arkadaslar ıyı gecler esım bugun test verdı veeee
2 sperm cıkısı varmıs hareketsızmıs ama olsun Allah'ıma sukurler olsun
Yine bizimde kontol günü geldi çattı bile
Yarın sabah yola çıkıyoruz Allahın izni ile:18:
Sabah 06.00 uçağı ile İstanbula sabahın ilk saatlerinde uçuşumuzu gerçekleştireceğiz
Dr randevumuz salı günü ama istanbulda başsağlığı geçmiş olsun ziyaretleri yapacağız
Bunun için erken gidelim de vaktimiz olsun dedik
Burdan havaalanı 1 saatte gidiliyor.
Gece 04.00 de yola çıkacağız artık.
Bundan önce servislerle gidiyorduk havaalanına
Şimdi ise arabamızla gitmeye karar verdik
Arabayı otoparka koyacağız.
Ve eşimin ehliyeti olmadığı için arabayı ben kullanacağım mecburen
İnşallah sağ salim gider geliriz
Gece yollar boş olduğu için benim için sorun olmaz rahat gideriz dedik
Akşama burda olmayabilirim.Erken yatarım diye düşünüyorum
Bugün yoğun bir program beni bekliyor
Önce mezarlığa babamı ziyarete gideceğiz
Ardından annemlere kahvaltıya
Öğleyin de burdan penpis kardeşimiz ile görüşme gerçekleştireceğiz
Ne olur canlarım dualarınızı eksik etmeyin bizlerden
15 gün önceki burda yapılan testlerde birşey yoktu ama
Bir ümit işte ben önce üzülüp sonra sevinenlerdenim
İnşallah öyle de olur
inşlh sonuçlar iyi çıkar şekerEsim bugun karaciger e hormon testleri verdi pazartesi cikacak sonuclar insallah kotu etkisi olmamistir ilaclarin
cnm dualarımda olacaksınız inşlh bu sefer sizin spermler gözükürlerElifzeynep arkadaşımızın Ya selamlarını okudum Allah kabul etsin inşallahKızlarr eşim salı günü hormon,cumartesi günüde sperm testi verecek şimdiden heyecan ve gerginlik başladı:18::18::18:
maşalalhhhh devamı artarak çoğalsın oleyyyyyyyyyyarkadaslar ıyı gecler esım bugun test verdı veeee
2 sperm cıkısı varmıs hareketsızmıs ama olsun Allah'ıma sukurler olsun
şekerim doğum günü hediyen olucak inşlhh bu kotrolAllah Razı olsun Canlarım sizin teselliniz bana o kadar çok güzel moral oluyor ki anlatamam
İnşallah çok daha güzel haberler bizi bekliyor olacak.
Hayırlısı olsun ne yapalım
Tedaviye başlayalı 14 ay oldu
Bir kıpırdanışların hareketlenmenin beklentisi içersindeyiz hep
Eşim de çok umutsuz.Yine aynı sonuçları alacağız sen niye sitrest yapıyorsun diyor bana
Sinir oluyorum böyle davranışına.
1 hafta sonra benim doğum günüm.Eğer ki sperm çıkarsa bana çok güzel bir doğum günü hediyesi olacak.
İnşallah öyle olur
Acaba bizde de çıkış olur mu biz de burda halay çekebilirmiyiz
Öyle işte canlarım
hayırlısıyla gidin sevinerek musmutlu dönün evinizeeeeeeeeeeeeeeeeee dualarımdasın her zamanYine bizimde kontol günü geldi çattı bile
Yarın sabah yola çıkıyoruz Allahın izni ile:18:
Sabah 06.00 uçağı ile İstanbula sabahın ilk saatlerinde uçuşumuzu gerçekleştireceğiz
Dr randevumuz salı günü ama istanbulda başsağlığı geçmiş olsun ziyaretleri yapacağız
Bunun için erken gidelim de vaktimiz olsun dedik
Burdan havaalanı 1 saatte gidiliyor.
Gece 04.00 de yola çıkacağız artık.
Bundan önce servislerle gidiyorduk havaalanına
Şimdi ise arabamızla gitmeye karar verdik
Arabayı otoparka koyacağız.
Ve eşimin ehliyeti olmadığı için arabayı ben kullanacağım mecburen
İnşallah sağ salim gider geliriz
Gece yollar boş olduğu için benim için sorun olmaz rahat gideriz dedik
Akşama burda olmayabilirim.Erken yatarım diye düşünüyorum
Bugün yoğun bir program beni bekliyor
Önce mezarlığa babamı ziyarete gideceğiz
Ardından annemlere kahvaltıya
Öğleyin de burdan penpis kardeşimiz ile görüşme gerçekleştireceğiz
Ne olur canlarım dualarınızı eksik etmeyin bizlerden
15 gün önceki burda yapılan testlerde birşey yoktu ama
Bir ümit işte ben önce üzülüp sonra sevinenlerdenim
İnşallah öyle de olur
cnm seninde doğuma az kalmış rabbim hayırlısıyla seni ve evladını bi avazda kurtarsın darısı bizlere olsuncnmmm Allah güzel ve hayırlı haberlerle dönmenizi nasip etsin inşallah..iyi yolculuklar...
güzel haberler almak ümidiyle cnmArkadaşlar uzun süredir girmiyorum foruma..Hepinize merhaba...
Eşim önümüzdeki hafta için izin aldı ve yarın kontrol için İstanbul a gidecek. Önce Arif Bey e tahlil vermesini istemiş hoca, daha sonra yeni hastaneye gidecek .. Fatih ten bu Bakırköy deki hastaneye ulaşım en kolay nasıl olur bilen var mı?
Dualarınızı eksik etmeyin nolur? Hepinizin Allah yardımcısı olsun, sabır versin..
cnm seninde doğuma az kalmış rabbim hayırlısıyla seni ve evladını bi avazda kurtarsın darısı bizlere olsun
sağol cnm,amiiin..eveeeeet çook az kaldı.inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız.zaman yaklaştıkça tırsmaya da başladım.:18: inşallah güzelce atlatırım.hepiniz dualarımdasınız her daim.Allah'ım hepinize yaşatsın cnm...sevgiler...
.
canım tebrik ediyorum.. kat kat fazlasını görürüsünüz inş. peki lökosit ve grem hücre ne kadar çıkti. ?
bide canım ne kullandınız bundan önce tabloda o kısım boş da.
sagol gulercım herkese nasip etsin Allahım. 1680000 germ hucre 1320000 lokosıt haftada 3 defa prengly kullandık laminin ve sp epıdıdım calıstırıcı yrndan ıtıbaren menegon ılave edıldı.
Sagol cnm hastanenin ismini aldım evet üretim var ama dışarı gelmiyor tıkanıklık ta yok kaçtanen doktora gittik tıkanıklık yok ama neden gelmiyor inşAllah bu cevabı celalettin hocadan alırız
inşallah canım sen şanslı olanlardansın içini ferah tut güzel günler yakındır inşallah
İnhibin testini ne amacla istiyor hoca bizde yaptirdik dusuk cikti ama hoca uzerinde durmadı
inhibin b ve üretim arasında doğru orantı varmış ama sizin zaten sorunun kaynağı belli anladığım kadarıyla ondan önemsememiştir
Amin canım biz de kirec odaklari icin ilac kullaniyoruz ersel bey verdi bir de esimin d vitamini dusuk cikti celalettin hoca igne verdi 24.25 gibi gidip test verecegiz tekrardan hakkimizda hayırlısı dun ersel beyle görüştük ilaclarin belirtilerini sordu cok iyi dedi hocada kisa sürede sonuc alacagiz dedi allah bilir insallah hepimiz icin her sey guzel olur
merhaba arkadaşlar aylar önce bende bu siteleri takip ediyordum hepinizi öyle anlıyorum ki bende zamanında ne yaparsam bi faydasını görürüm diye girmediğim site kalmamıştı. Rabbim şükürler olsun ki fazla uğraştırma dı bes ay sonra hamile kaldım simdi sekiz aylık hamileyim ve esimin sadece iki tane canlı sperm hücresi vardı bu arada normal yolla hamile kaldıgımıda belirteyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
merhaba arkadaşlar aylar önce bende bu siteleri takip ediyordum hepinizi öyle anlıyorum ki bende zamanında ne yaparsam bi faydasını görürüm diye girmediğim site kalmamıştı. Rabbim şükürler olsun ki fazla uğraştırma dı bes ay sonra hamile kaldım simdi sekiz aylık hamileyim ve esimin sadece iki tane canlı sperm hücresi vardı bu arada normal yolla hamile kaldıgımıda belirteyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?