- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
canım hayırlı uğurlu olur inşallah
bizde o günleri görür müyüz acep
canım çok sevindim ne güzel yeni yılda bebeğiniz yanınızda olacak
Rabbim sağlıklı sıhatli doğumlar nasip etsin, hiç acı göstermesin bebeğinle mutlu huzurlu bir sene geçirirsin inşallah
artık mis kokulu bebişle birlikte yazarsın bizlere çok sevindim cimcime yakında aramızda olacak desene
canım Rabbim sağlıkla kucağına alıp hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeni nasip etsin inşallah. doğum anında yapılan dualar kabul olurmuş inşallah o an bizlerede dua et canım...
Canım allah nasıp ederse tedavılerımız aynı zamana denk gelcek ... Insallah ıkımızınde hakkında hayırlısı olur
Cemrem canım cok sevındım canım allah devamınıda nasıp etsın canım
Gozun aydın
Flzask canım allahım saglıklı bı sekılde kucagına almayı ve buyutmeyı nasıp etsın canım
ohhhhhh ohhhhhhhh yandan yandannnnnn nazımız geliyorrrrrrrrr
bitanemmmmmmmm onca aydan sonra nihayetttt kavuşuyorsun bebişine
telde konuştuk ama sevincimden buraya da yazayım dedim
allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
inş herşey çok güzel olacak heyecanla bekliyorummmmmmmm kuzumuzu
cnm benimmm gözünaydın kızının kokusunu duymaya az kaldııııııııııııııııııı
cnm sağlıkla ikinizde kurtulun inşlh evinize yuvanıza huzurla girin sayılı gün çabuk geçer güzelim bi bakmışsın kızını emzirirken bulmuşsun kendinioyyyy nazımızı görmeye az kaldııııııııııııııııııııııı inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sağol cnm biliyorum sevindiğine inşlh bende bütün arkadaşalrımda böle doğum zamanlarımızı yazarız......
cemrem canım çok mutlu oldum.gördüm ama yazamadım sana kızlarımın ateşi vardı.4 gündür hastane köşelerindeyiz.çok şükür bugün ateşimiz yok ama huysuz ve mızmızlık tavan yaptı.sana yazmak niyetiyle kaç kez giriş yaptım ama yarım kaldı hep.
artarak çoğalan sağlıklı spermleriniz olsun canım benim çok sevindim itiraf edeyim ağladımda ama mutluluktan pamuğum...
bu geç kalmış halayım,canım benim ya herşey dahada güzel olacak.
darısı bekleyen bütün arkadaşlarımıza olsun inşallah.
flzaskcım,canım az kalmış geliyomuş kuzucumuz.. Allahım sağlıkla kavuştursun sizi.dinsin hasretiniz canım benim
baharım,aradığında kızlarla cebelleşiyodum dönemedimde geri.iyi olduğunuzu biliyorum ve çok mutluyum
durudenizderya,maaşallah çok sabırlı davrandı kuzularımız.iyi olmanıza sevindim canım.
pıtırcığım,arunacım,denizbulut,nurusima ve şuan ismini yazamadığım arkadaşlarım sizleride öpüyorum ve her zaman dualar ediyoruz sizin için.hepiniz Allaha emanet olun.
cnmmm çook sevindim,kavuşuyosun yavrucuklarına,Allah yardımcınız olsun şimdiden....flazsk'la aranızda 2 gün olcak ,ne güzel...flazskcım şimdiden hayırlı olsun cnm senin de.,2014'ün en güzel hediyelerinizi alcaksınız demek,darısı bizlerin,burdaki herkesin başına inşallah...:)
herkese iyiakşamlar, 2 ocak perşembe sezeryan tarihimiz.şimdiden dualarınızı bekliyoruz.
herkese iyiakşamlar, 2 ocak perşembe sezeryan tarihimiz.şimdiden dualarınızı bekliyoruz.
FLZ01 İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.
20 aralık Cuma dan ------------------------ 22 aralık Pazar saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……=okudu
Ucubirarada ……………………………………. = 2045
flz01 in eşi ………………………………………=2045
Alev99 …………………………………………..= 2045
Lamyay ………………………………………….= 2045 …….=okudu
Nilda015 ………………………………………….=2045
Aruna ……………………………………………=2045 ……..=okudu
Balım1905 ……………………………………….= 2045
Ervae ……………………………………………=2045
Bengusuu ……………………………………….=2045
Doğadandeva ……………………………………=2045
Papatyainci ………………………………………=2045
Papatyayarim ……………………………………=2045 …….=okudu
Dermannnn ………………………………………=2045 …….=okudu
Ecrin23 ………………………………………….= 2045
gulerim …………………………………………= 2045
Bbmm ……………………………………………= 2045
Ecrin_bebek ……………………………………..=2045
Eda09 …………………………………………….=2045 …….=okudu
Ese44 ……………………………………………=2045
Esma …………………………………………….= 2045
Esmerimyarim …………………………………..= 2045 …….=okudu
Flz01 ………………………………………….…= 2045
huzuryolu ……………………………………….= 2045 ……=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….= 2045 ……..=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2045
Pıtırcık_43 ………………………………………= 2045
Sonsuz__ ………………………………………..= 2045
Umut99 ………………………………………….=2045
Yase2 ……………………………………………= 2045 ……..=okudu
Yeşil34 ………………………………………….= 2045
Zaman …………………………………………….=2045 …….=okudu
Sağanak …………………………………………. = 2045
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
cnm allah razı olsun güzelim inşlh sende hayırlısıyla atlatıp şu doğumu meleklerini de alıp evinin yolunu tutarsın...öncelikle Allahın selamı herkesin üzerine olsun.henüz dogurmadm korku ve heyecan zirve yaptı...cemrecigm sonucunuz çok güzel çıkmış,okuyunca gözlerim doldu.artık çok yaklaştıgını hissediyorum sabrınla azminle yakında kuzucuguna kavuşacaksın inş.seni ve eşıni tebrik ediyorum.çok mutlu oldum.Allahm diger kardeslerimede bu mutlulugu nasip etsin.hep dualarımdasın.öpüyorum seni
mercan cnm kız geçmiş olsun miniklerine ayy kıyamam uff hastalık olunca da ne zordur bi an önce iileşsinler minik bıcırıklarrcemrem canım çok mutlu oldum.gördüm ama yazamadım sana kızlarımın ateşi vardı.4 gündür hastane köşelerindeyiz.çok şükür bugün ateşimiz yok ama huysuz ve mızmızlık tavan yaptı.sana yazmak niyetiyle kaç kez giriş yaptım ama yarım kaldı hep.
artarak çoğalan sağlıklı spermleriniz olsun canım benim çok sevindim itiraf edeyim ağladımda ama mutluluktan pamuğum...
bu geç kalmış halayım,canım benim ya herşey dahada güzel olacak.
darısı bekleyen bütün arkadaşlarımıza olsun inşallah.
flzaskcım,canım az kalmış geliyomuş kuzucumuz.. Allahım sağlıkla kavuştursun sizi.dinsin hasretiniz canım benim
baharım,aradığında kızlarla cebelleşiyodum dönemedimde geri.iyi olduğunuzu biliyorum ve çok mutluyum
durudenizderya,maaşallah çok sabırlı davrandı kuzularımız.iyi olmanıza sevindim canım.
pıtırcığım,arunacım,denizbulut,nurusima ve şuan ismini yazamadığım arkadaşlarım sizleride öpüyorum ve her zaman dualar ediyoruz sizin için.hepiniz Allaha emanet olun.
teşekkür ederim cnm benim ii oldu hazırlıklı olursun halaylaraBu arada; halay çekmeyi az önce öğrendim! Bu Cemrem için olsun
huzuryolu için lemyelidleri tamamladım allah kabul etsin cemrecim allah devamını getırsın ınsallah bizede versin:) ersel bey sonucların herkeste daha ıyı oldugunu sıvı ılacların coğunlukta işe yaradıgını soylemıs
ayyyy maşallahhhh az kalmış anneyle meleklerin buluşmasınaaaaherkese iyiakşamlar, 2 ocak perşembe sezeryan tarihimiz.şimdiden dualarınızı bekliyoruz.
Çok sevindim canım......İnşallahhh daha güzel haberlerinide duyarız....okudum ama anca yazabildim.....sevincin katlanarak artsın inşallah
Canım benim mutlu ve heyecanlı olduğun her halinden belli oluyor
Daha dün gibiydi senin hamilelik haberini aldığımız
Sizlerin anne ve baba olma vakti gelmişti artık.
Rabbim bu günleri sabrınızla çabalarınızla sizlere lütfeyledi
Senin ve durudenizdeya nın sayesinde topiğimiz şenlenmişti.
Çünkü böyle güzel gelişmelere çok ama çok ihtiyacımız vardı.
Birimizin acısı hepimizin acısıydı.
Birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğuydu.
Keseydi,kalp atışıydı,kontroldü alışverişdi derken....
Hamdolsun bu günlere geldiniz.
Ve dualarınızda bizleri de unutmadınız ben buna eminim.
Rabbim doğumunuzda kolaylıklar versin inşallah
Kızınızla Naz hanımefendiyle sizlere bir ömür boyu huzurlu sağlıklı mutlu günler dilerim
Her şey gönlünüzce olsun
canım bebişinin adı naz mı yeni duydum yaa ne kadar güzel maşallah maşallah :)
güle güle git memleketine evet burukluk oluyor hepp yılalrın yogunluğu hiçç gitmiyor üzerimizden bi evladımız olsa demekten başka bişey gelmiyo aklımıza inş o günler gelir ....:26:Nasilsiniz ben canim memleketim kutahyama gidiyorum ama hep bir tarafim buruk sevincle uzuntu ic ice resmen ama icimin cok acidigini hissediyorum artik ilk zamanlar boyle degildi bu kadar onemsemiyordum şaka gibi 5 yil oldu evleneli arkadaslarimin cocuklari buyuduler simdi gene ayni sorular çocuk düşünmüyormusunuz yoksa olmuyormu gibi gibiHepimizde istemezmiyiz civil civil baba ocagina gidebilmeyi Allahim hepimize sabirlar versin bu yolda yar ve yardimcimiz olsun inşallah bebislerimizle gidebilmeyi nasip etsin hepimize
teşekkür ederim cnm şükür tek tek çıkmaya başladılar devamıda inş gelir şimdide sizlerde çıkar en kısa zamanda tatlım...Gözün aydin canim çoooooook sevindiminşallah hamile haberlerini de duyariz demek nazli spermcikler göründü inşallah kat kat dahada artar Allahim hepimize de boyle güzel haberler vermeyi nasip etsin
Nasilsiniz ben canim memleketim kutahyama gidiyorum ama hep bir tarafim buruk sevincle uzuntu ic ice resmen ama icimin cok acidigini hissediyorum artik ilk zamanlar boyle degildi bu kadar onemsemiyordum şaka gibi 5 yil oldu evleneli arkadaslarimin cocuklari buyuduler simdi gene ayni sorular çocuk düşünmüyormusunuz yoksa olmuyormu gibi gibiHepimizde istemezmiyiz civil civil baba ocagina gidebilmeyi Allahim hepimize sabirlar versin bu yolda yar ve yardimcimiz olsun inşallah bebislerimizle gidebilmeyi nasip etsin hepimize
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?