Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim cok guzel bi haber gozun aydin olsun canim cok yakinda saglikli milyonlarca cikar insallah ::

Tülaycım Allah yolunuzu açık etsin ve bir ümit diye gittiğin istanbul kapıları inşallah ardına kadar açılır oradan milyonlarca süpermenlerle dönersin

Tulay canim hayirlisiyla gidin
Cok guzel haberlerle donun insallah
Hakkinizda hayirlisi olsun

Öncelikle sağsağlim gidip gelin hayırlı yolculuklar.
İnşallah dönüşte süpermenlerin halayını çekeriz.
Allah gönlünün muradını versin.

aminn canım inşallah Allah halaylık haberler verebilmeyi nasib eder,sizinde çarşamba günü kontrolünüz varmış,inşallah herşey istediğiniz gibi olsun,Allah hayırlı sonuçlar almanızı nasib etsin.
Balim insallah guzel sonuclar ile bizlere de haber verirsin Allah gonlunuzdekini nasip etsin.

arkadaslar ıyı gecler esım bugun test verdı veeee
2 sperm cıkısı varmıs hareketsızmıs ama olsun Allah'ıma sukurler olsun
Canim cok guzel haber bu demek uretim varmis insallah daha da artarak devam eder ve sayamayacaginiz kadar cok sperm olur.

Canim yolculuk gelmis catmis insallah evine donusun sevinc gozyaslari ile olur guzel haberlerini bekliyoruz Allah gonlunuzdekini nasip etsin

Canım inşallah süpermenlerin çıkar da halay çekmeye devam ederiz.
Güzel haberler duymak hepimize iyi geliyor sen de bizi sevindir yanii.

1000 mi cnm çok ya devlet hastanesinde yapılıyor mu yapılırsa orda yaptiralim

eğitim araştırma hastaneleri yapıyor biz Bakırköy sadi konuk eğitim araştırmada yaptırdık ücretsiz. kanuni sultan Süleyman, Zeynep kamil yapıyor diye biliyorum bize Bakırköy yakındı oraya gittik

tülay canim ins.hayirlisiyla gidip gelin ins.güzel haberlerle dönersiniz ve iyi haberlerle gidip geleceginize inaniyorum hayirli yolculuklar

arkadaslar ıyı gecler esım bugun test verdı veeee
2 sperm cıkısı varmıs hareketsızmıs ama olsun Allah'ıma sukurler olsun

masallah canim ne güzel nazli spermleri görmussunuz bebek icin yolu yariladiniz ins.haberlerinide aliriz en kisa zamanda

Inşallah iyi cikar canim senin icin dua edecegim test sonucu beklemek zor

çok sağol canım beklemek zor gerçekten :18:sonu güzel olur inşallah.siz de tedavi ne durumda? allah en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi yapsın hepimizi.

çok sağol canım beklemek zor gerçekten :18:sonu güzel olur inşallah.siz de tedavi ne durumda? allah en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi yapsın hepimizi.
Amin canım biz de kirec odaklari icin ilac kullaniyoruz ersel bey verdi bir de esimin d vitamini dusuk cikti celalettin hoca igne verdi 24.25 gibi gidip test verecegiz tekrardan hakkimizda hayırlısı dun ersel beyle görüştük ilaclarin belirtilerini sordu cok iyi dedi hocada kisa sürede sonuc alacagiz dedi allah bilir insallah hepimiz icin her sey guzel olur

cnmmm Allah güzel ve hayırlı haberlerle dönmenizi nasip etsin inşallah..iyi yolculuklar...

Arkadaşlar uzun süredir girmiyorum foruma..Hepinize merhaba...

Eşim önümüzdeki hafta için izin aldı ve yarın kontrol için İstanbul a gidecek. Önce Arif Bey e tahlil vermesini istemiş hoca, daha sonra yeni hastaneye gidecek .. Fatih ten bu Bakırköy deki hastaneye ulaşım en kolay nasıl olur bilen var mı?

Dualarınızı eksik etmeyin nolur? Hepinizin Allah yardımcısı olsun, sabır versin..

tulaycgım cok teşekkür ederım canım arkdasım penbısle ozelden yazışıyoruz gırremedım ıkı gundur topıge sımdı gordum ALLHc.c razı olsun hepınızden senın dualrından arkdaslarımın dualrından tmm cnım 300 de ben okurum hayırlısıyla gonlu güzel arkdasım senın ve esının nıyetını de hayrılsıyla yasın okudum ben cok ınanıyorum buraya güzel haberler yazacaksın yuregı güzel arkfadasım duam da bıtmıs Allha razı olsun okuyan herkesten tulaycım opuyrm senı ALLHA emanetsın her sey cok güzel olacak ALLHIN IZNI ILE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…