Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam canlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmm :16::16::16:
en son 3 hafta önce girmişim çok özledim hepinizi :70::70::70:
yazın ne güzeldi tüm günü sizinle geçiriyordum...
ama şimdi yorgunluktan foruma girmeye mecalim kalmıyor...
okulda pır pır çocuklarla dolanırken eve gelince :37: böyle oluyorum :1:
akşama kadar dinlen, biraz uyu :1: yemek yap kociş gelsin derken günler gelip geçiyor...
temizlikte hafta sonuna kalıyor doğal olarak...
hayırlısıyla şu dönemi tamamlarsam 2. dönem doğum izniyle geçecek zaten...
24 ocaktan sonra hep sizinleyim oğluşumun gelişini sizinle bekliycem allah nasip ederse :16:
biz iyiyiz çok şükür 29 haftalık olduk :49:
oğluşum kıpır kıpır hiç durmuyor :nazar:
kociş tekmelerini hiç hissedememişti bu güne kadar nezaman elini koysa duruyordu bizim nazlı oğluş :1:
dün ilk defa gösterdi kendini babasına...
üst üste okadar çok tekme attı ki öldük gülmekten :1:
5,5 senelik bekleyişten sonra herşey hayal gibi hala...
hepiniz her an aklımda ve dualarımdasınız canlarımmmmmmmm :16::16::16:
nasıl şuan :49: olanlar bizden öncekileri takip ettiysek inş sizlerde bizleri takip edeceksiniz :16:
her geçen gün aranızdan yeni hamişler çıkacak ve halaylarımız hiç eksik olmayacak inş :16:
umarım herkesin tedavi süreci güzel gidiyordur...
yeni gelişmeler var mı merak ediyorum...
geçmişi okuyup merakımı gidereyim ben hepinizi kocamannnnnnn öpüyorummmm can dostlarım :54::54::54:

eşim testis problemli azosperm inşaallah sizlerede umut oluruz kurtulduk kızlar kurtulduk Allahıma bi şükür kurtulduk. mikrotese olduk kullanılan haricinde 4 tüp daha spermimiz var. 8 yumurtam toplandı 5 tanesi döllendi. 1 tanesi 2nci günde gitti kaldı dört tane. onlarında en iyi 2 tanesi 5nci gün yerleştirildi. sevinçten uçuyorum yazı yazamıyorum

allahım bu mutluluğu hepimize yaşatsın...

ben kendım ıcın soyluyorum zaten cok yoruldum artık pes ettım kendımı her seyden soyutladım ınanın bır tane arkadas bıle bırakmadım yanımda kendımı cezalandırıyorum sankı yaslandım yaa zaten bu problem yetmıyormus mus gıbı bırde doktorların elınde oyuncak olduk cok caresız bı durum Rabbım yardım etsın hepımıze cıkarcılara fırsat vermeden gozumuzu acsın ınsalh tez vakıtte eslerımızın şifasını versın ınsalh

kendini bu kadar yıpratma canım ALLAHTAN ümit kesilmez... sıkma canını

Bütün dostlarım hala burda merhabaaa canlar isterdimki uzun bir ara verdikten sonraaa kuzucuğumla aranıza dönüp size umut ışığı olup mutlu haberlerle dönmek ama malesefff hala tekim hala yalnız hala yarımım ama napalım durmak yok savaşa kaldığı yerden devam ,malesefkiii aramıza katılanlar olmuş çoğalmışız inşallah teker teker mutluluğaaa kavuşuruz beni tanıyanlar çok aranızdan tanımayan arkadaşlarımda ilk sayfalardan kontrol ederek tanıyabilirler merhaba kızlarrr 2014 te hep birlikte gülmemizz dileği ileee.Benii özlediniz ve merak ettiniz biliyorum artık yanınızdayım....:10:

akşama kadar dinlen, biraz uyu :1: yemek yap kociş gelsin derken günler gelip geçiyor...
hayırlısıyla şu dönemi tamamlarsam 2. dönem doğum izniyle geçecek zaten...:nazar:
24 ocaktan sonra hep sizinleyim oğluşumun gelişini sizinle bekliycem allah nasip ederse :16:
kociş tekmelerini hiç hissedememişti bu güne kadar nezaman elini koysa duruyordu bizim nazlı oğluş :1:
nasıl şuan :49: olanlar bizden öncekileri takip ettiysek inş sizlerde bizleri takip edeceksiniz :16:
her geçen gün aranızdan yeni hamişler çıkacak ve halaylarımız hiç eksik olmayacak inş :16:
geçmişi okuyup merakımı gidereyim ben hepinizi kocamannnnnnn öpüyorummmm can dostlarım :54::54::54:

Baharcıgım canım benım masallah sıze zaman ne cabuk gecmıs oglusun kocaman olmus canım...allahım hayırlı dogum nasıp etsın
Opuyorum sızı kocaman :nazar:

Bütün dostlarım hala burda merhabaaa canlar isterdimki uzun bir ara verdikten sonraaa kuzucuğumla aranıza dönüp size umut ışığı olup mutlu haberlerle dönmek ama malesefff hala tekim hala yalnız hala yarımım ama napalım durmak yok savaşa kaldığı yerden devam ,malesefkiii aramıza katılanlar olmuş çoğalmışız inşallah teker teker mutluluğaaa kavuşuruz beni tanıyanlar çok aranızdan tanımayan arkadaşlarımda ilk sayfalardan kontrol ederek tanıyabilirler merhaba kızlarrr 2014 te hep birlikte gülmemizz dileği ileee.Benii özlediniz ve merak ettiniz biliyorum artık yanınızdayım....:10:
hoşgeldin caım uzun aradan sonra seni tekrar aramızda görmek çok sevindirici nerelerdesin sen bakalım bir gittin pir gittin inşallah canım dönüşün muhteşem olur. bu arada bende eskilerden vck şimdiki nıcke tanımazsın:34:

yenıden merhaba arkadaslar uzun bı aradan sonra yenıden yazma ıhtıyacı hıssettım 6 ay önce ılk olarak bu tartısmayı ben acmıstım suphecı bı yapım oldugundan dolayı bazı gerceklerı cabuk farkedebılıyorum kaan hoca hakkında yazılanlar benı o kadar sogutmustukı tedavıyı bıraktık onunla bu yazdıklarıma ragmen celalattın beyde tedavı sansımızı denemek ıstemıstım fakat kendısı ne msjları ma nede maıllerıme cvp yazdı çunku cok zor bı vakayız sonra önerdıgı bıtkısellerı ben kendı kendıme getırttım buradan duydugum kadarıyla ıcerıgının ne oldugunu bılmedıgımız bıtkısellerı ınsalh esıme kötuluk yapmamısımdır esım kullandı fakat soylenenlerın hıc bırı olmadı ne adem elması ne asırı kıllanma nede baska seyler sonra hapların uzerınde ıcerısınde neler oldugu yazıyordu arastırdım fakat sperm ıcın ıyı gelebılcek uzaktan yakından hıc bı alakası olmayan seyler bunlara ragmen yınede gıtmek ıstıyordum cunku baska caremız kalmamıstı ama hocaya ılgılenmek ıstemedı zaten esımınde hıc bı sekılde guvenı yoktu ıstemıyordu anlatıgım seylere guluyordu devamlı yuzunden anlıyormus falan dedıgımde cok sukur bende ınanclı bı ınsanım fakat bazı seylerın cok abartıldıgını dusunuyorum hocanın para talep etmedıgı soylenıyor sızce bu aktarın aldıgı paralar tumuyle kendısınemı kalıyor?bu kullandıgınız menagon ıgneler ılerıde nelere yol acabıldıgını bılıyormusunuz?ustelık ayda deıl haftada deıl haftanın kac gunu kullanıyorsunuz.bırde sunu soylemek ısterım burada yazılanlar bızım gıbı umutlarıyla yasayan ınsanlar ıcın cok önemlı çabuk etkılenebılıyoruz su an bız acıkta kaldık o hoca boyle bu hoca soyle ne yapıcaz sımdı nereden tekrar tutuncaz kendımı cok buyuk bı boslukta hıssedıyorum 24 yasındayım ve son zamanlarda o hocamı bu hocamı derken saclarıma beyazlar düşmüş şok oldum bence buradakı herkez gerceklerı görebılıyor ama umut bagladıkları seyın bozulması ıstemıyor bu yuzden konusmuyor yada görmezden gelıyor belkıde kesınlıkle su doktor derken bırbırımıze kotuluk yapıyoruz arkadaslar cok sukur rabbım hepımızı akıl fıkır vermıs herkez dogruyu yanlısı gorebılcek olgunlukta ve tecrubede emınım hıc bırınızın suan benım bulundugum durumda olmanızı ıstemem hıc bır seye guvenım kalmadı.Ayrıca bukadar ıgnenın kullanımınada cok karsıyım urolojı dalında buyuk basarıları ve tecrubelerı olan doktorların hıc bırı akıl edemezmıydı yanı bu ıgnelerı bır arada bu kadar cok kullandırtmayı her seyden önce saglık dıyorum ben çunku eslerımızı bız yonlendırıyoruz arkadaslar bız nedesek tmm dıyolar yeterkı olsunda rabbımden her zaman hayırlısını ıstedım ne taraf hayırlıysa dedım çok sukur kı ıstanbulda olmadı belkıde esıme kötuluk yapıcaktım yanlıs anlamayın amacım kımseyı kotulemek deıl belkıde dogru yoldasınız ama bunlar benım goruslerım bunları düşünürken bıle burada yazılanlardan etkılenıp gıtmek ıstedım rabbım bılıyorya esimi ikinci plana attım daha bır cok sey var soylemek ıstedıgım ama eyinas arkadasım cok guzel anlatmıs her seyı zaten kusura bakmayın amacım aklınızı bulandırmak deıl rabbım hepımızı tez zamanda bu ılletten kurtarsın ısyanlara düşmeden bunlar bırer vesıle iş Rabbımın ol demesınde...

Ben de daha önce kafamdaki soru isaretlerini yazmıştım ama su an bunlara bir de korku eklendi. Kafam allak bullak. Hep tek bir yerde test istenmesi belirli kişilerle görüşülmesi eşimin de benim de tuhafimiza gitmişti ayrica toz bitkisellerden önce bize verilen iki farklı haptan birini internetten buldum alakasız birsey için bu da soru işareti. Ayrıca toz bitkiselleri alırken ersel bey bize bir sürü belirti anlattı killanma artacak boğazdaki kemik neydi o adem elmasi mi diyorlar o büyüyecek diye ama eşimde hiçbir belirti olmadı. Bir de ilk gittiğimiz doktor bize iki bitkisel ilaç verdi eczane de satilanlardan biri Qenzim Q10 digeri de yine bitkisel bir ilac yine pahalı ilaclardi ilk gorusmeye giderken prospektusleri yanımızda götürduk ki soralım kullanmaya devam edelim mi diye. Ama hoca bakmadan ne olduğuna bunları hemen bırakın dedi. Uffff bilmiyorum kafamda düşündükçe soru işaretleri artıyor.

Canım hosgeldın

baharcığım hoşgeldiniz evet bundan sonra seni aramızda daha çok görmek istiyoruz inşallah :16::16::16::16:

kkkkkkkkkkkkkkkkkıııııııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
hamileyimmmmmm Allahıma bin şükür başlayın halaya
12nci gün bhcg 61
14ncü gün bhcg 128

halay işareti nerde bulamadım

maaşallah allah tamamına erdirsin ;)

kkkkkkkkkkkkkkkkkıııııııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
hamileyimmmmmm Allahıma bin şükür başlayın halaya
12nci gün bhcg 61
14ncü gün bhcg 128

halay işareti nerde bulamadım

eşim testis problemli azosperm inşaallah sizlerede umut oluruz kurtulduk kızlar kurtulduk Allahıma bi şükür kurtulduk. mikrotese olduk kullanılan haricinde 4 tüp daha spermimiz var. 8 yumurtam toplandı 5 tanesi döllendi. 1 tanesi 2nci günde gitti kaldı dört tane. onlarında en iyi 2 tanesi 5nci gün yerleştirildi. sevinçten uçuyorum yazı yazamıyorum

topiğe girer girmez ne güzel bi haber aldım böyleeeeeeee :52:
gözün aydın canımmmmmmmmm :46:
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş :16::16::16:
bilgilerini yazda tabloya ekleyeyim seni umut olsun diğer arkadaşlara :34:
isim:
yaş-eşin yaşı:
evlilik süreci:
azosperm nedeni:
tedavi süreci:
geçirdiği ameliyatlar:
sonuçları:
tüp bebek deneme sayısı:
deneme yaptığı merkez:
son durum: şuan hamile :49: :nazar:
hobaaaaaaaa :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Linkleri niye değiştirdiniz yaa tanıyamıyorum size cezaaa hatırlatacaksınız bana kendinizi linkini değiştirenler..:6:

Hoşgeldin canımmm :) eskiler eskiler inşallah yeni yeni hamişler olur bu sene :) nurusima sendende ne zamandır haber alamıyordum. Tedaviye başladınız mı?

hayırlısıyla şu dönemi tamamlarsam 2. dönem doğum izniyle geçecek zaten...
canım çok çabul geçmiş zaman maşallah doğuma az kalmış :nazar::nazar:sağlıcakla bebişini kucağına alırsın en yakın zamanda.

amin canım inşallah bendende güzel haber gelir biraz sonra bu defa pek kimseye söylemedim daha sakin geçti tedavim inşallah sonucuda hayırlı olur :49::49:

nursimacım güzel haberlerini sabırsızlıkla beklyoruz inşallah bizlere bir sevinçli haber de senden gelir.

iyiyim canım sağol başladım canım sonucu 15 dakika sonra alıcam onu bekliyorum:34:

canımmmmm heyecanla sonucunu bekliyorummmm ölücem meraktannnnnnnn :52::52::52:
rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş :16::16::16:

baharcığım hoşgeldiniz evet bundan sonra seni aramızda daha çok görmek istiyoruz inşallah :16::16::16::16:

diyene bak kız benim feleğim şaşmış o halde senden çok giriyorum nerdeyse sen nerelerdesin bakimmmmm :9::9::9::9::9:

belgincim hoş geldin
bizde halen buralardayız
neler yapıyorsun nasıl gidiyor?

Back
X