cnm sıkıntı yapma kendine bence de bi dr. a git muayne ol. keşkeee mucize yaşansa ama rabbim ol derse olurKizlar dualariniz yardimlariniza cok ihtiyacim varrrrt.
27 gunde regl oluyorum pazar gunu olmam gerekli ama gelmedii.
Hamile olmam herhalde.hucre sperm yokk daha karnimda alt tarafta bir sislik varrr.
Cok endiseleniyorumm kist yada o adini yazmak istemrdigim kelime yi duymaktan cok korkuyorum.korkunun ecele faydasi yokkk.
Esim hemen dkt gidelim diyorr.ilk defa boyle bir sey yasiyorumm.hamile olamamm daha hucremiz bile yok.cok endiseliyimm cokk kalbim icim
cok kotuuu.dualariniza ihtiyacim varr.nedir bu yasadigim rabbim sen yardim ettt.
Mucize olamaz ama hastalik vermesin rabimmm ne olur dua edin.guclenip dktr gideyimm korkudann bir sry yapamiyorum.
ee bizim kızlar bazen yazdımı yazıyorlarne kadar çok yazılmış iki günde zor okudum
kızlar burda bnm gibi birçok kişi yeni çıktık bu zor yola, sizin tecrübelerinize yönlendirmenize ihtiyacımız çok en azından benim için durum bu.. tabi ki kafamız karışacak sorgulayacağız, konuşup birbirimize doğru yolu göstermek çalışacağız..bir çoğumuzun da yaşanmışlıkları ,kırgınlıkları çok fazla ... eleştirmek köötü değil ama uslup ta önemli ...bizim yaşadığımız içsel sıkıntı, hocanın yazdığına da üzüldüm ama O da emek ederken yazdıklarımıza kırılmış gönül koymuş olabilir.. insanın ruh hali o kadar önemli ki bazen başka insan olabiliyorsun..
hekes tedavi sürecine göre karar verir gidişatına takıldığımız noktada da birbirimizden fikir alırız , kırmadan incitmeden,kapatalım atık bu konuyu
gözdemmm bu arada çook mutlu oldum hep testis kaynaklı tedaviye cevap veren biri yok diye üzlüyordum meğer varmış
cemremmmm kiliolar ne güzel gidiyo maşallah bende bu kış çok kilo aldımzayıflamam lazımmm
durudenizderyaa cnm Allahım inşallah kolay doğumlar nasip eder , meleklerinle 10 gün sonra evine dönersin inşallahh
anladım canım.rabbim tez zamanda uyandırsın bu kişiyi inş.
eee başka neyapıyon,tedaviniz ne aşamada yeni ilaçlara geçilmiş olmalı.yeni umutlara.
eşim daha gidemedi.daha doğrusu tozları gitmeden gitmişti.Hoca tozların bitsin öyle test yapalım dedi ve geri geldi.şimdi tozlar bitti 20 günde geçti üstünden ama şimdide işleri çıktı.haftaya bakalım hayırlısı.
Ha birde bende de Polikistik Over çıktı.ilaca başladım Diane 35 adında bir ilaca.2. kutumu aldım bakalım.çok midemi bulandırıyor yanlız.ama yapacak birşey yok.
kızlar 8 yıllık evliyim yaklaşık 4 yıldır tedavi görüyoruz bizim proplem geç indirilmiş testis daha önce kaan beyde 1 kere mikro tese olduk gelişmemiş sperm bulundu isterseniz tüp bebeği deniyelim dedi ama şansınız düşük olur dedi bizde istemedik 2.ci defa tese olmayı eşim istemedi ve ordaki tedavimizi sonlandırdık bu topikten celalettin beyi duyduk ve onda tedaviye başladık şu an haftada 2 kere pregliyn 5000 3 günde menegon kullanıyoruz ersel beyin yolladığı haplar bitti şimdi sertoli ve leydige başladık inşallah cenabı hak burada tedavi olan tüm kardeşlerimize şifa versin hiç kimsenin emeği boşa gitmesin.
Okudum canim Allah kabul etsinESMA İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.
15 aralık Pazar dan ------------- 17 aralık Salı saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 = 2300
Durudenizderya ...=2260 ..= okudu
Ucubirarada . = 2045 .=okudu
flz01 in eşi =2045
Alev99 ..= 2045
Lamyay .= 2045
Nilda015 .=2045
Aruna =2045
Balım1905 .= 2045
Ervae =2045
Bengusuu .=2045
Doğadandeva =2045
Papatyainci =2045
Papatyayarim =2045
Dermannnn =2045
Ecrin23 .= 2045
gulerim = 2045
Bbmm = 2045
Ecrin_bebek ..=2045
Eda09 .=2045
Ese44 =2045
Esma .= 2045
Esmerimyarim ..= 2045
Flz01 . = 2045
huzuryolu .= 2045 ..=okudu
İlkbahar_ilkbahar .= 2045
Mavimenekşe =2045
Pıtırcık_43 = 2045
Sonsuz__ ..= 2045
Umut99 .=2045
Yase2 = 2045
Yeşil34 .= 2045 ..=okudu
Zaman .=2045 ..=okudu
Sağanak . = 2045
Sewwgi .. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
Ewet canım uzun zaman oldu kendime biraz zaman verdim ama artık burdayım yeni bir başlangıç yapıp celalettin hocaya gideceğiz.Sen nasılsın siz neler yapıyosunuz varmı bi gelişmeBelgin canim hosgeldin ,
Zaman canim benim de ilk azoyu ogrendigimiz gunler aklima geldi
Belgin ne yaptin cok uzun suredir girmiyodun topige
Evet canım doğru linkini değiştirmiş tedavide şuan keşke zaman ın dediği doğru olsaydıda bebeği olsaydı inşallah en kısa zamanda.allahım hepimizin yüzünü güldürsün sende ne var ne yokCanım sevgıdolu arada gelıyor ...olmadı canım bebegı ,keske ben yanlıs hatırlıyo olsam da bebegı olmus olsa
Adını denıstırdı Su an yenı adını hatırlayamadım.celaettın hocada tedavıde onlarda ben boyle hatırlıyorum
Refik hoca kim,nerede doktorluk yapiyor?
hoşbulduk canım.topiğe girince bende si<de bir gelişme var mı diye bakmıştım.demek sıvılara başlayacaksınız allahın izniyle daha güzel gelişmelerini duyacağız.
sen merak etme ben hertürlü gelişmelerimizde seni haberdar ederim.telde de konuşuruz istersen.eşlerimiz aynı sebepten azo olmuşlar.birkaç arkadaşla daha telde konuştuk.onlarda aynı bizim gibi.
Siyah Beyaz dan da güzel gelişmeler var.hormonları normal seviyeye geldi çok şükür.yeniden iğnelere devam dedi doktoru onlarında.
topiğe ilk geldiğim zamanlar almıştım hamilelik haberini maşallah bebiş büyümüş
Ewet canım uzun zaman oldu kendime biraz zaman verdim ama artık burdayım yeni bir başlangıç yapıp celalettin hocaya gideceğiz.Sen nasılsın siz neler yapıyosunuz varmı bi gelişme
Evet canım doğru linkini değiştirmiş tedavide şuan keşke zaman ın dediği doğru olsaydıda bebeği olsaydı inşallah en kısa zamanda.allahım hepimizin yüzünü güldürsün sende ne var ne yok
Canım refik hoca endokrin profösörü...özel muy. Varsadece....
Kızlar bebiş arkadaşımızın eşinin ameliyat olduğu doktor abdullah arman özdemire mail atmıştım durumumuzla ilgili,mikroteseyle sperm bulunma şansıımız nedir diye sordum % 6 demiş:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?