Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bacım allah sabır versin boşver evin ayrı yolun sapa diye bir laf vardır senin eşinle aran iyi olsun o ne derse desin gelir gider boş ver...höthöt:sm_cool:

kızlar iyi akşamlar ben 8 aydır bebek istiyorum ama bir türlü olmuyor
bugün doktora gittik ve eşimin değerleri 0 malesef bundan üç ay önce 1 milyondu artırmak için
keçiboynuzu kürü uyguladık ama bugünki sonuç koca bir sıfır sizce ne yapmamız gerekiyor
salı günü pr dr la görüşcez bakalım ne diyecek galiba sizde aynı dertten muzdaripsiniz

sagol espoir bugunlerde ben hic iyi degilim basim agriyor birde migde agrisi cikti cok üzülüyorum ne olcak bizim bu halimiz bilmiyorum
sen nasilsin?

geçmis olsun kendine dikkat et bu kadar dert yeter bize birde kendi agrilarimizi katmiyalim
bana gelince iyim canim bir ay kaldi esimin ameliyatina
çarsamba gün bir arkadasim dogum etti benden iki ay sonra evlenmisti allah verdi bebek kendisi hemen istemiyordu ama allah verince veriyor insallah bizede verir
bende is aramaya basladim 1,5 yildir çalismiyorum evlendigimden beri yavas yavas bakiyorum ilanlara bana uygun birsey varsa
hayirlisi olsun diyorum

harzemcigim sana allah kolaylik versin canim , sen esinle iyi olda canim gerisini bos ver rabbim buyuk insallah sende yavruna kavusursunda kaynananin da sesi cikmaz canim höthöt e cok guldum valla

sagol espoir bugunlerde ben hic iyi degilim basim agriyor birde migde agrisi cikti cok üzülüyorum ne olcak bizim bu halimiz bilmiyorum
sen nasilsin?

gecmis olsun canim allah iyilik versin bende 2 gundur bas agris cekiyorum migrenim kalkdi yine cok kotu oldum bu sefer rabbim sagligimizi almadan yavrularimiza kavustursun bizleri

sagol canim ben alistim bu derde diyordum ama alismak zor gün gecticce zor geliyor insana.
allahim insallah bizede birgun evlat verir. arkadasin güle güle büyütsün bebegini.insalah iste bulursun kisa surede

canim anlamadim ben, 3 ay once 1 milyon olup simdi nasil sifir... sonucda uretim vardir bence ilacla tedavisi vardir

gecmis olsun canim allah iyilik versin bende 2 gundur bas agris cekiyorum migrenim kalkdi yine cok kotu oldum bu sefer rabbim sagligimizi almadan yavrularimiza kavustursun bizleri

sagol canim sanada gecmis olsun
böyle giderse sagligimizdan olcaz kafaya takmayim diyorum ama olmuyor bir saniye bile akildan cikmayan nasil kafaya takilmaz

kizlar buarda kaan aydos'a mail atmistik esime gelmene gerek yok gelsende ben sana ayni ilaca yazacagim dedi klomen ilacini kullanin dedi

geçmis olsun tatlikiz
sonuçta esin sperm üretiyor bunu bilmek iyi burda bir çok arkadas henüz bilmiyor bu kocaman 0.
Kader arkadasimizin dedigi gibi ilaçlarla düzelir birde bol bol vitamin ilaci içir esine.

cicek önemlisi ilaci bulmak
nasil yapacaksiniz ?
Ilaç sadece türkiye'de var.

esim buldu internetten siparis verdik ama gelmedi iki hafta falan suruyormus gelmesi
turkiyede fiyati ne kadardi klomenin hatirliyormusun
internetten cok pahali ama mecburen aldik

canım ne güzel hadisler bunlar azına yüreğine eline sağlık temennilerin içinde çok teşekkür ediyorum allahıma sonsuz şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…