ay canım ya beni düşünmüssün Allah razı olsun.hala dogurmadm
yaramazlar çok korkuttular teyzesi engeç 10 gün içinde alacaklar.
gü
haram ya nasıl bogazlarından geçecek.ayrıca bilip söyliyimemekte çok zor.evine alma öyle insanları canım ya geçmiş olsun.
Dünyanın en sabırlı,fedakar anne adayları Allahın selamı şifası üzerinize olsun.canlarım kendinizi çok yıpratıyorsunuz giden gün geri gelmiyor şu doktor bu doktor ddeğil tevekkül ve sabır...nasrettin hocaya sormuşlar kim haklı diye oda sende haklısın oda haklı demiş...bu tedavisi olan zor bir hastalık ama herkes aynı yolun yolcusu.bizimde moralimizi bozan çok insan oldu doktorundan tut en cahiline kadar.lütfen bu tip şeylere celallenmeyin sabredin bakın yollar nasıl açılacak.Rabbim herşeye kadir ya şifasını veriyor yada sabrını yani çözümsüz bırakmıyor.inşifak suresinde her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır diyor.kimseye çekemeyecegınden fazlasını vermem diyor.lütfen tam teslim olun.okumuş okumamış cahilin yanında kitap gibi sessiz olun.azminiz ve sabrınız bol olsun.yolunuz zahmetli ama sonu cennete gidiyor eşlerinize destek olun.Herşey Allahn taktiri karşınıza hayırlı şifalı eller çıkartsın.herkesin kalbini Allah bilir Allah herkesin kalbine göre versin.alıngan vve kırılgan olmakta çok haklısınız.ama kim hatalıysa hatasını anlar inş.çünkü bu çok hassas bir konu...beni soracak olusanız yaklaşık 50 gündür hast.odasındaym.artık sona geldik enfazla 10 gün içinde alacaklar bebişleri korku ve heyecan birarada.herzaman dualarımdasınız.hayatın her evresi ayrı zor.Allah ğepimize sabır ve güç versin.Allaha emanetsiniz .saglıgınızın kıymetini bilin.
Sevalimmmm gelmiişşşşşş
Nerelerdesinnn kız seennnn
Özlettin kendini canım beniimmmm
Daha dün seni gülaya sordum
Hoş geldin bu arada
ah kuzum özledin mi sen beni.demek Gülaya sordun beni.hımmm tamam ozaman.bende özledim hemde çok.
Memleketten döndüm.ama evimde netim yok.işten de ayrıldığım için yazamadım.ama sizleri çok merak ettim.
fırsat buluncada hemen burda soluğu aldım..
üzülmüşsün kuzum allah birdaha göstermesin.çalanıda rabbim ıslah etsin.
insan ne zorluklarla para kazanıyor.sen anında o parada hak sahibi ol ve o paranın sana yarar getireceğine inan.hakikaten çok yazık.
dertdaşlarımm mrb bende aranıza yeni katıldım sayfanızı baya takip ettim bi kaç gün okudum celaleddin hocanın methini cok duydum arkadaşlardan. bizde tedaviye başlıcaz inşallah eşimi dr için ikna edebilirsem. siz benden daha cok bilgilisinizdir bu konuda tedavinin sürecini öğrenebilirmiyim aşama aşama bilgi verirseniz çok memnun olurum. Allahım herkesi bu dertten kurtarsın herkese sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inş
canım öncelikle geçmiş olsun, celalettin hocaya gitmek istiyorsanız eğer (vakıf gureba hastanesi İstabunbul) randevu alıp, o sizden bazı tahliller istiyor. Kan, spermiyogram, ultrason vb. ve çıkan sonuca göre bir tedavi yolu çiziyor. Bu konuyla ilgili bir kaç doktorr daha var istersen netten araştırıp bulabilirsin canım. Dualarına kalpten amin diyorum canım inşallah.
Evet canım öyle işte.
Her şerde bir hayır elbet
Biz nasıl çalışıyorsak o da çalışssın
Emeğinin karşılığını alsın
Bizi kimse yıkamaz
Sadece o kişi faden görsün diye yazdım bunu
Adım gibi eminim yani.
Çünkü eve gelirken vardı.
Onlar gittikten sonra baktım yok.
anladım canım.rabbim tez zamanda uyandırsın bu kişiyi inş.
eee başka neyapıyon,tedaviniz ne aşamada yeni ilaçlara geçilmiş olmalı.yeni umutlara.
eşim daha gidemedi.daha doğrusu tozları gitmeden gitmişti.Hoca tozların bitsin öyle test yapalım dedi ve geri geldi.şimdi tozlar bitti 20 günde geçti üstünden ama şimdide işleri çıktı.haftaya bakalım hayırlısı.
Ha birde bende de Polikistik Over çıktı.ilaca başladım Diane 35 adında bir ilaca.2. kutumu aldım bakalım.çok midemi bulandırıyor yanlız.ama yapacak birşey yok.
Canım tedaviye aynen devam
Sıvılar bitti kapsüllere geçeceğiz
G5 macununa devam işte
En son lökosit fazla çıkmıştı.eşimle ben antibiyotik kullanıyoruz
Ocakta kontrolümüz var.
Piko tedavisi oaln bir hastalık.kafana takma.Bak baharda bile piko vardı
Ama Rabbimizin izni ile hamile kaldı
Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.
Dünyanın en sabırlı,fedakar anne adayları Allahın selamı şifası üzerinize olsun.canlarım kendinizi çok yıpratıyorsunuz giden gün geri gelmiyor şu doktor bu doktor ddeğil tevekkül ve sabır...nasrettin hocaya sormuşlar kim haklı diye oda sende haklısın oda haklı demiş...bu tedavisi olan zor bir hastalık ama herkes aynı yolun yolcusu.bizimde moralimizi bozan çok insan oldu doktorundan tut en cahiline kadar.lütfen bu tip şeylere celallenmeyin sabredin bakın yollar nasıl açılacak.Rabbim herşeye kadir ya şifasını veriyor yada sabrını yani çözümsüz bırakmıyor.inşifak suresinde her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır diyor.kimseye çekemeyecegınden fazlasını vermem diyor.lütfen tam teslim olun.okumuş okumamış cahilin yanında kitap gibi sessiz olun.azminiz ve sabrınız bol olsun.yolunuz zahmetli ama sonu cennete gidiyor eşlerinize destek olun.Herşey Allahn taktiri karşınıza hayırlı şifalı eller çıkartsın.herkesin kalbini Allah bilir Allah herkesin kalbine göre versin.alıngan vve kırılgan olmakta çok haklısınız.ama kim hatalıysa hatasını anlar inş.çünkü bu çok hassas bir konu...beni soracak olusanız yaklaşık 50 gündür hast.odasındaym.artık sona geldik enfazla 10 gün içinde alacaklar bebişleri korku ve heyecan birarada.herzaman dualarımdasınız.hayatın her evresi ayrı zor.Allah ğepimize sabır ve güç versin.Allaha emanetsiniz .saglıgınızın kıymetini bilin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?