Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Doktor tavsiyen için tşk sizde durum nedir tedavi oluyomusunuz .Allah kimseye aratmasın hepimize bebiş versin.Biz ilk tesayı jimer hastanesinde olduk.

inciii arkadasim bizim durumumuzda senin ki gibiydi esimden hic bir sey istemeden ve hic tedavi uygulamadan direk mikrotese dediler ve bu arada beni de hazirladilar.bu cok sacma ve masrafli ve eziyet dolu bi surec.once esine bakmalri lazim hatta ben derim ki once bi tedavi deneyin ondan sonra mtese yapin adamlarada yazik!tabi sonunc olumsuz oldu bizde ve benim cektiklerim ve giden paralarda yanimiza kar kaldi.herseyin acisi da muthis bi umutsuzluk oluyor..tedavi deneyin kesinlikle...

Benim eşimde azosperm biz öğreneli 2 yı oluyo çok zor bir durum.Allah kimseye vermesin yalnızca yaşayan bilir.bizde tesa olduk ama sperm yok malesef şimdi de mikro tese yi deniycez önericeğiniz doktor var mı?:
hoşgeldin arkadaşım aramıza allahım en kısa zamanda kurtarsın ZAMAN bacımında dediği gibi kaan hocayla görüşmeni tavsiye ediyorum inşallah çok güzel sonuçlar alırsın.

jklm arkadasim mail yazdik kaan beye simdi bakalim ne diycek.bizdeki sorun icin dr hic bi sebeb yok dedi nedenini bilmiyoruz dedi yani kisaca hic bir sey demedi...kaan hocadan cvp bekleyecegiz artik..

Merhaba İnci,

Azsperminin bir suru çeşidi var kimisi genetik kimiside geçirilen ateşli hastalık sonucunda sperm üreten bezlerin hasar görmesi nedeni ile oluşabiliyor. Açıkçası sana tavsiyem mtese olmadan önce mutlaka eşin hormon testlerini yaptırsın ayrıca genetik testte önemli. En azından sonun kaynağını bulabilirsiniz. Hormonlar normal ve genetik test sorun gözükmüyorsa şansınız yüksek demektir. Bizim hormon testi yapıldı ama biz genetik test yaptıramamıştık bizim son ana kadar ne olacağımız belirsizdi yani TESA ile başlanacak sperm bulunmaz ise mtese olacaktı ama gerek kalmadı sperm bulundu. Kafanı fazla karıştırma. Panikte yapma sakin ol Kaan hocanın sitesini bir ziyaret et orada azo ile ilgili detaylı bilgiler veriliyor. Umarım hersey gönlünce olur.

dadlum mayıs gibi düşünüyoruz canım.ama benim kafam çok karışık merkez konusunda yaa ürologu çok iyi olsun istiyorum yaaaaa.sen nasılsın canım oğluşun nasıl öptüm.

Belgin ayvayı yedik canım. Tup tedavisinde embriyo transferini teke indirmişler ozellikle 35 yaş altı bayanların tek, ustü ise 2 embriyo koyuyorlarmış sebebide cogul gebelikten dolayı düşük ve erken doğum gibi sorunların önüne geçmekmişş. Sana demiştim hemen başla diye ama dinlemedin kız beni. Neyse bak Maya da iyi diye duydum. Bir araştır bakalım..

elasans mrb; kesinleşmişmi peki.haberlerde bende duydum ama daha kesinleşmediğinden bahsedilmişti.hakikaten zor olcak.

canım ben dedim doktora eşime hormon testi filan yapılmayacakmı diye doktor isterseniz üroloiji bölümüne gidip yaptırın dedi ben anlamadım bu işi vallahi birde doktor bizim tedavimizin hiç olmadığını canlı sperm hiç gözükmediğini söyledi mikro teseden başka çaremiz yokmuş bakalım birde özellerle görüşüp fikir alayım onlarda aynı şeylerimi diyecek bu işler gerçekten çok zor allah yardımcımız olsun...

canım senin eşinde hiçmi canlı sperm gözükmedi benim eşimde sıfır hiç canlı sperm yok dediğin gibi hormon testlerini yaptıracağım bari sorunun nerden kaynaklandığını bilelim peki ilk eşinden önce sendenmi başladılar tedaviye yoksa ilk eşinden sperm alıp sonramı senden başladılar tedaviye.canım birde kaan hocanın sitesine nasıl girebilirim soyadı ne

Son düzenleme:
Merhabalar aranıza hosgeldim yerimseniben adım şule sizin klübü nette farkettim ve yalnız olmadıgımı farkettim 5 senelik evliyiz ,çocugumuz olmadı eşim azosperm 4sene önce tese ameliyatı oldu fakat bi sonuç elde edemedik . Tedaviye araverdik ,şu gunlerde forumunuzu keşfettkten sonra sizinde yazılarınızı okuyup gaza gelip :dance: tekrar deneme karar verdim ve kaan hocayıda sizlerin sayesinde tanıdım hemen mail attım ,sagolsun cevap verdi eşim 2 hap ve birde toz kullanıcak birde bizden istediği tahliller var size o tahliller neyle alakalı onu sormak istiyorum .birde ben izmirdeyim burda bu tahlilleri nerde yaptırabilirim .goruslerinizi bekliyorum . kaan hoca mailinde azda olsa şansınız var demiş dualarını bekliyorum istenen tahliller :

FSH, LH, Testosteron ve Estradiol

Son düzenleme:

Bizde bebek olmayınca önce ben kontrole gittim sonuclarım normal çıktı eşimin test yapmasını önerdiler. Test sonucu yıkama soncunda 7-8 tane cansız sperm var diye yazılmıştı rapora. Ondan sonra sorunun eşimde olduğunu anladık. 2-3 ay sonra tedaviye başladık. Ben tüp tedavisine başladım. YUMURTA TOPLANDIĞI GÜN EŞİME TESA yapıldı canlı sperm bulundu. 3 embriyo transfer ettiler 1 tanesi tutundu. Canım azo kanal tıkanıklığı sebebi ilede oluyor. O nedenle eşini mutlak bir ürolog görsün. Ona göre hangi yöntem kullanılacağına karar verilsin.

elasans mrb; kesinleşmişmi peki.haberlerde bende duydum ama daha kesinleşmediğinden bahsedilmişti.hakikaten zor olcak.

Evet kesinleşmiş bir karar. Ama karara epey tepki var. Bakalım belki argıya taşınrsa bu olay ozaman yasa üzerinde değişiklik olabilir. Valla saçma bir karar buna karar veren bilim kuruluna sadece gülüyorum...

canım hoş geldin aramıza allah inşallah gönlüne göre verir.canım kaan hocaya nasıl ulaştın nerden mail attın ne olur bana yardımcı ol ..

Son düzenleme:

canım kaan hocaya nasıl ulaşabilirim herkez onu çok met ediyor.

slm kızlar gelemiyorum pek fazla... eşimin akrabaları bizde 10 gündür......onlara yemekti içmekti hazırlamaktan bitap düştüm..bunca sıkıntının ardından bide bunlarla uğraşıyorum...neyse....simdi uykum kaçtı bi bakayım dedim..yeni arkadaşlar gelmiş...hoşgelmişler...inşallah rabbim hepkese ,hepimize şifalar versin...

önceki sayfaları tam okuyamadım ama m.menekşe canım inan bende öyle sıkılıyorum ki...şu misafirler gitsin bişeyler yapmam gerekiyo en azından kafamı başka şeylerle meşgul etmeliyim...mesela önümüzdeki günlerde ingilizce kursuna yazılıcam,kafamı dağıtırım ...çünkü artık bizim 2.bi tedaviye geçme durumumuz imkansız gözüküyo...neyse kızlar hepinizi öpüyorum...allah bu yolda .bu mücadelede hepinize güç kuvvet versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…