Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ARKADASLRIM HEPINIZE SIFALAR DILIYORUM IKI GUN GIREMEDIM TOPIGE BAYA GUZEL HABERLER ALDIM TURUNCU EDA M.SLLH ILK HABERLER SIZDEN RABBIMMIN IZNI ILE DEVAMI DA GELECEK INSALLH GZOUNUZ AYDIN CANLARIM BALIM INSALLH sen de cok güzel hberler vereceksın bızlere rabbım yar ve yardımcnız olsun dularım sıznle ALLAHa emANETSINIZ

Cnım rabbım esıne saglık sıhhat versın ınsallh bu yolda guzel haberlerı duymayı nasıp etsın amınn gecmıs olsun

canım dualarım seninle.rabbim hayırlısıyla gidip dönmek nasip etsin.İnşallah güzel sonuçlarla dönersiniz.rabbim yüzünüzü güldürsün halaylık haberlerle gelirsin inşallah

Gözünüz aydın maaşallah kat be kat çoğalarak görmeyinasip etsin mevlam. Tabloya baktım bizim gibi FSH yüksek sadece Cemremden sonra 2. ümit kaynağım oldun benim

Canım inşallah güzel şeyler duyacaksınız 14 aya değecek güzellikte haberler alın inşallahhhhh Hayırlısıyla gelin gidin, bizim kontrolümüzde çok büyük destek oldun bana hakkını ödeyemem güzel dualarımızın yüzüsuyu hürmetine rabbim yüzünüzü güldürsün.

Son düzenleme:
Gamze ve elifzeynep arkadaslarimizin Ya selam esmasini okudum Allah kabul etsin
Canim iyi kalpli arkadasim benim inşallah sende güzel haberlerle donersin Dualarimiz seninle Rabbim kalbinin güzelliğinin karsiligini verir inşallah halaya devam ederiz

Canim gözün aydin inşallah devami milyonlarla gelir senide hamiş listesine aliriz

Esim bugun karaciger e hormon testleri verdi pazartesi cikacak sonuclar insallah kotu etkisi olmamistir ilaclarin
inşlh sonuçlar iyi çıkar şeker
Elifzeynep arkadaşımızın Ya selamlarını okudum Allah kabul etsin inşallah
Kızlarr eşim salı günü hormon,cumartesi günüde sperm testi verecek şimdiden heyecan ve gerginlik başladı:18::18::18:​
cnm dualarımda olacaksınız inşlh bu sefer sizin spermler gözükürler
arkadaslar ıyı gecler esım bugun test verdı veeee
2 sperm cıkısı varmıs hareketsızmıs ama olsun Allah'ıma sukurler olsun
maşalalhhhh devamı artarak çoğalsın oleyyyyyyyyyy

şekerim doğum günü hediyen olucak inşlhh bu kotrol
hayırlısıyla gidin sevinerek musmutlu dönün evinizeeeeeeeeeeeeeeeeee dualarımdasın her zaman

cnmmm Allah güzel ve hayırlı haberlerle dönmenizi nasip etsin inşallah..iyi yolculuklar...
cnm seninde doğuma az kalmış rabbim hayırlısıyla seni ve evladını bi avazda kurtarsın darısı bizlere olsun
güzel haberler almak ümidiyle cnm

arkadaşalr toplu sekılde alıntı nasıl yapıldıgını bılmedıgım ıcın yapamadım halayımı ceken herkesten allah razı olsun allah tez zamanda sızlere de nasip etsin nisan ayı inşallah uğurlu gelir herkese.

inşallah canım inşallah...

eda canım gözün aydın 2 tane spermi gördünüz ya buna da şükür inşallah bundan sonra milyonları görürsünüz darısı diğer arkadaşların başına

Kızlar bir ay sonra hala olacağım ve simdi bebek arabasi alıyoruz coook tatlı

merhaba arkadaşlar aylar önce bende bu siteleri takip ediyordum hepinizi öyle anlıyorum ki bende zamanında ne yaparsam bi faydasını görürüm diye girmediğim site kalmamıştı. Rabbim şükürler olsun ki fazla uğraştırma dı bes ay sonra hamile kaldım simdi sekiz aylık hamileyim ve esimin sadece iki tane canlı sperm hücresi vardı bu arada normal yolla hamile kaldıgımıda belirteyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almanı da nasip etsin inşallah hikmetleri büyük. çok teşekkürler bizlere de umut olduğunuz için

Canim cok umut oldun Allah kucagina almayi da nasip etsin insallah benim esimdede cikislar yeni basladi biraz anlattmisin nasil ilerlediginizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…