Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
balım inşallah sende sonuç alırsın canım.inşallah sizin önünüzdeki dikenler gül olsun canım.bu yol zor insan tükeniyor.inşallah çabucak geçer ve unuturuz bu günleri.

hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz zaman zaman.nerde hamile görsek gıpta ediyoruz.nerde bebek görsek bizimde olsun istiyoruz ve özeniyoruz.birinin hamile haberini duyduğumuzda kendi adımıza yüreğimiz yanıyor,onlar içinde dua ediyoruz.sende istiyorsun anne olmak ama hemen olmuyo.sende bu mutlu haberi ailene biran önce verirsin inşallah.

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah herzaman Rabbimden hayırlı imanlı sağlıklı evlatlar istiyorum vermezsede hamd olsun sadece bunu aşmak istiyorum ewet hepimiz yaşıyoruz bu duyguları normalde kendimi teselli edebiliyorm ama bi hamile yada doğum haberi duyduğmda kendimi tutamıyorum ve bu elimde olan bişy değil Rabbim herkesin hakkında önce hayrlısını wersin..

Ah cnm,teyzemin kizi evlendi 3ayinda gebe kaldi, benim 3yıldır gozyasimi cok iyi bilir, benden saklamis dogal olarak 3.ayindan ogrendim cok sevindim ama cokk agladim, hala karnini saklar goruntulu konusmamizda , baska ulkede ailemin cogu,,simdi martta dogumu var kısmetse, gecen gun baglandik yine besikti yatakti hersey konusuluyor annem ve teyzemler arasinda, dusun sadece video baglantisi olmasina ragmen dudaklarimi yedim,kalktim oje aldim surmeye basladim,,ordayim mutluyum dinliyorum hersey olagan gibi yaptim,,gozlerimi kaydirip bakamiyorum ya,,bir kerecik hanimis bebis diyemiyorum..konusmanın sonunda farkettim ki onlari duymamisim bile..ya ben yapamicam,doguma gidip orda gulup gezemiyecegim, hadi diyenlere kariyer yalani soyleyemicem, acı cekiyorum cokk, hic olmayan korkularım olustu..insan bukdr sahte kahkahayı nasıl ustalıkla atabiliyor Allahimm,kendimi deliye nsl vuruyorum sasiriyorum..Ama ne yapabiliriz, herkesin kendi kaderi..Allah istemiyor biz ne yapabiliriz, en azindan sevdiklerimiz mutlu olsun..yasamayan ne bilir kardesim,,keske dugularina iyi gelecek bir sozum olsa..

Son düzenleme:

bu haberi bizde vereceğiz ve mutluluğu ailemizle birlikte bizde yaşayacağız inşallah.zor ama geçecek bu günler.

bunlar doğal duygular yani bizim gibiler için doğal bende abimin kızı olduğunda ağlamıştım
insan hem ağladığı için utanıyor hemde kucağı boş olduğu için kendini daha bir aşağı daha bir yoksun hissediyor ama bunada alışıyorsun be bacım inanki şimdi artık kardeşlerimin çocukları beni etkilemiyor sadece Allah sanada nasip etsin sözüne içerliyorsun okadar
ain canım inşallah bizim 3 aylık iğneler bitmek üzere kan tahlili ve spermiyoğram yapırcaz ondab sonra celalettin hocaya ve başka drlara gidicez inşallah sonuç güzel olur
evlilik yıldönüm
ün kutlu olsun şekerim:123::123::123: cnm o betahcg yi bence başka dr.a da söyleyin için rahat etsininşlh 2014 de meleğin gelir sana

2014 de inşallah hep beraber hayırlısıyla yavrularımız kucağımızda olur

evlilik yıl dönümümüz bugün ama şunu anladım yıllandıkça önemli günlerde sıradanlaşıyormuş ikimizde giydik pjamalarımızı oturuyoruz

Bu hafta 2013 son haftasi rabbim eslerimize safi ismi hurmetine sifa versin.
1000 tane okudum.2014 hepimize mutluluk haberlerini yazacagimiz bir yil olsun.
Eslerimize sifa verip milyonlarca sperm veersinn.bizde anne baba olalim artik
tedaviye baslayanlara hayirli sonuclar almayi nasip etsin.
Kontrole gidenlere milyonlarca sperm versin.
Hamilelerimize hayirli dogumlar nasip etsin.
Tup bebek yapanlara rabbim hayirli sonuclar alsinlarrr.
2014 senden yuvalarimiza evlat sesleri nasip ett.
Buradaki arkadaslarimin evleerini kucaklarimi cifter cifter evlatlar nasip et.

İkinizinde tesbihlerini okudumm.rabbim kabul eylesin.
Eslerinize sifa versin.
Sizlerinde evi kucagi hayirli sagliki evlatlar ile dolsuuunn.
2014 te ikinizede hamileligi nasip etsiiinnn.aeo

öncelikle bizi burada bilgilendiren herkese teşekkür ederim. kaan hocadaydık şimdi celalettin hocadayız sonuç alamazsak diğer hocalara gideriz. ama iyiki yazıyorsunuz ki bu hocaları öğreniyoruz. bizim az da olsa sperm çıkışı var. peki neden sperm fish testinde diploid çıkıyor haploid çıkmıyor. neden kaan hoca bizi ameliyat etmek istedi çıkış varken. haploid çıkmaması ne demek .bu sperm fish ne demek. 1 yıl kaan hoca bizi neden oyaladı.bilen var mı?

Bizi bizden bşka kmse anlayamaz onların bu sorulrndnkorkmuyomuyuz zaten şuan öyle bitkin hissediyorm ki kendmi ablam o bnm yaa ablam nasıl böyle ağlarm bnde doğuma koşarak gtmk istiyorm ablmn yannda olmak istyorm önceki doğmnda lisedtdm ablmda farklı şehiirdeydi ailemden babamdan habers kaçp gtmştim yine gtmk istiyorum ama nasıl dayanacağımı bilmyorum hele o doğum telaşlrna nasıl kalrcm bnde bgn dışardydm öğrndğmde ve bitere gtmk zorundaydım yanlarnda içim kan ağlıyo belli etmeden norml dawranmya çalışıyorm yanlarnda gidip ağlıyorum eşime bile hissettiremdö ağldğmı söylmdm de ablmn hamişe olduğnı o da üzlck die inş hassasiyetmi anlayp yanmda bebekten eşyadan bahsetmzler sizlerle konşcnca rahatladm biraz Allah razı olsun

Bizegöre doğal ama başkalarna göre öyle değil kimi arayıp ağlasaydım bunn îçinn kim bilr neler düşünrdü hakkmda bm kısknmıyorum kimseyi Rabbim kimn nasibinde warsa teZ zamanlarda sağlıklı bi şekilde nasip etsin sizlerden başka kimseye anlatamazdm bunu yaa hayır elalemi geçtm hadi düşünmzler üzülüyomu die ama ya yakınlarmz nasıl bzm yanmzda hamilelikti doğumdu bebekti vs die konuşur bunuda anlayamıyorum kendimden bile nasıl utanıyorum Anlatamam nie bukadr ağlyorm die bi en yakınmla bile nasıl paylaşrm

Son düzenleme:
Canim Senin tesbihlerini ve Ilkbahar ve Mavimenekseni kileri okudum
Insaallah 2014 de hepinizde hepimizde sperm cikisi olur ve hayirlisiyla bebeklerimizle gireriz diger yila...

ben en çok ailemden çektim bu konuda dışardaki el dersin geçersin çokmu canını yakıyorsa görüşmezsin olur biter
yabancının bin yaptığı ailenin yada akrabanın bir yaptığından daha evla oluyor
benim abim kızını göstermedi neymiş bizim coçuğumuz yokya nazarımız değer bişey olurmuş
üstelik bunu annemde biliyormuş ama her gün arayıp illa gidin dedi ve bizi zorlada olsa gönderdi abimde böyle yaptı sonuçta ne oldu anne dedim -madem biliyordun niye gönderdin dedim
cevap +amann boşver onların herzamanki hali

yani işte bundan sonrası koskaca bir boşluk

teyzemde geçen sene kurban bayramında kurbanımı doğuya gönderdim diye çok ağır laflar etti
bende benim helal kurabanım için böyle konuşamazsın dedim
cevap kızı hamile olduğu için kıskanmışım ve o yüzden ceap vermişim
Allah benim belamı vermiş zaten

kaldı ki en zor günlerinde yanında olan bendim
eşi vefat etmeden önce olsun kendi hastalığında olsun
koşa koşa gittim

ama şimdi onlar için boşluk bile yok

annedir dimi insanın en çok yakını ben artık öyle hissetmiyorum
anneme kuruma başvurmayı düşündüğümüz zamanlar söyledim bana anası belli değil babası belli değil torun diyip nasıl kucağıma alıcam dedi
ne dersin ve benim çektiğim sıkıntıları acıları biliyordu
bazen arar beni
kardeşlerime kızsın arar başka bişey olsun arar
neymiş efendim coçoğum yok diye çok rahatmışım olsa bin dertmiş ben rahatmışım hiç üzülmemeliymişim
ömür törpüsü ve gözümün kurdu diye görülen ve sürekli yüzüne bunlar söylenen bir kız coçuğunun büyüyüncede bebeği olmazsa duyacağı şeyler bunlar oluyor

bunları niye anlattım
ben ençok ailemden çektim şimdi onlardan uzağım mutluyum
komşularım olsun arkadaşlarım olsun daha anlayışlı

beni mahvettin zaman.abi abla teyze bir yere kadar ama anne.bir anne kızını böyle yalnızlaşmasına izin vermemeli.benim annemde bana maşallah kızıma hiç üzülmez der.bu onun herhalde hoşuna gider.benimde eşimin ailesi iyidir ama çocuk konusunda beni eşimi yakar.laflarını sözlerini bilmezler.üzüldüğümüzdede yalanmı yarın emeklerinizi kimler yiyecek derler.bazende bayram sabahlarını burnumdan getirirler.herkes telaşla çocuklarını giydirirken bana bulaşıkları yıkamak düşer.bide derlerki yenge kafan rahat.bilmezlerki yenge bu rahatlıktan sıkılmış oda çocuğunun bayram sevincini yaşamak ister.eşimin dedesi herkese bayram harçlığı verir herkesin içinde bana vermez.ben parayı ne yapacakmışım.demezlerki allah razı olsun gelinimiz giymiyor gezmiyor savurmuyor.bizim zamanında yapmadığımızı gelin yapıyor.oğlumuzun tedavisini üstleniyor.herkese çocuğun kendinden olmadığını söylüyor.dünkü çocuklar anne oluyor kalkıp sana akıl veriyor.oysa hiçbiri benim kadar anne olmayı istememiştir.

herkese günaydınlar 2014 dilediğimiz beklediğimiz her şeyle gelsin inşşş

Ben dün sabah ağladım, o kadar sinirlerim bozuldu ki anlatamam, hemen eşime mesaj yazdım. Eşim de benim üzülmeme hiç dayanamıyor, sen korkma henüz 1 ay oldu dedi. elbette biz de bişeyler güzel sonuçlar görmek için katlanıyoruz bu çilelere , sizin çocuğunuz olmaz, gidin evlatlık alın diye yüzümüze söylenebilirdi de dedi. Bir kapı varsa çalıcaz, bize sunulan tedavileri uygulayacağız dedi.

Sonuçta herşeyi takip etmeye çalışıyoruz ama takdir Allah'ın. Zaten çok şeyler yaşadık, bügünümüze hamd olsun, Allah yüzümüze gülsün. Şifa Allah'tan... Yeni yıl hepimize sağlık mutluluk ve hayırlı evlatlarla gelsin inşallah. Evimizin huzuru, vücudumuzun sağlığı, ağzımızın tadı hiç bozulmasın...

neresinden tutsan elinde kalırya bizim kişide o hesap
herifimin ailesi mal derdinde kp kendi kardeşine kv kendi kardeşine kalması için malların çekişip dururlar
ve asla bunca yıl tedavi olduk bir kere arayıp sormadılar
kv yüzüme karşı biliyorduk testisi yerinde yoktu peşine düşüp paramı saçıcaktım ben bukadar baktım şimdi sen götür der milyarlar döküyorum ama olmuyor
kpde benim oğlumun parası var der eşimede senin olmazsa olmasın kız kardeşinin olur ben gene torun severim demiş

işte tüm bunlara karşı benim herifim hala üzerlerine titrer laf dedirtmez
gelgörki ben derim :)
ama oda çare olmaz sen ne kadar dersen de insanın içinde olucak

beni tüm ailemde sadece halam anladı onuda çocuğu eniştemden dolayı olmadı
en büyük desteği halam verdi
ve bir kere bile kızım niye olmadı sorun ne demedi
kuruma başvuracağım zaman halama söyledim nasıl sevindi

aman neyse yeni yıl geldi bu sene bebeiş olsunda hayırlısıyla hepimizin
gerisi zaten ne olduğunu belli etti

2014 sana kızını getireck inşallah.
geçen giresunda sanırım bir bebek bırakılmış sokağa.
eşim evlat edinme kolay olsaydı hemen nüfusuma alırdım diyor.
ben yaşlılıkta kapımın çalanımın olmamasından korkuyorum.
benim amcamın kızının çocuğu olmadı evlatta edinmediler.
köye gittiğimde köydeki bütün evin ışıkları yanar onların erkenden söner.
sessiz ve boş gibi ev.
benimle bu konuları hiç konuşmaz herhalde bağrına taş bastı.
rabbim her halde olan kullarına yardım etsin.
kimi evladının hayırsızlığından bahseder
kimide iyikide doğurmuşum der.

evlatlık almak ne sevimsiz bir kelimedir
sanki kötü bir şeymiş gibi gidin alın
günün birinde evlat edinmeye karar verirsende öyle her önüne gelene vermiyorlar gidip alamıyorsun yani
tüp bebek süreçlerinde yaşadığım zorluklardan daha zordu gerçi il den ile uygulama değişiyor ama istanbulda süreç zor

inşallah bu sene kendi bebeğin olur inşallah hayırlısıyla beretli sağlıklı evlatların olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…