mrb zaman :)
eylül 2009 da eşimin testis ağrısından dolayo dr a gittik.1.5 yıl olmuştu evleneli ve çocuk istiyorduk.ama tahlil sonuçlarına göre bu mümkün değildi çünkü sperm hiç yoktu tekrarlandı ve yine yoktu.çok büyük bir sarsıntıydı bu.2 ay ilaç kulandı ve yine sonuç değişmedi.dr umuzu değiştirdik.direkt tüp bebek uygulaması öneririm küçük ihtimaliniz var zaman kaybetmeyin dedi.eşimin yaşıda 33 bu arada.tüp bebek tedavisi gördüm 45 gün sürdü çok canım yandı psikolojik olarak inanılmaz etkilendim jinekolojik muayene yide ilk bu işe başladığımda gördüm bilirsiniz bu duyguyu..ve son aşama tese ameliyatıydı ilk aramada bullunamadı dediler ve arama devam etti neyseki çıktı sonunda çok sevindim o andan sonra tek hatırladığım uyutulmak üzere iğne yapılmasıydı.3. aradılar klinikten ve embriyolarımın oluştuğunu sölediler ve ertesi gün transferim yapıldı.herşey çok yolundaydı ve dr çok olumlu konuştu 12 gün sonra tahlil yapılıcaktı ama reglim 10. günde geldi yine çok yıkıldım.tek tesellim oluşan embriyolardan 3 ünün dondurulmuş olması.inşallah tek dileğim benim ve bütün isteyenlerin çocuk sahibi olması.inşallah tutar.
sıkıcı görebilirsiniz beni arkadaşlar çok uzattım biliyorum ama bu durumu tanıdığım hiçkimseyle paylaşamıyorum.
kızlar gecen gun derste yıgıt adında bır ogrencıme soz hakkı verdım.Ismıne ne desem ıyı?KAAN sen soyle yavrum demeyeyım mıı?sınıfta KAAN adında bır ogrencım de yok ustelık.Aay benı bır gulmek tuttu......:):):)sınıftakı dıger cocuklar da ogretmenım KAAN dıye bır tanıdıgınız mı var demez mı?YA ISTE HAYATIMIZIN HER ALANIN DA BU DERT, BU DOKTOR. YANI HASTALIKLA ILGILI HERSEY...................
annemle konustum annem bana iki bucuk iyildir hic bebekle alakali bisey soylememmis ti.
biri olmuyormu cocugu demis oda üzülmüs ben kimseye karismiyorum baskalari bize niye karisiyor diyor.bilmiyor annem olmadigini bende anneme olmuyor diyemedim agladim kapatttim telefonu.
canım inş. hayırlısı ile kavuşursun bebeğine doğum nisan 20 gibi tüp bebek olunca sezeryan diyor doktorlar;dikkat konusuna gelince tabi dikkat edeceğiz ama nasip meselesi işte ben ilkinde hiç bir yere gitmedim senin gibi 11 gün adet gördüm ama 2 tedavide pikniğe bile gittim ve şimdi hamileyim bence stersin çok etkisi var sürekli ben şunu yapmayayım böyle oturayım falan stres yapıyor insandaaaa
canim hosgeldin aramiza
sizin ilk tesede sperm bulundumu,yoksa 2.cide mi bulundu anlayamadimda?
slm herkese yeni gelen arkadaşlarım hoşgelmişler zaman aşkollsun şekercim senden tarifimi esirgicem tamam canım özeline yazarım tamamı hadi şimdiden afiyet olsun
inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür
canim benimya cok sirinsin
eeee cocuklara sey deseydin
kaan bizim cok yakin aile dostumuz desydin
canım cıcek cım aynı anda yazınca senınkını gormedım kusura bakma canım.bılıyor musun bende farklı bır sehre gelın gıttım.burada hıc kımsem yok.cok yalnızım.ustune bır de bu dert .ustelık benım kardesım de 5 yıllık evlı .onlarında yok cocuk.acıkcası garıbım annem babam bızden torun beklerler ama ıkmızın de cok farklı sorunları onların kı sebebsız .... kardesım de gurbette bende gurbette evlıyız. memlekette es dost , kızlar da mı sorun var dyrlrmıs acık acık anneme nıye cocukları yok ıkısınde dyrlrmıs.ustelık ıkımısde de sorun yokken ...annem sureklı hasta yanı dusunup duruyr bızlerı zaten her organında bır hastalık var allahım sıfa versın ınsaalah .daha neler neler ...........ALLAH HIC KIMSEYE TASIYAMAYACAGI YUK VERMEZ.demekkı bız o yuklerı kaldırabılecek secılmıs, belkı de obur dunya ıcın sanslı (bunu kımse bılemez)kısılerız.allahım bu zor gunlerımızı gunahlarımıza keffaret olarak gecırtıtr umarım .KIZLARR SIZLERI COK SEVYRUM.RAHATLIKLA HERSEYIMI ANLATABILIYORUM.ESIMLE ASLA BU KONULAR KONUSULMUYR.yanı cok ıcıne kapandı.neyse AEO II GECELER
kızlar iyi akşamlar benim duyarlı arkadasım yazmış sigaranın yan etkilerini sagol bitanem
espoir canım siz ne zaman teseye karar verdiniz belgin ya sen biz de korkumuzdan uzatmalara girip duruyoruz belgin sizin şimdi hormonlar nasıl canım zamancım evet kaynanayla gecinmek klay degil ama napalım hayat bu işte her imkanı saglamıyo aman benim hayırlısyla bi bebegim olsun unutur boş veririm kaynanamı falan kızlar ya benim eşim bitkisel kürlere hiç uygulamıyo ve sigara kullanıyor biriniz burdan bana sigaranın bu işte ne kadar zararlı oldugunu yazsında bende eşime okutuyum bi hayır sever ne olur bana hiç inanmıyo kızlar hadi iyi günler size
kızlar ben hamilelik öncesi folik plus kullanıyorum aranızda kullanan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?