Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
allah şifa versin canım.şimdi çıkmalıyım biraz temzilk yapayım.şimdilik allaha emanet olun.

gel spermatoza gel spermatoza bitsin bu hasret.yolunu gözleyen eşim ailem yoluna hasret.

Canım Allah sabırını versin. Hiç beklemediğin tez zamanda hamiş olduğun haberini alırsın inş.

nekdar güzel Allah bagışlasın kucagına almayı nasip etsin bebişinizi..merakla yasadığın süreci anlatmanı bekliyorum :)
gecenin bi saati görüp cvp yazdıgın için ayrı tsk ederm..lenfoma dönemi nezaman gecirdi peki? ve merak ettiğim sey kemoterapi aldı ise alınan bölge nedir ? hatta eger ki uygun görürsen telefonla bile irtibata gecmek isterim sakıncası yoksa

Yer istanbul kadikoy kalamista rapor gecmiyor tese+opu+ilaclar 11000 tl tuttu. dr abdullah arman ozdemir kendisi zeynep kamilde uroloji dru istersen teseyizeynep kamildede yapiyor raporla onun fiyatini bilmiyorum

canımmmm tebrik ediyorummmm,hayırlı olsunnnn...
rahat bi hamilelik geçirir, sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah.
çok sevindimmmmmm

Amin canim tesekkurederim.ilk basta 400000germ hucre 200000 lokosit vardi bitkisellerle bu enson 1150000 germ 350000 lokosite kadar cikti fsh lh normaldi yani tam orta degerlerindeydi ama total testestoron biraz dusuktu bitkisellerin herhalde bunada faydasi oldu oda yukseldi. dr tamam dedi 2 ilac verdi biri vitamin 2ay kullanin dedi.sonra esimin ilaclarinin bitmesine 15gun kala ben ignelere basladim.he unutmadan oncesinde testis ultrasonu ve y kromozomu testi istediler esimden dr %70 sans verdi iyice umutlandik esim teseye girdi dr gozunaydin bisuru bulduk dedi aglamaya basladim annemle birlikte sonra beni aldilar 8 yumurta topladilar 5 tamesi dollendi 1i yasamadi kalanlardan 2tanesini bana yerlestirdiler 5nci gunu ama bhcg testine gore ikiz degil gibi bakalim hafta sonu keseyi gormeye cagirdilar ne olur dua et sonucu yazarim

hani yeni tabloda ben varmıyım son tabloda göremedim kendimi baharcım ekle beni

ben de bi kaç bişey yazmak istedimmm...biraz uzun oldu ama...

Son düzenleme:
biz eylülde öğrendik bu durumumuzu...doktor,tedavi,ilaç,iğne...konusunda çok tecrübeli sayılmayız.
ama ilk öğrendiğim günden beri çok araştırdım.ve doktorumuzdan memnunuz şimdilik.

ben bi tüp bebek merkezinde üroloji doktoru olsun istedim.eğer sperm çıkarsa hemen tüp bebek olur diye düşündük hep.3 tüp bebek merkezinde birden çalışıyor doktorumuz.yıllardır erkek infertilitesi ile uğraşıyor.yüzlerce ameliyat yapmış.
şimdiye kadar ben orda hiçbir kadın doğumcuyla tanışmadım.
doktorumuz sadece eşimle ilgileniyor.bana benimle ilgili hiçbir şey sormadı.
hep şöyle diyor herkes kendi işini yapmalı.ben seninle ilgili hiçbir şeye müdahale edemem dedi.
bence öylede olmalı.her branş kendi işini yapmalı diye düşünüyorum.
branşı üroloji olmayan bir doktorun ilaçla, iğneyle, bitkisellerle tedavi etmesi bunların aylar yıllar alması çok normal diye düşünüyorum.
bir tese yada varikosel ameliyatı yapabilirmi bilmiyorum?
harcanan paraları okuyunca tüp merkezine harcanan o paraların çok çok katı değil aslında.

7 aralıkta olduk varikosel ameliyatını 1 ay sonra gelin dedi doktor.11 ocakta gidicez tekrar.kontrol için çağırdım sperm çıkıcak diye hemen umutlanmayın dedi.esas 6 ay sonraki sonucu beklicez.
ama çıkma ihtimaline karşı beni kadın doğumcuyla tanıştırcak, hani eğer çıkarsa tüp bebekte nasıl bir yol izlicez onun programını yapcaz.bu şekilde de yönlendiriyor bizi.

biz şimdilik doktorumuzdan da seçtiğimiz merkezdende memnunuz.hücre falan çıkmıyor testte anlatılanlar gibi ayrıntılı değil ama testin yapıldığı oda gayet donanımlıymış...çok rahat etti eşim...

herkes muhakkak kendi için en iyisini ister, burda kimse başkasına yanlış yol göstermek istemez.
ama görülen yanlışlarda paylaşılmalı diye düşünüyorum.çünkü bazen bakıyorum.üye olmayan biçok kişi okuyor bizleri.bi bu kadar belki daha fazla bilmediğimiz kişiler var takip eden.herkes ona göre bilgi edinir.

doktor her ne kadar anne-baba olmamız için bir vesile olsada, seçimi çok önemli diye düşünüyorum...
rabbim hepimize yardım etsin, en kısa zamanda kuzucuklarımıza kavuşalım inşallah...

cnm ben de bu aralar çook yoğunum okul tez ev derken zaman geçiyor eşimin enfeksiyonu bir azalsa hemen başlıyacağım tedaviye hoca izin vermese de:)

Haklısın cnmm okul olunca yoğun oluyosun..
eşinin enfeksiyonuda azalır inşallah cnmmm.
sende hayırlısyla başlarsınn tedavine..
resimde en kısa zamanda koyucam inşallahhhhh..nerdeyse doğurcam hala koyucam tabi.

pıtırcık arkadaşımızın lem yelidlerini okudum Rabbim niyetini kabul etsin

Arkadaşlar bu bağış konusunda bende birşeyler söylemek istiyorum aslında bağış olduğu için pek dillendirmek istemiyordum ama sanki sizden birşeyleri saklıyormuş gibi hissettim kendimi.
Biz ilk hocaya gittiğimizde vakıfa çağırdı bizi orada 200 tl verdik,daha sonra kontrole gittiğimizde,Tuncayı arayın size söyleyecekleri var dedi,eşimde aradı Tuncay beyde hocanın hastaların gelip gittikçe bağış yapmasını istediğini söyledi,bizde ev gidince 100 tl gönderdik,sonra 75 gün aradan sonra tekrar kontrole gittik bu sefer biz hücreler çıktığını görünce çok sevindik kendimiz 100 tl gönderdik,bu haftaki en son kontrol için hocanın orada olup olmadığın öğrenmek için sms,mail attık hocada cevap olarak Remziyle görüştükmü dedi,bizde remzi beyi aradık oda 2-3 ay aralıklarla 200 tl göndermemiz gerektiğini söyledi,bizde 200 tl daha gönderdik yani toplamda 600 tl bağış yapmış olduk.
Ama bu demek değilki ben Celalettin hoıcanın tedavisinden memnun değilim gayette memnunum,birtane bile hücre yokken şimdi milyon küsür hücre var,parayıda kafama takmıyorum çünkü kimsenin bize babamızın hayrına bize iyilik yapmayacağını bilecek kadar büyüdüm.
Bazı arkadaşlar herşey toz pembeymiş gibi bahsediyor tabiki öyle değil,ama yapacak başka birşeyimiz yok,biz eşimle bize doğru tedavi uygulansında parayı zaten gözden çıkarrtık artık diyoruz.
Ersel beye gelince bizden fotoğraf istemedi o konuda birşey diyemeyeceğim,ama hocanın Erselle bizden para kopardığını kesinlikle düşünmüyorum,eğer Ersel bey yapıyorsa bile hoca bu olaya dahil değil bence,çünkü dün özellikle dikkatimi çekti dün ben hocam sıvı kürleri alalımmı dedim yok sonuçlar çıksın ona göre dedi,yani sonuçta başka bir amacı olsa hemen alın derdi diye düşünüyorum.
Birde ben OYA arkadaşımıza birşey söylemek istiyorum canım sakın beni yanlış anlama sen iyi niyetle birşeyler yazıyorsun farkındayım, ben öyle olmadığını biliyorum ama sanki dışarıdan Celalettin hocanın tarafından yazdırılıyormuş gibi gözüküyor yazdıkların,buda hocaya zarar veriyor gördüğünm gibi arkadaşlar öyle zannetti biraz daha dikkat edersen iyi olur arkaddaşım

iyiyimm canım benimmmm buralardayım.
sen nasılsın
oyyy hamişime bak maşallah az kaldı
bacım varmı yardım edebileceğim bişeyler
bak eşimde yok arabada bende akşam varsa ihtiyacın alışveriş falan yapılcak edilcek bişeyler iş çıkışı seni alırım
sonra neresi istersen oraya gideriz
oya bana ne soru sordun görmedim.bir daha sorarsan cevaplayabilirm.

Size hiç bir şey sormadım.

bacılar bacılar

noluyor böyle yapmayın ama kırmayın birbirinizi
çok üzüldüm bu yazılanları görünce

herhalde topikte ben ve belginden kıdemlisi yoktur emre beyde m tese olduk kaan hocada 2 yılı aşkın tedavi semih özkanda 1 yıla yakın tedavi şimdi zaten celallettin hocadayız
emre bey mteseden çıkınca hakkaten üzülmüştü ilk defa bir drun çaresizliği üzüntüsünü görmüştüm ilk mtesedeki drun yaptıklarını yapmamıştı ve gerçekten de çok uğraşmıştı

kaan hocaya hem devletteyken hem özeldeyken tedavi olduk hakkını yiyemem oda uğraştı ama sonradan bozuldu

semih özkan soğuk duruşlu biri ama oda eğer tedaviye başladıyan tutan ilgilenen bir dr

celalettin hocada yeniyiz bakalım bunda neler olucak
tahliller konusun da her drun illa istediği sonucuna güvendiği laburatuvarlar var meşale kaan hoca detay lab. ateş Kadıoğlu şimdi ismini hatırlayamadım ama muayenehanesinin karşısında bir lab. var ordan semih özkan memorial den istiyor halbuki şimdi orda çalışmıyor Anadolu sağlıkta ama hala ordan ister celalettin hocada kendi yerinden ister
yani normal her drun güvendiği laboratuvarlar var ordan ister
şimdi bu drlar her hastayla ilgileniyor sonuçta evine bakacak bu insanlarda aile sahibi bugün hangimiz çalışmıyoruz ki:)
mutlaka maddi kazanç olucak

ama drlar yüzünden tartışmanız iyi değil
bakın ben gitmedik dr gitmedik aktarcı bırakmadık
minnacık macunlara bundan en az 3 yıl evveli 500 tl verdiğimizi bilirim. neden? onda oldu ya bende de olursa hayali
arkadaşlar benim gibi 7 yıl sonra geriye bakınca gördüğünüz harcanan para değil umutlar oluyor
onun için sarılın barışın
bu kadar ufak bir konu yüzünden hakkımı helal etmiyorum olurmu ? ötelerde birde okadar günah arasında bununladamı uğraşcaksınız yapmayın kızlar ben de yaptım aynı hatayı ve çok pişman oldum benim diğer topiktede terk - rıza muhabbeti olmuştu insan işte çok stresli oluyoruz zaten en ufak bir şeye alınıp kırılıyoruz
ama bizi bizden daha iyi anlayan yok ki
böyle küs olunmaz hadi ilk adımı atında barışın

Bebiş canım gözününüz aydın ALLAH kucağına aldığın günleride göstersin,canım siz bu hücreler çıkana kadar ve hormonlar normal aralığa gelene kadarr ilaç tedavisi gördünüzmü,yoksa zaten hücreler varmıydı birde ilk tesedemi çıktı spermler,

Canım gözünüzaydın sonuçlarınız bence gayet iyi,yükselme olmuş lökositler düşmüş,lökositler için özel birşey yaptınızmı korunmak gibi yada başka birşey.
Barkotta 19 aralık yazıyor ama hoca dün akşama çıkar demişti,normaldede öyle olurdu zaten,dış labarotuardakiler geç çıkardı ama diğerleri aynı gün içinde belli olurdu,bilmiyorum canım inşallah bir aksilik olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…