Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim hosgeldin aramiza
sizin ilk tesede sperm bulundumu,yoksa 2.cide mi bulundu anlayamadimda?

kızlar nasılsınız bakalım ben bu aralar sizleri okuyorum ama cevap yazamıyorum hiç içimden gelmiyo cok yorgunum bu konuda

espoir canım siz ne zaman teseye karar verdiniz belgin ya sen biz de korkumuzdan uzatmalara girip duruyoruz belgin sizin şimdi hormonlar nasıl canım zamancım evet kaynanayla gecinmek klay degil ama napalım hayat bu işte her imkanı saglamıyo aman benim hayırlısyla bi bebegim olsun unutur boş veririm kaynanamı falan kızlar ya benim eşim bitkisel kürlere hiç uygulamıyo ve sigara kullanıyor biriniz burdan bana sigaranın bu işte ne kadar zararlı oldugunu yazsında bende eşime okutuyum bi hayır sever ne olur bana hiç inanmıyo kızlar hadi iyi günler size

canim benimya cok sirinsin

eeee cocuklara sey deseydin
kaan bizim cok yakin aile dostumuz desydin

canim benim kimse bizi anlamiyor

benim ailemde benim simariklik yaptigimi soylediler
ben onlara diyorum ya once kariyer diye onlarda diyorlar ki biz senden cocuk bekliuyoruz sende simarakligin yuzunden yapmiyorsun diyor

canim ya senin esin tese oldu mu
neden tup bebegi kaan hocada yapmadin
canim bende cok yakin zamanda baslayacagim tedaviye sence transferden sonra neler yapmaliyim
ankara ile benim yasadigim yerin mesafesi 12 saat
sence ben eve donuste ucakla mi doneyim yoksa otobuzle mi

canim hosgeldin aramiza
sizin ilk tesede sperm bulundumu,yoksa 2.cide mi bulundu anlayamadimda?

teşekkür ederim arkadaşım.evet çok şükür ilk tese de sperm bulundu ve tüp bebek tedavim yarım kalmamış oldu.ama bende tutmadı.şimdi dondurulmuş embriyolarımı denicez allah kısmet ederse canlanırlarsa nolur dua edin kızlar ben sizlerede ediyorum.sizin sorununuz tam olarak nasıl..deneme şansınız oldumu.

Sigara alkol gibi maddeler sperm kalitesini düşürür!
Çeşitli bilimsel çalışmalarla sigaranın kesin zararlı etkileri ispat edilmiştir ve özellikle SORUNU OLAN HASTALARIN kesinlikle sigarayı bırakmaları önerilir. Ayrıca sigara içilen ortamlarda bulunmaları da pasif içici olmalarını ve ortamın havasını solumaları yoluyla havada bulunan zehirli maddeleri solunum yoluyla alıp sperm üretimini olumsuz etkilemesini sağlar.
Çocuk sahibi olmak isteyen çiftlerin korkulu rüyası kısırlık, toplumumuzda her 6 -7 evlilikten birinde görülüyor. Türkiye’de her yıl 600 bin civarında evlilik gerçekleşiyor ve yılda yaklaşık 90 bin çift kısırlık sorunuyla karşılaşıyor.
ıSTANBUL - Kısırlık oluşumunda; sigara ve alkol kullanımı, yanlış beslenme alışkanlıkları sonucu görülen aşırı şişmanlık gibi pek çok sosyal neden büyük rol oynuyor. Memorial Hastanesi Tüp Bebek, Androloji ve Genetik Merkezi’nden Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Semih Özkan, her yıl on binlerce çiftin karşı karşıya kaldığı kısırlık probleminin erkeklerde oluşma nedenleri hakkında bilgi verdi.

kızlar sonucu aldık fsh 19.54 testesteron 5.81 fsh biraz yüksek ama sanırım klomenden geçan ay fsh 12di alıştım bu sonuca artık.

kızlar şu genetik testi kaan aydosta yaptıranınız oldumu bizim burda sonuç bir ayda çıkıyormuş orada nekadar zamanda çıkıyor bileniniz varmı.

canim sizinde iki kardes bunu yasamaniz ne diyebilirim cok zor ama kaderimiz böyleymis annende üzülmesin fazla kim ne derse desin.
canim valla bu derdin üstüne ben bazen gurbette oldugumu unutuyorum bazende cok zoruma gidiyor yanlizlik napalim allah baska dert vermsin sagligimiz huzurumuz iyi olsun

kızlar iyi akşamlar benim duyarlı arkadasım yazmış sigaranın yan etkilerini sagol bitanem

kızlar ben hamilelik öncesi folik plus kullanıyorum aranızda kullanan varmı

umutolsun benim esim 8 nisan sabahi ameliyat olucak TESE yapilacak allahin izniyle

kızlar ben hamilelik öncesi folik plus kullanıyorum aranızda kullanan varmı

folik plus ben kullanmıştım.kalsiyum hapı.günde 3 adet.normal hamile kalmak isteyenlerede kemik sağlığı için verildiğini duymuştum.şimdi emriyo transferi için yeni tedaviye başlıcam ay sonu allah kısmet ederse.inşallah bu sefer tutunur bebeklerim.dua edin arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun.

larem senin hamileliğin dondurulmuş ebriyo ilemi yoksa dondurulmuş spermle ebriyo oluşturularakmı olmuştu kafama takıldıi dondurulmuşlarımızı denemek istiyoruzya tüp bebek denedik olmadıya geçen ay,zaman aralığı yakınmı olmalı yoksa biraz daha geçmelimi bilemiyorum.kafam okadar karışık ve ağrıyoki çok bunaldım.napıcamı bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…