Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iç hastalıkları uzmanının karaciğeri ve böbrekleri düşünmemesi çok ilginç geldi... çocuğumuz olmasını çok istiyoruz fakat eğer eşim hasta olacaksa onu kaybedeceksem....
allah korusun.öyle düşünme hem bebeklerimiz olacak hemde eşlerimiz inşallah.onların baba olmarı içinde değilmidir uğraşlarımız.herkes anne sözcüğüne hüzünlenir bende babaya hüzünlerim.ben yeğenlerimi severken onlara annem diyorumda eşim bu kelimeyi hiç bir çocuğa daha söyleyemedi.:43:

cnm kaan hocanın tedavı seklı fsh ı bırden yukseltıp daha sonra dusurmeye calısıyo sok etkısı yaratıyo bu onun tedavı seklı bır sure haftada 2 kez daha sonra 1 e dusuruyor ıgneyı

hormonlar çok önemli ah ah :) fsh bizde 19 pregnyl ile testesteronu yükseltip ikisinin testise etkisini artıracak gib biş kurdum bende kafamda ...

allah korusun.öyle düşünme hem bebeklerimiz olacak hemde eşlerimiz inşallah.onların baba olmarı içinde değilmidir uğraşlarımız.herkes anne sözcüğüne hüzünlenir bende babaya hüzünlerim.ben yeğenlerimi severken onlara annem diyorumda eşim bu kelimeyi hiç bir çocuğa daha söyleyemedi.:43:

bu hayatta istediğim tek şey anne olabilmek... eşimin çocuğunu karnımda taşımak onu hissedebilmek.. çocuğumun babasının kucağında gülücükler saçtığını eşimin ona sevgiyle baktığını görmek... ben annesiz büyüdüm.. en çok istediğim de anne olabilmek hiç bilmediğim anne sevgisini çocuğuma verebilmek ama kocamı da çok seviyorum.. o benim en büyük duam ALLAHIMDAN...
onun yanında çocuk sevmeye bile korkuyorum..

akadaslar bı sey daha dıkkatımı cektı gözdemm ısımlı arkadası bu aralar hıc goruyormusunuz ben uzun bı zamandır goremedım kendısınıde cunku gerek kalmadı artık buradakı hastaların tumu celalettın hocaya yonlendı bıle gerek kalmadı onun gırıp bır seyler yazmasına ayrıca ersel beyle telfonda sadece ıkı kez gorustum ve her defasında benımle sohbet ederek bu topıkde neler yazıldıgını kendısıyle ılgılı ısrarla sordu buda bana tuhaf geldı yaptıgın ısten emınsen neden buradakı konusalanları soruyosun bılmem belkıde ben fesatım..

ciddimisin.ersel beye deseydinya kürleriniz ne kadar pahalı ve ne kadar başarısızsınız.arkadaşlar aylardır kürlerini kullanıyor ama bitanecik sperm yok.

ya madem boyle bı tedavı seklı var bu kadar ıgneler bıtkıler bu bılım adamları neden yıllardır kök hücreyle ugrasıyorlar burada anlatılalanlara gore celalettın hooca bı mucızıyı basardı azo ya çözum buldu herkez kesın gozuyle bakıyor kımsede hucre yoktu hucre cıkardı sonra onlar sperme dönüştü falan efsane oldu bırden adam bende dahıl herkez buyulendı

Endol ve Sudafed tedavisi mi ?

endol ve sudafedi yazdığında şok oldum. hemşire olduğumu söyledim. bunlar grip ilacıyla ağrı kesici. bunu siz daha iyi bilirsiniz ama sudafed ve endolün sperm kanallarını sağma etkisi varmış. eğer sperm üretimi varsa çıkışını kolaylaştırmaya yarıyormuş. prospektüsünde yazmıyor böyle bir şey ancak yanlış hatırlamıyorsam bununla ilgili bir yazısı var kendi sitesinde..

ciddimisin.ersel beye deseydinya kürleriniz ne kadar pahalı ve ne kadar başarısızsınız.arkadaşlar aylardır kürlerini kullanıyor ama bitanecik sperm yok.

ılk getırtdıgımde gorustum esım pek ılgılenmez bu konularla ben ne verırsem yıyıp ıcıyo sadece ozaman sordu olumlu konusuluyo falan dedım sonra nasıl kullanıldıgını sormak ıcın aradım ınan yarım saat mucadele verdım ne soyluyolar anlatırmısın ıyı seyler dıyorum ısrarla soruyo hala esımde evdeydı kızdı artık yarım saattır ne sohbetı edıyosunuz guvenı kırıldı esımın bu olaydan sonra tabı ama yınede kullandı garıbım cenemden kurtulmak ıcın

arkadaşlar diğer doktorlara gidip çare bulamayan, tese olmuş yıllardır tedaviye devam eden şu an celalettin hocada tedavi gören kaç hastasında olumlu sonuç alındı?
celalettin hocadan randevu aldığım için merak ediyorum...

hormonlar çok önemli ah ah :) fsh bizde 19 pregnyl ile testesteronu yükseltip ikisinin testise etkisini artıracak gib biş kurdum bende kafamda ...

cnm bızde 35 lere kadar cıkmıstı endıselendım bende hocaya sordum korkmanıza gerek yok amacımda bu demıstı bırden yukseltıp dusurmek dedıgı gıbıde oldu zamanla dustu ama suan ne durumda bılmıyoruz uzun bı zamandır test falan vermedık

arkadaşlar diğer doktorlara gidip çare bulamayan, tese olmuş yıllardır tedaviye devam eden şu an celalettin hocada tedavi gören kaç hastasında olumlu sonuç alındı?

arkadaşım olumlu sonuç alanlarda var tabiki ama ne kadar sürede alındı neye göre olumlu sadece onların önerdiği bir hastanede mi sperm testi yapılıyor tüm detayları ve doğrusunu da giden arkadaşlar eminim ki anlatacaklardır.
inşallah giden arkadaşlarımızın alacağı sonuçlar ve kullandığı kürler faydalı olur
zan altına girmekten ve kul hakkı almaktan korkuyorum ama düşüncelerimi de söylemeden ne yazıkki yapamıyorum.

hipolularda başarı var.ancak tese olup tedaviye devam eden ve ilk teste 6 diğer teste 3 tane sperm çıkan cemrem var.

arkadaşım olumlu sonuç alanlarda var tabiki ama ne kadar sürede alındı neye göre olumlu sadece onların önerdiği bir hastanede mi sperm testi yapılıyor tüm detayları ve doğrusunu da giden arkadaşlar eminim ki anlatacaklardır.
inşallah giden arkadaşlarımızın alacağı sonuçlar ve kullandığı kürler faydalı olur
zan altına girmekten ve kul hakkı almaktan korkuyorum ama düşüncelerimi de söylemeden ne yazıkki yapamıyorum.

çok şükür ki imanımız var yoksa çekilemez bu dert. isyan etmiyorum. Allah yardımcımız olsun.
bişey daha sormak istiyorum aslında. hani devlet hastanesiydi. hani para almıyordu. ben şimdi sizden duyuyorum aktarların falançok para aldığını neler dönüyor iyice çorba oldu kafam...

çok şükür ki imanımız var yoksa çekilemez bu dert. isyan etmiyorum. Allah yardımcımız olsun.
bişey daha sormak istiyorum aslında. hani devlet hastanesiydi. hani para almıyordu. ben şimdi sizden duyuyorum aktarların falançok para aldığını neler dönüyor iyice çorba oldu kafam...

birde eft ile bağış alıyor canım.200 liracık.

tek bir yerde yapılan sperm testi yanıltıcı olabilir. birde dediğin gibi 15 gün arayla yapılan sperm testleri önemlidir. insan ilk karşılaştığında dünya başına yıkılmış sanıyor. zaman geçmiyor. uyku uyuyamıyosun. ama böyle zamanlarda eşinle arandaki bağ daha da güçleniyor. daha çok başındasınız ve henüz sonuç tam olarak belli değil ve dediğine göre hücre de var. ki bizde hiç hücre yok ölüsüne bile razıyım bu yüzden biraz kendini şanslı hissedebilirsin :) ALLAHIM bilir tabi herşeyi ancak kendinizi yıpratmayın...

Sağol canım benim,insan bunun kendisinin başına gelecegini hiç düşünmüyor, kondurmuyor ama şuan benimle aynı sıkıntıları yaşayan bütün arkadaşları kucaklamak sarılıp ağlamak istiyorum sabaha kadar dertleşmek ve keşke olabilsemde herkesin derdine deva olsam çok acayip bir his... Rabbim hepimize güç kuvvet versin sabır versin.... Sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin....

Son düzenleme:
hipolularda başarı var.ancak tese olup tedaviye devam eden ve ilk teste 6 diğer teste 3 tane sperm çıkan cemrem var.

bu sayfada yerden yere vurulan kaan hoca her ay en az 3-4 tane başarılı sonuç koyuyor sayfasına. bi doktoru yerin dibine sokup diğer doktoru göğe çıkarmak çok yanlış. doktorları kıyaslamak da çok yanlış. kaan hoca hakkında o kdar kötü şey okudum ki burda 4 ay beni ayakta tutan kaan hoca bi gecede yerle bir oldu gözümde daha ne diyeyim...

evet çok şükür imanımız var. inşallah da sonuna kadar olacak.
canım ben inanki detaylarını bilmiyorum bu işin içinde ne kadar para dönüyor vs giden arkadaşlar daha detaylı bilgi vereceklerdir.
ama aktarlardan alınan ürünler pahalıdır diye tahmin ediyorum çünkü bu tarz şeyler istismar edilebilecek konular.

cnm bak para yok sadece vakfa 200 tl cik verıyomussun helali hos olsun neyse spaerm testı 150 200 tl civarı yanlıs olmasın bıde bıtkısellere verıyosun her getırttıgınde 450 500 tl arası hmm sımdı sıvılar cıkmıs onlar bedava onun arkasından ıcılmesı gereken hap sanırım oda 450 tl cıvarı yanlıs bılmıyosam yada ona yaklasık bı fıyat hoca para almıyo kesınlıkle tamamen hayır ısı ve cok uygun fıyatlar tabi yersen ki yedıkte yanı bunlar para falan deıl yani bedava

Sağol canım benim,insan bunun kendisinin başına gelecegini hiç düşünmüyor, kondurmuyor ama şuan benimle aynı sıkıntıları yaşayan bütün arkadaşları kucaklamak sarılıp ağlamak istiyorum sabaha kadar dertleşmek ve keşke olabilsemde herkesin derdine deva olmak çok acayip bir his... Rabbim hepimize güç kuvvet versin sabır versin.... Sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin....

amin canım tüm dualarımız kabul olur inşallah...
Allahtan ümit kesilmez. ağlamak istiyorsan da ağla içinde tutma sakın. içini zehirleme...

bu fotoğraf olayı nedir arkadaşlar. bi kaç kişiden daha duydum. ne fotoğrafı istiyor. ne için kim ?

Bu konuyu ersel bey bize açıkladı bilmem tatmin olur musunuz ama dedi ki ben iki alanda çalışıyorum ve yoğunum görüştüğüm ilac yolladığım kişilerden fotoğraf istiyor um ki onu daha net hatirlamak ve başka biriyle karistirmamak icinmis

Back
X