Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hakkına hayırlısı olur inşAllah o gün bizde orda olacağız inşAllah herşey güzel olacak kendi kendimizi teselli etmekten başka çaremiz yok bir yüce yaradana sıgınmaktan Allah hepimize o mutlulugu tattırır inşAllah

arkadaslar ıyı gecler esım bugun test verdı veeee
2 sperm cıkısı varmıs hareketsızmıs ama olsun Allah'ıma sukurler olsun

Canim hayirlusi olsun.Rabbin hareketlilerinu nasip etsin.gece halaya ilk ben baslayayim:

Son düzenleme:

aynen cnm yaaaa.akıl veren çok olur.ben de yıllarca sakladım ailemden,komşulardan ve arkadaşlarımdan.saklamak da zor oluyo,dediğim gibi açıkladıktan sonra-iyi niyetlileri tenzih ediyorum- kötü niyetli insanlar abuk sabuk konuşup yorumlar yapıyo.her ikisi de zor cnm.biz tedaviye başlayınca açıklamıştık.çünkü günlerce ortadan kayboluyosun,eşim işten günlerce izinli,ister istemez duyuluyo,dikkat çekiyo.ilk başladığımızda söyledik.hatta benim adıma karşı komşum söylemiş "onlar tedaviye başladı,şöyle böyle diye.korktuğum gibi olmamıştı.onlar sormadan ben herşeyi açıkladım zaten dönünce de .dediğim gibi cnm her türlü insanla karşılaşıyosun.çok yakın bi arkadaımdan can sıkıcı yorumlar da duydum.hiç samimim olmadığım insanlardan çoook destek de gördüm.insanoğlu çok garip.evet tam da düğün ortamı,herkes sorar.sen de duymazdan gel,zamanı gelince biz de istiyoruz,çok da geciktirmek istemiyorum,ama şimdi maddi manevi uygun değiliz falan de.bunlar klasik atlatma yöntemleri...cnmm yaa çook iyi anlıyorum seni.sorarlarsa cvbını ver,geçiştirirsen daha çok sorarlar.ama helal olsun bazıları da özel hayata hiç girmez,sormaz.öyle komşum da vardı.1 kere bile sormamıştı.sonrasında da beni hiç üzmedi.kendini üzme,sıkma,Allah koymuştur inşallah yoluna.bebek olunca onların gözüne gözüne sokacağın günleri de yaşatır rabbim inşallah...

Son düzenleme:
Yüce rabbim ikibin hatta 20 milyon tane olsun inşallah o supermenler devami milyonlari buldun en kisa surede inşallah Rabbim bir
Baslangic vermiss

allahım ne guzel dua aminnnnnnnn denir sadece. allah razı olsun kat be katını da sana versn ınsalah canım allah bu zor yolda kmseyı yarı yolda koymasın ınsallah

allahım ne guzel dua aminnnnnnnn denir sadece. allah razı olsun kat be katını da sana versn ınsalah canım allah bu zor yolda kmseyı yarı yolda koymasın ınsallah

Amin edacim siz kurtuldunuz Rabbim ol demiş inşallah en Lisa zamanda evladini kucagina alirsiin.

Çok zor imtihan bu ama bizler de derman ariyoruz.inşallah yüce Rabbim bizim ve tüm evlat hasreti çeken herkesin yardimcisi olsun
Hepsini veren de o alan da o yeterki hayirli olani versin hakkimuzdaa

canım tebrik ediyorum.. kat kat fazlasını görürüsünüz inş. peki lökosit ve grem hücre ne kadar çıkti. ?

bide canım ne kullandınız bundan önce tabloda o kısım boş da.

[TABLE="class: grid, width: 475"]
[TR]
[TD="width: 64, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 78, bgcolor: transparent"]eda09[/TD]
[TD="width: 35, bgcolor: transparent"]29-29 2.5 yıl[/TD]
[TD="width: 86, bgcolor: transparent"]azo sebebi belli değil biraz fsh yüksek. germ hucre 1,065,000 lökosit oranı 435,000[/TD]
[TD="width: 96, bgcolor: transparent"] 28 ekım 2013 de tedavıye basladılar sıvı kurlerı kullandı bıttı ve suanda tabletlerı kullanıyor bıtmedı haftada ıkı defa pregnyl 5000 ve antıbıyotık kullandılar[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"] 1,280,000 grem hücre çıktı. 720,000 lökosit [/TD]
[TD="width: 94, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="width: 95, bgcolor: white"]5 nisandaki test sonucu: 2 tane haraketsiz sperm çıktı.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:

Allah Razı olsun Canlarım sizin teselliniz bana o kadar çok güzel moral oluyor ki anlatamam
İnşallah çok daha güzel haberler bizi bekliyor olacak.
Hayırlısı olsun ne yapalım
Tedaviye başlayalı 14 ay oldu
Bir kıpırdanışların hareketlenmenin beklentisi içersindeyiz hep
Eşim de çok umutsuz.Yine aynı sonuçları alacağız sen niye sitrest yapıyorsun diyor bana
Sinir oluyorum böyle davranışına.
1 hafta sonra benim doğum günüm.Eğer ki sperm çıkarsa bana çok güzel bir doğum günü hediyesi olacak.
İnşallah öyle olur
Acaba bizde de çıkış olur mu biz de burda halay çekebilirmiyiz
Öyle işte canlarım

Son düzenleyen: Moderatör:

Rabbime şükürler olsun.
Kıızzzzzz halay çekilmezde ne yapılır
Ben çekiyorum vallaaaa
Canım benim merak etme çok güzel bir başlangıç yaptınız
Tekrar tebrik ederim tatlım
En azından doğru tedavidesiniz bunu bil
İnşalllah zamanla spermleriniz artacak veeeeee haberlerini de vereceksin bizlere

سَلاَمٌ قَوْلاً مِنْ رَبٍّ رَحِيمْمٍ

“Selâmün gavlem mir rabbir rahiym” ayet-i kerimesi (818) defa, salavat-ı şerife (130) defa, Fatiha-i Şerife (3) defa okunduktan sonra Hacet veya dileğin olması için; ellerini semaya kaldırarak 100 defa YA KAHHAR; okunup dua edilir.

'Ey Rabbim'diye duada bulunan kulun dilek ve muradı gerçekleşir.

Bu Ayetler,iksir-i Azamdır, her derde devadır,sıkıntılardan selamet, şifa için de iksirdir.. ..

Canlarım sayı yok.Herkes yukarıya yazdığımı sırasıyla okuyup dua edecek
Yine çabuk bitsin ve herkese sıra gelsin diye günlük okunacak.
Duamıza iştirak etmek isteyen varsa isim yazdırabilirler
Haftaya Çarşamba başlayacağız yeni duamıza
İstanbulda olacağım için ve eksik olan arkadaşlar eksiklerini tamamları için bu ek süre yeterli olur diye düşündüm

Şimdilik Katılan Arkadaşlar
1-eda09
2-ese44
3-sağanak
4-feraheymen
5-elzem
6-üçübirarada
7-lavinci
8-defnevaa
9-zumra11
10-tulay_20
11-ceylinburak
12-noninoni
13-yeşil034
14-elifzeynep
15-demet
16-haremsu
17-care
18-balım
19-çiçek00
20-ecrin23
21-tosbag
22-hpk
23-diademe
24-serap
25-ilkbahar_ilkbahar
26-yase2

Yine bizimde kontol günü geldi çattı bile
Yarın sabah yola çıkıyoruz Allahın izni ile:18:
Sabah 06.00 uçağı ile İstanbula sabahın ilk saatlerinde uçuşumuzu gerçekleştireceğiz
Dr randevumuz salı günü ama istanbulda başsağlığı geçmiş olsun ziyaretleri yapacağız
Bunun için erken gidelim de vaktimiz olsun dedik
Burdan havaalanı 1 saatte gidiliyor.
Gece 04.00 de yola çıkacağız artık.
Bundan önce servislerle gidiyorduk havaalanına
Şimdi ise arabamızla gitmeye karar verdik
Arabayı otoparka koyacağız.
Ve eşimin ehliyeti olmadığı için arabayı ben kullanacağım mecburen
İnşallah sağ salim gider geliriz
Gece yollar boş olduğu için benim için sorun olmaz rahat gideriz dedik
Akşama burda olmayabilirim.Erken yatarım diye düşünüyorum
Bugün yoğun bir program beni bekliyor
Önce mezarlığa babamı ziyarete gideceğiz
Ardından annemlere kahvaltıya
Öğleyin de burdan penpis kardeşimiz ile görüşme gerçekleştireceğiz

Ne olur canlarım dualarınızı eksik etmeyin bizlerden
15 gün önceki burda yapılan testlerde birşey yoktu ama
Bir ümit işte ben önce üzülüp sonra sevinenlerdenim
İnşallah öyle de olur

İnşallah tulaycim İstanbul senin de yüzü nu guldursun.

Çok ama çok sahili supermenli test sonuçlarin olsun.

Hic ama hiç uunutamadigin bir doğumggünü hediyen olsun insallahh
Rabbim sizinle olsun.allaha emanet olun.

Dualarimdasiiin.

Gözün aydin olsun.inşallah testinuzde o nazli supermenlerude görürsünüz.Rabbim evladini kycagina almayi nasip etsin inşallah boyle bebusler versinnn

canım dualarımiz seninle inş güzel haberlerle gelirsiniz...

Cok sagol Canim biz daha tedaviye başlayamadikeksikler var onların sonucuna göre tedaviye başlıcam dedi 20 güne kadar belli olur. test sonucu iyi çıkarsa kısa zamanda sonuç alabiliriz dedi

Inşallah iyi cikar canim senin icin dua edecegim test sonucu beklemek zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…