Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah yakında saglıklı sıhatli bir oğlun olur arkadaşım üzülme belkide allah söyletti kadını.

Selam belgin
insallah hormon degerleri güzel olur
esimde bu ayin sonunda yaptiracak ameliyattan bir haftan önce
insallah bizimkide iyi olur

sevgidolu canım tarif için saol bakem yapabilcekmiyim
olurmu-83 ah canım ah dediğin gibi olsa kaan hocada biz 1 yıldır tedavi gördük sonra artık mtese yapalım dedi ve 2. mtesede de aynı sonuç çıkınca kaan hoca artık bizim için yapılabilecek bişeyin olmadıgını elinden geleni yaptıgını ama sonuç alınamadıgını uzun uzun açıkladıktan sonra ya donasyon ya evlatlık yada bekleyin kök hücreyi dedi yani sonuç bundan ibaret artık gelmenize gerek yok dedi bizde tek testis var ve onuda kaybetmek istemiyoruz

mutsuzzum gün gectikce zorlasiyor hersey
ailemden uzaktayim ve bebgim olmuyor birde kendi derdim yok gibi kendini bilmez insanlarda benle ugrasiyor

Umutsuz olma cicekcigim
allah'tan hayirlisini iste
bu aralar benim çevremdeki arkadaslar hepsi ayriliyor eslerinden iki çocuklari var ama çocukta mutlulugu getirmiyor
ben artik üzülmüyor hakkimizda hayirlisi neyse o olsun
tabbi ki bende bebek isterim anne olmak isterim ama olmayinca olmuyor
basta saglik sonra mutluluk biz esimle mutluyuz insallah hep böyle devam eder
etrafimda herkesin çocugu var ama hepsi mutsuz
o yûzden sende kafana takma
aciniz daha taze sayilir
gurbettesin ailen yaninda degil
zamanlar geçecek

anliyorum seni aciniz daha taze sayilir

ya kızlar oooooooooo öldükde ağlıyanımız yok sanki cicegim nebu canım ya azçık endini topla bukadar üzülme anam bu dert hepimizde var napalım imtahan bak sizin gene en azından şansınız var umudunuz var benim oda yok ama napalım gelen Allahtan hadi bakem kızlar azcık neşelenin ve şunua sla unutmayın zamanla artık nasıl desem nebu laflara nede sormalara aldırmıyorsun hatta bazen sen diyorsun cocugum olmuyor diye bide peşine kallafi bi cevap yapıştırıyorsun anam sorduklarınada pişman ediyorsun zamanla aldırmıyorsun yani ben 2007 yılında eşimle tanıştım ve 3. görüşmemizde bana söyledi ben bilerek evlendim 2007 yılından beri azo hayatımda daha önce böyle bi hastalıgı bile bilmezdim kızlar geçen gün kandil günü dr a gittik oda oda kaan hocanın dediklerini dedi ve hayatın başka tatlarıda var onlara bakın dedi çok acı geldi bu lafı ne tadı olabilirki ama yani öyle aslında dr haklı kızlar sonuçta bu dünyaya bebek için gelmedik Allah bizi bunun için yaratmadı tamam fıtratımızda annelik var ama napalım belki günahlarımıza kefaret olcak çektiklerimiz bu kadar salmayın kendinizi unutmayın şansınız var umudunuz var

bizler cocuk diye cirpiniyoruz bazilarida cocuklarinin kiymetini bilmiyor
evet cocukta mutluluk getirmiyor ama bilmiyorum canim bizim cocugumuz olsaydi nasil olurdu.allahim herkesin mutlulugunu dayim etsin önce saglik sonra huzur sonrada cocuk versin tez zamanda. icim cok yaniyor iyiki sizler varsiniz

Agzina diline saglik zamancigim
ne güzel yazmisin

haklisin canim ama ben daha alisamadim bu laflara
hakkimizda bellki olmamasi daha iyi bilemiyorum

Alisirsin zamanla cicek
alismak zorundasin
biz ögreneli bir yil olacak mayis'ta.
Esim henüz ameliyat olmadi durumumuz belli degil üretim var yada yok.
Sonuçta esinde var.
Haline sükret olmayanari düsün.

Alisirsin zamanla cicek
alismak zorundasin
biz ögreneli bir yil olacak mayis'ta.
Esim henüz ameliyat olmadi durumumuz belli degil üretim var yada yok.
Sonuçta esinde var.
Haline sükret olmayanari düsün.

aci ama gercek alismak zorundayimm biliyorum
düsünüyorum canim herkesi biliyorum
bosverin siz bugun beni bakmayin soylediklerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…