isim bebis1 ben27 esim32 evlilik3,5 yil.azo sebebi kucukkun gecirilmis fitik ameliyati tek tarafli inmemis testis.tedavi suresi 7 ay ameliyat mikrotese sonuclar fsh lsh total testestoron hepsi normal immatur germ hucre 1150000 lokosit 350000 deneme yapian merkez kalamis tup bebek merkezi .tup bebek deneme 1 kizlar msji telden yaziyorum biraz zor oluyo kusura bakmayin
hayırlı günler herkese dünden beri yazılanları okuyorum aslında yazmıcaktım ama yazmak istedim..
bizde ocak ayından beri celallettin hocada tedavideyiz biz gittiğimizde muayne parası almadı hatta eşim vakıf varmış ona bi miktar para verdi onuda kendi almamıştı. şimdi remzi beye yönlendiriyormuş inanın bende bilmiyorum remzi bey kim hatta burda yazılınca merak edip bi arkadaşıma tlf. sormuştum. :26: şimdi laboratuara gelince andromer evet gerçekten ayrıntlılı bakıyor diğer hast. veya tüp bebek merkezleri bile hücrelere bakmıyo ( bizzat yaşadım çünki) onlar canlı sperme bakıyorlar o konuda airf bey saatlerce bakıyor tamam ama evet keşke donrulması için bi şey olsa ama adam zaten rutin iş yapıyor yani orası has. değil sade bi laboratuar dediğiniz gibi abdest alma yeri bile yok aslında bizden sonra adam bu kadar sık hasta gördü bence.ersel beye gelince bende şüpheye düştüm resim isteyince alalh alalh niye ki dedim ve sordum dr.da dr. bize o resimle biyoenerji yoluyla bakıyo dedi ben kendi içimde neler neler düşünmüştüm..adam yaptığı bitkileri ve ilaçlarının içeriğini sölemek istemiyr .bazı arkadaşlar ilaçların üzerinde yazan maddelerin sperme ait bişey olmadığını demiş evet yazmıyormuş. yani yazmak istemiyormuş.. he evet zaten yıllarca paralarımız gitti bizim bi ev parası giti şimdiye kadar ama bu remzi beyi arama işini hiççç bilmiyorum hiç bi fikrim yok evet hamdolsun bizde sperm çıktı şimdi bol kaliteli çıkıp donrurulmayı bekliyorum kısmetse..iğnelerin ilaçların yan etkilerini bende düşünüyorum tabiki eşime iilik ederken kötülük yapmak istemem cocuk olsun da ne kullanırsa kullansın demem ama hamdolsun şimddiye kadar bişey olmadı inşlh bundan sonrada hiç birimizin eşine bişey olmaz.. herkes fikrini yazabilir ama kimse kimseye burda kızıp alınmasın çünki biz burda kavgaya değil birbirimiize dua edip mutlu günlerimiz olursa onu paylaşmak için varız....
evet haklısın bende öle zanenttimcemrem eşim fotosunu gönderdi sonra baktık cevap gelmiyor eşime dedim hadi meşhur oldun.bu kadar kısa sürede bu kadar şöhret olunur.şimdide korktuk acaba fotoları alıp başka şekilde kullanabilirmi.birde en çok istismar edilen konular çocuk,din ve para.bunların hepsi bizde var yani 3 bir arada gibi.
canım bizde eylülde yaptırdığımız inhibin testini öğrenemedik.hocayada sorduk ama cevap alamadık.
canım günaydın.kalamış tüp bebek merkezi nerde.nasıl bir yer.ne kadar tuttu.raporlu raporsuzmu yaptırdınız.teseye ne kadar verdiniz.çok sordum kusura bakma.
evet haklısın bende öle zanenttimbizede ersel bey deedi zaten bunu dr. bey söledi adam kafası dolu olunca unuttu sölemeyi..aman bide meşhur olmaları kalmıştı hee biz şimdi meşhur karısımı olduık gızz.... ah ahhh herşeylere alıştık artık kendimizle dalga geçer olduk mevlam melekelrimizi gönderse bize en kısa zmaanda da izde şuraya artık hamişliğimiz hakkında yazı yazsakk.......
andromerde neden dondurulma yapılmıyor bunu hocaya sor değil bunuda araştır dedim.sperm dondurulma yapılmıyorsa çokta teşekküllü olduğu söylenemez.ayrıca eşim istanbuldan antepe afedersiniz ama cünüp geldi.özel labaratuarda nasıl banyo yeri olmaz.herkes istanbuldamı oturuyor evine gidip duş alsın.benim eşim sırf bu sebepten gitmek istemiyor.yolda ölürsem cünüp gitmekten korkuyorum diyor.öyle çokta aman aman bir yerde değilmiş.
öle yoksa hayat çekilmiyo ömrüm gidiyor her gün ağlarsam bu dünya için ahiretim ne olacak evlat bu bişeye benzemiyor ama ne yapalım hasreti bizi böle yakıyorsa gelişinde neler yaparız biz onlara allah bilirne yaparsın canım.güleriz ağlanacak halimize.o günler yakındır inşallah.hepimiz yazacağız hamileyim diye ama nezaman allah bilir.2014 inşallah kucağımızın dolu olduğu sene olur.
Tartışmaya karışmak amacıyla değil ama arkadaşım dediğin doğru. Banyo için bizde okadar otel ve hamam aradık ki ayaklarımıza kara sular indi resmen. Ben bunu söylelim dedim eşime hocaya ve andromerin sahibine. Burdaki arkadaşlar hep birlikte olursa bence daha etkili olur. Eşim burda denizli devlette sperm testi vermişti, orda bile güzel bi ortam var ve duşu herşeyi varmış. Ama özel bi tüp bebek merkezinde verdi orayı malesef şikayet etmek zorunda kaldık.
teşekür ederim yarım kilocuk bile olsa çizelgemi değiştiriyorum moral olması bakımından...cemrem verdiğin yarım kiloda gözümden kaçmadı.gizli takipçinim.
baktım canım bana.adını bilmesemde yapıyormuşum onlarıteşekür ederim yarım kilocuk bile olsa çizelgemi değiştiriyorum moral olması bakımından...
bu hafat adet oolucam o yüzden pek fazla gitmedi kilomdan ama olsun 100 gr bile versem bana yeter... sen ne yaptın verdğim linke baktın mı ben onu yapıyorum vakit buldukça dene derim ...
anam her daki,ka göbek atmak da zor olur kız.. valal benim keyfim varsa öle oynarım yoksaaaa nerdeee bi spor hareketi yapmak daha ii benim için ama olsun göbek mi atarsın hoplar zıplarmısın bilemem sen bilrisin sağlıklı kiloalr verde....baktım canım bana.adını bilmesemde yapıyormuşum onlarıama göbek atmak bana daha kolay geliyor.ben temizlik yaparken bile göbek atıyorum. mutfakta biraz geciksem eşim hayırdır gene göbekmi attın diyor.
cnm bu konuda bilgim yok anlıcan ama eğer sıkıntı yaparsa eşin bi üroloğğa gidin derim yani hiç değilse sebebini bilirsiniz..:26:canlarım hepinizin affına sığınarak bir şey soracağım.ayladır kafamı kemiriyor eşim çok üzülüyor.eşimin son 3-4 aydır meni iyice azaldı.bazen diyor boşaldımı boşalmadımı anlamadım.bende hissedemiyorum.sperm testisnde volüm siyah olarak 2.1.önceden böyle değildi.neden böyle oluyor.hocaya sorduk tıkanıklık yok diyor.zaten biliyoruz tıkanıklık yokta neden böyle.sizdede böyle oluyormu.ne olur kusura bakmayın utanarak soruyorum.
canlarım hepinizin affına sığınarak bir şey soracağım.ayladır kafamı kemiriyor eşim çok üzülüyor.eşimin son 3-4 aydır meni iyice azaldı.bazen diyor boşaldımı boşalmadımı anlamadım.bende hissedemiyorum.sperm testisnde volüm siyah olarak 2.1.önceden böyle değildi.neden böyle oluyor.hocaya sorduk tıkanıklık yok diyor.zaten biliyoruz tıkanıklık yokta neden böyle.sizdede böyle oluyormu.ne olur kusura bakmayın utanarak soruyorum.
kızlar ben çıkıyorum sporumu yapıp ardından arapça dersime bakıcam bugün okula gidicem arapçam var
hepiniz allaha emanet olunnasipse akşama görüşmek üzere.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?