nıye cıcek cım o morallaer heb bozuk zaten neden ?
annemle konustum annem bana iki bucuk iyildir hic bebekle alakali bisey soylememmis ti.
biri olmuyormu cocugu demis oda üzülmüs ben kimseye karismiyorum baskalari bize niye karisiyor diyor.bilmiyor annem olmadigini bende anneme olmuyor diyemedim agladim kapatttim telefonu.
kızlar gecen gun derste yıgıt adında bır ogrencıme soz hakkı verdım.Ismıne ne desem ıyı?KAAN sen soyle yavrum demeyeyım mıı?sınıfta KAAN adında bır ogrencım de yok ustelık.Aay benı bır gulmek tuttu......:):):)sınıftakı dıger cocuklar da ogretmenım KAAN dıye bır tanıdıgınız mı var demez mı?YA ISTE HAYATIMIZIN HER ALANIN DA BU DERT, BU DOKTOR. YANI HASTALIKLA ILGILI HERSEY...................
kizlar sonra görüsürüz basima agri girdi ben cikiyorum
arkadaşım yaa çok komiksin ama napcaksın kafa başka şeylerle meşgul olunca hepimiz yapıyoruz bunlarıııkızlar gecen gun derste yıgıt adında bır ogrencıme soz hakkı verdım.Ismıne ne desem ıyı?KAAN sen soyle yavrum demeyeyım mıı?sınıfta KAAN adında bır ogrencım de yok ustelık.Aay benı bır gulmek tuttu......:):):)sınıftakı dıger cocuklar da ogretmenım KAAN dıye bır tanıdıgınız mı var demez mı?YA ISTE HAYATIMIZIN HER ALANIN DA BU DERT, BU DOKTOR. YANI HASTALIKLA ILGILI HERSEY...................
canım benim yaa kıyamam..öyle zamanlarda insanın boğazı öle bir düğümleniyoki çok ii anlıyorum seni.üzülmek çok olumsuz etkiliyor ama elimizde deil işte..
inşallah bir sürü sperm bulunur ve kavuşursun bebegie.canım hiç üzülme en azından sperm bulunmuş ayrıcada dondurulmuş embriyon var. bizde haftaya tese olcak bakalım çıkacak mı ya çıkmazsa onu düşünüyoruz şimdidenn.
amin laremcim inşallah sende saglıkla kavuş yavruna.amin canım darısı sizlere olsun inş....
iyim belgincim hadi inşallah iyi çıkar sonuçlar.bizde haftaya yaptırcaz.ayy kıs belgin aynı anda çıkış olsda yaza hamile olsakk.nasıl güzel olurdu yaa.allahım bu mübarek günde duyar inş. sesimi...
melis arkadaşım hoşgeldin aramıza inşallah en kısa zamanda kurtulursun bu dertten
kızlar buarada eşim yarın hormon testi yaptıracak inşallah fsh yükselmemiştir.dua edin bana.
slm herkese yeni gelen arkadaşlarım hoşgelmişler zaman aşkollsun şekercim senden tarifimi esirgicem tamam canım özeline yazarım tamamı hadi şimdiden afiyet olsunsumakim ve meliss hoşgeldiniz kızlar
meliss canım sizde sperm çıktımı burda eşi mtese olmayan yokki dondurmuşlarla hamile kalan var sen durumunu anlatırsan daha ii yardımcı oluruz
sevgidolu yani bacım koklatmışsın tarifide anam yazsana kız ben hamur işlerini pek bilmem yapsamda bişeye benzemez kolaysa yapardım ne ii olurdu tarifi ayrıntılı olarak yazarsan sevinirim bide ölçüleri bardak ve kaşık olarak verirsen ne ii olur bu gariban hiç kurabiye tarifi bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?