Tülay lökositten dolayımı korunuyorsunuz
Canım Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Darısı burdaki herkesin başına inş. Siz Celalettin beydemiydiniz yoksa direk tüp bebek merkezinde mi başladınız?
merhaba canım tam yatacaktım son bikez bakayım dedim yazını gördüm...
aynı acıları yaşamış eşlerimiz rabbim bidaha aynı acılarla sınamasın sizi inş...
evet canım eşim lenfoma tedavi nedeniyle azosperm oldu...
benim eşim 2 kere tedavi oldu bu hastalık nedeniyle 2 tedavisi azosperme yol açtı...
2,5 sene hep 0 ken sperm çıkışı başladı...
ilk önce yavaş yavaş ilerledi sonra birden hızlandı sperm sayısı...
çok şükür doğal yoldan hamile kaldım oğluma kavuşmama 11 hafta kaldı
darısı senin ve diğer arkadaşlarımın başına inş
canım ben öğretmenim ve dersim 8 de başlıyor çok erken kalkıyorum...
yazını görünce kısaca cevap vermek istedim...
şimdi çıkmam gerekiyor yarın girer tüm tedavi sürecimizi yazarım canım...
kusura bakma olur mu yarın mutlaka giricem...
bitanemmmm merhaba arkadaşa cevap yazmak için girdim çok şükür iyiyim umarım sende iyisindir...
şimdi çıkıyorum canım iyi geceler sonra sohbet ederiz olur mu öpüyorum seni
Yer istanbul kadikoy kalamista rapor gecmiyor tese+opu+ilaclar 11000 tl tuttu. dr abdullah arman ozdemir kendisi zeynep kamilde uroloji dru istersen teseyizeynep kamildede yapiyor raporla onun fiyatini bilmiyorum
canımmmm tebrik ediyorummmm,hayırlı olsunnnn...
rahat bi hamilelik geçirir, sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah.
çok sevindimmmmmm
canım bizde eylülde yaptırdığımız inhibin testini öğrenemedik.hocayada sorduk ama cevap alamadık.
Bebek gözün aydın darısı benim ve tüm burdaki arkadaşlarin başına olsun tedavi sürecini biraz detaylarırmısın siz hiç celaleddin hocada tedavi oldunuzmu? Hangi iğne ilaç bitkisel ne var ne yoksa işte çok makbule geçer
isim bebis1 ben27 esim32 evlilik3,5 yil.azo sebebi kucukkun gecirilmis fitik ameliyati tek tarafli inmemis testis.tedavi suresi 7 ay ameliyat mikrotese sonuclar fsh lsh total testestoron hepsi normal immatur germ hucre 1150000 lokosit 350000 deneme yapian merkez kalamis tup bebek merkezi .tup bebek deneme 1 kizlar msji telden yaziyorum biraz zor oluyo kusura bakmayin
cnm ben de bu aralar çook yoğunum okul tez ev derken zaman geçiyor eşimin enfeksiyonu bir azalsa hemen başlıyacağım tedaviye hoca izin vermese de:)
ESMA İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.
15 aralık Pazar dan ------------- 17 aralık Salı saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 = 2300
Durudenizderya ...=2260 ..= okudu
Ucubirarada . = 2045
flz01 in eşi =2045
Alev99 ..= 2045
Lamyay .= 2045
Nilda015 .=2045
Aruna =2045
Balım1905 .= 2045
Ervae =2045
Bengusuu .=2045
Doğadandeva =2045
Papatyainci =2045
Papatyayarim =2045
Dermannnn =2045
Ecrin23 .= 2045
gulerim = 2045
Bbmm = 2045
Ecrin_bebek ..=2045
Eda09 .=2045
Ese44 =2045
Esma .= 2045
Esmerimyarim ..= 2045
Flz01 . = 2045
huzuryolu .= 2045
İlkbahar_ilkbahar .= 2045
Mavimenekşe =2045
Pıtırcık_43 = 2045
Sonsuz__ ..= 2045
Umut99 .=2045
Yase2 = 2045
Yeşil34 .= 2045
Zaman .=2045
Sağanak . = 2045
Sewwgi .. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:
Önce 7 adet EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad okuyacak
sonra 7 adet : Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.
Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum
oyyy hamişime bak maşallah az kaldıiyiyimm canım benimmmm buralardayım.
sen nasılsın
oya bana ne soru sordun görmedim.bir daha sorarsan cevaplayabilirm.
Size hiç bir şey sormadım.
Amin canim tesekkurederim.ilk basta 400000germ hucre 200000 lokosit vardi bitkisellerle bu enson 1150000 germ 350000 lokosite kadar cikti fsh lh normaldi yani tam orta degerlerindeydi ama total testestoron biraz dusuktu bitkisellerin herhalde bunada faydasi oldu oda yukseldi. dr tamam dedi 2 ilac verdi biri vitamin 2ay kullanin dedi.sonra esimin ilaclarinin bitmesine 15gun kala ben ignelere basladim.he unutmadan oncesinde testis ultrasonu ve y kromozomu testi istediler esimden dr %70 sans verdi iyice umutlandik esim teseye girdi dr gozunaydin bisuru bulduk dedi aglamaya basladim annemle birlikte sonra beni aldilar 8 yumurta topladilar 5 tamesi dollendi 1i yasamadi kalanlardan 2tanesini bana yerlestirdiler 5nci gunu ama bhcg testine gore ikiz degil gibi bakalim hafta sonu keseyi gormeye cagirdilar ne olur dua et sonucu yazarim
HERKESE İYİ AKŞAMLAR...bugün konturolümüz vardı ve test sonucumuz Round Cell Sayımı : 1 000 000 /cc
[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]Lökosit Sayımı : 190 000 /cc Lökosit Oranı : % 19
[/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman][/FONT][/FONT]İmmatür Germ Hücre Sayımı : 810 000cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 81
3ay önce yapılan test sonucunda 445 000 grem hücre vardı 55000 lökosit...
ilk 3 ay için sizce tedavi nasıl ilerlemiş..??:26::26:
balım hoca eşime kan tahlillerin 19 aralık da çıkacak demiş size de böyle demedimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?