Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar a.s. uzunca bir süredir girmiyorum kadınlar kulubüne belki hatırlayanınız olur aynı dertten muzdaribim. belki kaçıyorum kendimi soyutlamaya çalışıyorum bakmıyorum araştırmıyorum eşim ameliyat olacak mayıs gibi düşünüyoruz ama nerde nasıl ne olacak bilmiyorum bu yüzden vicdanende rahatsızım bu kadar çok istememe rağmen kaçıyorum bastırmaya çalışıyorum çocuk özlemini. sanki böyle bir derdim yokmuş gibi davranıyorum neyse artık sahnelere dönme zamanı geldi zaten biz ilgilenmezsek spermlerin gün yüzüne çıkacağı yok. şu 7-8 ayda varmı bir gelişme hamişimiz bebişimiz nerdeler bakayımmm. inşallah dolu dolu hamiş bebiş haberi alırım valla kızlar bir sürü sayfa var onları okumaya vaktim olmaz bi zahmet yazın herkesler anlatsın bakemm ne durumdalar nasıl gidiyor... iyi haberler verinde acık oynayayım :teytey:

canım ya bakma zaten sınırımden guldum sınıfta....Allah kaan hocaların eksıklıgını de gostermesın muhtac da etmesın .Olmasın oyle dostumuz falan:)

canim bence yalniz dost olarak kalsin ona muuhtac olmaylim bir dahaa ama benim hayatimda guzel seyler yaptigi icin ve hatta yapmaya calistigi icin onu asla unutmayacagim

kızlar şu genetik testi kaan aydosta yaptıranınız oldumu bizim burda sonuç bir ayda çıkıyormuş orada nekadar zamanda çıkıyor bileniniz varmı.

canim ya simdi senin sonuclar iyimi cikti kotu mu cikti anlamadim

ama biz bir defa ankarada yaptik sabah yaptik aksama dogru sonucualdik

günaydın kızlar
belginciğim genetik testlerin sonucu uzun sürede çıkıyor bizde yaptırdık ve ortalama 25 gün sonra sonucu aldık yani normal genetik testlerin hepsi uzun sürede çıkıyor

espocugum bişey merak ettim 8 nisain sabahı eşin mikrotesemi olcak yoksa sadece tesemi olcak

merhaba arkadaslar
bizim genetik test sonucu yarin belli olacak insallah temiz cikar dua edin
sali gunu turkiyeye geliyorum insallh,onumuzdeki hafta hemen kaan hocayi gormeye gidicez,ins bizede olumlu birseyler soyler ilac tedavisi verir iyi gecer insaallah cok dua edin
Hepiniz saglicakla kalin Allah a emanet olun ,uzun sure giremeyebilirim....

BELGıNCıM biz genetik testi alman hastanesinde yaptırmıştık. 1 haftada belli oldu sonuçlar.beklemedk yani 25 gün falan..

espocugum bişey merak ettim 8 nisain sabahı eşin mikrotesemi olcak yoksa sadece tesemi olcak

zamancigim esim TESE olacak burda mikro tese yok fransa'da onlar testis biyopsisi diyorlar. Ne yapalim ilk denemeyi burda yapalim diyor esim allah büyük.

iyi akşamlar kızlar.........
yeni katılanlar olmuş allah haklarında hayırlı olanı versin inşallah cümlemizinde

ben herzamanki gibiyim günlük neler yaptığımı yazmak istedim ama üşeniyorum hönkmü ne vardı ya okusun diye ama şanslı eringençliğim üstümde kahretsin........laelaelaelaelae

iyi akşamlar kızlar kaan hoca endol ve trentalden sonra şimdi testojel verdi bunu 1 ay kullanmamızı istedi ve sonra yine hormon tahlili istedi bakalım rabbim hayırlısını versin

lamyaycim insallah genetik teste iyi cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…