Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayı3rlı cumalar kızlar
kı melishh anam sen delirdinmi ya bu süper bişey sperm çıkmış embriyo oluşmuş ilkinde tutmadı diye hiç olmıcak anlamına gelmez bak bacım burda ben dahil senin yerinde olmayı isteyen okadar kişi varkiçogumuzda sperm çıkmadı mtesede bile zaten çıkanlarda hamile kalıp gitti ya inanamıyorum şuan sevinmen lazım dondurulmuş 3 tane bebegin var bu çok büyük bişey bak bizlerde bırak embriyoyu sperm bile yok 1 tane bile sperm yok sakin ol içini ferah tut olumlu düşün olumlu olsun bak larem dondurulmuşlarla hamile kaldı ki senin gibi ilkdenemesinde tutmadı sonra gülencimde donmuş embriyoyla hamile kaldı şimdi maşallah dogum yaptı ogluşumuz oldu ki onunda ilkinde tutmadı inan şuan ezanlar okunurken diyorum ah bizdede sperm çıksada embriyomuz olsa aslında çok şanslısın sakin ol inşallah olucak sonuçta bebişler var rahatla biraz donmuşla hamile kalan okadar insan var ama rahatla

canım hiç üzülme en azından sperm bulunmuş ayrıcada dondurulmuş embriyon var. bizde haftaya tese olcak bakalım çıkacak mı ya çıkmazsa onu düşünüyoruz şimdidenn.

canım ya inşallah çıkar moral çok önemli yalnız bu işte. mutsuzlukla ve umutsuzlukla ileri gidilmiyo işte.benim evlendiğimden beri sorunlarım bitmediki saçma sapan sebeplerden eşimin ailesiyle görüşmüyoruz bana rezil bir düğün geçirtmişlerdi zaten.ve eşimin durumunuda annesi anlamalıydı küçükken diyorum ve daha çok öfkeleniyorum.ikizi var eşimin onun 2 tane kızı var problem yok yani.her konuda evliliğimizde bizde okadar şanssızızki tek tesellim çocuğumuzun olması olucaktı rabbim bizlerede verir inşallah.eski yazıları okudum birazda aleina diye bir arkadaşımız tese ve tüp bebek yöntemiyle hamile kalmış sanırım girmiyo artık onun afına çok sevindim şu an çocuğuyla birliktedeir muhtemelen uzun zaman geçmiş. hamileyim çığlığı sevindirdi ağlatıyodu nerdeyse beni.inşallah bizlerinde öle güzel sevinç çığlıklarımız olsun....

zaman süper moral oluyosunuz ya çok sağolun...
peki senin eşin ameliyat oldumu ölemi bulunmadıanlayamadım kusura bakma.

s.a hayırlı cumalar ;melish arkadaşım seninle aynı duyguları bende yaşadım zaman arkadaşım da dediği gibi bizde azosperm hastasıyızzzz eşimde sperm çıkışı yok ameliyat oldu sperm bulunamadı evlatlık bile alın dediler daha yaşımı 27 ydi. ama şükür ki eşim kaan hocayı buldu ve kısa bir tedaviden sonra normal çıkış oldu biz hemen spermleri dondurttuk.tedaviye başladık 1.denemem arkadaşımın dediği gibi o kadar umutlu iken bende bir sorun yokkne olmadı ;senin yaşadığın o umutsuzluğu yaşadım kimseyle konuşmak istemedim ne annem ne kardeşlerim nede eşim hep uyumak ve ağlamak istiyordum gecelerce ağladım neden olmadı diye etraftan duyduğum hamile haberlerine sevinemiyordum artık.AMA şükür ki senin gibi 3 tane dondurulmuş emb.vardı tekrar deneyecektim ama umudum yoktu. ağustos ayında transfer günümüz gelmişti embr.gayet güzeldi ama doktor 2 tanede ısrarlıydı 3.ise çöpe gidecekti bu durumda hayır dedik biz razıyız 3 tane istiyoruz dedik ve tranferde yapıldı şükür ki şimdi oğlumu kucağıma alacağım günü bekliyorum. ıNŞ sende bu topikte bulunan bütün arkadaşlarımda kısa sürede alırsınız kucağınza bebekleriniziiiii

larem :) çok tatlısın şuanda hamilesin anladıım kadarıyla hayırlısıyla oğluna kavuşursun inşallah.darısı başımısa.bizim tüp bebek aşamasında 3 emriyo transfer edildi dr çok umutluydu ve 1 tane transfer etmek istedi ama 3 oldu ama hiçbiri tutunamadı.kaan hoca hangi hastanedeydi ilaçlamı sperm çıkışı sağladı teseye gerek kalmadı ozaman....

canım banda 2 tane 1.kalitede emb.transfer ettiler herşey gayet güzel gitmişti dr da öyle söyledi ama herşey istediğimiz gibi olmuyor işte ben memorialda tedavi gördüm.KAAN hoca ankara üniversitesinde çalışıyor evet kaan hocanın verdiği ilaçlar ve tabi eşimin gayreti bal fındık ceviz incir daha bir sürü şey
şifa işte nerden geleceği belli olmuyor sonra normal yoldan çıkı olduuuu...

larem senin adına çok sevindim.bakalım hakkımızda hayırlısı.emriyolarım tek ümidim bu sefer daha dikkatli olmaya çalışıcam.
doğumuna nekadar var.?

canım inş. hayırlısı ile kavuşursun bebeğine doğum nisan 20 gibi tüp bebek olunca sezeryan diyor doktorlar;dikkat konusuna gelince tabi dikkat edeceğiz ama nasip meselesi işte ben ilkinde hiç bir yere gitmedim senin gibi 11 gün adet gördüm ama 2 tedavide pikniğe bile gittim ve şimdi hamileyim bence stersin çok etkisi var sürekli ben şunu yapmayayım böyle oturayım falan stres yapıyor insandaaaa

evet canım haklısın nasip kısmet allah bilir artık yalnız biz üstümüze düşeni yapalımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…