Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

anım benim demiştin ama napıyım kısmet bu demekki inşallah bitane olsa tutar napalım kader.

vay anasını kızlar essahtanmı yasa yürürlüğe girdimi bak şimdi ya bu ne saçma bişeydir arkadaş 1 embriyo düşünsenize hadi tutmadı bidaha bidaha bu iş tüp merkezlerine yaradı parayı daha ii götürcekler bak şimdi sinirlendim
kız harzemle belgin durdunuz durdunuz yasaya takıldınız nolcak şimdi
buarada günaydın kızlar ben daha yeni kalktım iki lokma yerkende topige bakem dedim ya kızlar çok aşırı uyuyorum akşamda erken yatıyorum ama nedense acayip uyuyorum acaba pisikolojik olabilirmi

evet canim maalesefyasayururluge girdi ve de uygulanmaya basladi
ama aramalari arttirirsak vazgecmek zorunda kalacaklar

olsun canım napalım kısmet olsunda yeterki bitane olsun allahım nasip etsin yeterki.

arkadaşlar bu tek emriyo olayı ne sacma biz zaten başımızdaki sorunla ugraşıyoruz birde hamilelik olasılıgını 3 te 1 e düşürüyorrlar

ya sorma umutolsun gerçi benim artık hiç şansım yokta sizler için üzüldüm yasayada sinirlendim ama çok ilginç okadar mailler falan attık yani ne bilim hiçmi çıkmadı sesimiz çokmu az kişi katıldı bilemiyorum

Iyi aksamlar kizlar
benim tarafimda bu hafta güzel gelismeler oldu
bebek konusundan degil
bize ev çikti 1,5 yildir ailemle beraber yasiyorduk simdi kendi evimize geçicez sorun çikmazsa kiraci olarak.
Birde bir kaç aydir is ariyordum iki görüsmeden sonra pazartesi günü aradilar beni seçtiklerini söylediler.
23 mart basliyorum allahin izniyle.
Tek eksik bebek insallah oda olur zamanla.
Bir ay önce sikintidan sinir krizleri geçiriyordum hiçbirsey yolunda gitmiyor diye;
Artik hersey yoluna giriyor. çok sevinçliyim.
Mutlulugumu sizinle paylasmak istedim

Canim cok sevindim hayirli olsun evin ve yeni isin.Allahim insallah mutluluguna mutluluk katar bebeginde gelir en kisa zamanda hayirlisiyla

iyi aksamlar canim isin de evinde hayirli olsun gule gule otur yeni evinde insallah icide bebis sesleriyle dolar.yurt disinda evin cikmasi buyuk problem bende 1,5 yil kaynanamgille birlikte oturmusdum 4 yildir kendi evimdeyim allah herkese nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…