canım hiç üzülme en azından sperm bulunmuş ayrıcada dondurulmuş embriyon var. bizde haftaya tese olcak bakalım çıkacak mı ya çıkmazsa onu düşünüyoruz şimdidenn.mrb zaman :)
eylül 2009 da eşimin testis ağrısından dolayo dr a gittik.1.5 yıl olmuştu evleneli ve çocuk istiyorduk.ama tahlil sonuçlarına göre bu mümkün değildi çünkü sperm hiç yoktu tekrarlandı ve yine yoktu.çok büyük bir sarsıntıydı bu.2 ay ilaç kulandı ve yine sonuç değişmedi.dr umuzu değiştirdik.direkt tüp bebek uygulaması öneririm küçük ihtimaliniz var zaman kaybetmeyin dedi.eşimin yaşıda 33 bu arada.tüp bebek tedavisi gördüm 45 gün sürdü çok canım yandı psikolojik olarak inanılmaz etkilendim jinekolojik muayene yide ilk bu işe başladığımda gördüm bilirsiniz bu duyguyu..ve son aşama tese ameliyatıydı ilk aramada bullunamadı dediler ve arama devam etti neyseki çıktı sonunda çok sevindim o andan sonra tek hatırladığım uyutulmak üzere iğne yapılmasıydı.3. aradılar klinikten ve embriyolarımın oluştuğunu sölediler ve ertesi gün transferim yapıldı.herşey çok yolundaydı ve dr çok olumlu konuştu 12 gün sonra tahlil yapılıcaktı ama reglim 10. günde geldi yine çok yıkıldım.tek tesellim oluşan embriyolardan 3 ünün dondurulmuş olması.inşallah tek dileğim benim ve bütün isteyenlerin çocuk sahibi olması.inşallah tutar.
sıkıcı görebilirsiniz beni arkadaşlar çok uzattım biliyorum ama bu durumu tanıdığım hiçkimseyle paylaşamıyorum.
hayı3rlı cumalar kızlar
kı melishh anam sen delirdinmi ya bu süper bişey sperm çıkmış embriyo oluşmuş ilkinde tutmadı diye hiç olmıcak anlamına gelmez bak bacım burda ben dahil senin yerinde olmayı isteyen okadar kişi varkiçogumuzda sperm çıkmadı mtesede bile zaten çıkanlarda hamile kalıp gitti ya inanamıyorum şuan sevinmen lazım dondurulmuş 3 tane bebegin var bu çok büyük bişey bak bizlerde bırak embriyoyu sperm bile yok 1 tane bile sperm yok sakin ol içini ferah tut olumlu düşün olumlu olsun bak larem dondurulmuşlarla hamile kaldı ki senin gibi ilkdenemesinde tutmadı sonra gülencimde donmuş embriyoyla hamile kaldı şimdi maşallah dogum yaptı ogluşumuz oldu ki onunda ilkinde tutmadı inan şuan ezanlar okunurken diyorum ah bizdede sperm çıksada embriyomuz olsa aslında çok şanslısın sakin ol inşallah olucak sonuçta bebişler var rahatla biraz donmuşla hamile kalan okadar insan var ama rahatla
s.a hayırlı cumalar ;melish arkadaşım seninle aynı duyguları bende yaşadım zaman arkadaşım da dediği gibi bizde azosperm hastasıyızzzz eşimde sperm çıkışı yok ameliyat oldu sperm bulunamadı evlatlık bile alın dediler daha yaşımı 27 ydi. ama şükür ki eşim kaan hocayı buldu ve kısa bir tedaviden sonra normal çıkış oldu biz hemen spermleri dondurttuk.tedaviye başladık 1.denemem arkadaşımın dediği gibi o kadar umutlu iken bende bir sorun yokkne olmadı ;senin yaşadığın o umutsuzluğu yaşadım kimseyle konuşmak istemedim ne annem ne kardeşlerim nede eşim hep uyumak ve ağlamak istiyordum gecelerce ağladım neden olmadı diye etraftan duyduğum hamile haberlerine sevinemiyordum artık.AMA şükür ki senin gibi 3 tane dondurulmuş emb.vardı tekrar deneyecektim ama umudum yoktu. ağustos ayında transfer günümüz gelmişti embr.gayet güzeldi ama doktor 2 tanede ısrarlıydı 3.ise çöpe gidecekti bu durumda hayır dedik biz razıyız 3 tane istiyoruz dedik ve tranferde yapıldı şükür ki şimdi oğlumu kucağıma alacağım günü bekliyorum. İNŞ sende bu topikte bulunan bütün arkadaşlarımda kısa sürede alırsınız kucağınza bebekleriniziiiii
amin canım darısı sizlere olsun inş....
jklm nasılsın neler yapıyorsun
canım zaman cım yenı grdm ıyıyım allaha sukur.sen nasılsın
CICEK MRB NASILSIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?