Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım merhaba...
cumartesi ameliyat oldu yaa eşim pazartesi çok işim vardı izin alamamıştım.bugün ve yarın izin alabilmek için dün bütün gün aralıksız çalıştım.sanada yazamadım kusura bakma.şimdi evdeyim.yarında.eşim biraz toparlansın dedim.

canım 1 ay sonra çağırdı bakalım ne olcak.ameliyatın etkisi ne derece olmuş bakcam dedi.sadece tetesteron ve sperm testi istedi.
eve gelince bi daha aradım.biz çok umutlandık sperm çıkarmı 1 aya dedim.siz umutlanın diye çağırmadım.kafamda bişey var onun için çağırdım dedi.ama umutsuzluğa da kapılmayın benim varikosel olup 0 sperm olan ve ameliyattan sonra sperm çıkan hastaların var dedi.adam çok rahat yaaa.bizide rahatlattı.çok hoşumuza gitti tavrı tarzı.zaten yıllrdır bu işle uğraşıyor 2500 ameliyat yapmış.vardır bir bildiği dedik bekliyoruz.

1 ay sonra test sonucuna göre ilaç tedavisine başlıcam dedi.keçi boynuzu pekmezi ve arısütü-bal-polen karışımı aldım.kullanıyoruz bi sakıncası olurmu dedim.fsh ı yükseltiriz diye korktum dedim.yok korkma günde 2 kez sabah akşam kullanabilirsizniz dedi.ama keçi boynuzunun pekmezini kullanın sadece dedi.

hayırlısı artık bakalım bekliyoruz.eşimin moralide sağlığı da iyi allaha şükür.şimdi ameliyatın iyi sonuç vermesi için dua ediyoruz bol bol.canım aklına bişey takılırsa sor.ok?

cevabın için teşekkürler canım , bu laborant celalettin hocanın önerdiği fatihteki yer mi?

canım bizimkinde de hiç hücre falan yazmıyor.sperm sayısı :0 canlı yada ölü sperm bulunamadı yazıyor.
yaa acaba bizmde o labaratuvarda farklı sonuç çıkarmı diye düşünmüyor değilim...?????????????

gamzecim çok sevindim ohh sende atlattın şimdi bekleyelim şu 6 ayı. ama merak etmiyor değilim 1 ay sonra birşey çıkarsa sizde ki inş. sperm çıkışı olur :) biz de bir test yaptırırız . şunu anlamadım keçi boynuzu kürü kullanmayın sadece pekmezi mi kullanın dedi doktor arı bal polen onu kullanmanızı soyledi mi ?
bende çakşır otuna devam ediyordum ya diyorum ki bitince tekrar almayayım keçi boynuzu ve polene devam edelim bir kaç ay sonra vitamin takviyesi yaparız.

Sonuçlar gayet iyi canımm,inşallah spermleride görürsünüz

keçi boynuzu özü almıştım ben.sadece keçi boynuzu pekmezi kullanın dedi.kürü nasıl oluyor bilmiyorum.
ama keçi boynuzu özüyle pekmezi aynı şey zaten.
arı sütü-bal-polen kullanın dedi.bunlar günde 2 kere yeterli dedi.

arı bal poleni sabah akşam yemeklerden önce, keçi boynuzu pekmezini sabah akşam yemeklerden sonra veriyorum eşime ben.

gülerim için lem yelidleri okudum rabbim niyetini kabul etsin

canım ben gulerim için lem yelıdlerı okudum rabbım dualarını kabul etsın inş.

rabbım hayırlı ugurlu etsın bebeklerını ıns.sağlıklı sıhhatlı buyutursun allahın ıznıyle.sanada cokkk gecmış olsun.dualarınızda bızlerede yer verın inş.aeo.

allah dualarını kabul etsın gönlunu ferahlatsın inş.tekrar allah razı olsun guzel duaların için.aeo.

biliyorsun canım benım için hiç sorun değil ben listenın sonundada olabılırım öncelikli arkadaşlarımız her zaman bana göre öne alınabılır.aklında bulunsun inş.aeo :)

ecrin_bebek için lem yelıdlerı okudum inş.allah dularını kabul etsın.

Ecrin bebek yerine tekrar gulerime 1300 tane okumusum.
Okumayanlardan sadece 810 daha okuyup sayiyi tamamlayabilir.

Bbmm lem yelidini okudum.yuce allahim esine sifalar verip bol bol spermler versinnn.hayirli sonuclar ile donersiniz.
Rabbim sizede analigi babaligi yasatsin.evine kucagina hayirli saglikli evlatlar nasip etsinn.
2014 bizim yilimiz olucakkkkk.

kızlar bu akşam yola çıkcaz yarın celalettin hocada randevumuz var bizim buralarda kar yağıyo yollar nasıl bilmiyorum inşallah bi aksilik olmaz işlerimiz yolunda gider güzel haberler alırız heyecan korku duygularım birbirine karıştı ailelerimizden hiç kimse bilmiyo tedavi gördüğümüzü bize dua edin canlarım..

Yolunuz açık olsun canım,bir aksilik olmaz Allahın izniyle,Allahım güzel haberler almanızı,mutlu mesut birşekilde evinize dönmenizi nasib etsin,hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın.HAYIRLI YOLCULUKLAR

Yolunuz açık olsun canım,bir aksilik olmaz Allahın izniyle,Allahım güzel haberler almanızı,mutlu mesut birşekilde evinize dönmenizi nasib etsin,hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın.HAYIRLI YOLCULUKLAR

Allah razı olsun canım inşaallah birgün hepimiz evlatlarımıza kavuşur onlardan bahsediyo oluruz bu topikte..

canım allah yolunuzu açık etsin ,hayırlısıyla gidip dönersiniz inşallah burda da bugün kar yağıyor inşallah yollarda zorluk çekmezsiniz
güzel haberlerle gelirsiniz inşallah allaha emanet olun dualarım sizinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…