Merhabalar aranıza hosgeldim yerimseniben adım şule sizin klübü nette farkettim ve yalnız olmadıgımı farkettim 5 senelik evliyiz ,çocugumuz olmadı eşim azosperm 4sene önce tese ameliyatı oldu fakat bi sonuç elde edemedik . Tedaviye araverdik ,şu gunlerde forumunuzu keşfettkten sonra sizinde yazılarınızı okuyup gaza gelip :dance: tekrar deneme karar verdim ve kaan hocayıda sizlerin sayesinde tanıdım hemen mail attım ,sagolsun cevap verdi eşim 2 hap ve birde toz kullanıcak birde bizden istediği tahliller var size o tahliller neyle alakalı onu sormak istiyorum .birde ben izmirdeyim burda bu tahlilleri nerde yaptırabilirim .goruslerinizi bekliyorum . kaan hoca mailinde azda olsa şansınız var demiş dualarını bekliyorum istenen tahliller :
FSH, LH, Testosteron ve Estradiol [/QUOTEöncelikle hoşgeldin arkadaşım allah kurtarsın kaan beyin istediği bu hormonlar sperm uretimini etk,leyen hormonlar arkadaşım fshın çok fazla yüksek olması çok iyi bişey olmuyor inşallah sızınkı normal degerde çıkar inşllah güzel sonuçlar alırsın.
sıkma canını inşallah herşey düzelecek bazen bende sıkılıyorum ama elden ne gelir:çok üzgünüm:ben sıkılıyorum ve çok depresifim
anım benim demiştin ama napıyım kısmet bu demekki inşallah bitane olsa tutar napalım kader.Belgin ayvayı yedik canım. Tup tedavisinde embriyo transferini teke indirmişler ozellikle 35 yaş altı bayanların tek, ustü ise 2 embriyo koyuyorlarmış sebebide cogul gebelikten dolayı düşük ve erken doğum gibi sorunların önüne geçmekmişş. Sana demiştim hemen başla diye ama dinlemedin kız beni. Neyse bak Maya da iyi diye duydum. Bir araştır bakalım..
vay anasını kızlar essahtanmı yasa yürürlüğe girdimi bak şimdi ya bu ne saçma bişeydir arkadaş 1 embriyo düşünsenize hadi tutmadı bidaha bidaha bu iş tüp merkezlerine yaradı parayı daha ii götürcekler bak şimdi sinirlendim
kız harzemle belgin durdunuz durdunuz yasaya takıldınız nolcak şimdi
buarada günaydın kızlar ben daha yeni kalktım iki lokma yerkende topige bakem dedim ya kızlar çok aşırı uyuyorum akşamda erken yatıyorum ama nedense acayip uyuyorum acaba pisikolojik olabilirmi
olsun canım napalım kısmet olsunda yeterki bitane olsun allahım nasip etsin yeterki.vay anasını kızlar essahtanmı yasa yürürlüğe girdimi bak şimdi ya bu ne saçma bişeydir arkadaş 1 embriyo düşünsenize hadi tutmadı bidaha bidaha bu iş tüp merkezlerine yaradı parayı daha ii götürcekler bak şimdi sinirlendim
kız harzemle belgin durdunuz durdunuz yasaya takıldınız nolcak şimdi
buarada günaydın kızlar ben daha yeni kalktım iki lokma yerkende topige bakem dedim ya kızlar çok aşırı uyuyorum akşamda erken yatıyorum ama nedense acayip uyuyorum acaba pisikolojik olabilirmi
Iyi aksamlar kizlar
benim tarafimda bu hafta güzel gelismeler oldu
bebek konusundan degil
bize ev çikti 1,5 yildir ailemle beraber yasiyorduk simdi kendi evimize geçicez sorun çikmazsa kiraci olarak.
Birde bir kaç aydir is ariyordum iki görüsmeden sonra pazartesi günü aradilar beni seçtiklerini söylediler.
23 mart basliyorum allahin izniyle.
Tek eksik bebek insallah oda olur zamanla.
Bir ay önce sikintidan sinir krizleri geçiriyordum hiçbirsey yolunda gitmiyor diye;
Artik hersey yoluna giriyor. çok sevinçliyim.
Mutlulugumu sizinle paylasmak istedim
Iyi aksamlar kizlar
benim tarafimda bu hafta güzel gelismeler oldu
bebek konusundan degil
bize ev çikti 1,5 yildir ailemle beraber yasiyorduk simdi kendi evimize geçicez sorun çikmazsa kiraci olarak.
Birde bir kaç aydir is ariyordum iki görüsmeden sonra pazartesi günü aradilar beni seçtiklerini söylediler.
23 mart basliyorum allahin izniyle.
Tek eksik bebek insallah oda olur zamanla.
Bir ay önce sikintidan sinir krizleri geçiriyordum hiçbirsey yolunda gitmiyor diye;
Artik hersey yoluna giriyor. çok sevinçliyim.
Mutlulugumu sizinle paylasmak istedim
Canim cok sevindim hayirli olsun evin ve yeni isin.Allahim insallah mutluluguna mutluluk katar bebeginde gelir en kisa zamanda hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?