Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ne kadar çok yazılmış iki günde zor okudum
kızlar burda bnm gibi birçok kişi yeni çıktık bu zor yola, sizin tecrübelerinize yönlendirmenize ihtiyacımız çok en azından benim için durum bu.. tabi ki kafamız karışacak sorgulayacağız, konuşup birbirimize doğru yolu göstermek çalışacağız..bir çoğumuzun da yaşanmışlıkları ,kırgınlıkları çok fazla ... eleştirmek köötü değil ama uslup ta önemli ...bizim yaşadığımız içsel sıkıntı, hocanın yazdığına da üzüldüm ama O da emek ederken yazdıklarımıza kırılmış gönül koymuş olabilir.. insanın ruh hali o kadar önemli ki bazen başka insan olabiliyorsun..
hekes tedavi sürecine göre karar verir gidişatına takıldığımız noktada da birbirimizden fikir alırız , kırmadan incitmeden,kapatalım atık bu konuyu
gözdemmm bu arada çook mutlu oldum hep testis kaynaklı tedaviye cevap veren biri yok diye üzlüyordum meğer varmış
cemremmmm kiliolar ne güzel gidiyo maşallah bende bu kış çok kilo aldım zayıflamam lazımmm
durudenizderyaa cnm Allahım inşallah kolay doğumlar nasip eder , meleklerinle 10 gün sonra evine dönersin inşallahh

çok şaşırdım kızlar , Emre küçük olana hiç bakamayacağım demişti , bence siz umudunuzu yitirmeyin sağlam testise bakmak daha mantıklı değil mi:44::44:

hoşbulduk canım.topiğe girince bende si<de bir gelişme var mı diye bakmıştım.demek sıvılara başlayacaksınız allahın izniyle daha güzel gelişmelerini duyacağız.
sen merak etme ben hertürlü gelişmelerimizde seni haberdar ederim.telde de konuşuruz istersen.eşlerimiz aynı sebepten azo olmuşlar.birkaç arkadaşla daha telde konuştuk.onlarda aynı bizim gibi.
Siyah Beyaz dan da güzel gelişmeler var.hormonları normal seviyeye geldi çok şükür.yeniden iğnelere devam dedi doktoru onlarında.

ese44 için okudum
Allah kabul etsin
Rabbim muradını gerçekleştirsin inşallah

Kizlar dualariniz yardimlariniza cok ihtiyacim varrrrt.
27 gunde regl oluyorum pazar gunu olmam gerekli ama gelmedii.
Hamile olmam herhalde.hucre sperm yokk daha karnimda alt tarafta bir sislik varrr.
Cok endiseleniyorumm kist yada o adini yazmak istemrdigim kelime yi duymaktan cok korkuyorum.korkunun ecele faydasi yokkk.
Esim hemen dkt gidelim diyorr.ilk defa boyle bir sey yasiyorumm.hamile olamamm daha hucremiz bile yok.cok endiseliyimm cokk kalbim icim
cok kotuuu.dualariniza ihtiyacim varr.nedir bu yasadigim rabbim sen yardim ettt.
Mucize olamaz ama hastalik vermesin rabimmm ne olur dua edin.guclenip dktr gideyimm korkudann bir sry yapamiyorum.

Canım sitresten olabilir. Ama dr git yarın bence. Hata sonu girmeden. Allah acil şifalar versin.

Canım benım allah hayırlısıyla kucagına almayı ve saglıkla buyutmeyı nasıp etsın
Merak edıyordum senı cok sevındım allah yardımcın olsun canım

Tesbihlerini okudum.rabbim kabul etsin.esine sifalar verip yuvana cifter cifter evlatlar nasip etsin.

Pitircik yasadigim bu endiseyle sayiyi 2100 okumusum.ne olur kusura bakma.kafam kalbim cok
karisik inanki

Canım aklına kotu seyler getırme ınsallah bısey yoktur
Insallah bı mucızedır allah buyuk ...allah yardımcın olsun

Canım neden aklına hemen en kötüsünü getiriyorsun sakin ol yarın kadın doğumcuna git, belki de hamişsin hiç belli olmaz bu işler. Ya da normal bir gecikme, vücudun ödem yaptı. Hadi bakalım iyi haberler :)

Belgin canim hosgeldin ,
Zaman canim benim de ilk azoyu ogrendigimiz gunler aklima geldi
Belgin ne yaptin cok uzun suredir girmiyodun topige

nasıl yaniii sevgidolunun bebeği olsaydı bana haber verirdi diye düşünüyorum sen nerden duydunki tatlım inşallahhh doğrudur çok merak ettim şimdiii

Refik hoca kim,nerede doktorluk yapiyor?

nasıl yaniii sevgidolunun bebeği olsaydı bana haber verirdi diye düşünüyorum sen nerden duydunki tatlım inşallahhh doğrudur çok merak ettim şimdiii

Canım sevgıdolu arada gelıyor ...olmadı canım bebegı ,keske ben yanlıs hatırlıyo olsam da bebegı olmus olsa
Adını denıstırdı Su an yenı adını hatırlayamadım.celaettın hocada tedavıde onlarda ben boyle hatırlıyorum

Son düzenleme:

ayy canım ne güzel dua etmişsin amiiiiiiiiiiiin insallah hamile kardeşlerimiz bir seste kurtarırlar bizde inşallah yasarız bu duyguları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…