ZAMANCIM COK ÜZÜLDÜM CANIM YA İNŞALLAH bundan sonraki hayatınız mutlu mesut olur ne desek boş allah sabır versin ebruli sizdeki genetik problem neydi canım kızlar hepinizin mevlüt kandili mübarek olsun
s.a arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun RABBıM inş. bir dahaki mevlid kandilinde göbüşlerinizi doldursun inş.2-3 tane bebekleriniz olsun RABBıM hakkımızda hayırlı eylesin mübarek günleri
iyi akşamlar arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun allahım bu gece dua için açılan elleri geri çevirmesin inşşallah seneye kandilde yavrularımızla kutlarız amin
s.a arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun RABBİM inş. bir dahaki mevlid kandilinde göbüşlerinizi doldursun inş.2-3 tane bebekleriniz olsun RABBİM hakkımızda hayırlı eylesin mübarek günleri
canım iyiyim yeniden çıkarmamız gerekiyosa çıkaracagız bakalım hele şu nisan gelsin.yaa sevgi ben çok kararsızım acaba istanbula emre beyemi gitsek çok kararsızım korkuyorum....
canım benimde kurs bitti 17 nisanda sınav canım ben genede bu ayın sonu gii istanbula kısmetse gitmeyi düşünüyorum belki memorialde uygulanır oranında iyi bir merkez oldunu duydum