2014 sana kızını getireck inşallah.
geçen giresunda sanırım bir bebek bırakılmış sokağa.
eşim evlat edinme kolay olsaydı hemen nüfusuma alırdım diyor.
ben yaşlılıkta kapımın çalanımın olmamasından korkuyorum.
benim amcamın kızının çocuğu olmadı evlatta edinmediler.
köye gittiğimde köydeki bütün evin ışıkları yanar onların erkenden söner.
sessiz ve boş gibi ev.
benimle bu konuları hiç konuşmaz herhalde bağrına taş bastı.
rabbim her halde olan kullarına yardım etsin.
kimi evladının hayırsızlığından bahseder
kimide iyikide doğurmuşum der.
evlatlık almak ne sevimsiz bir kelimedir
sanki kötü bir şeymiş gibi gidin alın
günün birinde evlat edinmeye karar verirsende öyle her önüne gelene vermiyorlar gidip alamıyorsun yani
tüp bebek süreçlerinde yaşadığım zorluklardan daha zordu gerçi il den ile uygulama değişiyor ama istanbulda süreç zor
inşallah bu sene kendi bebeğin olur inşallah hayırlısıyla beretli sağlıklı evlatların olur
evlatlık almak ne sevimsiz bir kelimedir
sanki kötü bir şeymiş gibi gidin alın
günün birinde evlat edinmeye karar verirsende öyle her önüne gelene vermiyorlar gidip alamıyorsun yani
tüp bebek süreçlerinde yaşadığım zorluklardan daha zordu gerçi il den ile uygulama değişiyor ama istanbulda süreç zor
inşallah bu sene kendi bebeğin olur inşallah hayırlısıyla beretli sağlıklı evlatların olur
evet ayakkabılığın üzerine bırakmışlardı
kızım mı gelmiş dedim diğer topikte ama nerde ben daha çok beklerim
ocak ayında listeler il bazında güncelliyor bakalım sıram düşücekmi
4 ay olucak sıramız hiç ilerlemedi
bu gece gerçi rüya gördüm bakarsın gerçek çıkar
yardımcı olmazmıyımgerçekten çok zor.senin diğer topiği takip ediyorum.
hayatta evlat edinmem diyen ben son çare olarak düşünüyorum.eşim asla ikna olmuyor.
onunda benim gibi kabulleneceğine inanıyorum.
ama süreç çok zor allah yardımcınız olsun.
her baba yiğidin harçı değil sanırım bunu atlatmak.gerçi allah onunda kolaylığını veriyordur.
bir gün bende müracat etmeyi düşünürsem senden yardım almak isterim.
bacım yıllardır seni tanıdığım içim naz makamın da bulundumCanım aşkolsun sen beni tanımıyor musun yıllardır. Ben küçüklüğümden beri kendi evladım olsa bir de evlat enirim, yada koruyucu aile olurum diye her zaman söylerim yakınlarıma. Evlatlık lafın gelişi Çare yok donör ya da evlatlık alın diye söyleyen doktorlar içindi benim lafım. Evlat edinme sürecini çok yakın bir arkadaşım da yaşadık biz, hatta vermediler onu da yaşadık. Rabbim sonra kendilerine nasip etti. Hepimize nasip etsin kendi canımızdan kanımızdan evlatlar, benim annem yetim öksüz büyümüş, keşke yetimlere sahip çıkabilmeyi de nasip etse mevlam.....
gelecek inşallah.rüyan hayırlara vesile olsun.güzel haberler seni bulsun inşallah.
kiminin hamileliği uzun sürüyor.herkesin dokuz ay olacak değil ya.
Ben dün sabah ağladım, o kadar sinirlerim bozuldu ki anlatamam, hemen eşime mesaj yazdım. Eşim de benim üzülmeme hiç dayanamıyor, sen korkma henüz 1 ay oldu dedi. elbette biz de bişeyler güzel sonuçlar görmek için katlanıyoruz bu çilelere , sizin çocuğunuz olmaz, gidin evlatlık alın diye yüzümüze söylenebilirdi de dedi. Bir kapı varsa çalıcaz, bize sunulan tedavileri uygulayacağız dedi.
Sonuçta herşeyi takip etmeye çalışıyoruz ama takdir Allah'ın. Zaten çok şeyler yaşadık, bügünümüze hamd olsun, Allah yüzümüze gülsün. Şifa Allah'tan... Yeni yıl hepimize sağlık mutluluk ve hayırlı evlatlarla gelsin inşallah. Evimizin huzuru, vücudumuzun sağlığı, ağzımızın tadı hiç bozulmasın...
yardımcı olmazmıyım
süreç zor ama onlarda gelip geçiyor
bende asla derdim yıllar evveli asla almam
hatta burda çok eski 2009 yılları falandı galiba okunsa ordaki düşüncelerim yüzüme tükürürlerdi
ama şimdi okadar mutluyum ki
çok şükür Rabbim nasip etti
bacım yıllardır seni tanıdığım içim naz makamın da bulundum
evlatlık kelimesine sinir oluyorum sadece
çok sevimsiz
evlat ediniyor evlat diyosun can diyosun
onu evladın olarak görüyorsun çünkü öyle oluyor
bir yıl sürdü benim hamilelik bakalım doğum ne zaman
ahdım var ama uzun uzun yazıcam ele bir hayırlısıyla gelsin kuzum
amin canım ne güzel dua ediyorsun...
bence herkes eşine ve kendine en az 1 yıl celalettin hocanın tedavisinde bir şans vermeli.. eğer Allah dilerse şifa zaten gelir..ama o
dilemezsede Şİfayı bize getirecek hiçbir kuvvet yoktur.. kendimizi üzmeyelim ben burdaki hiçbir olumsuzluğu eşime aktarmıyorum
onun zaten yükü ağır bide tedavi hakkında kafasında şüphe uyandırma ma ne gerek var... zaten biz yeterince dert ediyoruz bide
onlar etmesin.tedavinin sıhhati açısından bence böyle davranmalıyız.
Ben dün sabah ağladım, o kadar sinirlerim bozuldu ki anlatamam, hemen eşime mesaj yazdım. Eşim de benim üzülmeme hiç dayanamıyor, sen korkma henüz 1 ay oldu dedi. elbette biz de bişeyler güzel sonuçlar görmek için katlanıyoruz bu çilelere , sizin çocuğunuz olmaz, gidin evlatlık alın diye yüzümüze söylenebilirdi de dedi. Bir kapı varsa çalıcaz, bize sunulan tedavileri uygulayacağız dedi.
Sonuçta herşeyi takip etmeye çalışıyoruz ama takdir Allah'ın. Zaten çok şeyler yaşadık, bügünümüze hamd olsun, Allah yüzümüze gülsün. Şifa Allah'tan... Yeni yıl hepimize sağlık mutluluk ve hayırlı evlatlarla gelsin inşallah. Evimizin huzuru, vücudumuzun sağlığı, ağzımızın tadı hiç bozulmasın...
gülerim biz 2012 kasımda gittik peruya.21 ocak 2013 te nebidolara başladık.iki tane.sonra pregnly menegon.dozları son 2 ay artırdı ve fsh :22....total testesteron:0.686....şimdi devam etseydim dışardan testesteron yüklenecekti.bu kağıt üzerinde düzeltecek ama vücudu tembelleştirip testesteron üertümini durduracak.kağıt üzerinde değer güzel olacak ama içerde testisin üretimi duracak.doğal olarak değil spermatoza değil hücreler bile düşecek.bir yıl olacak tedavim ama hormonlar ne halde.hormon sistemi bu kadar oynanmaya müsait değilki.sizin tedaviniz yeni inşallah güzel ilerler.ben durumumu yazıyorum.tabloda dikkat edersen hipolularda testis kaynaklı olanlarda aynı tedavileri alıyor.ama ikisi aynı değil.birinde vücut üretmiyor değerler sıfırlarda,diğeri vücu t fazla üretiyor.
bu konuda sizinle hem fikirim.allah nasip etmezse doktor ne yapsın.eee ozamanda diğer yanlış yapan doktorlarıda suçlamamalıyım.onlarda elinden geleni yapmışlar.suçlu kim o zaman.haşa kötü gelince allah iyi olunca doktor başarışımı.hiç doktor hatası yok yani.
burda hepimiz kaan aydosla tedavi olurken gözdem gelip tedavimizin yanlış olduğunu söyledi.
ona kafamı bulandırma demedim.şüphelendim tedavimden çünkü gerçekten ters şeyler vardı.belki bunlar yazılmasaydı biz ikinci microteseyi olacaktık.iyiki yazmış iyikide kafamı bulandırmış.şimdiki bilgilere sahip olsaydım inan nebidoyu kullandırtmazdım.testojel için yazıldı ama ben testojel ve nebidonun aynı olduğunu bilmiyordum.kimsede kullanma demedi.
tedaviler hakkında yazılsınki kafamız netleşsin.ben sana argimexin ve diğer ilacın yeni olmadığını söylemeseydim sen bunları yeni ilaç olarak bilecektin değilmi.
denizbulut havyarı naıl temin ettin canım.ne kadar.birde nasıl kullanıyorsunuz canım.
canım hani demişsinya gözdem tedaviniz yanlış diyince şüphelendim diye o zamanlar belki kaan hocanın çoğu hastası senin gibi
düşünüyordu bir terslik olduğunu hissediyor du ve onu bırakıp celalettin hocaya geldiler.. ama şuan celaletin hocanın hastalından
benim anladığım kadarıyla bi sizde ters gitmiş birşeyler.. eğer başkalarıda varsa zaten zamanla çıkar . yanlış anlama ama şimdi
sen burda bu kadar olumsuz şeyler söyleyince insanların gerçekten morali bozuluyor. sıkıntı varsa, bir problem varsa tabiki bunu
söyleyeceğiz ama hocanın uyguladığı bütün tedavinin yanlış olduğunu söylemek, şuan onda tedavi gören bütün hastalar için çok
ama çok olumsuz bir şey. ki öyle olduğunu düşünmüyorum güzel sonuçlar alan var. eğer siz hocanın tedavisine harfiyen uyduk
ama yinede böyle oldu diyorsanız bunu hocayla konuşsanız mail yada tlf yada msj ne bileyim bir şekilde hocaya duyurun bir hata
yapıyorsa tedavi suresince sizin için olmasada diğer hastaları için tedavisinde düzenlemeler yapar en azından.. işte o zaman, suan
sana kızanlar senin duacın olur. biz ilk defa tedavi görüyoruz emre bakırcıoğlundan tut kaçtane profa gittiysek nedensiz azo diye
hiç tedavi önermediler ısrarla bizi ilaçla tedavi edin desek te böyle bir tedavi yok diyip durdular. şimdi bizim için celalettin hoca
elimizde ki tek şans.. Allaha tevekkül edip bekliyoruz. nerdeyse bizim evlilik süremizin 2 katı kadar evliğiniz var tabi çok zor 9 yıl 3
ay 26 gün bütün acıları imlek imlek örüp ruhuna işlemişsindir.. Rabbim yüzünü güldürsün, ama ne olur burdaki insanların tedaviyi
bırakmalarına vesile olma, bu çok büyük bir vebal tedavideki herkes en az sizin gördüğünüz süre kadar tedavi olmalı, imkanı olan
daha iyi bir doktor bulan içi nasıl rahat ediyorsa ona gitsin.. ama birbirimizin hakkına girmeyelim.
ben en çok ailemden çektim bu konuda dışardaki el dersin geçersin çokmu canını yakıyorsa görüşmezsin olur biter
yabancının bin yaptığı ailenin yada akrabanın bir yaptığından daha evla oluyor
benim abim kızını göstermedi neymiş bizim coçuğumuz yokya nazarımız değer bişey olurmuş
üstelik bunu annemde biliyormuş ama her gün arayıp illa gidin dedi ve bizi zorlada olsa gönderdi abimde böyle yaptı sonuçta ne oldu anne dedim -madem biliyordun niye gönderdin dedim
cevap +amann boşver onların herzamanki hali
yani işte bundan sonrası koskaca bir boşluk
teyzemde geçen sene kurban bayramında kurbanımı doğuya gönderdim diye çok ağır laflar etti
bende benim helal kurabanım için böyle konuşamazsın dedim
cevap kızı hamile olduğu için kıskanmışım ve o yüzden ceap vermişim
Allah benim belamı vermiş zaten
kaldı ki en zor günlerinde yanında olan bendim
eşi vefat etmeden önce olsun kendi hastalığında olsun
koşa koşa gittim
ama şimdi onlar için boşluk bile yok
annedir dimi insanın en çok yakını ben artık öyle hissetmiyorum
anneme kuruma başvurmayı düşündüğümüz zamanlar söyledim bana anası belli değil babası belli değil torun diyip nasıl kucağıma alıcam dedi
ne dersin ve benim çektiğim sıkıntıları acıları biliyordu
bazen arar beni
kardeşlerime kızsın arar başka bişey olsun arar
neymiş efendim coçoğum yok diye çok rahatmışım olsa bin dertmiş ben rahatmışım hiç üzülmemeliymişim
ömür törpüsü ve gözümün kurdu diye görülen ve sürekli yüzüne bunlar söylenen bir kız coçuğunun büyüyüncede bebeği olmazsa duyacağı şeyler bunlar oluyor
bunları niye anlattım
ben ençok ailemden çektim şimdi onlardan uzağım mutluyum
komşularım olsun arkadaşlarım olsun daha anlayışlı
cnm burda doğugarajı diye biyer var orda balıkçılar var
bana tavsiye eden komşum ordan temin etmiş
bnede orayla göüşmüştüm tel nosunu felan bırakmıştım
ordan 6 parça şeye sıkı pazarlık yaparak60 tl ye aldım
sonra bikaç yere daha tembihledim onlar 100 gr 250 tl istemişler eşimden
sonra eşimde balıkçı tanıdığınada söylemiş allah bin kere razı olsun o da 15 tane kadar getirmiş
şoklanmamış taze ne kadar verdiğini söylemedi
tavada az yağda kızartıyorum bazen içide pişsin diyor eşim ortasını yararak hafif kızartıp yediriyorum
çok ağır olduğu için günde 1 tane yediriyorum cnm inşlh şifa olur.....
ben en çok ailemden çektim bu konuda dışardaki el dersin geçersin çokmu canını yakıyorsa görüşmezsin olur biter
yabancının bin yaptığı ailenin yada akrabanın bir yaptığından daha evla oluyor
benim abim kızını göstermedi neymiş bizim coçuğumuz yokya nazarımız değer bişey olurmuş
üstelik bunu annemde biliyormuş ama her gün arayıp illa gidin dedi ve bizi zorlada olsa gönderdi abimde böyle yaptı sonuçta ne oldu anne dedim -madem biliyordun niye gönderdin dedim
cevap +amann boşver onların herzamanki hali
yani işte bundan sonrası koskaca bir boşluk
teyzemde geçen sene kurban bayramında kurbanımı doğuya gönderdim diye çok ağır laflar etti
bende benim helal kurabanım için böyle konuşamazsın dedim
cevap kızı hamile olduğu için kıskanmışım ve o yüzden ceap vermişim
Allah benim belamı vermiş zaten
kaldı ki en zor günlerinde yanında olan bendim
eşi vefat etmeden önce olsun kendi hastalığında olsun
koşa koşa gittim
ama şimdi onlar için boşluk bile yok
annedir dimi insanın en çok yakını ben artık öyle hissetmiyorum
anneme kuruma başvurmayı düşündüğümüz zamanlar söyledim bana anası belli değil babası belli değil torun diyip nasıl kucağıma alıcam dedi
ne dersin ve benim çektiğim sıkıntıları acıları biliyordu
bazen arar beni
kardeşlerime kızsın arar başka bişey olsun arar
neymiş efendim coçoğum yok diye çok rahatmışım olsa bin dertmiş ben rahatmışım hiç üzülmemeliymişim
ömür törpüsü ve gözümün kurdu diye görülen ve sürekli yüzüne bunlar söylenen bir kız coçuğunun büyüyüncede bebeği olmazsa duyacağı şeyler bunlar oluyor
bunları niye anlattım
ben ençok ailemden çektim şimdi onlardan uzağım mutluyum
komşularım olsun arkadaşlarım olsun daha anlayışlı
balıkçılarda yani.peki bunun cinsleri varmı.yani iyisini nasıl anlayacağım.acaba omega alsak aynı etkiyi verirmi.
havyarı başkasındanda duydum.şifa olur niye olmasın.sizde nasiplenirsiniz inşallah.burda bulabilirmiyim bilmiyorum araştıracağım.evt cnm bunun siyah olanıda varmış ama bize gelenler sarıydı
balıkçı aman abla hepsini aynı anda yedirme faydası olsun derken başka şeyler çıkmasın dedi bende günlük 1 tane yediriyorum
komşunun damadınında böyle problemi varmış
almanyadan tr geldiklerinde 1 ay boyunca hergün yedirmişler almanyaya gidince test yaptırmış dr lar inanamış ne yaptın demişler
ne yedin içtin demişler şimdi ikitane çocukları var
tabi herşey nasip kısmet sebep
onlar havyardan oldu diyolar bilmiyorum artık
duydum aklımda kalmasın diye bende yapıyorum inşlh şifa olur
cnm temin edebilirsen sende yedir eşine sonuçta havyar faydalı bi bitki
omega 3 konusunda ise gerçeğini bulmak çok zor
eraslanın omega3 diye saçma sapan kapsüllerinide az kullanmadık
hepside uyduruktu sen yinede araştır hangisi aklına yatarsa
hangisini temin edersen kullandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?