Merhabalar
Arkadaslar celalettin bey esime Su ilaclari vermis
Pregnyl
Menegon
Direx safirex
Tetradox kapsul
Rulid
2tane kucuk sisede sivi ilac(100 er gr kadar)...kullaniminada gunde 3 defa 1 er cay kasigi meyve su ile karistirp icin yaziyo.
Bu sivi ilacin ac yada tok karna olup olmadigi yazmiyo,birde her gun mutlaka ayni saatte mi olmasi gerek?
Benim kafama birsey takildi ilaclari gordukten sonra,burda bazi arkadaslar ersel beyden sivi ilaclar geldidiyolardi ,o gelen ilaclar kac cesit,bize sadece dedigim 2 kucuk sise geldide merak ettim
Eki Görüntüle 882119
cemre teyzemiz hep merak ediyordun bizi işte burdayız.süslü fotolarımızın boyutu büyükmüş annem bir tek bunu koymayı becerebildi.
ev halimiz ama siz bizi böylede seversiniz.
Hayırlısı olsun inşallah şifa olsun. Biz Ersel Bey'le yüzyüze görüştük sıvı ilaçlar aynı tarif ettiğin şekilde iki küçük şişe. Kullanımı için yemeklerden önce dedi. Bir de biraz dikkat eksikliği yapabiliyormuş ama benim eşimde öyle bir yan etki yapmadı. Hapları ise sıvı ilaç bittikten sonra ersel beyi arayıp başlayacağız.
Antibiyotikleri eşinle birlikte benim de kullanmamı söyledi Celalettin Hoca sen de birer kutu yazdır demişti bana. Ben de başladım ayın birinde bir hafta kullanıcam. Ama sizin durumunuz için nasıl olur onu bilmiyorum.
İğnelere de geçen pazartesi başladık. 2,5 ay sonra inşallah kontrol.
Esime soruyorum dr ne dedi ilaclari nasil kullanican dedi,dogru durust cevap vermior,hepsi cok iyi dedi diyor Celalettin hoca Ersel Bey ..bugun o sivi ilaclara basladi dedim ac karninami kullanican bilmiyorum birsey olmaz falan dedi,bence ayni saat
L.Erde kullanmasi daha etkili olur ,ama iste onun dikkat etmesi lazim,esime soyleyeyim ac karna icsin en azindan..
Antibiyotikleri sorayim esime hic bisey demedi benim kullanip kullanmiycamla ilgili,,,
Bizde gelebilirsek kontrol 3 ay sonra
Rabbim insaalah hepimizin yuzunu guldurur canim ins bu imtihan da gecer..
Eki Görüntüle 882119
cemre teyzemiz hep merak ediyordun bizi işte burdayız.süslü fotolarımızın boyutu büyükmüş annem bir tek bunu koymayı becerebildi.
Allahın selamı şifası hepimizin üzerine olsun.biz hala hast.yaklaşık 1 ay oldu.6 kasımda acil gelmiştik.şimdilik beklemedeyiz tabi bir sürü ilaç ve igne kullanarak...doktor nezaman taburcu etmek istese kanamam ve sancım oluyor.şu andada bebeklerin kilo alımları azalmış buradaki yemeklerden oldu galiba.bende zorlanıyorum ama yinede Allahı hep yanımda hissediyorum.dualarla duruyoruz hepinizden Allah razı olsun.ins.ilaçların yavrularıma yan etki yapmaz.canlar lütfen tedavi aşamasındayken üzülüp kendinizi yıpratmayın.Unutmayın Allaha en yakın oldugunuz anlar çünkü bu imtihanın her aşaması çok zor.Allah hepinize hayırlı şifalar kolay gebelik salih çocuklar nasip etsin.bu imtihan bizim kalbimizi temizledi birbirimize karşılıksız dua etmeyi ögretti...Allaha emanet olun dua kardeşlerim.
Eki Görüntüle 882119
canim bendr simdi kardrdimle konustumm cok icim acidi benimde bendenn saklamis doktora gidecegini omunda gosunde kist cikmis.ne diyecegimi bilemedimm offf cok canim yandi cok kotu bir gun hic beklemedigim bir anda duydumm
bu asamada ne yapilir kist icin operasyondan bahsetti bem dayanamadim konusamadimmm be buradayimm
ayyy kızlarına bayıldım bayıldımEki Görüntüle 882119
canim bendr simdi kardrdimle konustumm cok icim acidi benimde bendenn saklamis doktora gidecegini omunda gosunde kist cikmis.ne diyecegimi bilemedimm offf cok canim yandi cok kotu bir gun hic beklemedigim bir anda duydumm
bu asamada ne yapilir kist icin operasyondan bahsetti bem dayanamadim konusamadimmm be buradayimm
PAPATYAİNCİ İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.
Arkadaşımızın eşinin haftaya kontrolleri var.inş hayırlı haberlerle dönerler…
29 kasım Cuma dan ------------------ 1 aralık Pazar saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……..=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2182
flz01 in eşi ………………………………………=2182
Alev99 …………………………………………..=2182
Lamyay ………………………………………….=2182
Nilda015 ………………………………………….=2182
Aruna ……………………………………………=2182
Balım1905 ……………………………………….=2182 …….=okudu
Ervae ……………………………………………=2182
Bengusuu ………………………………………..=2182
Doğadandeva ……………………………………=2182
Papatyainci …………………………………………..…=2162
Ecrin23 ………………………………………….=2182
Ecrin_bebek ……………………………………..=2182
Eda09 ……………………………………………=2182
Ese44 ……………………………………………=2182
Esma …………………………………………….=2182
Esmerimyarim …………………………………..=2182
Flz01 ………………………………………….…=2182
gulerim ………………………………………….=2182
huzuryolu ……………………………………….=2182
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182
Mavimenekşe ……………………………………=2182
Papatyayarim ……………………………………=2182 ………=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………=2182
Sonsuz__ ………………………………………..=2182
Umut99 ………………………………………….=2182
Yase2 ……………………………………………=2182
Yeşil34 ………………………………………….=2182
Dermannnn ……………………………………….=2182
Zaman …………………………………………….=2182
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
durudenizderya,canım her zaman olduğu gibi önce gebelik haftana bakıp şükrettim sonra mesajını okudum. canım bence çok şanslısın.sorunlar geç başladı ve bebişlerimiz sıcacık göbüşünde daha fazla kalabildi.ilaçları vs... düşünme onlara zararı olsa verir mi doktorlar. bak senin haftanda tam 4 haftanın doğmuşuydu benim kızlar.rabbim yeterki istesin çok şükür benimleler ve tüm zorlukları yendiler.orada sürekli kontrol altındasın.boşver çıkmayı.son an kadar kal.biliyorum çok zor ama az kaldı nasıl olsa.geçen sene bu zamanları hatırlattın bana.
flzaskcım,hadi gör nazımızı ve güzel haberlerle gel.anlat bize gelince.napıyordu minik kuzu.
pıtırcım.canım ben 5.000 tane okudum.Allah arkadaşımızın annnesine şifa versin.dualarımızı kabul etsin.feraha ulaştırsın tez zamanda.
Eki Görüntüle 882119
ben bunları varyaaaaaaaa orda olsamda ısırsam yaaaaaaaaaa
canlarımm benimmmmm maaşallah sizeeeeee
Maaşallah rabbim bahtlarını da kendileri gibi güzel kılsın için. Sağlıkla mutlulukla güzel günleriniz olsun.
ayyy maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın.desteklerin için çok teşekkür ederim.ben sana böyle destek olamamıştım
maşallahoyyy kuzular yaaa Rabbim bahtlarını açık etsin iyilerle karsılastırsın inşallah benimde ikiz kız kardeşlerim var ne tatlı olurlarrr şimdi tam ısırmalık annesi benim yerime kokla olurmu kuzularını aeolun
ayyy kızlarına bayıldım bayıldım
Allah nazarlardan korusun çok tatlılar yolları hep açık hep mutlu olsunlar
Canım gördüm kızımıı herşey yolunda çok şükürr..
2.268 gr 49 cm olmuş boyu haftasına göre önden gidiyo yineeeee
kafası yukarıdaymış zaten normal doğum yapamazsın dedi.
10 gün sonra kontrol var artık daha sık olucak kontroller.
nst yede bağlandık bugün oda iyi çıktı.bizden haberler böylee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?