Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ya bilmiyorum.biz burda duymadık.mesela bizim testis yetersizliği ve bu üroloğun işi ama yönlendirmiyor.yani sorun hormon değilki.dedik kış hava malum.bulunduğumuz civar illerde bildiğiniz güvendiğiniz labaratuar varsa burda yapalım illa burda olacak dedi.sanki sperm testi sanki yalnız andormerde yapılıyor.madem öyle neden hormonlar burda yapılıyorda spermiyogram yapılmıyorki.muhakkak vardır bu taraflardada güvenilir labaratuarlar.bilmiyorum kafam çok karışık.

O sperm testi işinde eminmisiniz?biz hep devlet hast yaptırdık...çapada....yani büyük bi devlet hast olmaz mı diyo... Ben kilisliyim...nizibede geldim çok...tamam orda olmaz ama antepte konukoğlu var mesela... Orayada mı olmaz dio?

evet eminim.antep adana mersin Diyarbakır özellkle söyledik.hatta tüp bebek merkezlerinde yaptıralım dedik.onlar ayrıntılı bakmıyor burası daha iyi dedi.msjını silmedim özellikle.nizipte zaten öyle labaratuarda yokki canım.adana gibi bir yere bile yok dedi.

Bak şimdi eşime sordum...yanlış bileyler yazmıyım diye...biziz çapada yaptırdığımızda germ hücre falan yazmıyomuş...direk sperm var, yok yazıyomuş...belki devlet hastaneleri böyle bakıyo diye istemiyodur....tüp bebek merkezlerini bilemiyorum...

kızlar hocanın yaptığı tedavi yanlıştır yada doğrudur bişey diyemicem yalnız bize tek umut veren doktor oldu
bağış isine gelince adamın istediği çok bişey değil bence bunu bu kadar büyütüp konuşmaya gerek yok
dedimya ben bir yıldır tedavideyim ilk defa böyle bişey istedi bide şu yönden bakın özel hastanede olsaydı gitmeyecekmiydik umut diyecek gidecektik tahlillerdi muane ücretiydi derken bir sürü para verecektik hoca bizden ilk istediğinde inhibin burda yoktu ankarada yapılıyordu 100lira gibi bişey ödemiştik şimdi burda ücretsiz yapılıyor buda bir örnek

canım biz burda ters birşeyin olduğunu söylüyoruz.bunu anlayın.hepimiz umudumuzu yitirmek istemiyoruz.mecburuz bu başka.bizde hocaya 2012 eylülünde gittik ve inhibin istanbulda yapılıyordu.ankaraya neden gittiniz.inhibin çok önemli değil bunada takılmayın.ben demiyorumki hocayla yollarınızı ayırın.diyorumki bir olalım.haksız yere artık paralarımızı ve umutlarımızı bitirmeylim.ve şunu unutmayın herhangi bir hastalığınız için devlet hastensine gitseniz ve sizden bağış istese ben iyi olayımda boşvermi dersiniz yoksa doktor bey burası devlet hastanesi neden benden bunun talep ediyorsunuz deyip şikayetmi edersiniz.uzun süredir tedavi olanlara soruyorum.ersele ve diğerine başından beri ne kadar verdiniz.bir hesaplayın ne olur.az buz para değil.hocaya tepkilerimizi dile getirirsek en azından daha az yıpranırız.siz sadece umutmu istiyorsunuz yoksa sperm çıksın ve anne olayımmı.bakın biz bitkisel kullanmıyoruz.en başından beri karşıyım bu kadar paranın bir bilinmezliye yatırılmasına.ersel olmadı ermiş,ermiş olmadı ersel.bu böyle olmaz.siz aldıklarınızın içinde ne olduğunu ve sağlık bakanı onayı varmı yokmu neden sorgulamıyorsunuz.hiçbirşey masum değil.artık paradan vazgeçtimde bari sağlığımız yerinde olsun.biz toplamda 2012 ocak ayından beri tedavimiz devam ediyor.biz celallettin hoca ile tedaviye başlamadan bizde zaten spermatid vardı ve 1 yıldır daha 1 tane sperme rastlayamadık.hipolulara demiyorum ama testis kaynaklı azolarda öyle aman aman başarı yok.mesela elegon spermatid ile sağlıklı bebekler dünyaya gelmiş ama sayıları öyle milyonlarca değil.burda sağanak arkadaş başka doktorla 3 ayda milyonlarca sperm gördü biz bitane bile göremedik.zaman hepimizin aleyhine işliyor.sağlıkta maalesef hata olmuyor.

,
gülerim cnm sonuçlarınız güzel bencede lokositleriniz azalmış inşlh ilerde spermleri görmek nasip olur sizede hepimizede........

Bebek gözün aydın darısı benim ve tüm burdaki arkadaşlarin başına olsun tedavi sürecini biraz detaylarırmısın siz hiç celaleddin hocada tedavi oldunuzmu? Hangi iğne ilaç bitkisel ne var ne yoksa işte çok makbule geçer

cnm resmini gördüm zaten güzeldin ama hamişlikle çoook ayrı bir güzel olmuşsun fiizciğimden de bekliyorum resimler:)

hayırlı günler herkese dünden beri yazılanları okuyorum aslında yazmıcaktım ama yazmak istedim..
bizde ocak ayından beri celallettin hocada tedavideyiz biz gittiğimizde muayne parası almadı hatta eşim vakıf varmış ona bi miktar para verdi onuda kendi almamıştı. şimdi remzi beye yönlendiriyormuş inanın bende bilmiyorum remzi bey kim hatta burda yazılınca merak edip bi arkadaşıma tlf. sormuştum. :26: şimdi laboratuara gelince andromer evet gerçekten ayrıntlılı bakıyor diğer hast. veya tüp bebek merkezleri bile hücrelere bakmıyo ( bizzat yaşadım çünki) onlar canlı sperme bakıyorlar o konuda airf bey saatlerce bakıyor tamam ama evet keşke donrulması için bi şey olsa ama adam zaten rutin iş yapıyor yani orası has. değil sade bi laboratuar dediğiniz gibi abdest alma yeri bile yok aslında bizden sonra adam bu kadar sık hasta gördü bence.ersel beye gelince bende şüpheye düştüm resim isteyince alalh alalh niye ki dedim ve sordum dr.da dr. bize o resimle biyoenerji yoluyla bakıyo dedi ben kendi içimde neler neler düşünmüştüm..adam yaptığı bitkileri ve ilaçlarının içeriğini sölemek istemiyr .bazı arkadaşlar ilaçların üzerinde yazan maddelerin sperme ait bişey olmadığını demiş evet yazmıyormuş. yani yazmak istemiyormuş.. he evet zaten yıllarca paralarımız gitti bizim bi ev parası giti şimdiye kadar ama bu remzi beyi arama işini hiççç bilmiyorum hiç bi fikrim yok evet hamdolsun bizde sperm çıktı şimdi bol kaliteli çıkıp donrurulmayı bekliyorum kısmetse..iğnelerin ilaçların yan etkilerini bende düşünüyorum tabiki eşime iilik ederken kötülük yapmak istemem cocuk olsun da ne kullanırsa kullansın demem ama hamdolsun şimddiye kadar bişey olmadı inşlh bundan sonrada hiç birimizin eşine bişey olmaz.. herkes fikrini yazabilir ama kimse kimseye burda kızıp alınmasın çünki biz burda kavgaya değil birbirimiize dua edip mutlu günlerimiz olursa onu paylaşmak için varız....

canım günaydın.kalamış tüp bebek merkezi nerde.nasıl bir yer.ne kadar tuttu.raporlu raporsuzmu yaptırdınız.teseye ne kadar verdiniz.çok sordum kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…