havyarı başkasındanda duydum.şifa olur niye olmasın.sizde nasiplenirsiniz inşallah.burda bulabilirmiyim bilmiyorum araştıracağım.
havyarın kokusu nasıl canım.tadı balık gibimi.
allah herşeyi zaten bize sunmuş.omeganın gerçeğini nasıl anlayabilirimki.
denizbulut siyah havyarı Google amcaya sordum.öööf fiyatı acaib.
fazla yendiğinde gut hastalığı yapıyormuş.zaten bu kadar pahalı şey nasıl fazla yenir onuda anlamadım.
sperm yapımında etkiliymiş birde cilt güzeliği için faydalıymış.
alırsam bende yerim.o güzelleşirken ben geridemi kalayım değilmi.inşlh cnm inşlh
kokusu biraz ağır balık gibide kokuyor tabii
tadı güzel ama benimde yiyesim geliyor eşim yedirmeye çalışıyor ama yemiyorum tabii
forever ürünlerinide araştırmıştım bi ara orda gerçek omega 3 ün deneyini yapmışlardı
kavucuk bardağın içine 1 kapsül omega 3 koydu üzerinede sıcak su koydu kapsülü iğne ile deldi ve köpük bardağı eritti içersindeki yağ asitlerinden dolayı o gerçeği imiş
bende eraslanınkinde denedim hiç bişey yapmadı gerçek olanı içersindeki yağ asitleri olanı bu şekilde anlamalıymışız....
gut hastalığıda ne cnm hiç duymadım
benim eşim güzeldir yakışıklıdır
demekki havyarla güzelliğine güzellik katmış olacağım
sonrada bütün gün onu özleyeceğim ...
amin canım ne güzel dua ediyorsun...
bence herkes eşine ve kendine en az 1 yıl celalettin hocanın tedavisinde bir şans vermeli.. eğer Allah dilerse şifa zaten gelir..ama o
dilemezsede Şİfayı bize getirecek hiçbir kuvvet yoktur.. kendimizi üzmeyelim ben burdaki hiçbir olumsuzluğu eşime aktarmıyorum
onun zaten yükü ağır bide tedavi hakkında kafasında şüphe uyandırma ma ne gerek var... zaten biz yeterince dert ediyoruz bide
onlar etmesin.tedavinin sıhhati açısından bence böyle davranmalıyız.
canim üzülme bizlere söylendi hep bunlar nereye gittiysek direk yüzümüze karsi sizin cocugunuz olmaz gidip evlatlik edinin yada sperm bankasi denildi ve biz bunu ögrendigimizde ben20 esim 24 yasindaydi o zaman yasimizin genc olmasina ragmen hic acimadan söylediler 9 sene elimiz kolumuz bagli oturduk yapabilecegimiz hicbisey yoktu hangi doktoru aradiysam nereye gittiysek hep kesinlikle olmaz dendi 9 sene sonra celalettin hoca karsimiza cikti bu sene celalettin beyi burdan okudum gitmeye karar verdik ama bide hacca niyetlenmistik ikisine gitmemiz imkansizdi esimin senelik izni zaten 4 hafta ikisinden birini tercih etmemiz gerekti biraz düsündük esimle dedikki önce haccimiza gidelim önemli olan o bir iki sene sonrada toparlanirsak doktora gideriz hacca yazildik hacca gitmeye 1 ay kala telefon geldi ordaki tadilattan dolayi %20 lik bir kesim silinmis arasinda bizde varmisiz o zaman düsündümki allah bizi oraya gönderdi hersey kendi kendine gelisti bu yüzdende hakkimiza hayirli oldugunu düsünüyorum illaki olacak diye birsey yok onu ben bilemem allahin taktir ilahisi ama bazi insanlar gelip laf olsun diye herseyi konusuyor sonrada diyorki kendinden eminsen niye kafan karisiyor kimi üzerim kimi aglatirim kimi uykusuz birakirim diye düsünmüyorlar olsada olmasada ben rabbime yöneldim illaki olsun da demiyorum allah hakkimiza hayirlisini nasip etsin ins.sende canini sikma kimseye aldiris etme gülerimin dedigi gibi bende duydugum hic bir olumsuzlugu esime anlatmam cünkü tedavi gören onlar streste cok büyük etkiliyor gel burda anlat esine anlatma canim
alırsam bende yerim.o güzelleşirken ben geridemi kalayım değilmi.
Köpük bardağın kendimi eridi omegayla.
Gut hastalığı bir çeşit romatizma canım.
çok et yiyenlerde oluyor. Günde bir taneden bir şey olmaz.
bacım özelini yeni okudum hakkını helal et
amacım seni kırmak değildi
barıştık mı
inşallahhh hoşbulurum pıtırcık 43 arkadaşım.Buradan hepinizin hamilelik haberlerinizi alırım inşallah hep beraber seviniriz buna benimde çoookkkk ihtiyacım var.Bizim azo sebebini bilmiyoruz.Çünkü gittiğimiz üroloji doktorları ve tüp bebek doktorumuz hiç bişey söylemedi.araştırılması gerekiyor da demedi.Sizin için yapılacak hiçbişey yok artık deyip göderdiler bizi.BU olaydan sonra eşimi toparlamam ve çektiğimiz kredi borcunu ödememiz zaten 3 yılımızı aldı.Bundan sonrada eşim bu konuyu kapattı tedavi yok diyerek:Ben de zaten ikna edemedim bir türlü doktora gitmeye.Olmayacak işte deyip bitirdi bu olayı.Eşimin sol testiste 3.derece varikosel vardı.Bütün hormonlar normal sadece fsh 21 di.Bence çok ta yüksek değil.Tedavi edilebilirdik belki de.Doğru doktoru arayıp bulsaydık.Ama dediğim gibi eşim bunu çok zor kaldırdı.Şimdilerde ise sizden calalettin peru yu duyup ikna ettim ama işten izin alamıyor.Biraz yoğun çalışıyor.Şubat ya da mart ayında gitmek istiyoruz inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun,hiçbirimizi umutsuz bırakmasın.Bununla yaşamak çok zor ama sadece yaşayanlar biliyor işte.Beni en çok yıpratan da zaten eşimin hiçbişey yapmaması oldu.Hemen pes etti.Rabbim bütün hastalıkları yaratırken hepsinin şifasını da yaratmıştır mutlaka arayıp bulmak da bizim işimiz.O ol deyince olacak.Benim umudum hiç bitmedi rabbimden yana.Çok yazdım canım benim kusura bakma.Allah hepimizin yüzünü güldürsün,umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallahhhhh.SEVGİLER
herkese hayırlı akşamlarrrr
dün misafirlerim vardı bu günde babam geldi.. bende üzerinize afiyet grib oldum hemde nasıl yatıyorum...
aman bu havalarda kendinize dikkat edin sakın grip olmayınnn...çokkk yorgunum yaaa
yapcak bişey yok atsan atamıyosun satsan satamıyosun ama görüşmüyorsun kökten temiz çözümBizim hakkımzda saçma sapan düşünen insanlra öyle bir beddua edesim var ama bugüne kadar etmedim etmicemde Rabbim herkesin hakknda hayırlsını versin bizim zaten kimseden bi beklentimiz yok destek olmuolar zaten baari köstek olmasınlar dimi Rabbim cümlemizede akıl fikir versin başka bşy diyemiyorm
bacıımmmm bu havyar nedir ne işe yararevt cnm bunun siyah olanıda varmış ama bize gelenler sarıydı
balıkçı aman abla hepsini aynı anda yedirme faydası olsun derken başka şeyler çıkmasın dedi bende günlük 1 tane yediriyorum
komşunun damadınında böyle problemi varmış
almanyadan tr geldiklerinde 1 ay boyunca hergün yedirmişler almanyaya gidince test yaptırmış dr lar inanamış ne yaptın demişler
ne yedin içtin demişler şimdi ikitane çocukları var
tabi herşey nasip kısmet sebep
onlar havyardan oldu diyolar bilmiyorum artık
duydum aklımda kalmasın diye bende yapıyorum inşlh şifa olur
cnm temin edebilirsen sende yedir eşine sonuçta havyar faydalı bi bitki
omega 3 konusunda ise gerçeğini bulmak çok zor
eraslanın omega3 diye saçma sapan kapsüllerinide az kullanmadık
hepside uyduruktu sen yinede araştır hangisi aklına yatarsa
hangisini temin edersen kullandır
kurban olsunlar sanaCanım vallahi ben darılmadım. Yanlış anlaşılmama üzüldüm, senin tarafından olunca senin kalbini incittim diye korktum.
Bizi ençok ailemzn anlamsı gerkrken en çok canmzı yakan onlar oluo ya nasıl anlayamzlar bn annemede kvyede çok ağladm tüp sonrsı bna o hamile bu doğuruyo demeyin die en fazla 3 ay demedler sonra yine başladlr deliye vuruyorm aptal aptal gülüyorm ama ewe gelince hüngür hüngür ağlıyorm Ama kimn umrnda anlamıyolar ve hiç bi zamnda anlamıcaklar düşünsenize bn nie burda paylştm bu durumu nie en yaknlarma anlatamdm bn kendime kızmıyomuyum bukadr ağladğm için gözlrm şişmş ve hala ağlmk gelio içimden bni sizlerden başka kimse anlayamaz kimedesem yüzüme demez ama içinden fesat kıskanç die geçirr eminim Rabbim hepimizin ve daha zor durmda olanlarn yardmcısı olsun çok teşekkür ederim sizede ama üzdüysem hatırlatarak çok özür dilerim
Daha önceki attığın mesaji diyosun dimi yeni msj gelmedi bana çünkü.
Cok yogun yazip aktif olamam belki ama dualara katilnak istiyorum,sizlere dua ettikce mutlu oluyorum.
Eşim izin aldi sonunda ocagin 2.haftasi gibi bizde gitces sonunda celalettin hocaya. Size soyledimmi hatirlamiyorum ama burda yaptirdigimiz iki test sonucunu gonderdim celalettin hocaya uyduruk sonuclara benziyo dedi inşallah dedigi gibidir degerlerimiz daha yüksektir
Sagoll canim benim icime su serptin insallah oyledir....subat sonu gibi gidecegiz bakalim o zamana kapsuller bitmis oluyor guzel sonuclar aliriz hepimiz insallah sizin kontrol ne zaman
canım senın için lem yelıdlerı okudum inş.Allah gönlünün muradını versın canım benım.dualarında benıde unutma
İkinizinde tesbihlerini okudumm.rabbim kabul eylesin.
Eslerinize sifa versin.
Sizlerinde evi kucagi hayirli sagliki evlatlar ile dolsuuunn.
2014 te ikinizede hamileligi nasip etsiiinnn.aeo
Canim Senin tesbihlerini ve Ilkbahar ve Mavimenekseni kileri okudum
Insaallah 2014 de hepinizde hepimizde sperm cikisi olur ve hayirlisiyla bebeklerimizle gireriz diger yila...
bacıımmmm bu havyar nedir ne işe yarar
anlatırmısın bende alam herifime
CNM HAVYARIN ERKEK CİNSELLİĞİNDE VE SPERM ÜRETİMİNDE ÇOK ETKİLİ OLDUĞU SÖYLENİYOR
İÇERSİNDE ÇOK MİKTARDA ÇİNKO BULUNDURMASI NEDENİYLE ERKEK HORMONLARININ YAPIMINI ARTIRIYORMUŞ
HÜCRE YENİLİYORMUŞ SPERMLERİN KALİTESİNİ ARTIRIYORMUŞ YOK OLANLARI VAR EDİYORMU TAM BİLMİYORUM
PROTEİN VE B12 YÜKLÜYMÜŞ BENDE BÖYLE BİLİYORUM SİZ YİNEDE ARAŞTIRIN
bacıımmmm bu havyar nedir ne işe yarar
anlatırmısın bende alam herifime
CNM HAVYARIN ERKEK CİNSELLİĞİNDE VE SPERM ÜRETİMİNDE ÇOK ETKİLİ OLDUĞU SÖYLENİYOR
İÇERSİNDE ÇOK MİKTARDA ÇİNKO BULUNDURMASI NEDENİYLE ERKEK HORMONLARININ YAPIMINI ARTIRIYORMUŞ
HÜCRE YENİLİYORMUŞ SPERMLERİN KALİTESİNİ ARTIRIYORMUŞ YOK OLANLARI VAR EDİYORMU TAM BİLMİYORUM
PROTEİN VE B12 YÜKLÜYMÜŞ BENDE BÖYLE BİLİYORUM SİZ YİNEDE ARAŞTIRIN
bacım iz celalattin hocada tedavideyizya kullansak bişey olurmu
eşim hafta 2 gün 500lük pregnil kullanıyor
bu balık yumurtası değilmi yıllar önce duymuştum ama bumudur işte bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?