- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Allah razı olsun.sizlerinde bu mutluluğu tatması için duacıyız rabbime.
canım o nasıl söz öyle.ben seni çok iyi anlıyorum.Allah vermeklede verdiğini almaklada sınamasın bizleri.emeklerimizi boşa çıkarmasın.daha doğum sonrası çok yardımcı olacam.artık tecrübeli sayılırım.Allaha emanet olun.
Amin canım.evet teyzesi tam ısırmalık oldular.söz koklayıp öpücam senin için.sende minik kuzuya bizlerinde onu çok sevdiğini söyle canım.dokuz ay kalmasını tambihle.sizde rabbime emanet olun.
Allah razı olsun.darısı burdaki herkese olsun inşallah.
oyyy oyyy yerim ben onu.maaşallah kuzuya
manken olacak benim kuzum kilo boy yerinde
olsun canım telefonda konuştuğumuz gibi ağrısız sızısız rahat rahat izlersin olan biteni.
nst başladı demek.kız yaklaşıyo zaman yaaaa.
EYYY BÜYÜK ALLAHIM BURADA OLAN OLAMAYAN,EVLAT ÖZLEMİ ÇEKEN HERKESE NASİP ET YARABBİM.EVLERİ ŞENLENSİN,YÜREKLERİNDEKİ HASTRET DİNSİN.
HAMİLE OLANLARA SORUNSUZ BİR HAMİLELİK VE HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ET. (AMİN)
SELAMUN ALEYKUM CANLAR OGLUSUMLA BIZ GELDIK TEYZELERI SIMDIYE KADAR NERDEYDINIZ DIYE SORDUGNUZU DUYAR GIBIYIZONCELIKLE COK SUKUR SAG SALIM PASAMI KUCAGIMA ALMAK NASIB OLDU MUHTESEM BIR DUYGU SUPER OTESI ZOR BIR DOGUM OLDU 3GUN BOYUNCA NORMAL ISTIYORUM DEDIM SUNI SANCI VERDILER BEN 3 GUN BOYUNCA HEPINIZE DUA ETTIM DUSUNUYORUMDA RABBIM BANA DUA ETME FIRSATI VERDI COK SUKUR SUNI SANCIYI ALTTAN MUAYENENIN IZDIRABINI HATIRLAMAK BILE ISTEMIYORUM AMA OLSUN SONU HARIKAYDI BEBISIMI YANIMA GETIRDIKLERINDE HICKIRA HICKIRA AGLADIM ESIM BEN INANAMIYODUK BEN AGLADIM ESIM AGLADI SONRASINDA BAYILMISIM ZATEN COK KAN KAYBETTIM TAM UYUSMADAN KESTILER CUNKU BEBISIMIN KALP ATISLARI ZAYIFLAMIS DOKTOR HAZIRMISIN DEDIGINDE HAZIRIM HEMEN KESIN ALIN DEDIM OGLUMA BISIY OLMASIN YETERKI ANLIYCAGINIZ OGLUSUMUN GELISI GIBI DOGUMUDA ZOR OLDU AMA OLSUN COK SUKUR SIMDI IKIMIZDE COK IYIYIZ , NEMI YAPIYORUZ TEYZELERI BEN BILMEZDIMKI DUNYANIN EN GUZEL MUTLULUGU BEBISIMIN GAZI CIKTIGI ANDAKI MUTLULUK OLUCAGINI BI MIZMIZLANSA AKLIM CIKIYO ACABA HASTAMI NOLDU DIYE GOZUMDEN SAKINIYORUM , DUYGULARIMI NASIL IFADE EDECEGIMIDE BILMIYORUM AMA INSALLAH RABBIM HEPINIZE NASIB EDERDE EN KISA ZAMANDA OZAMAN GORURSUNUZ CANLAR , OGLUSUM MEMEYI TUTMUYO TEYZELERI NE YAPTIM ETTIYSEM TUTMADI SIMDI TAM TAMINA 33 GUNLUK OLDUK AMA HALA TUTMUYOR BENDE SAGIYORUM AYRICA MAMA TAKVIYESI YAPIYORUM ILK ZAMANLAR COK AGLADIM NAPAYIM BEN SIMDI TUTMAYINCA TUTMUYO KAYIN VALIDEM ANNEMDE TIK AGZINA ALISIR DIYOLAR DENEDIM OLMADI BEN ISTEMEZMIYIM EMZIRMEK HEP RUYALARIMDA EMZIRIYODUM ISTE BOYLE HAA BU ARADA AILEM GELDI BELCIKAYA BEN 10 GUN YATTM HASTANEDE CIKTIM 3 GUN SONRA ANNEM BABAM ERKEK KARDESIM GELDI IKI MUTLULUK BIR ARADA YASADIM ASLINDA SIZE BU YUZDEN HEMEN YAZAMADM CANLAR EV CURCUNAYDI GELEN GIDEN COK OLDU ILK DEFA BUGUN YALNIZ KALDIK EVDE PASAMLA BIZDEN HABERLER BUKADAR BENI GORSENIZ ACAYIP DAGITMIS VAZIYETTEYIM AYIPTIR SOYLEMESI WC YE ZOR GIDIYORUM SAOLSUN BABAMIZ YARDIMCI OLMAZSA HALIM DUMAN BANA KUCAGA ALISTIRMA DEDILER BEN DINLEMEDIM OGLUSUMLA YAPISIK IKIZ GIBI GEZIYOS OLSUN ALISSIN DIMI KIZLAR HEPINIZI COK OPUYORM HAA BU ARADA MUJDELI HABERLERE IHTIYACIM VAR KIM HAMIS KIMIN ESINDE SPERM CIKTI HERKESLERDEN GUZEL HABERLER ALIRIZ INSALLAH
cnm hep daima dualarımdasın rabbim meleklerine sağlıklla gününde kucağıan almayı nasip edecek inşlh sen ilaçalrın yan etkisi olur mu olmaz mı diye düşünme yaradan onları nasıl koruru sende bilirsin gönlünü ferah tut bu günlere geldiler ya bundan sonra sı su gibi gidecek inşlhh...aminn..Allahın selamı şifası hepimizin üzerine olsun.biz hala hast.yaklaşık 1 ay oldu.6 kasımda acil gelmiştik.şimdilik beklemedeyiz tabi bir sürü ilaç ve igne kullanarak...doktor nezaman taburcu etmek istese kanamam ve sancım oluyor.şu andada bebeklerin kilo alımları azalmış buradaki yemeklerden oldu galiba.bende zorlanıyorum ama yinede Allahı hep yanımda hissediyorum.dualarla duruyoruz hepinizden Allah razı olsun.ins.ilaçların yavrularıma yan etki yapmaz.canlar lütfen tedavi aşamasındayken üzülüp kendinizi yıpratmayın.Unutmayın Allaha en yakın oldugunuz anlar çünkü bu imtihanın her aşaması çok zor.Allah hepinize hayırlı şifalar kolay gebelik salih çocuklar nasip etsin.bu imtihan bizim kalbimizi temizledi birbirimize karşılıksız dua etmeyi ögretti...Allaha emanet olun dua kardeşlerim.
cnm iğne vurulsan da vurulmasan da o günler sayılır ...herkese merhaba celalettin hocaya giden aRKADAŞLAR iğneleri 75 gün kullanıyoruz ya kullanmadığımız günleri sayıyor muyuz doktor 2 buçuk ay sonra gelin demişti siz nasıl yapıyorsunuz cevaplarsanız sevinirim :26::26::26:
sağol cemremcim iyiyim çok şükür.sen nasılsın nasıl gidiyor dersler yoğun galiba Allah kolaylıklar versin cnm
vitaminlere halen devam ediyoruz Allah nasip ederse eşim 23 aralıkta test yaptıracak çıkmazsa elde kalan 1 tüp spermle tüp bebek
denemesine başlayacağız Rabbim inşallah banada nasip eder ve tüm arkadaşlarıma da.
sizin tedaviniz nasıl gidiyor? inşallah senden de yakında güzel haberler alırız cemrem/QUOTE]
cnm evet iim ve yoğunum okula git derlsre çalış ev iş bayağı yoğunum ama çok ii geldi kafamı dinleyip kurmuyorum hiçdeğilse
ayy inşlh bu testte spermler dolup taşacak sizde inşlhh .bakalım bu ay sonuna kadar bizde test yaptırıcaz neler olucak rabbim bilir inşlh halaylık aberler verebilrim bolca sperm çıkar...:26:
oyyy oyyy kurban olduğum mevlam ne tatlı kız bunlarEki Görüntüle 882119
cemre teyzemiz hep merak ediyordun bizi işte burdayız.süslü fotolarımızın boyutu büyükmüş annem bir tek bunu koymayı becerebildi.
ev halimiz ama siz bizi böylede seversiniz.valalhi merak ediyordum aman aynı dediğni gibi kara kızlar sübhanallahh rabbim sağlıklı büyütsün meleklerini analı babalı ne güzeller tamda yemelik gerçi ben acıtarak bebiş sevemem kıyamam onları kucağıma alıp koklarım cemre teyzesinin yerine sarıl sımsıkı onlara benim için kokla mevlam ne büyük minicik doğdular bak şimdi maşallah tombik olmuşlar aman sehpaları yok et senin cadılar gene saklanmasın altına.. inşlh bana ve diğer arkadaşlarıma da böyle meleklerimizin resimlerini koymak nasip olur... yaa bende böle kız istiyorum gerçi ben beyaz tenliyim baba kara ama olsun kara beyaz benim kanımdan canımdan olsun da farketmez
cnm kardeşine geçmiş olsun inşlh çabucak atlatır bu hastalığıcanim bendr simdi kardrdimle konustumm cok icim acidi benimde bendenn saklamis doktora gidecegini omunda gosunde kist cikmis.ne diyecegimi bilemedimm offf cok canim yandi cok kotu bir gun hic beklemedigim bir anda duydumm
bu asamada ne yapilir kist icin operasyondan bahsetti bem dayanamadim konusamadimmm be buradayimm
iyi akşamlar.....
kızlar eşim bugün tahlil yaptırdı malesef sonuç yine sıfır hiç sperm çıkışı yok ama değerleri baya artmış germ hücre sayısı 24000 64000 yükselmiş yarın tedaviye başlayalı tam 6 ay oluyor sperm çıkmamasına baya üzüldüm ama dr bize tam 9 aylık bir tadavi yolu çizmişti herhalde dediği gibi olacak o güzel sonucu almamıza daha 3 ay var gibi eşim hormon tahlilleride yaptırmıştı labaratuvarda çalışan kızada sormuş durumunu gözle görülür büyük bir ilerleme var sizde demiş hatta başka bir hastada hiçbir olumlu sonuç olmadığını bizim durumumuzun gayet iyi olduğunu söylemiş bakalım hayırlısı bu nazlı spermcikler bizi 3 ay daha bekletecek gibi görünüyor bunca yıl bekledik biraz daha beklesek birşey olmaz herhalde rabbim ne zaman kismet ederse o günü bekleyeceğiz şükrederek
cnm o 3 ay çabucak ve sağlıklı geçer de spermler nazlanmaktan vazgecip size gözükürler...
merhaba arkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim 4 ay önce doktora gittim eşimin azosperm olduğunu öğrendik yıkıldık o an hiç beklemiyorduk çünkü akrabalarımız böyle birşey yoktu,geçirdiği bir hastalık yoktu neyse haftaya tekrar sperm testi yapılacak inşallah güzel haberler alırız allahım bugüzel duyguyu hepimize nasip eder inşallah hoşçakalın.
canım arkadasın annesi için 2000 ya hayy daha okudum aslında 5000 e tamamlarım diyodum ama ağrım ve biraz sıkıntım var yine okursam yazarım inşallah
Günaydınnnnnn herkeseeeee hava burda buz gibi çok soğukkkkk :18::18:
bugün kontolümüz var öğleden sonra inşallah kızımı görücem.
pıtırcık cnm ben herşeygüzelolucakın annesi için 5000 adet ya Hayy çektim cnm.Allah kabul etsin şifasını versin inşallah.:26::26::26:
anladım ama insan yinede düşünüyor iğneleri aldığımız eczacıyı aradık sayılıyor dedi:26::26:cnm iğne vurulsan da vurulmasan da o günler sayılır ..
Sağol cnm benimmm
dualarınada AMİNNNNN diyorummmm..:26::26::26:
kızlarıada yorum yazdım ama karışmışş arayaaaa şimdi farkettimmm.
ne kadar tatlı olmuşlar yaaa sehpayıda kaldırdınmııııııı cnm
oyyy oyyy kurban olduğum mevlam ne tatlı kız bunlarvalalhi merak ediyordum aman aynı dediğni gibi kara kızlar sübhanallahh rabbim sağlıklı büyütsün meleklerini analı babalı ne güzeller tamda yemelik gerçi ben acıtarak bebiş sevemem kıyamam onları kucağıma alıp koklarım cemre teyzesinin yerine sarıl sımsıkı onlara benim için kokla mevlam ne büyük minicik doğdular bak şimdi maşallah tombik olmuşlar aman sehpaları yok et senin cadılar gene saklanmasın altına.. inşlh bana ve diğer arkadaşlarıma da böyle meleklerimizin resimlerini koymak nasip olur... yaa bende böle kız istiyorum gerçi ben beyaz tenliyim baba kara ama olsun kara beyaz benim kanımdan canımdan olsun da farketmez
canım sen kızları faceden takip ediyosun zaten
bunlar biraz eski fotolar.
sehpayıda senle konuştuğumuz gün yaşanan şoku atlatınca hemen kaldırdım tatlım
canım,kilo aldıkça beyazladı biri diğeri azıcık kara kuru amasizlerinde fotoları paylaştığı günler gelecek canım arkadaşım.
öpüp koklarım senin içinde söz teyzesi.sehpalar kalktı artık canım.ev onlara ait tamamen.çok şükür zor günleri atlattık.Allah kimseye yaşatmasın.kara kız olmasın ya senin gibi pamuk olsun.pamukşeker diye sevelim onu.Allah tez zamanda kavuştursun kuzuna inşallah canım arkadaşım
Allahın selamı şifası hepimizin üzerine olsun.biz hala hast.yaklaşık 1 ay oldu.6 kasımda acil gelmiştik.şimdilik beklemedeyiz tabi bir sürü ilaç ve igne kullanarak...doktor nezaman taburcu etmek istese kanamam ve sancım oluyor.şu andada bebeklerin kilo alımları azalmış buradaki yemeklerden oldu galiba.bende zorlanıyorum ama yinede Allahı hep yanımda hissediyorum.dualarla duruyoruz hepinizden Allah razı olsun.ins.ilaçların yavrularıma yan etki yapmaz.canlar lütfen tedavi aşamasındayken üzülüp kendinizi yıpratmayın.Unutmayın Allaha en yakın oldugunuz anlar çünkü bu imtihanın her aşaması çok zor.Allah hepinize hayırlı şifalar kolay gebelik salih çocuklar nasip etsin.bu imtihan bizim kalbimizi temizledi birbirimize karşılıksız dua etmeyi ögretti...Allaha emanet olun dua kardeşlerim.
Eki Görüntüle 882119
cemre teyzemiz hep merak ediyordun bizi işte burdayız.süslü fotolarımızın boyutu büyükmüş annem bir tek bunu koymayı becerebildi.
ev halimiz ama siz bizi böylede seversiniz.
canim bendr simdi kardrdimle konustumm cok icim acidi benimde bendenn saklamis doktora gidecegini omunda gosunde kist cikmis.ne diyecegimi bilemedimm offf cok canim yandi cok kotu bir gun hic beklemedigim bir anda duydumm
bu asamada ne yapilir kist icin operasyondan bahsetti bem dayanamadim konusamadimmm be buradayimm
300 bin Ya Hayy C.C . çekilirse hasta Allah ın izniyle şifa bulur.
Allahü teâlânın Esmâ-i hüsnâsından (güzel isimlerinden). Dâimâ hayât sâhibi ve diri olan, hep var, varlığı ezelî ve ebedî (sonsuz) olan.
Ya hayy ismini zikreden kişinin ömrü uzun ve afiyette olur. Hastaysa şifaya kavuşur.
Arkadaşlar herşeygüzelolcak arkadaşımızın annesi için 300 bin Ya Hayy c.c. zikrini başlattık.. katılmak isteyen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Okuyabileceğiniz sayıyı da belirtirseniz sevinirim.
Pıtırcık_43 13.000 ..=okudu
Mercan2011 .. 5.000 =okudu
Balım1905 . 11.050 .=okudu
Sonsuz__ .. 5.000 =okudu
Sonsuz__ un annesi .. 2.000 =okudu + 3.000 okuyacak
Cemrem29 . 5.000 =okudu
Alev99 .. 5.000
Aruna . 5.000
Ucubirarada . 7.000 =okudu
Ese44 . 5.000
Tülay_20 . 5.000
Eda09 .. 5.000
Flzask2003 5.000 .=okudu
Bengusuu . 5.000
Ervae . 5.000
Ecrin_bebek 5.000
Papatyayarim . 5.000 .=okudu
Derman .. 5.000
Yase2 .. 8.000
Esma .. 1.000
5816bursa .. 17.000 =okudu
Sayes .. 1.000
İlkbahar_ilkbahar .. 5.000
Doğadandeva .. 5.000 .=okudu
Yeşil034 . 2.000
Denizbulutu . 1.000 =okudu
Huzuryolu . 5.000
Umut99 . 1.000
TOPLAM : 152.050 OLDU ARKADAŞLAR .
KALAN : 147.950
ARKADAŞLAR KATILMAK YADA OKUMAK İSTEYEN VARSA CUMAYA KADAR OKUYUP SAYIYI TAMAMLARSAK SEVİNİRİM.
canım öncelikle göz un aydın olsun çok güzel ilerlemiş durumunuz sana sormak istediğim bişey var siz altı aydır tedavi goruyormusunuz ya tedavinin başından berimi menegon igneleri vuruluyisunuz bizimde dokuz ay oldu tedaviye baslayali ama menegon ignelere baslayali iki ay oldu haftaya salı dr gitcez bakalım ne olacak merak ediyorumiyi akşamlar.....
kızlar eşim bugün tahlil yaptırdı malesef sonuç yine sıfır hiç sperm çıkışı yok ama değerleri baya artmış germ hücre sayısı 24000 64000 yükselmiş yarın tedaviye başlayalı tam 6 ay oluyor sperm çıkmamasına baya üzüldüm ama dr bize tam 9 aylık bir tadavi yolu çizmişti herhalde dediği gibi olacak o güzel sonucu almamıza daha 3 ay var gibi eşim hormon tahlilleride yaptırmıştı labaratuvarda çalışan kızada sormuş durumunu gözle görülür büyük bir ilerleme var sizde demiş hatta başka bir hastada hiçbir olumlu sonuç olmadığını bizim durumumuzun gayet iyi olduğunu söylemiş bakalım hayırlısı bu nazlı spermcikler bizi 3 ay daha bekletecek gibi görünüyor bunca yıl bekledik biraz daha beklesek birşey olmaz herhalde rabbim ne zaman kismet ederse o günü bekleyeceğiz şükrederek
iyi akşamlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?