canim inş hayirli haberlerle gelirsin
inhibinb 170 doktor ücreti 68 Doppler 150 genetik yaptıracak özelde 1000 bulduğunu söylüyorlar biz devlette yaptırdık para vermeden
İnşAllah hayırlı sonuçlar alırsınız tahlillerin hepsini yaptınızmı cnm kaç günde çıkacakmış hepsini ordamı yaptınız yoksa bulundugunuz yerdemi yaptınız kusura bakma soruyorum ama ne yapmam gerektigini bilmiyorum antepten gidicegiz orda kalacak yerimiz ypk uzun kalamayız
arkadaslar ıyı gecler esım bugun test verdı veeee
2 sperm cıkısı varmıs hareketsızmıs ama olsun Allah'ıma sukurler olsun
Canım desteğin icin çok sağol cevremde hep bunlar oluyor ama ben alışamadım daha haftaya da bi akrabanin düğünü var oraya gidicem gecen yax evlenen biri hamile imis simdi esimin tum akrabalari tek tek soracak biliyorum siz niye yapmıyor sunuz diye düğün burnumdan gelecek durumumuzu anlatmak istemiyorum çünkü bu sefer de başlıyor millet sunu yapın bu doktora gidin akıl vermeye kayinpeder bildiği halde beni sinir edecek bişeyler söylüyor sürekli akıl veriyor neyse bizim de sınavımız böyle napalım
Canim hayirlusi olsun.Rabbin hareketlilerinu nasip etsin.gece halaya ilk ben baslayayim:
amin inşallah canım ama halay için erken daha ıkı tanecik :))
Yüce rabbim ikibin hatta 20 milyon tane olsun inşallah o supermenler devami milyonlari buldun en kisa surede inşallah Rabbim bir
Baslangic vermiss
allahım ne guzel dua aminnnnnnnn denir sadece. allah razı olsun kat be katını da sana versn ınsalah canım allah bu zor yolda kmseyı yarı yolda koymasın ınsallah
Hakkına hayırlısı olur inşAllah o gün bizde orda olacağız inşAllah herşey güzel olacak kendi kendimizi teselli etmekten başka çaremiz yok bir yüce yaradana sıgınmaktan Allah hepimize o mutlulugu tattırır inşAllah
evet canım artık iyi haberler almaya çook ihtiyacımız var,zaman geçtikçe sabır azalıyor,1 senedir tedavideyiz artık spermleri görmek istiyoruzz,spermler çıkınca iş bitmiyor ama artık şansımız olduğunu bileceğiz,sperm olmayınca bir bilinmezin içindeyiz sanki,Allah hakkımızda hayırlısını nasib etsinSıkıntı yapma canım,gönlünü ferah tut,iyi düşün iyi olsun ,Allahın izniyle çarşamba günü çok güzel haberlerle döneceksinnn
Allah Razı olsun Canlarım sizin teselliniz bana o kadar çok güzel moral oluyor ki anlatamam
İnşallah çok daha güzel haberler bizi bekliyor olacak.
Hayırlısı olsun ne yapalım
Tedaviye başlayalı 14 ay oldu
Bir kıpırdanışların hareketlenmenin beklentisi içersindeyiz hep
Eşim de çok umutsuz.Yine aynı sonuçları alacağız sen niye sitrest yapıyorsun diyor bana
Sinir oluyorum böyle davranışına.
1 hafta sonra benim doğum günüm.Eğer ki sperm çıkarsa bana çok güzel bir doğum günü hediyesi olacak.
İnşallah öyle olur
Acaba bizde de çıkış olur mu biz de burda halay çekebilir iyi
Öyle işte canlarım
allahım ne kadar mutluyum.eşim hormon tahlillerini yaptı ve sonuç 5 haftada mükemmel oldu.rüya gibi.sadece 4 günde bir ovitrelleyle 5 haftada nebido kullanmadan hormonlarımız düzeldi.hoca zaten size pregnly etki etmiyor ovitrelleye geçelim dedi ve iyikide geçtik.aylarca yıllarca pregnly yaramadı ama ovitrelle çok az doz kullanılarak bakın hormonlarımıza
FSH:4.27
LH:3.34
PROLACTİN:15.80
TSH:2.27
testeron makinası çalışılmadığı için sonuç yok.bu ay içinde zaten mersine gidip yaptıracağız.belki bu sefer spermiyogram ister.ve inanılmaz ama ast ve alt bile düzelmiş.normal aralığa gelmiş.zaten selahattin hoca vücuda çok hormon yüklenildiğini söylemişti.çok mutluyum.
canım dualarımiz seninle inş güzel haberlerle gelirsiniz...Yine bizimde kontol günü geldi çattı bile
Yarın sabah yola çıkıyoruz Allahın izni ile:18:
Sabah 06.00 uçağı ile İstanbula sabahın ilk saatlerinde uçuşumuzu gerçekleştireceğiz
Dr randevumuz salı günü ama istanbulda başsağlığı geçmiş olsun ziyaretleri yapacağız
Bunun için erken gidelim de vaktimiz olsun dedik
Burdan havaalanı 1 saatte gidiliyor.
Gece 04.00 de yola çıkacağız artık.
Bundan önce servislerle gidiyorduk havaalanına
Şimdi ise arabamızla gitmeye karar verdik
Arabayı otoparka koyacağız.
Ve eşimin ehliyeti olmadığı için arabayı ben kullanacağım mecburen
İnşallah sağ salim gider geliriz
Gece yollar boş olduğu için benim için sorun olmaz rahat gideriz dedik
Akşama burda olmayabilirim.Erken yatarım diye düşünüyorum
Bugün yoğun bir program beni bekliyor
Önce mezarlığa babamı ziyarete gideceğiz
Ardından annemlere kahvaltıya
Öğleyin de burdan penpis kardeşimiz ile görüşme gerçekleştireceğiz
Ne olur canlarım dualarınızı eksik etmeyin bizlerden
15 gün önceki burda yapılan testlerde birşey yoktu ama
Bir ümit işte ben önce üzülüp sonra sevinenlerdenim
İnşallah öyle de olur
Cok sagol Canim biz daha tedaviye başlayamadikeksikler var onların sonucuna göre tedaviye başlıcam dedi 20 güne kadar belli olur. test sonucu iyi çıkarsa kısa zamanda sonuç alabiliriz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?