Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm sıkıntı yapma kendine bence de bi dr. a git muayne ol. keşkeee mucize yaşansa ama rabbim ol derse olur
sen kötü şeyleri getirme aklına dr. gözük rahatla...
ee bizim kızlar bazen yazdımı yazıyorlar sağol kuzum evet zayıflamaya devam at ki tüp bebek yolalrına düşene kadar bakalım lo günler gelirse ....inşlhh da gelecekkkkkkkkkkkkk hepimiz içinnnnnnnnn

seval cnm hoşgeldin bayağı zamdır yoksun 2 ay olmuş demek nasıl zaman geçiyor ya aklım almıyo yaşlanıyoruz günler yetmez oldu bana da.. geçmiş olsun sende hastalanmışsın üzme kendinş dermanı var hamdolsun ki inşlhh ilaçlar şifa verir ve düzelirsin
eşin haftaya hocaya gidicekmiş hadi inşlhh güzel hareketli haberler alırsın bizde senin adına sevinirizzzzzzzzzz

kızlar 8 yıllık evliyim yaklaşık 4 yıldır tedavi görüyoruz bizim proplem geç indirilmiş testis daha önce kaan beyde 1 kere mikro tese olduk gelişmemiş sperm bulundu isterseniz tüp bebeği deniyelim dedi ama şansınız düşük olur dedi bizde istemedik 2.ci defa tese olmayı eşim istemedi ve ordaki tedavimizi sonlandırdık bu topikten celalettin beyi duyduk ve onda tedaviye başladık şu an haftada 2 kere pregliyn 5000 3 günde menegon kullanıyoruz ersel beyin yolladığı haplar bitti şimdi sertoli ve leydige başladık inşallah cenabı hak burada tedavi olan tüm kardeşlerimize şifa versin hiç kimsenin emeği boşa gitmesin.

Cnm inslh bu emeklerin bu cabalarin mukafatini mevlam nasip eder bizlereeee
Hepimizin duasi hepimize inslhhhh

amin bu arada eşim 39 ben 29 yaşındayım daha önce proxeed plus kullandık şuan g2 macunu böğürtlen kökü ve ersel beyin bitkisellerini kullanıyoruz burada okuduğum formlardan çok şey öğrendim her duyduğum hamile haberinden sonra umudum biraz daha arttı evliliğimin ilk yıllarında eşimi tedaviye ikna edemedim şimdi çok şükür en azından bir umudumuz var hepimizin umutlarının boşa çıkmaması dileğiyle

Okudum canim Allah kabul etsin

Kızlar bebiş arkadaşımızın eşinin ameliyat olduğu doktor abdullah arman özdemire mail atmıştım durumumuzla ilgili,mikroteseyle sperm bulunma şansıımız nedir diye sordum % 6 demiş:26:

Belgin canim hosgeldin ,
Zaman canim benim de ilk azoyu ogrendigimiz gunler aklima geldi
Belgin ne yaptin cok uzun suredir girmiyodun topige
Ewet canım uzun zaman oldu kendime biraz zaman verdim ama artık burdayım yeni bir başlangıç yapıp celalettin hocaya gideceğiz.Sen nasılsın siz neler yapıyosunuz varmı bi gelişme
Evet canım doğru linkini değiştirmiş tedavide şuan keşke zaman ın dediği doğru olsaydıda bebeği olsaydı inşallah en kısa zamanda.allahım hepimizin yüzünü güldürsün sende ne var ne yok

canım hoşgeldin seni gerçekten çok merak ediyordum yazılarını görünce dönüşün beni sevindirdi. inşallah haftaya güzel haberlerini duyarız

Iyiyim canim bende ayni
Biz 5yildir tedavi olmaya calisiyoruz ,ara verdigimiz donemlerde oldu tabi
Kaan Hocada denemistik 1,5 yil kadar olmadi
Sonra tavsiye uzerine macunlar falan unuttum vallah bir suru sey yaptik olmadi
Simdi bizde celalettin hocada basladik 9 ay oldu,bakalim bekliyoruz ne olacak
Gidin sizde canim belki. Duzelmis bile olabilir,hatirlarsin burda Cicek vardi onlarin kendiliginden sperm cikislari oldu

Kızlar bebiş arkadaşımızın eşinin ameliyat olduğu doktor abdullah arman özdemire mail atmıştım durumumuzla ilgili,mikroteseyle sperm bulunma şansıımız nedir diye sordum % 6 demiş:26:

Hadi ya o kadar düşük mü şans.
İnhibin b kaç çıkmıştı en son.
Celalaettin Hocamız boşuna tedaviye devam demiyor o zaman değilmi arkadaşım

Allah’ım! Efendimiz Muhammed’e, âline, ashabına ve ihvânına, Senin razı olacağın şekilde ve onun hakkını eda edecek bir surette salât ve selâm et, bize ve dinimize selâmet ver. Âmin, ey Rabbü’l-Âlemîn.

HAYIRLI CUMALAR KADER ARKADAŞLARIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…