Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bu makale gözümden kaçmış. ama kaan hocada bize açıkladı saolsun. kendi fshınız işe yaramıyor o yüzden düşürdük şimdi de dışarıdan fsh vereceğim dedi. tedaviye çok güzel cevap vermişsiniz dedi. bu ayın sonunda yeni tedaviye başlayacağız.

celalettin hoca da saolsun ilaç raporu çıkarmış bize şimdi ücretsiz alabiliyoruz. allahım hepimize hayırlı evltlar nasip etsin

Ohh... Çok sevindim tedavinin iyi gitmesine. İnşallah en yakın zamanda sonuç alırsınız. Kaan Hoca'ya biz de gitmiştik haziran gibi. Çok ilgilenmişti sağolsun. Ama biz micro-teseden korktuk :) O yüzden de şimdi Celalettin Peru'da ilaç tedavisi görüyoruz.
Ben işten fırsat buldukça okuyorum hepinizin yazdıklarını. Çoğu zaman yazacak şey bulamıyorum; ama sizinle birlikte ben de sevinip, üzülüyorum...
Tanrım tez vakitte hepimizi azoospermi denen bu berbat şeyden kurtarsın inşallah!
Herkese sevgiler, hürmetler...

huzuryolu için lemyelidleri tamamladım allah kabul etsin cemrecim allah devamını getırsın ınsallah bizede versin:) ersel bey sonucların herkeste daha ıyı oldugunu sıvı ılacların coğunlukta işe yaradıgını soylemıs

[table="width: 940, class: grid"]

Bahar arkadaşım,
Listeye beni de ekler misin?
İsim: Pamusuk
Yaş/Eşin Yaşı: 29/29
Azosperm nedeni: Bilinmiyor
Tedavi süreci: Eylül 2013'den beri
Geçirdiği Ameliyatlar: yok
Sonuçları: yok
Tüp Bebek Deneme Sayısı: 1
Merkez: Bahçeci Fulya
Son durum: 3 aylık tedavi sonrası 2 adet canlı sperm bulunup donduruldu. Şuan her hafta spermiogram yapılıp sperm havuzu oluşturulacak. Yeterli sayıda sperme ulaşıldığında tüp bebek yapılacak.

herkese iyiakşamlar, 2 ocak perşembe sezeryan tarihimiz.şimdiden dualarınızı bekliyoruz.

Ayyyyy canım benim ya
Demek mutlu sona az kaldı
Çok şükür bu günleri de gördün ya
Bundan sonrasını düşünme artık
Herşey daha kolay ve güzel olacak
Muhammed ve Medine anne ve babasına kavuşmak için can atıyorlar
Rabbim hastaneden hepinizin sağ salim çıkmanızı nasip etsin inşallah
Hayırlı doğumlar dilerim

herkese iyiakşamlar, 2 ocak perşembe sezeryan tarihimiz.şimdiden dualarınızı bekliyoruz.

canım artık mutlu sona az kaldı desene ikizlerine kavuşma heycanı doruktadır şimdi
Allah sağlıklı sıhatli doğumlar nasip etsin inşallah bebişlerinle mutlu güzel günlerin olur hayırlı doğumlar
flzask'ında 4 ocak ne güzel aranızda 2 gün olacak

iğnelere apor çıkarılıncamı ücretsiz alınıyor biz herhalde devlet ödemez diye parayla alıyorduk da.. rapor nasıl çıkartılıyor acaba..

canım arkadaşım.benim yerimede doğduklarında cennet kokusunu içine çek.inşallah mutlu sona ulaşmak az kaldı...haftaya çektiğin bunca yılın acılarını rabbim mükakatlandıracak.rabbim mutluluğunuzu her daim taçlandırsın inşallah.........amin.

arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyoruma ama uzun zamandır takip ediyorum.esim sizin burda yazdıgınız tüm tedavileri görüyor ilk kaan hocayla başladık,suan celalttin hocayla yola devam ediyoruz.bu iş sonuclanırmı bilmem ama nedense hiç umudumu kaybetmiyyorum. ki olmassada uzulmuyorum. bir konu merak ediyorum eşim ben olmassa üzülmicem dediğimde benim bu konuyu umursamadıgımı düşünoyr. ama ben onunla mutluyum zorlamayı onu daha fazla yormayı istemiyorum okadar.sizin eslerinizdede bu oluyormu?ilgisiz oldugunuzu düşünüyorlarmı?allah hepimiz için hayırlısını versin...

Çok sevindim canım......İnşallahhh daha güzel haberlerinide duyarız....okudum ama anca yazabildim.....sevincin katlanarak artsın inşallah

cnmmm çook sevindim,kavuşuyosun yavrucuklarına,Allah yardımcınız olsun şimdiden....flazsk'la aranızda 2 gün olcak ,ne güzel...flazskcım şimdiden hayırlı olsun cnm senin de.,2014'ün en güzel hediyelerinizi alcaksınız demek,darısı bizlerin,burdaki herkesin başına inşallah...:)

iğnelere apor çıkarılıncamı ücretsiz alınıyor biz herhalde devlet ödemez diye parayla alıyorduk da.. rapor nasıl çıkartılıyor acaba..

Evet canım rapor olunca ücretsiz alınıyor,sizin birşey yapmanıza gerek yok,Allah razı olsun celalettin hoca reçeteyi yazarken 2 dakikada çıkartıyor raporu,normalde pregnyli bulmak çok zor, biz ilk hocaya gittiğimizde bu eczane yoktu, bütün anadolu yakasındaki eczaneleri dolaşarak 1rer 2şer toplayabilmiştik ,daha sonra hoca ve hocanın yönlendirdiği eczane sayesinde hiç zorlanmadan topluca ücretsiz bir şekilde almaya başladık iğnelerimizi.

herkese iyi aksamlar esimin kromozom testi 46 xy çıktı celalettin hocaya mesaj attik guzel dedi :) bu arada kayinpederimin safra kesesinde tas olusmus ameliyat olacak bu sene hastaliklarla gecti ALLAH sonumuzu hayir etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…