle var fibroadenom deniliyor ama zararsız yıllardır duruyorlar öyle.Kardeşine ibrahim saraçoğlunun brokoli kürü var onu araştırıp yapabilirsiniz

Eki Görüntüle 882119

ayyy kızlarına bayıldım bayıldım
Allah nazarlardan korusun çok tatlılar yolları hep açık hep mutlu olsunlar

canım çok geçmiş olsun inşallah kötü huylu değildir. Rabbim beterinden korusun

papatyainciye okudum Allah niyetini gerçekleştirsin inşallah

canım ben derman arkadaşımızın duasını okudum ayrıca herşey güzel olacak arkadaşımızın annesi için 1000 tane YA HAYY okudum allahım kabul etsin inşallah şifa versin tez zamanda

Pitircik canim papatyainci ve derman icin lem yelidleri okudum.herseyguzel olacakin annesi icin 3000 daha YA HAYY okuyacak annem Rabbim kabul etsin....

üzülmeyin kötü bir şey olsa ultrasonda belli olurdu bende 8 yıldır var bendeki kist de deyil kitle aklınızda soru işareti kalırsa biopsi yaptırın

canım ben kendimin ve dermanın tesbihlerini okudum herşeygüzelolacağın annesi için 5000 ya Hayy cc çektim Allah kabul etsin inşallah

Canım gördüm kızımıı herşey yolunda çok şükürr..
2.268 gr 49 cm olmuş boyu haftasına göre önden gidiyo yineeeee
kafası yukarıdaymış zaten normal doğum yapamazsın dedi.
10 gün sonra kontrol var artık daha sık olucak kontroller.
nst yede bağlandık bugün oda iyi çıktı.bizden haberler böylee..

Maaşallah rabbim bahtlarını da kendileri gibi güzel kılsın için. Sağlıkla mutlulukla güzel günleriniz olsun.

Allah razı olsun.sizlerinde bu mutluluğu tatması için duacıyız rabbime.

ayyy maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın.desteklerin için çok teşekkür ederim.ben sana böyle destek olamamıştım

canım o nasıl söz öyle.ben seni çok iyi anlıyorum.Allah vermeklede verdiğini almaklada sınamasın bizleri.emeklerimizi boşa çıkarmasın.daha doğum sonrası çok yardımcı olacam.artık tecrübeli sayılırım.Allaha emanet olun.

Amin canım.evet teyzesi tam ısırmalık oldular.söz koklayıp öpücam senin için.sende minik kuzuya bizlerinde onu çok sevdiğini söyle canım.dokuz ay kalmasını tambihle.sizde rabbime emanet olun.

ayyy kızlarına bayıldım bayıldım
Allah nazarlardan korusun çok tatlılar yolları hep açık hep mutlu olsunlar

Allah razı olsun.darısı burdaki herkese olsun inşallah.

oyyy oyyy yerim ben onu.maaşallah kuzuya
manken olacak benim kuzum kilo boy yerinde
olsun canım telefonda konuştuğumuz gibi ağrısız sızısız rahat rahat izlersin olan biteni.
nst başladı demek.kız yaklaşıyo zaman yaaaa.

EYYY BÜYÜK ALLAHIM BURADA OLAN OLAMAYAN,EVLAT ÖZLEMİ ÇEKEN HERKESE NASİP ET YARABBİM.EVLERİ ŞENLENSİN,YÜREKLERİNDEKİ HASTRET DİNSİN.

HAMİLE OLANLARA SORUNSUZ BİR HAMİLELİK VE HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ET. (AMİN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…