Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nıye cıcek cım o morallaer heb bozuk zaten neden ?

annemle konustum annem bana iki bucuk iyildir hic bebekle alakali bisey soylememmis ti.
biri olmuyormu cocugu demis oda üzülmüs ben kimseye karismiyorum baskalari bize niye karisiyor diyor.bilmiyor annem olmadigini bende anneme olmuyor diyemedim agladim kapatttim telefonu.

kızlar gecen gun derste yıgıt adında bır ogrencıme soz hakkı verdım.Ismıne ne desem ıyı?KAAN sen soyle yavrum demeyeyım mıı?sınıfta KAAN adında bır ogrencım de yok ustelık.Aay benı bır gulmek tuttu......:):):)sınıftakı dıger cocuklar da ogretmenım KAAN dıye bır tanıdıgınız mı var demez mı?YA ISTE HAYATIMIZIN HER ALANIN DA BU DERT, BU DOKTOR. YANI HASTALIKLA ILGILI HERSEY...................

canım benim yaa kıyamam..öyle zamanlarda insanın boğazı öle bir düğümleniyoki çok ii anlıyorum seni.üzülmek çok olumsuz etkiliyor ama elimizde deil işte..

arkadasim sen cok yasa emi güldürdün beni demin beri agliyorum
ben bu yasima kadar doktora gitmemistim bu dert ögretti bana doktoru simdik hergünümüz kaan aydos''u konusmakla geciyor

kizlar sonra görüsürüz basima agri girdi ben cikiyorum

kizlar sonra görüsürüz basima agri girdi ben cikiyorum

canım benim insanlar böyle işte hiçbirşeye saygıları yok çok düşüncesizler üzülme tatlım allahım inşallah en yakın zamanda bu dertten kurtarır bizi kimseden ayrı koymaz boynumuzu bükük bırakmaz inşallah canım.

arkadaşım yaa çok komiksin ama napcaksın kafa başka şeylerle meşgul olunca hepimiz yapıyoruz bunlarııı

canım benim yaa kıyamam..öyle zamanlarda insanın boğazı öle bir düğümleniyoki çok ii anlıyorum seni.üzülmek çok olumsuz etkiliyor ama elimizde deil işte..

melis arkadaşım hoşgeldin aramıza inşallah en kısa zamanda kurtulursun bu dertten

kızlar buarada eşim yarın hormon testi yaptıracak inşallah fsh yükselmemiştir.dua edin bana.

iyim belgincim hadi inşallah iyi çıkar sonuçlar.bizde haftaya yaptırcaz.ayy kıs belgin aynı anda çıkış olsda yaza hamile olsakk.nasıl güzel olurdu yaa.allahım bu mübarek günde duyar inş. sesimi...

merhaba kardeşim zaman ben bu siteye 1 yıldır giriyorum pek yazmıyorum.genelde okuyup çıkıyorum.geçenlerde dr.kaan aydos un sizin dosyanızı kapattığından bahsetmişsin.anlayamadım durumu.ben hemşireyim ankarada görev yapıyorum.ankara üniversitesi evime çok yakın ve kaan beyi sık sık görebiliyorum.bizde eşimle kaan hocanın hastasıyız.kaan bey her hastasına gayet umutlu konuşan moral veren ve başarılı tedaviler uygulayan biridir.sizin dosyanızı kapatma sebebini anlayamadım.zaten onkoloji ve androloji doktorları bu işten çok fazla para kazanamazlar.onlar sadece hastaya hizmet etmek isterler.uğraştıkları bilim dalları da hayli zor yorucu ve sıkıntılıdır.benim size naçizane tavsiyem eşinle bir kez daha gelip kaan beye muayene olmanızdır.kaaan hoca hastalarını kolay kolay bırakacak umutsuz durumlarda pes edecek biri gibi görünmedi bana. Allah hepimize sabır versin diyorum.inşallah tez zamanda çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Amin.

iyim belgincim hadi inşallah iyi çıkar sonuçlar.bizde haftaya yaptırcaz.ayy kıs belgin aynı anda çıkış olsda yaza hamile olsakk.nasıl güzel olurdu yaa.allahım bu mübarek günde duyar inş. sesimi...

inşallah canım ama eşim spermiyogram yaptırmıyacak birdaki sefere yaptıracak onu inşallah çıkar arkadaşım inşallah.

melis arkadaşım hoşgeldin aramıza inşallah en kısa zamanda kurtulursun bu dertten

sağolasın arkadaşım.allah hepimizin yardımcısı olsun.bugün beni çok etkileyen bişi oldu kuru gıda satan bir dükkan var oturduğum yerde bekarkende burda oturduğum için tanıyorum dükkan sahibi bayanı bana;
- hoş geldin melişim nasılsın,oğlun nasıl iyimi dedi.gülsemmi ağlasammı bilemedim.
-ablacım benim çocuğum yok diyebildim zor zar.
-aa doğru nerden çıktı bilmem ağzımdan çıkıverdi işte,inşallah olur kızım dedi.
ya belki bu çok önesiz bir paylaşım ama çok etkilendim.

slm herkese yeni gelen arkadaşlarım hoşgelmişler zaman aşkollsun şekercim senden tarifimi esirgicem tamam canım özeline yazarım tamamı hadi şimdiden afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…