Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benden de günaydın yağmurlu ve soğuk bir istanbul sabahından
herkese umut dolu olmanız dileğiyle......

günaydın arkadaşlar, ben bu hücre olayından anlayamadım, biz eşimle istanbul medicana hastanesinde sperm testi yaptırdık test sonucu kagıdı elimize aldık ki tum değerlerin karşısı boş 0 sperm 3 ml semen yazıyordu.
ama hücre ile ilgili bir yazı göremedim o her testte belli oluyor mu istanbulda detaylı test yapan memnun kaldığınız yer var mı 6 ay sonra orada yaptıralım cunku ucuz bırsey de degıl her defasında 150-200 lıra verıyoruz ..

günaydın arkadaşım bu ist. daki laborant çokk inceliyor diğer laborantla 1 saat bakıyorsa bu laborant 3 4 saat inceliyor yani anlıcan ayrıntılı bakıyor cnm benim eşimde 6 tane çıktı o ist. daki laborant buldu ve bence de o yere gidin derim bi daha ki testte çünki bizim eşlerimiz de sperm olsa bile hemen gözükmüyo kolay değil yani milyonlarca yokki gözüksün ama laborant iice inceliyor küçüçük bi noktayı bile kacırmıyo o yüzden çok bakıyor..

İyim hamdolsun
Yoğunun biraz hafta sonu sınavlar var ders çalışıyorum bir yandan
Bir yandan da direksiyon dersi alıyorum.
Anlıyacağın hiç boş vaktim yok.
Eve gidince erkenden yatıyorum.
Şimdilik tedavimiz iyi gidiyordur herhalde
Kontrole gitmeyince belli olmaz ki
Sıvı ilaçlar bitti,kapsüllere geçeceğiz
Ocakta kontrol var işte.

günaydın canım
çok haklısın hemen varikosel ameliyatı olduk güya %50 şansımız vardı sonuç ne oldu kocaman bir sıfır. ama en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir dediğin gibi. ayrıntılı spermiyogram yaptırıp en azından sonuçları celalettin hocaya göstermek lazım ne diyecek test için randevu almak mı lazım? bide hafta sonu çalışıyorlar mı eşim öğretmen izin alması zor oluyor. hafta sonu testi çalışıyorlarsa bizim için daha iyi olur...

Canım biz kaan bey de 1 sene boyunca tedavi gördük
Tese ameliyatı oldu ama sonuç yine sıfır.
Olgunlaşmış sperm yok.
İstanbula gideli şubatta 1 yıl olacak
Zaten bu azosperm hemen sonuç alınacak bir hastalık değil
Sadece ve sadece sabır ayrıca dua lazım
Biliyorum tekrar tedaviye başlamak zor ama
Celalettin Hoca ile en doğru tedavi yolundayız bunu unutma
Öyle kesip biçen doktorlardan değil

Günaydın herkese :) güzel bir hafta geçiririz umarım ... güzel haberlerinizi bekliyoruz bu hafta kontrolleri olanlar :)
her şer de bir hayır vardır derlerdi ya artık daha da çok inanıyorum... Allah böyle bir şeyle sınıyorsa bununda vardır bir sebebi. forumda da okuyorum inancımızı sınamak değil de daha da bir güçlendirmiş , yapmak istediklerimize vesile olmuş sanki ...çok şükür bu derdi veren Allah'ım bununda devasını verecektir...

gönülden dileyen isteyen herkesin Allah duasını kabul etsin .... Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin ...

canım eşimde öyle bir çocuk sevgisi var ki anlatamam eminim herkesin öyledir ama sürekli ağlayan bir çocuk bile onun kucağında susup gülücükler saçmaya başlıyor etrafına onu öyle görünce içim çok acıyor. bir an önce sonuç almak istiyor ama ona azosperminin uzun bir süreç olduğunu anlatamıyorum bir türlü. celalettin hocaya en azından sonuçlarımızı göstermek istiyorum ve bir kere eşimi görüştürmek istiyorum. inşallah hayırlısı olur.
bu arada seni face de buldum mu bilmiyorum msj da atmıştım umarım sensindir :)

Canım şimdi baktım da ben değilim o
Gelen giden olmamış.
Ben sana özelden mail adresimi göndereyim.

Canım şimdi baktım da ben değilim o
Gelen giden olmamış.
Ben sana özelden mail adresimi göndereyim.

İstek gönderdin mi.
Eğer sadece mesaj gönderdiysen diğer mesajlara düşmüştür.
Bende cepten girdiğim için diğer mesajları okuyamıyorum.
Ancak akşam eve gidince bakabilirim.

canım ben ve eşim gülerim kardeşimizin lemyelidlerini okuduk rabbim kabul etsin, evlerini bebek sesleriyle şenlendirsin

cevabın için teşekkürler canım , bu laborant celalettin hocanın önerdiği fatihteki yer mi?

canım bu bahsettiğin labaratuar istanbulda celalettin hocanın çalıştığı labaratuar mı?

burdayım şeker evde dinleniyorum bu aralar inzivaya çekildimsen nasılsın toparladın mı biraz kendini

aman aman iyii olda şeker bende işte bugünlerde biraz deliliğe veriyorum kendimi herseye gülüyorum oyayıp zıplıyorum bunlarda normal değil ama anca bukadar oluyo yine kontrollerimiz yaklastıya deşarj oluyorum sen neler yapıyon bakem :)

slm arkadaşlar yarın hocada konturolumüz var biz tedavide bir yılı bitirdik
hocaya gitmeden önce kan tahlıllerimizi yaptırdık
inhibin b =9
LH =0.01
FSH =4.81
E2= 64.68
prolaktin =6.17
total tes. =5.11
serbest tes.=10.71

gülerim için okudum
Allah niyetini gerçekleştirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…