neyse leylakcıgım ben çıkıyorum nasıl olsa cevap yazmıyorsun hadi sonra görüşürüz perde dikicem
kızlar bu arada perde dikiyorum bakem nasıl olcak bitince resimini eklerim topiğe napalım benim bebişim olmuyor ki madem bebiş resmi ekliyemicem bende perdemin resmini eklerim:hulya:
hoşgeldin arkadaşım aramıza allahım en kısa zamanda kurtarsın ZAMAN bacımında dediği gibi kaan hocayla görüşmeni tavsiye ediyorum inşallah çok güzel sonuçlar alırsın.
Benim eşimde azosperm biz öğreneli 2 yı oluyo çok zor bir durum.Allah kimseye vermesin yalnızca yaşayan bilir.bizde tesa olduk ama sperm yok malesef şimdi de mikro tese yi deniycez önericeğiniz doktor var mı?:
(((((EALSNAS
Benim esimde azospermi bizde TESA ile sperm bulundu su anda 10,5 aylık bir oğlum var artık teknoloji ilerledi yakında kısırlık problemi ortadan kalkacak. ))))))
canım merhaba bana yardımcı olabilirmisin.benim eşimde azosperm hiç canlı sperm yok mikro tese ameleyatı olacak fakat benim kafamın karıştıran bir şey var sorun eşimde ama ilk başta bana ilaç tedavisi uygulamaya başladılar yumurtalarım gelişecekmiş sonra eşimi ameleyata alacaklarmış canlı sperm çıkarsa tüp bebek yapacaklarmış normalde işlem bu şekildemi yürüyor eşimin ilk başta ameleyat olup onda canlı hücre varmı yokmu bakılması lazım değilmi birde eşime hiç kan testi filan istemediler daha.. inanki kafam çok karışık canım ne olur beni aydınlatırmısın ne olur doktorda işlem sırası nasıl gelişiyor senindemi böyle oldu.bu arada çocuğunu allah bağışlasın canım allah bizede hayırlı bir evlat nasip etsin İNŞALLAHHHH...
dadlum mayıs gibi düşünüyoruz canım.ama benim kafam çok karışık merkez konusunda yaa ürologu çok iyi olsun istiyorum yaaaaa.sen nasılsın canım oğluşun nasıl öptüm.
Belgin ayvayı yedik canım. Tup tedavisinde embriyo transferini teke indirmişler ozellikle 35 yaş altı bayanların tek, ustü ise 2 embriyo koyuyorlarmış sebebide cogul gebelikten dolayı düşük ve erken doğum gibi sorunların önüne geçmekmişş. Sana demiştim hemen başla diye ama dinlemedin kız beni. Neyse bak Maya da iyi diye duydum. Bir araştır bakalım..
inciii arkadasim bizim durumumuzda senin ki gibiydi esimden hic bir sey istemeden ve hic tedavi uygulamadan direk mikrotese dediler ve bu arada beni de hazirladilar.bu cok sacma ve masrafli ve eziyet dolu bi surec.once esine bakmalri lazim hatta ben derim ki once bi tedavi deneyin ondan sonra mtese yapin adamlarada yazik!tabi sonunc olumsuz oldu bizde ve benim cektiklerim ve giden paralarda yanimiza kar kaldi.herseyin acisi da muthis bi umutsuzluk oluyor..tedavi deneyin kesinlikle...
Merhaba ınci,
Azsperminin bir suru çeşidi var kimisi genetik kimiside geçirilen ateşli hastalık sonucunda sperm üreten bezlerin hasar görmesi nedeni ile oluşabiliyor. Açıkçası sana tavsiyem mtese olmadan önce mutlaka eşin hormon testlerini yaptırsın ayrıca genetik testte önemli. En azından sonun kaynağını bulabilirsiniz. Hormonlar normal ve genetik test sorun gözükmüyorsa şansınız yüksek demektir. Bizim hormon testi yapıldı ama biz genetik test yaptıramamıştık bizim son ana kadar ne olacağımız belirsizdi yani TESA ile başlanacak sperm bulunmaz ise mtese olacaktı ama gerek kalmadı sperm bulundu. Kafanı fazla karıştırma. Panikte yapma sakin ol Kaan hocanın sitesini bir ziyaret et orada azo ile ilgili detaylı bilgiler veriliyor. Umarım hersey gönlünce olur.
canım senin eşinde hiçmi canlı sperm gözükmedi benim eşimde sıfır hiç canlı sperm yok dediğin gibi hormon testlerini yaptıracağım bari sorunun nerden kaynaklandığını bilelim peki ilk eşinden önce sendenmi başladılar tedaviye yoksa ilk eşinden sperm alıp sonramı senden başladılar tedaviye.canım birde kaan hocanın sitesine nasıl girebilirim soyadı ne
elasans mrb; kesinleşmişmi peki.haberlerde bende duydum ama daha kesinleşmediğinden bahsedilmişti.hakikaten zor olcak.
Merhabalar aranıza hosgeldim yerimseniben adım şule sizin klübü nette farkettim ve yalnız olmadıgımı farkettim 5 senelik evliyiz ,çocugumuz olmadı eşim azosperm 4sene önce tese ameliyatı oldu fakat bi sonuç elde edemedik . Tedaviye araverdik ,şu gunlerde forumunuzu keşfettkten sonra sizinde yazılarınızı okuyup gaza gelip :dance: tekrar deneme karar verdim ve kaan hocayıda sizlerin sayesinde tanıdım hemen mail attım ,sagolsun cevap verdi eşim 2 hap ve birde toz kullanıcak birde bizden istediği tahliller var size o tahliller neyle alakalı onu sormak istiyorum .birde ben izmirdeyim burda bu tahlilleri nerde yaptırabilirim .goruslerinizi bekliyorum . kaan hoca mailinde azda olsa şansınız var demiş dualarını bekliyorum istenen tahliller :
FSH, LH, Testosteron ve Estradiol
Bizde bebek olmayınca önce ben kontrole gittim sonuclarım normal çıktı eşimin test yapmasını önerdiler. Test sonucu yıkama soncunda 7-8 tane cansız sperm var diye yazılmıştı rapora. Ondan sonra sorunun eşimde olduğunu anladık. 2-3 ay sonra tedaviye başladık. Ben tüp tedavisine başladım. YUMURTA TOPLANDIĞI GÜN EŞİME TESA yapıldı canlı sperm bulundu. 3 embriyo transfer ettiler 1 tanesi tutundu. Canım azo kanal tıkanıklığı sebebi ilede oluyor. O nedenle eşini mutlak bir ürolog görsün. Ona göre hangi yöntem kullanılacağına karar verilsin.
canım hoş geldin aramıza allah inşallah gönlüne göre verir.canım kaan hocaya nasıl ulaştın nerden mail attın ne olur bana yardımcı ol ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?