Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet tatlımm öyle ama gerçekten çookk rahatladım demekki birileriyle konuşmaya ihtiyacım varmışşş

tabii ki konusacaksin birilerine anlatmasan içinde kalir ne zamana kadar içine atacaktin sonra sende hasta olursun içe ata ata
burda bosalt içinde ne varsa
konusmak iyi gelir
sadece ayni derti çeken birbirimizi anlariz baskalari anlamaz

espoir canim fransiz siteleri ucuz bizim aldigimiz fiyata iki tane aliniyor
neyse saglik olsun birdaha ordan aliriz oldu bu

evet canım doğru söylüyosun rabbim razı olsun hepinizden kucaklarınızı bebişle doldursun inşşşş
evlat hastetiyle yakmasın hiçbirimizi

fransiz mi degil mi bilmiyorum zanedersem yabanci site
birdahaki sefere oradan alirsiniz
adresleri silme lazim olabilir

bilmiyorum canim artik neyse bizim esim arastirdi ingilizce oda onu bulmus

artik hayrilisi insallah allahim herkesin yardimcisi olsun en kiza zamanda herkes bebegine kavussun yoksa kendimiz hasta olacagiz

bilmiyorum canim artik neyse bizim esim arastirdi ingilizce oda onu bulmus

artik hayrilisi insallah allahim herkesin yardimcisi olsun en kiza zamanda herkes bebegine kavussun yoksa kendimiz hasta olacagiz

fakat söyleyim sana
verdiginiz klomen siparisi türkiye'deki ilaca benzemiyor kutusu farkli
ama içerigi aynidir bilmiyorum

kızlar iyi geceler nasılsınız bakalım apaydın sagol yardımın için sencede bi mahsuru yoksa hangi hastane calıştıgını yazabilirmiyim

Günaydin kizlar
bu sabah sigortadan tüp bebek raporunu aldim 100% karsiliyor.
Insallah ugurlu gelir bu raporda tüp bebege kadar gideriz.
Lütfen kizlar dua edin esim 8 nisan ameliyat olucak sperm çikarsa dondurup tüp bebege geçicez.
çikmazsa bütün emeklerimiz bosa gitmis olucak raporunda bir anlami kalmicak Çok üzgünüm çoook

Espoir canım bizede kaan hoca 8 nisan dedi yani eğer o zamana kadar çıkış olmazsa 8 nisanda mikro tese yapılacak rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…