Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim gözün aydın ,çook sevindim rabbim tez zamnda da bir evlat nasip etsin sana..

Bir sertoli olarak sizinle gurur duydum canım. Umudumuz oldun inan. Allah arttırarak devam ettirsin.

ooooo ssüüperrrrrrr yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım benim çok sevindimmmmmmmmm
ne güzel bir haber yaaaaaaaaaa
hadi sıra bebiş haberinde.sabırsızlıkla bekliyoruz

gözünaydın
darısı hepimize halaylarımı çekeyim darısı hamilelik haberlerine canım

Tebrikler canım İnşallah buradan hamiş haberini de vermek nasip olsun Cok sevindim hepimiz Allah'ın izniyle kurtulucaz bu dertten, tez vakitte inşallah

Ne güzel bir haber. İnşallah yakında herkes ten böyle güzel haberler duyarız. Hatta hepimiz inşallah 2014 de hamile kalırız. En büyük duam bu benim. Amiiiin.

ya tüp bebek tedavisinde rapor nasıl çıkarılıyor yaa 1 ay geçerlilliği varmış herhalde kafam karışık bilenler yardımcı olabilr mi acaba

canım maşallah cok sevindim Rabbim devamını da getirsin inşallah...Allahım bu sevinçleri hepimize yaşatsın inşallah...

Canııım gözün, gözümüz aydın. Maşallah, devamı da gelsin inşallah...

bidenemmmmmmmm gözünüz aydınnnnnnnnn
rabbim milyonlarca sağlıklı sperm görmenizi de nasip etsin inşşşşşş
darısı tedavide olan diğer arkadaşlarımızın başına inş

canımmmm gözünaydın allah devamını getirsin inşallah ne güzel haber verdin bize hepimiz tekrar umutlandık inşallah en kısa zamanda spermleride görürsünüz..

cemremmmmm foruma bi girdim ooo burası kaynamış... inşallah darısı milyonlarca sperm görmeye....

cnmmmm süper haber bu...... Maşallah maşallah cnm çokkk sevindim Gözün aydın Allah ıma çok şükür daim olsun.......

Canımm cok sevindim darısı olgunlasmamjs spermleride görmeye canım ayy valla ben bile okuyunca ağladım canim benim inaallah enkisa zamanda hamilelik haberinide aliriz

Cemremmm canim benim cok sevindim insallah cok daha guzel haberler vermek nasip olurr...

Pitircik canim ilkbahar icin lem yelidlerimi okudum canim Allah kabul etsin amin ...

hepinizden alalh razı olsun kızlar darısı daha çoğuuu sizlerin olsun inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

siyah beyaz cnm eşim testtis kaynaklı değil eşim çocukken ateşli kabakulak geçirmiş bizim sebebimiz o cnm

cnm benimmm gözünaydın kızının kokusunu duymaya az kaldııııııııııııııııııı
cnm sağlıkla ikinizde kurtulun inşlh evinize yuvanıza huzurla girin sayılı gün çabuk geçer güzelim bi bakmışsın kızını emzirirken bulmuşsun kendinioyyyy nazımızı görmeye az kaldııııııııııııııııııııııı inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sağol cnm biliyorum sevindiğine inşlh bende bütün arkadaşalrımda böle doğum zamanlarımızı yazarız......

çol sevindim bahar85 te hamileymiş yeni gördüm ben pek giremiyordum bizde yeni geçen hafta gittik ist la bizim de germ hücremız 1500 oldu inş darısı basımıza isteyen herkese

çol sevindim bahar85 te hamileymiş yeni gördüm ben pek giremiyordum bizde yeni geçen hafta gittik ist la bizim de germ hücremız 1500 oldu inş darısı basımıza isteyen herkese
teşekkür ederim cnm evet maşallah bahar hamiş hayırlısıyla kucağına alacak oğlunu
ayy ne güzel sevindim siizinde inşlh böle bol bol kaliteli spermleriniz çıkar

sizdemi celalettin hocada tedavidesiniz??

evet canım nısan da basladık iyi gidiyor çok şükür hocamızın morali bozuktu biz gecen hafta gittik galiba burdan birileri hoca hakkında bişeylr söylemiş çok üzüldüm yani biz üç yıldır neler denedik ama ondan Allah razı olsun çok mükemmel bi insan

arkadaşlar insaallah 2014 te hepimiz hamile kalırız isteyen herkese ALLAH tez zamanda saglıklı hayırlı evlatlar nasip eder

inş tedavinizden iyi sonuçlar alırsınız gördünmü bilmiyorum ama celalettin hocada tedavi görenlerin bir listesini oluşturduk tedavinizden ve kendiden bahsederseniz sizide listeye ekleyeyim

canım benim nasıl rahatlattın anlatamam eşim bugün üniversite hastanesine gitti çok zor evraklar çok uzun sürer dedi hatta bi tüp bebek merkezi 7 8 ay sürüyor almanız çok zor dedi ya....
canım özelden tlf mu göndersem haberleşsek olur mu acaba :*

cnm yokkk öyle aylarca sürmüyor rapor bende çıkardım hatta benim ki dondurlıdu beklemedeyim ben 1,5 ayda tamamladım güzelim inşlh çıkarır sende tüp bebeğe adım atarsın

cnm yokkk öyle aylarca sürmüyor rapor bende çıkardım hatta benim ki dondurlıdu beklemedeyim ben 1,5 ayda tamamladım güzelim inşlh çıkarır sende tüp bebeğe adım atarsın

canım inşallah eger raporlu olursa 11 mart için randevu aldık bakalım hayırlısı... o zaman bizim şimdiden basvuru yapmamız gerekli dimi cemrem

canım inşallah eger raporlu olursa 11 mart için randevu aldık bakalım hayırlısı... o zaman bizim şimdiden basvuru yapmamız gerekli dimi cemrem
evet cnm sen adetinin 2. ci günü aç karnına git o gün başlarsın işlemlere
inşlh martta da tüp bebeğe hazır olursun....

evet cnm sen adetinin 2. ci günü aç karnına git o gün başlarsın işlemlere
inşlh martta da tüp bebeğe hazır olursun....

ayyy canım inşallah çok sağol...
hala inanamıyorum rüyada gibiyim tüp bebek ile ilgili araştırma aşamasına girdiğime
geçen yıl bu zamanlar ağlama nöbetleri geçiyordum..
allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ve dualarımızı kabul etsin...

inşallah çiçekcim Rabbim ikimize de hamilelik haberi almayı nasip eder
ohhh ikimizde mis gibi koca göbüşlü oluruz hayali bile çok güzel Rabbim ol desin yeter inşallah

slm canım geç olsun güç olmasın yeter ki sonu olsun inş
şimdi sana günler geçmek bilmez ama bi bakmışsın ocak sonu gelmiş...
buarada dün eşinde sperm testi yaptıracaktı ne oldu ??
hiç sorma baharcım günler geçmek bilmiyor ama Rabbim büyük geç olsun güç olmasın sonu hamişli olsun yeter
eşim spermiogram yaptırdı malasef yine çıkmadı ama Emre bey ile görüştük çıkmaması sorun değil eğer bir kere bulduysak tekrardan
buluruz dedi inşallah öyle olur.gerisi kısmet artık çok da heves yapıp hüsran yaşamak istemiyorum

öncelikle Allahın selamı herkesin üzerine olsun.henüz dogurmadm korku ve heyecan zirve yaptı...cemrecigm sonucunuz çok güzel çıkmış,okuyunca gözlerim doldu.artık çok yaklaştıgını hissediyorum sabrınla azminle yakında kuzucuguna kavuşacaksın inş.seni ve eşıni tebrik ediyorum.çok mutlu oldum.Allahm diger kardeslerimede bu mutlulugu nasip etsin.hep dualarımdasın.öpüyorum seni

ANLADIM canım saoll cevabın için..
bizimkinin sebebi bilinmiyor..
hayırlsı bakalım..inşallah hepimiz bi gün anne oluruz....

Canimmmm bende seni merak ediyrdum iyisin dimi aman iyi ol canim sabrettin inşallah Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip eder canim hatta dungece eşim de sordu seni nabti hala hastanedemi ki die dua ettik sana inşallah kabul eyler guzel Rabbim

cemrem canım çok mutlu oldum.gördüm ama yazamadım sana kızlarımın ateşi vardı.4 gündür hastane köşelerindeyiz.çok şükür bugün ateşimiz yok ama huysuz ve mızmızlık tavan yaptı.sana yazmak niyetiyle kaç kez giriş yaptım ama yarım kaldı hep.

artarak çoğalan sağlıklı spermleriniz olsun canım benim çok sevindim itiraf edeyim ağladımda ama mutluluktan pamuğum...

bu geç kalmış halayım, canım benim ya herşey dahada güzel olacak.

darısı bekleyen bütün arkadaşlarımıza olsun inşallah.

flzaskcım,canım az kalmış geliyomuş kuzucumuz.. Allahım sağlıkla kavuştursun sizi.dinsin hasretiniz canım benim

baharım,aradığında kızlarla cebelleşiyodum dönemedimde geri.iyi olduğunuzu biliyorum ve çok mutluyum

durudenizderya,maaşallah çok sabırlı davrandı kuzularımız.iyi olmanıza sevindim canım.

pıtırcığım,arunacım,denizbulut,nurusima ve şuan ismini yazamadığım arkadaşlarım sizleride öpüyorum ve her zaman dualar ediyoruz sizin için.hepiniz Allaha emanet olun.

Son düzenleme:
Selamun Aleykum arkadaslar, cok aktif bir uye olmamamla birlikte uzun zamandir da giremiyordum buraya sanirim mutlu haber alan arkadaslar olmus Rabbim tamamina erdirsin bizlere de guzel haberler nasip etsin insallah. Durumumuzu anlattim ama esim mikro tese oldu sperm hic bulunmadi bu tesenin de cesitleri mi var? ameliyati yapan doktor da cok onemli mi? ameliyatta bulunmayinca hic bulunmaz anlamina mi geliyo yoksa bir sonrakinde bulunmus mu ? yani esim azospermi diye kok hucre tedavisini mi beklemeliyiz? biz emre bakirciogluna gitmistik ilk o bizden genetik test istemisti yaptirdik sorun cikmadi ama tekrar spermiogram isteyince kizdim ve baska merkeze gittim ameliyati da baska biyer yapti. simdi emre beye donus yapmayi dusunuyorum burda okuduklarimdan snra acaba tekrar genetik test istermi bizden once yaptirdigimiz yeterli olurmu cunku arastirma hastanesinde yaptirmistim ozellerde cok pahali oluyo ona gore testimi yaptirip mi gitsem :S cevaplariniz icin simdiden tesekkur edermm

Aleyküm selam arkadaşım
Eşin mikro tese olmuş sperm bulunamamış,tesenin 2 çeşidi var biri normal tese diğeride mikro-tese en son yöntem mikrotesedir,sizede mikrotese yapılmış,
Benim bildiğim emre bey 1.tesede sperm bulunmazsa 2.yi pek önermiyor ama pataloji sonucuda önemli patoloji sonucunuz ne çıktı.
Emre bey tekrar sperm testi isteyince kızdım demişsin,tam emin olmak için tekrar test istemiştir,azosperm olup olmadığına karar vermek için 2-3 kere sperm testi yapılması gerekiyor,
eğer genetik test yaptırdıysanız elinizde sonuç varsa tekrar isteyeceğini sanmıyorum
eşinin azosperm sebebi belli değil zannedersem,hormonlar falan nasıl?
Biz ve buradaki çoğu arkadaşımız Celalettin peruda tedavideyiz,bir kere mikrotese olmuşunuz 2.hemen olmanızı tavsiye etmem,önce tedavi yolunu denerseniz daha iyi olur naçizane benim önerim canım size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…