Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım hayırlı uğurlu olur inşallah
bizde o günleri görür müyüz acep

Sağol cnm inşallahh
neden görmeyesin cnm spermleriniz var çok şükür Rabbim nasip eder inşallah
sanada diğer arkadaşlarda

İnşallah cnm benimm yeni yılda bebeğimiz bizimle olucak..
Allah razı olsun cnm..Dualarınıda canı gönülden Amin...Yeni tedavide Rabbim seninde yüzünü güldürür inşaALLAH..

canım Rabbim sağlıkla kucağına alıp hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeni nasip etsin inşallah. doğum anında yapılan dualar kabul olurmuş inşallah o an bizlerede dua et canım...

Amin cnmm inşallahh.hepinize dua edicemm sizlerde dualarınızı esirgemeyin bizlerden.:26:

Amin cnm Allah razı olsunn..Bu sene sizin seneniz olsunn.Rabbim bu mutluluğu sizlerede yaşatsın inş.

Geliyoooo teyzesiiiiiiii yaaaaa nazımızzzz inşallahhhh
gün belirlendikten sonra çok tuhaf oldum yaaaaa heeycanlanıyorumm..sürekli düşünüyorummm
günler geldi geçti işteee sona geldikk çok şükür.
bundan sonra bambaşka bi hayat bekliyo bizi kızımızla inşallah.
Amin cnm benimm darısı senin başına inşallahhh..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..:26:
Geliyo oğluşunun sevgilisiiiiiiiiiii

İnşallahhhh cemremim az kaldııııı.
Aminn cnm benim günler geldi geçtii inşallah o günleride görürüm bitanemmmmm..
bundan sonra inşallah sizin güzel haberlerini almayı bekliyorummmm..
dualarımm sizinlee her zamann.cnmm:26::26:

Az kaldı teyzesiiii geliyoooooo nazlı kuzu
Amin cnm benim inşallahhh öpüyorum seni ve prenseslerimi

Sağol cnmm inşallah darısı sizelrin başına sağlıkla alın yavrularınızı inşallah..:26:

herkese iyiakşamlar, 2 ocak perşembe sezeryan tarihimiz.şimdiden dualarınızı bekliyoruz.

cnm daha bugün senden sonra doğurcam diyodun bi baktımm günün belirlenmişşşş
sağlıkla gelsin kuzular inşallah ..
Rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin inşallahhhhn ikimizede:26::26:

Canım benim mutlu ve heyecanlı olduğun her halinden belli oluyor
Daha dün gibiydi senin hamilelik haberini aldığımız
Sizlerin anne ve baba olma vakti gelmişti artık.
Rabbim bu günleri sabrınızla çabalarınızla sizlere lütfeyledi
Senin ve durudenizdeya nın sayesinde topiğimiz şenlenmişti.
Çünkü böyle güzel gelişmelere çok ama çok ihtiyacımız vardı.
Birimizin acısı hepimizin acısıydı.
Birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğuydu.
Keseydi,kalp atışıydı,kontroldü alışverişdi derken....
Hamdolsun bu günlere geldiniz.
Ve dualarınızda bizleri de unutmadınız ben buna eminim.
Rabbim doğumunuzda kolaylıklar versin inşallah
Kızınızla Naz hanımefendiyle sizlere bir ömür boyu huzurlu sağlıklı mutlu günler dilerim
Her şey gönlünüzce olsun

flz01 için okudum
Allah niyetini gerçekleştirsin

cnm çoook sevindim,inşallah daha da güzel haberleri vermek nasip olsun cnm."hamileyimmm" dediğini duyucaz inşallah cnm...:)

cnm allah razı olsun güzelim inşlh sende hayırlısıyla atlatıp şu doğumu meleklerini de alıp evinin yolunu tutarsın...
mercan cnm kız geçmiş olsun miniklerine ayy kıyamam uff hastalık olunca da ne zordur bi an önce iileşsinler minik bıcırıklarr
sağol cnm evet bende ağladım çünki artık hiç değilse umudum daha da fazla arttı darısı diğer arkadaşlarıma da olur inşlhh....
Bu arada; halay çekmeyi az önce öğrendim! Bu Cemrem için olsun
teşekkür ederim cnm benim ii oldu hazırlıklı olursun halaylara

herkese iyiakşamlar, 2 ocak perşembe sezeryan tarihimiz.şimdiden dualarınızı bekliyoruz.
ayyyy maşallahhhh az kalmış anneyle meleklerin buluşmasınaaaa
rabbim bi avaz da kurtarsın güzelimmm dualarımız seninle...
Çok sevindim canım......İnşallahhh daha güzel haberlerinide duyarız....okudum ama anca yazabildim.....sevincin katlanarak artsın inşallah

teşekkür ederim gözdemm inşlh daha da artarak çoğalır kaliteli bi şekildeee

Evt cnm daha dün gibi hamile haberin verdiğim gün..
şimdi ise kızımı kucağıma alıcağım günü haber verdim size..
burda birsürü şey yaşadık sizlerle birimizin acısında hep beraber üzüldük mutluluğunda bizde sevindik.
sırayla arkadaşlar hamile kaldı kendimiz hamile kalmış gibi sevindik.
her sperm çıkışında havalara uçtuk mutluluktan..
çünkü bizi bizden başka kimse anlayamazdı.
hamişlerimiz biizm umudumuz oldu..sonra çok şükür ben ve bir sürü arkadaşımız hamile kaldı ve bizlerde sizin
umudunuz olduk.bizde çok bekledik ama demmekki zamanı şimdi geldi.
Rabbim çok şükür nasip etti.
bundan sonra inşallah sizin sperm çıktı ve hamile haberlerinizi alıcağız bizler nasıl kurtulduysak
sizlerde inşlallah sırayla kurtulup bu mutluluğu yaşayacaksınız..:26:

Nasilsiniz ben canim memleketim kutahyama gidiyorum ama hep bir tarafim buruk sevincle uzuntu ic ice resmen ama icimin cok acidigini hissediyorum artik ilk zamanlar boyle degildi bu kadar onemsemiyordum şaka gibi 5 yil oldu evleneli arkadaslarimin cocuklari buyuduler simdi gene ayni sorular çocuk düşünmüyormusunuz yoksa olmuyormu gibi gibi Hepimizde istemezmiyiz civil civil baba ocagina gidebilmeyi Allahim hepimize sabirlar versin bu yolda yar ve yardimcimiz olsun inşallah bebislerimizle gidebilmeyi nasip etsin hepimize

Gözün aydin canim çoooooook sevindim inşallah hamile haberlerini de duyariz demek nazli spermcikler göründü inşallah kat kat dahada artar Allahim hepimize de boyle güzel haberler vermeyi nasip etsin

güle güle git memleketine evet burukluk oluyor hepp yılalrın yogunluğu hiçç gitmiyor üzerimizden bi evladımız olsa demekten başka bişey gelmiyo aklımıza inş o günler gelir ....:26:
Gözün aydin canim çoooooook sevindim inşallah hamile haberlerini de duyariz demek nazli spermcikler göründü inşallah kat kat dahada artar Allahim hepimize de boyle güzel haberler vermeyi nasip etsin
teşekkür ederim cnm şükür tek tek çıkmaya başladılar devamıda inş gelir şimdide sizlerde çıkar en kısa zamanda tatlım...

Öncelikle anne olamıcaksak Rabbim bizlere sabırlar ve dayanma gücü versin inşallah.ağlayarak okudum msjnızı bende memleketten uzakta yaşıyorum ve uzun zamandr gitmiyorum gitsemmi diye düşünmüştüm ama dediğinz gbi aynı sorularla karşılaşcaz hep ve yine üzülüp ağlayıp geri dönerm.Rabbim inş bizlerede hayırlı imanlı sağlıklı evlatlar nasip eder etmezsede amenna Hamdolsun wermezsede bolsabırlar werr inş bizde insanlarn karşısnda üzülmeden durabiliriz

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeee

günaydınnn canımmm...
kilolar gitti, spermler geldi...
2014 e ne güzel girceksin valla.çok seviniyorum senin ve eşinin adına.
o akşam hemen eşime söyledim.o da çok sevindi.

ne yaptınız gelişmeler nasıl?ne zaman başlıcaksınız tüp bebek olayına.
görüştünüzmü bi merkezle?
merak ettim seni!!!!!!!!!!!!!!!

Yasadigimiz sikinti onlat ile beraber olunca 2 katina artiyor.
Aksam daha 60 yasinda kayinvalidem o kadar insan icinde nasil dogum ysptigini neler yasadigini anlatiyorr.
Gorumcemin bu sene yasattiklari abime yani bize cok uzuluyormus.1 tane oglu var kiza sarmis bir durumdaa.2 defa hamile kaldi gozum yok kiskanmak hada ama bixim icin soyledigi ve ysptigi ortda 2 hamileligi 2 aylik icinde olmus ve 10gun oyle gezmis.kontrolde ogrendi oldugunu kendi canindan oluyordu.simdi her ortamda hamile bebek sohbetii rabbim sabir diliyorum.aksam akrsbalar ve tanidiklar vardi
3 yasinda bir cimcime var.cok seviyor benide bana gelince kucagima garip acimakli bakislar uzerine laf soylemeler yok cocuklu olunca
gidilen yerler baskaymis yok ailenin tek kiziymis bixim cimcime basakada kimse yapamamis.
Sabah sabah depresyonum tavan yapti.aglama krixine girdim tamda ise sabah giderken.haykirip bagirmak istedimmm.
Sokaklara insanlara bende anne olmak istiyorum diyeer.ama anlayanim yokki ne gelir elden rabbime konusuyorum peygamberime siginiyorummm.duy ne olur gor bizi hepimiziiiii bitsin bu ozlemmm.ic yanmalariii yurek acimalariii.

Kusuruma bskmayin ne olurrrrr affedin beniii ama aglamadan yazmadan yapamadimmm

Arkadaşlar merhaba;
birşey sormak istiyorum. Eşim dün yine spermiogram verdi. Sonuç değişmedi tabii ama sadece lökosit sayımı yapmışlar. Hocayı aradım round hücrelerde hiçbirşey yazmıyor belki germ hücre vardır diye. Hoca bana germ hücre nasıl sayalım spermiogramda, sadece biopside görebilirz dedi? Kafam karıştı şimdi. Peki sizin germ hücreler nasıl sayılıyor? Ben mi yanlış biliyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…