Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pıtırcık gülerim için lem yelidlerimi okudum canım allah niyetini kabul etsin amin...

kızlar bu akşam yola çıkcaz yarın celalettin hocada randevumuz var bizim buralarda kar yağıyo yollar nasıl bilmiyorum inşallah bi aksilik olmaz işlerimiz yolunda gider güzel haberler alırız heyecan korku duygularım birbirine karıştı ailelerimizden hiç kimse bilmiyo tedavi gördüğümüzü bize dua edin canlarım..
inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz ALLAH yolunuzu açık etsin canım...:16:

kızlar bu akşam yola çıkcaz yarın celalettin hocada randevumuz var bizim buralarda kar yağıyo yollar nasıl bilmiyorum inşallah bi aksilik olmaz işlerimiz yolunda gider güzel haberler alırız heyecan korku duygularım birbirine karıştı ailelerimizden hiç kimse bilmiyo tedavi gördüğümüzü bize dua edin canlarım..

yolunuz açık olsun canım dualarımız sizinle hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah.:16::16:

Kizlar yumurta toplama islemi nasil oluyir. Agrili bisey mi. Ertesi gun isime gidebilir miyim

Anestezi alıyosun zaten duymuyosun bişey uyandığında biraz ağrın olabilir .adet ağrısı gibi.
1-2 saat içinde kendini iyi hissedebilirsin.
diğer gün işe gidersin merak etme.:34:

Nasilsiniz ben çok heyecanliyim :18:yarin celalettin hocada randevumuz var sabah yola cikicaz Allahin izniyle inşallah hayirli güzel haberlerle döneriz Rabbim cumlemizin yüzünü güldürsun kizlar dua edin ne olur

Bengusuu canim sizinde randevunuz varmis insallah Rabbim safi ismiyle şifa verir hepimize saat kacta randevunuz tanissak güzel olur :16:

selamunaleyküm arkadaşlar.nursen aklıma bugün düştü.acaba doğum yaptımı.durudenizderya nasıl haberi olan varmı.

kontrolü olan arkadaşlar inşallah güzel haberlerle dönersiniz.bizde bu hafta gidecektik ama malum hava muhalefetinden dolayı kaldı.vardır bundada bir hayır.

Canlarim ya dualarim hep sizinle insallah hayirli sonuclaraniz olsun.rabbim e

slerinizin ve sizin mukafatini versin.
Cok zor gecen bir surec umut korku hayal heyecan hepsini hergun yasiyoruz.
Bizi bizden baska kimse anlayamaz bu yasadigimiz duygularla normal insanmis gibi davranmakk.bu aciyi yoklugu hissettirmemek
icin verilen cabalarr.biz dua etmiyecegizde kim eder yuregi yanarak icten gelerek .yalvararakk.
Allaha emanet olun.sonuclariniz muhteseeeeemmm olsuunnnn.:49:

Ecrin tesbihini okudum.rabbim kabul etsin.esine sifa bol bol milyonlarca spern versin.evin evlat sesleriyle cinlasiiinn.
Kucagina cifter cifter versin guzel mevlammmm.

günaydın canım
çok haklısın hemen varikosel ameliyatı olduk güya %50 şansımız vardı sonuç ne oldu kocaman bir sıfır. ama en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir dediğin gibi. ayrıntılı spermiyogram yaptırıp en azından sonuçları celalettin hocaya göstermek lazım ne diyecek test için randevu almak mı lazım? bide hafta sonu çalışıyorlar mı eşim öğretmen izin alması zor oluyor. hafta sonu testi çalışıyorlarsa bizim için daha iyi olur...

Önce Celalettin hoca'dan randevu almanızı tavsiye ederim.Onun elinde bir kağıt var.O kağıttaki testlerin yapılmasını isteyebiliyor.Bunlar testisler ile ilgili ultrasyon, fsh,lh,total testesteron,inhibin b gibi kan testleri ve ayrıntılı (aşağıda belirttiğim adreste) spermogram istiyor.Sabah erken saatlerde hastanede olunduğu taktirde aynı gün yetişiyor (inhibin b ve spermogram hariç)Eşiniz hocaya gösteriyor, hoca da ona göre karar veriyor ne yapacağına...

ANDROMER - arifcetin-43@hotmail.com

Akdeniz Cad.No: 86/4 Çehiz Apt. Fatih/İSTANBUL Tel.: 635 18 24 Fax: 531 98 63

Bizim ki de haftasonu (aysonuna doğru) gidecek sperm testi vermek için.Yarın arayıp öğrenecek haftasonu çalışıp çalışmadığını bu yerin.

canım eşimde öyle bir çocuk sevgisi var ki anlatamam eminim herkesin öyledir ama sürekli ağlayan bir çocuk bile onun kucağında susup gülücükler saçmaya başlıyor etrafına onu öyle görünce içim çok acıyor. bir an önce sonuç almak istiyor ama ona azosperminin uzun bir süreç olduğunu anlatamıyorum bir türlü. celalettin hocaya en azından sonuçlarımızı göstermek istiyorum ve bir kere eşimi görüştürmek istiyorum. inşallah hayırlısı olur.
bu arada seni face de buldum mu bilmiyorum msj da atmıştım umarım sensindir :)

Canım istersen benmim eşi telefondan arayıp görüşebilir.Bizim ki yardımcı olmayı sever.

ekledim canım ama bir kaç eksik var 1-hocada ki ilk sperm testiniz hücre olarak nedir 2-kontrole gittiğinizdeki sperm test sonucu hücre olarak nedir 3- kaç yıllık evlisiniz...:34:

teşekkür ederim canım..rabbim sizin yuvanızıdı çocuklarınızın gülüşmeleriyle doldursun...:16::16:

canım senide ekledim bir kaç sey eksik 1. kaç yıllık evlisiniz 2- hocadaki ilk sperm test sonucu hücre olarak nedir( bu bence en önemlisi çünkü tedavi aşamalarını takip etmemizde çok işimize yarıyor ) inş bundan sonra yazarsanız tedavinizin aşamalarını memnuniyetle eklerim..:16:

9 yıllık evliyiz round cell sayımı 1.500.000 lökosit 990.000 immatür germ hücre 510.000

slm arkadaşlar yarın hocada konturolumüz var biz tedavide bir yılı bitirdik
hocaya gitmeden önce kan tahlıllerimizi yaptırdık
inhibin b =9
LH =0.01
FSH =4.81
E2= 64.68
prolaktin =6.17
total tes. =5.11
serbest tes.=10.71

daha önceki fsh,lh ve testesteron değerlerinizi rica edebilirmiyiz?Bizde hocada tedaviye başladık sonuçları şimdiden merak ediyoruz

Merhaba iyi günler

Tabloda sahgull adlı kullanıcıya ait FSh değerleri dikkatimi çekti.Benim eşimdede fsh ve lh değerleri çok yüksek,testesteron da aşağıda

celalettin hoca ile tedaviye başlayalı 1 hafta oldu pregnyl 5000 haftada 3kez, rulid ve tetradox ilaçla yanında Ersel beyin bitkiselleri

Hormon değerlerinizi düşürürken kullandığınız iğne veilaçlar nedir?Celalettin hoca da hormonal son değerlerinizi nasıl yorumladı neler öneriyor kısaca yardımınızı rica ediyorum.

bizim değerler fsh 77 lh 31 testesteron 3

lökosit %66 germ %34

primer testis yetmezliği ile birikte hipogonadizm var

Arkadaşlar merhaba

Celalettin hocadan bahsedilmiş okudum da epeyce sayfalar..Sormak istediğim hangi hastanede çalışıyor bu hoca muayne ücreti ne kadar telefon numarasından ulaşılıyor mu? Giderken hangi testleri götürmek gerekiyor ..Cevap verirseniz sevinirim..

Back
X