- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorumun tavsiyesi üzerine 2 aylık vitamin takviyesi aldım 23 aralıkta kontrolüm var Allah nasip ederse akabinde tedaviye başlıyorum. inşallah bende yazarım buraya hamileyimdiye Rabbim bana da ve tüm arkadaşlarımıza nasip eder
canım hakkında hayırlısı olsun üzme kendini inşallah birdaki sefere pek bilgim yok durumunuz hakkında allahım yardımcın olsunnn inşallah çok yakın bir zamanda yüzün gülermaalesef olmadı kızlar sonuç negatif
Cnm tebrik ederim çok sevindim sağlıkla kucağındada görürsün inşlh
eşin nerde tese oldu acnm tese öncesi tedavi uyguladınızmı....bende halaya katılayım...![]()
maalesef olmadı kızlar sonuç negatif
canım cevabın için çok teşekkür ederim .. daha yeni varikosel ameliyatı olduk doktor 6 ay sonra sperm testi yaptırın dedi de ben sabırsızlanıyorum nasıl olsa 3 ayda bır yenileniyor sperm uretimi diye 3 ay sonra yanı subatta yaptırmak ıstıyorum.. o zaman soyleyelim biz de.
curuyen testisi elle muayenede yada varikosel ameliyatında anlamazlar mı doktorlar yada inmemiş testisi bu şekilde anlayamazlar mı ? bunlar için birşey soylenmedi de , yani en azından ameliyatta anlaşılırdı heralde. ultrasonda falan cıkardı sanırım .
Hayırlısı olur inşallahhh tatlımm allahım emeklerini boşa çıkartmasınnn![]()
Bahar cnmmm hosgeldinnnnayy subha allah pasamiz buumys annecihine tekme atarmis cnm ocaktan sonra bizlesin demek
sevindim guzrlim
hadi bakalım canım inş 23 aralıkta hayırlı haberler alır başlarsın tedavine
aminnnnnnnnnn dualarımız seninle bitanemmmmmm inş senide ekliycem tablomuzadiye
![]()
istanbul kalamış tüp bebek merkezi doktorumuz zeynep kamil hastanesindeki abdullah arman özdemir. Kalamış özel yeri canım
kızlar teşekkür ederim yanımda olduğunuz için ben çıkıyorum şimdi kusura bakmayın
hoşbulduk bidenem
evet teyzesi hele 10-15 dk dır hiç durmuyor kuzum benim heyecanım ona geçmişti heralde...
ama işte hayatta mutlulukta var acıda...
bebişe sevindik nurusimaya üzüldük
allah herkesin yüzünü güldürsün inş...
evet canım tatile girdikten sonra hep burdayım artık...
okul olunca çok zor oluyor...
bugünde nurusimanın güzel haberini alıcam diye heyecandan hemen girmiştim ama nasip değilmiş...
Oy yerim ben onu yaa masallah afacan bi oglun llucak demekkihaklisi okuldan gel yrmek di lence derken aksam olur..eh bu kadar bekledik biraz daga bekleriz seni ne yapalim
evet cnm nutusimaya simdi ne tazsak ne yapsak bos
inslh bi a once toparlanir yarinlara daha umut dolu olur...:26: